Jump to content

stratosjl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stratosjl

  1. Τι κάνω λάθος;
  2. Γενικά μιλώντας, η τεχνολογία VoWiFi θα πρέπει να φέρει και αλλαγές στις χρεώσεις. Πώς γίνεται πχ η υπηρεσία Viber-Out να δίνει απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και κινητά 60 χωρών με €5.99 το μήνα? Η φτηνότερη επιλογή σήμερα θα ήταν να πάρει κάποιος ένα δίκαρτο κινητό, μια sim καρτοκινητού που θέλει 10 ευρώ ανά δίμηνο (άρα €5/μήνα) για να κρατάει τον αριθμό, μια wifi on the spot της vodafone με 40GB/€10/μήνα και Viber-Out με €6 το μήνα. Σύνολο €21/μήνα για πρακτικά απεριόριστα data και φωνή προς όλο τον κόσμο.
  3. Ευχαριστώ για την εφαρμογή, δεν την ήξερα. Επιβεβαιώνεται αυτό που είχα δει. Όταν καλώ κάποιον (χρήση sim2 - wind) αλλάζει σε 3G. Μήπως χρειάζομαι πιο καινούργια sim? Ή ενεργοποιείται με κάποιον άλλο τρόπο η γραμμή? Για να είμαι ειλικρινής, ούτως ή άλλως δεν σκάω γι' αυτό, θα μου έλυνε το πρόβλημα του κακού σήματος μόνο εάν είχε VoWiFi. Έχει κανείς ιδέα αν και πότε θα το ενεργοποιήσει η Wind?
  4. Wind και Poco X3. Το κινητό έχει επιλογή VoLTE, αλλά δεν φαίνεται να ενεργοποιείται. Στη sim1 έχω μια vodafone giga wifi on the spot (data only) και στη sim2 μια wind συμβόλαιο. Στο μενού των ρυθμίσεων sim, για την wind βγάζει επιλογή VoLTE, που είναι ενεργοποιημένη. Ωστόσο, δεν εμφανίζεται τέτοιο σήμα δίπλα στις μπάρες. Για τη vodafone, αντί για επιλογή VoLTE, έχει επιλογή VoWiFi (αλλά εφόσον είναι κάρτα data, δεν μπορεί να κάνει κλήσεις). Λόγω του ότι έχω πολύ κακό σήμα στο γραφείο μου, θα μου έλυνε το πρόβλημα εάν υπήρχε επιλογή VoWiFi από τη wind, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω για αυτό.
  5. stratosjl

    Honor 6

    Παιδιά, πήγα στο xda-developers και έκανα local update από 6.2.1 σε 6.3.16 για το H60-L12 που έχω. Μόλις έγινε αυτό το update, μου εμφάνισε μόνο του διαδοχικά δύο νέα ΟΤΑ που αναβάθμισαν τελικά τη ROM σε EMUI 4.0.1 και έκδοση 6.12.16 (Android 6) Τρέχει μια χαρά, ενώ έχει μειωθεί κατά πολύ και η χρήση μνήμης (ελεύθερα 2gb από τα 3gb). Για το θέμα μπαταρίας, έχω την αίσθηση ότι καίει κατά τι περισσότερο, από την άποψη ότι βγάζει-δε βγάζει μία μέρα με έντονη χρήση. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος, δεδομένου ότι έχω μαμίσια μπαταρία τεσσάρων ετών. Βλέπω να το κρατάω αρκετά ακόμα το κινητό αυτό.
  6. stratosjl

    Honor 6

    Ευχαριστώ, εγκατέστησα την εφαρμογή από την πρώτη σελίδα και τώρα συγχρονίζει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά, ποια είναι η πιο σύγχρονη ROM που μπορούμε να βάλουμε πάνω? Υπάρχει κάποια καλή custom?
  7. stratosjl

    Honor 6

    Παιδιά, ξαναπήρα στα χέρια μου το κινητό μετα από χρόνια λόγω ανάγκης και ομολογώ είναι μια χαρά για σημερινή καθημερινή χρήση. Ερώτηση. Πώς συγχρονίζουμε επαφές Google; Έχω ξεχάσει τι κάναμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα στις επαφές δεν εμφανίζονται οι λογαριασμοί Google για συγχρονισμό
  8. stratosjl

    Honor 6

    Ευχαριστώ!
  9. stratosjl

    Honor 6

    Μια συμβουλή, παιδιά. Αν θέλω να πουλήσω το Honor 6 που έχω, πού προτείνετε να βάλω καταχώρηση?
  10. stratosjl

    Honor 6

    Ερώτηση: η κάθε sim έχει το δικό της IMEI? Αν ναι, τότε μάλλον εξηγείται το ότι η sim1 στο L12 που έχω δεν έχει σήμα. Στο about phone μου δείχνει ένα μόνο IMEI. Μάλλον κάτι πήγε λάθος στο ΟΤΑ σε 316 και χάθηκε. Όποια sim και να βάλω στο sim1, δεν έχει σήμα. Η θέση sim2 παίζει κανονικά. Έχω περάσει όμως πλήρη ROM ξανά και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Δεν θα έπρεπε να έχει εγκατασταθεί από την αρχή το μόντεμ? Αν όχι, τότε πάει πίσω Κίνα για επισκευή.
  11. stratosjl

    Honor 6

    Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει παιδιά. Έχω την έκδοση L12 και έχω χάσει σήμα στη SIM1. Δείχνει emergency calls only και όταν διαλέγω το δίκτυο Wind (Αθήνα) μου βγάζει ότι είναι unavailable. Βλέπει κανονικά τους παρόχους που υπάρχουν (Wind 3G/2G, Vodafone 4G/3G/2G, κτλ) Έγινε νομίζω μετά από ΟΤΑ σε 316. Τώρα έχω περάσει την 5.8.5, αλλά το ίδιο. Έχω σήμα στη SIM2 (2G), αλλά καθόλου μπάρες και σύνδεση στην SIM1. Έχω δοκιμάσει εναλλαγή των καρτών και πάντα η κάρτα που είναι στην υποδοχή της SIM1 δεν έχει σήμα. Καμμιά ιδέα?
  12. stratosjl

    Honor 6

    Παιδιά, έχω το L12 με την Β316 και ξαφνικά έχασε το σήμα της κινητής τηλεφωνίας. Δεν πιάνει πουθενά και τίποτα, βγάζει μόνο είτε no service, είτε emergency calls only. Ξέρει κανείς τι γίνεται?
  13. stratosjl

    Honor 6

    Έχω το ίδιο κινητό. Εμένα είχε ξεκινήσει έτσι και τελικά κάποια στιγμή έκλεισε οριστικά. Το έστειλα πίσω Κίνα (to2c) και μετά από τρεις μήνες (τρεις, καλά διάβασες) μου το στέλνουν πίσω, φτιαγμένο υποτίθεται. ΥΓ Και με καναδυό κόκκινες κηλίδες στην οθόνη που δεν υπήρχαν όσο το είχα στα χέρια μου. Για να φτιάξουν τις κηλίδες θέλουν χρήματα από τη Huawei (και κανένα μήνα επιπλέον). Τουλάχιστον δε φαίνονται αν έχει χρώμα το background.
  14. stratosjl

    Honor 6

    Βρήκα και αυτή τη σελίδα με όλα τα δυνατά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να εκκινήσεις το κινητό: http://www.phonetipsandtricks.com/tips/huawei-honor-6/hard-reset-factory-reset-101/ Αυτό που κατάφερα τώρα είναι, αντί για την απόλυτη μη-ανταπόκριση, να έχω το λεντάκι να αναβοσβήνει αργά με κόκκινο χρώμα. Δεν φαίνεται να κάνει κάτι όταν το βάζω στον φορτιστή, ούτε όταν το συνδέω στο πισί. Απλά το έχω και το βλέπω... Θα δοκιμάσω μήπως σβήσει από μπαταρία σε καναδυό μέρες και αν και μετά δεν κάνει τίποτα, θα το στείλω πίσω.
  15. stratosjl

    Honor 6

    Νομίζω το είχα βγάλει. Όταν έκανα αυτό που είπες, τρεμόπαιξε νομίζω η οθόνη δυο-τρεις φορές. Μετά τίποτα.
  16. stratosjl

    Honor 6

    Δυστυχώς, δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα
  17. stratosjl

    Honor 6

    Θα δοκιμάσω και θα σου πω
  18. stratosjl

    Honor 6

    Δοκίμασα και ένα λεπτό, δεν έγινε τίποτα...
  19. stratosjl

    Honor 6

    Παιδιά, πρόβλημα. H60-L12 με την τελευταία 5.4.1 και έπαιζε κανονικά μέχρι χτες. Κάποια στιγμή που είχε κλείσει η οθόνη σε energy save mode, και ενώ έδειχνε με το πράσινο λαμπάκι που αναβόσβηνε ότι έχει λάβει μηνύματα, δεν επανερχόταν με το πάτημα του power button. Όταν το πάτησα συνεχόμενα, σταμάτησε να αναβοσβήνει το φωτάκι και έμεινε εντελώς νεκρό. Δεν ανάβει καν το λαμπάκι να δείχνει ότι φορτίζει όταν το βάζω στο ρεύμα. Φαίνεται να είναι εντελώς νεκρό. Καμμιά ιδέα? Αν είναι θέμα υλικού, μπορεί να φτιαχτεί εδώ? Το πήρα πριν 4 μήνες από to2c.
  20. CyanogenMod ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ παιδιά, παρήγγειλα το Honor 6 2/32 από το to2c!
  21. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έχει κανείς ιδέα πόσο κρατάει η μπαταρία εκάστου?
  22. Καλησπέρα, Βοήθεια, έχω χαθεί από τις πολλές επιλογές. Οι προδιαγραφές μου είναι οι εξής: Τιμή 250-300 ευρώ Δίκαρτο 4G 2GB+ RAM Οθόνη μέχρι 5" (HD ή FHD, δεν καίγομαι) Επέκταση χώρου μέσω sdcard 8πύρινο ή Snapdragon NFC Δυνατότητα για CM ή MIUI Μπαταρία > 3000 mAh (ή το αντίστοιχο του να βγάζει μιάμιση μέρα) "Γνωστή" εταιρεία (Xiaomi, Huawei, Lenovo, HTC, ZTE, Meizu, κτλ) Οποιαδήποτε συμβουλή, ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ πολύ
  23. Μια που το ανέφερες, ήθελα κάτι σε δίκαρτο "επώνυμο κινέζικο" και πήγαινα κατευθείαν για Huawei ή Lenovo. Συγκεκριμένα, ήμουν έτοιμος για το Huawei 3X Pro ή Lenovo K910, αλλά τώρα είδα το THL 5000 και προβληματίστηκα... - η THL τι λέει από αξιοπιστία?
  24. http://www.needrom.com/mobile/tsunami-rom/ Υπάρχει ενότητα προς τη μέση της ανάρτησης: "Installing Tsunami ROM"
×
×
  • Create New...