aristidis540 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) πολύ μεγάλο θεμα για να ψάχνω ρε παιδια...:cool: ήθελα το κινητακι απο την στιγμη που βγήκε,αλλα τα button μεσα στην οθόνη ηταν ανασταλτικός παράγοντας. ερωτήσεις 1)το temperet glass με τα κουμπιά δουλεύει ικανοποιητικά?(γι'αυτο μιλάμε ετσι?http://www.b2cbuying.com/accessories/huawei-honor-6-touchplus-film.html) 2)το δουλεύει κάποιος σε χαμηλή ανάλυση να μας πει πόσο κρατάει η μπαταριά ? Edited December 29, 2015 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) πολύ μεγάλο θεμα για να ψάχνω ρε παιδια...:cool: ήθελα το κινητακι απο την στιγμη που βγήκε,αλλα τα button μεσα στην οθόνη ηταν ανασταλτικός παράγοντας. ερωτήσεις 1)το temperet glass με τα κουμπιά δουλεύει ικανοποιητικά?(γι'αυτο μιλάμε ετσι?http://www.b2cbuying.com/accessories/huawei-honor-6-touchplus-film.html) 2)το δουλεύει κάποιος σε χαμηλή ανάλυση να μας πει πόσο κρατάει η μπαταριά ? Ναι μια χαρά λειτουργεί. Απροβλημάτιστα και γρήγορα χωρίς λάθη. το είχα αγορασει από αλλού, εγώ, αλλα αυτό που περιγράφεται είναι και tempered και κουμπιά-έξω. http://flosmall.com/warehouse-in-italy/huawei-honor-6-flos-touchplus-smart-screen-protection-it-detail Δουλεύει και στην 4.4 και στην 5.1, τουλάχιστον τις stables. L12 Σε χαμηλή ανάλυση το δουλεύω. πόσο σώζει/καίει μπαταρία δεν ξέρω... Edited December 29, 2015 by Thalis100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 πολύ μεγάλο θεμα για να ψάχνω ρε παιδια...:cool: ήθελα το κινητακι απο την στιγμη που βγήκε,αλλα τα button μεσα στην οθόνη ηταν ανασταλτικός παράγοντας. ερωτήσεις 2)το δουλεύει κάποιος σε χαμηλή ανάλυση να μας πει πόσο κρατάει η μπαταριά ? Η μπαταρία είναι ένα από τα ατού της συσκευής. Μην την φοβάσαι.Την δουλεύω σε 720p ανάλυση με όλα ανοιχτά και την μέρα την βγάζει άνετα με σκληρή χρήση.Και για να εξηγούμαι, με πάνω από μιάμιση ώρα ίντερνετ,μία ώρα κλήσεις περίπου και όλα ανοιχτά όπως προείπα, έχω δει χρόνο ενεργής οθόνης από 5 έως 6+ ώρες με υπόλοιπο μπαταρίας πάνω από 15%. A,και μην ξεχάσω έχω δύο sim ενεργές.:D Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) ωραία αφού ολα είναι οκ σκέφτομαι να το παραγγείλω απο εδώ http://merimobiles.com/huawei-honor-6-5-4g-lte-16gb.htm#yt_tab_products μίλησα online και μου ειπε οτι είναι το L02 άρα ειναι οκ ετσι δεν είναι? να το πάρω απο κάπου άλλου? (αν και βλέπω μεγαλύτερο sar μάλλον θα είναι επειδή έχει 2 κάρτες) και το TouchPlus όλα είναι τα ίδια? εσείς από που τα αγοράσατε?βλεπω αυτο ( http://www.b2cbuying.com/huawei-honor-6-touchplus-film.html ) Edited December 29, 2015 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) ωραία αφού ολα είναι οκ σκέφτομαι να το παραγγείλω απο εδώ http://merimobiles.com/huawei-honor-6-5-4g-lte-16gb.htm#yt_tab_products μίλησα online και μου ειπε οτι είναι το L02 άρα ειναι οκ ετσι δεν είναι? να το πάρω απο κάπου άλλου? (αν και βλέπω μεγαλύτερο sar μάλλον θα είναι επειδή έχει 2 κάρτες) και το TouchPlus όλα είναι τα ίδια? εσείς από που τα αγοράσατε?βλεπω αυτο ( http://www.b2cbuying.com/huawei-honor-6-touchplus-film.html ) Συγνώμη φιλέ μου θεωρείς τις τιμές του Honor 6 ...SAR VALUE (W/KG) Head 0.378, Body 0.781 υψηλές; Εάν μου βρεις άλλο δικαρτο full active με 0,001 μονάδα παραπάνω τότε θα στο κάνω δώρο..:lol: Το μαγαζί που το βρηκες είναι αξιόλογο (έχω αγοράσει αρκετές φορές από κει) και το χει στην καλύτερη τιμή ever. Edited December 29, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 απλά εδώ (http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Huawei&Suche=&Sort=Mdl&SAR=)το L01 KAI L04 είναι ποιο χαμηλά. πιστεύω οτι εγώ που δουλεύω μια κάρτα θα έχει μικρότερη ακτινοβολία. τέλος πάντων κάνω παραγγελιά από merimobiles ,και στην πορεία θα πάρω και το TouchPlus. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 απλά εδώ (http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Huawei&Suche=&Sort=Mdl&SAR=)το L01 KAI L04 είναι ποιο χαμηλά. πιστεύω οτι εγώ που δουλεύω μια κάρτα θα έχει μικρότερη ακτινοβολία. τέλος πάντων κάνω παραγγελιά από merimobiles ,και στην πορεία θα πάρω και το TouchPlus. Εδώ έχουμε το επίσημο site στην Ευρωπη..http://weu.hihonor.com/en/pages/products/honor6 για το H60-L02 δηλ το δικαρτο με τα 16GB.Προχωρά άφοβα φιλέ μου και πίστεψε με δε θα το μετανιώσεις. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Με την dev 6.1.1 που μου ρθε χθες OTA η μπαταρία απλά ΔΕΝ τελειώνει είμαι 3 ώρες ενεργή οθόνη και έχω 70% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ποιο εχεις; l-04? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αν ρωτάς εμένα L02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σε συνέχεια προηγούμενού μου post, σήμερα επιτέλους ήρθε το σωστό frame για το κινητό μου, οπότε και προχώρησα στην επισκευή του. Δυο προβλήματα που αντιμετώπισα (το ένα λύνεται εύκολα): Καθώς προσπαθούσα να αποκολλήσω την μπαταρία, δυστυχώς κατάφερα και τρύπησα το εξωτερικό περίβλημα της (αυτό το ασημί). Από μέσα βέβαια βλέπω πως υπάρχει κι άλλο προστατευτικό, οπότε, προς το παρόν, για να μη μείνω από κινητό χρονιάρες μέρες, κάλυψα την τρύπα με μονωτική ταινία. Ως επακόλουθο, φουσκώνει ελάχιστα το καπάκι. Μικρό το κακό, αν σκεφτεί κανείς ότι είχα στο μυαλό μου να κάνω και αντικατάσταση της μπαταρίας, σύντομα. Το μικρόφωνο αρνείται να δουλέψει! Ο συνομιλητής μου μ' ακούει από πολύ μεγάλο βάθος και με μεγάλη δυσκολία. Αρκετά περίεργο θα έλεγα, μιας και το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο επάνω στην πλακέτα, οπότε και δε χρειάστηκε να το πειράξω. Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως αν μιλάω με ανοιχτή ακρόαση, με ακούνε κανονικά! Ευτυχώς δουλεύει το handsfree, οπότε λύνεται προσωρινά και αυτό το πρόβλημα (αν και θα προτιμούσα να λυθεί τελείως, μιας και δεν είναι και ότι πιο πρακτικό να κυκλοφορώ συνέχεια και παντού με handsfree) Κατά τα άλλα, εμφανισιακά τουλάχιστον, έχω ένα ολοκαίνουργιο κινητό, μιας και μετά από αρκετές πτώσεις (η χειρότερη από ποδήλατο) υπήρχαν αρκετά σημάδια, πέραν του σπασίματος της οθόνης που τελευταία είχε φτάσει σε απελπιστικά σημεία. Sorry για το μεγάλο μου post. Ακολουθούν και εικόνες από το πριν και το μετά (την διαδικασία δεν μπήκα στο κόπο να την απαθανατίσω :p) Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει λύση για το Νο 2 θα το εκτιμούσα! Before: [ 01, 02, 03, 04, 05 ] After: [ 01, 02, 03, 04 ] http://oi64.tinypic.com/2r6phxv.jpg Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Στις 7 ώρες και 10 λεπτά ενεργή οθόνη τερμάτισα με την 6.1.1 ρεκόρ καριέρας από τον Νοέμβριο του 2014 που το αγόρασα έχω κατενθουσιαστει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Με την dev 6.1.1 που μου ρθε χθες OTA η μπαταρία απλά ΔΕΝ τελειώνει είμαι 3 ώρες ενεργή οθόνη και έχω 70% Για λιγο και θα σε εφτανα... :p:p Στις 7 ώρες και 10 λεπτά ενεργή οθόνη τερμάτισα με την 6.1.1 ρεκόρ καριέρας από τον Νοέμβριο του 2014 που το αγόρασα έχω κατενθουσιαστει!!!! Το L12 εχω με Β532 σε stock κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Developer lollipop είναι αυτή ή marshmallow? Είμαι από το κινητό Και δε μπορώ να το ψάξω εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. τελικα ειναι δυνατον το κινητο μας να παιξει flash player; με τον μαμισιο internet explorer αλλα και με τον chrome μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται απο την συσκευη. εχει βρει κανενας καμια λυση; ευχαριστω εκ των προτερων καλη χρονια να εχουμε και το 2015 να παει και να μην ξαναερθει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Στις 7 ώρες και 10 λεπτά ενεργή οθόνη τερμάτισα με την 6.1.1 ρεκόρ καριέρας από τον Νοέμβριο του 2014 που το αγόρασα έχω κατενθουσιαστει!!!! με χαμηλωμένη ανάλυση αυτά?? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Motorolakia ρωταω και εγω γιατι το l02 εχω και ειμαι στην 5.10.1 και δεν το κουνησα απο εδω. Αν αξιζει θα παω στην 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. τελικα ειναι δυνατον το κινητο μας να παιξει flash player; με τον μαμισιο internet explorer αλλα και με τον chrome μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται απο την συσκευη. εχει βρει κανενας καμια λυση; ευχαριστω εκ των προτερων καλη χρονια να εχουμε και το 2015 να παει και να μην ξαναερθει ποτε. 2015 το flash πέθανε και τώρα ξερνάει τα τελευταία νήματα της ζωής του. 300+ bugs μέσα στο τελευταίο έτος. Δεν έχει να κάνει με το κινητό έχει να κάνει με το λειτουργικό, το software και εν τέλη την αγορά των smartphone και φυσικά την ίδια την adobe. O chrome σε mobile άμα δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, ποτέ δεν το υποστήριξε. Η adobe έχει σταματήσει εδώ και 2 ή 3 χρόνια την υποστηριξη για Android. Το Android ως λειτουργικό δεν το υποστηρίζει επίσημα εδώ και χρόνια. Η αγορά των smartphones και εν γένει των mobile os υποστήριξε html5. Παρόλα αυτά αμα βρεις το Apk, το περάσεις, και περάσεις και κάποιο browser που το υποστηρίζει, νομίζω dolphin, θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Developer lollipop είναι αυτή ή marshmallow? Είμαι από το κινητό Και δε μπορώ να το ψάξω εύκολα Η τελευταία developer lollipop (: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Motorolakia ρωταω και εγω γιατι το l02 εχω και ειμαι στην 5.10.1 και δεν το κουνησα απο εδω. Αν αξιζει θα παω στην 6 αξίζε Εγώ την θεωρώ την καλύτερη dev για lollipop μέχρι στιγμής την 6.1.1 ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με χαμηλωμένη ανάλυση αυτά?? Ε ναι πάντα με χαμηλωμενη ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 ολα οκ,έχει φύγει η παραγγελία. TouchPlus πιο παίρνω? L02 έχω πάρει. http://www.b2cbuying.com/accessories/huawei-honor-6-touchplus-film.html η http://flosmall.com/warehouse-in-italy/huawei-honor-6-flos-touchplus-smart-screen-protection-it-detail δουλεύουν με όλες τις ρομ? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Δεν έχει σχέση η ρομ. Φτανει να είναι emui 3.1 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Motorola 360 smartwatch μου κολλάει το update με το honor..Το έχει κανένας;;;Βγαίνει στην οθόνη του update: [PUBLIC] full OTA to LC44B ..Έσβησα τα πάντα,τα ξαναπερασα..Τίποτα..Καλή Χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Motorola 360 smartwatch μου κολλάει το update με το honor..Το έχει κανένας;;;Βγαίνει στην οθόνη του update: [PUBLIC] full OTA to LC44B ..Έσβησα τα πάντα,τα ξαναπερασα..Τίποτα..Καλή Χρονιά Έχω το 360 2nd gen κατέβασα android wear, μου βγάζει επιλογή connect αλλά δεν βλέπει το ρολόι. Βασικά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος έχω ένα άλλο θέμα.. Διάβασα τους οδηγούς και ψάχνω κάνα διήμερο στο ίντερνετ για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader, να κάνω root και να βάλω την miui rom για να ξεφορτωθώ τα κινέζικα γενικά αλλά και ειδικά στην εφαρμογή mail (μου βγάζει κάποια γράμματα στα κινεζικά). Επειδή κατέληξα πως κάτι έχει αλλάξει και πλέον δίνουν τον κωδικό με mail έστειλα mail στην HuaWei και μου απάντησε τα εξής : Dear User: Hua Wei Customer Service is pleasure to be at your service,sorry to bring you the trouble,if you want to unlock your phone, you should meet these conditions as follow: 1.Please register your Hua Wei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your phone. 2.Log in your Hua Wei ID for continuously 14 days. 3.Each Hua Wei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.If you meet the information,please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download'button to login your Hua Wei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears. TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and erro message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In additon, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice. If you have any other problems, please send your feedback to us. We will be at your service to help you to solve your problems.Thank you for your supporting to Hua Wei and you can add Hua Wei official Wechat ID :Hua Wei 400 to learn more.Hard service 100+, out of service is just the basis,the excess satisfaction is our eternal pursuit! Hua Wei Customer Service Έκανα τα παραπάνω αλλά καθώς 14 μέρες είναι πολλές να περιμένω, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος ή αν δώσω κάπου τα IMEI, SN και product id μπορεί να γίνει με άλλο account ? ... και αν αναρωτηθείτε γιατί περίμενα τόσο καιρό και τώρα δεν μπορώ να περιμένω 14 μέρες, είναι διότι το είχα βάλει στην άκρη γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και χρησιμοποιούσα ένα zenfone 2 ευρωπαϊκό, που δυστυχώς μου έπεσε προχθές και το πάτησε αυτοκίνητο :( Συγγνώμη για το μεγάλο post.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και το βασικότερο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες ότι μπορείς να τον λάβεις τηλεφωνοντας την ελληνική Huawei. Αλλά υποθέτω θα τους βρεις Δευτέρα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες ότι μπορείς να τον λάβεις τηλεφωνοντας την ελληνική Huawei. Αλλά υποθέτω θα τους βρεις Δευτέρα. Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω... Φαντάζομαι εκτός από τα του περιοδικού στην οθόνη κλειδώματος όπως αναφέρει ο οδηγός, δεν υπάρχει κάτι επιπλέον για να βγούνε τελείως τα Κινέζικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts