petraKOS07 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια Πολλά και από εμένα και η γέννηση του Χριστού μας να φέρει υγεία σε όλους σας. Δοκίμασε κάποιος το 6 να μας πει νέα? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_1980 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 την παρήγγειλα και γω τη θηκούλα... είχε επιλογη για honor 6 σε 15 μέρες που θα ρθει θα βάλω φωτο καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 την παρήγγειλα και γω τη θηκούλα... είχε επιλογη για honor 6 σε 15 μέρες που θα ρθει θα βάλω φωτο καλές γιορτές Καλά μην ορκίζεσαι ότι θα έρθει σε 15 μέρες, βάλε 30 να 'σε μέσα. Έχει επιλογή για HONOR 6, όσο για τις φώτο είναι μερικές που δείχνει από κάποια μοντέλα, υποθέτω πως δεν μπορεί να δείχνει από όλα τα μοντέλα. Πάντως αν όντος κάνει αυτό που δείχνει θα είναι τέλειο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορείς να του κανείς root χωρίς να ξεκλειδώσεις το bootloader. Μετα περνα του το kingoroot (εγω αποφευγω να το ρουταρω αφου παγωνεις τις εφαρμογες και εξαφανιζονται) . Απ όσο γνωρίζω μόνο ή υποδοχή για την sim 1 έχει 4G Σε ευχαριστώ για την απάντηση CRISPAF77. Θες να πεις ότι αν το ρουτάρω, θα σβήσουν όλες οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 [/color] Σε ευχαριστώ για την απάντηση CRISPAF77. Θες να πεις ότι αν το ρουτάρω, θα σβήσουν όλες οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους μας. Όχι φιλέ μου εαν το ρουταρεις δε χάνεις καμία εφαρμογη σου. Καλού κακού όμως φτιαξε ένα αντίγραφο ασφαλείας και αποθήκευσε το εντός sd card και εκτός τηλεφωνου για να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δυστυχώς δεν παλεύετε αλλο η κατάσταση με τη τελευταία ντεβ. Το έβγαλα 10:00 απο το φορτιστή και απλά το χρησιμοποίησα για μια ώρα για τις ευχές και μίλησα ένα λεπτό και έκλεισε στο 69 % !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δυστυχώς δεν παλεύετε αλλο η κατάσταση με τη τελευταία ντεβ. Το έβγαλα 10:00 απο το φορτιστή και απλά το χρησιμοποίησα για μια ώρα για τις ευχές και μίλησα ένα λεπτό και έκλεισε στο 69 % !!! έχω την εντύπωση πως περα απο το θεμα rom ίσως είναι θέμα μπταρίας. όσοι έχετε τέτοια χοντρά θέματα πτώσης μπαταρίας δεν νομιζω πως φταίει η rom. ανέκαθεν όταν έκλειναν τα κινητα έτσι εφταιγε πάντα η ταλαιπωρημενη μπαταρία... ίσως αν το έχετε καιρό το κινητό, να θέλει αλλαγη η μπατταρία. εγω είμαι στην τελευταία 532 L12 και όλα ανοιχτά μου δίνει 3 μερούρες.. 3hrs+ ομιλήα, 3hrs+ οθόνη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μόλις παράγγειλα μια νέα μπαταρία και θα ενημερώσω το φόρουμ οταν κάνω την αντικατάσταση της εαν υπαρχει διαφορά . Γνωρίζει κανείς εαν χρειάζεται τίποτα να κάνω επιπλέον εκτός την αντικατάσταση της ,πχ διαγραφή bat stats . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το ματιασα. Οχι βεβαια πως εχω τα προβλήματα που περιγράφετε στις προηγούμενες σελιδες αλλα εδω και μια βδομάδα μου εχει βγει μια κιτρινιλα δεξια πανω στην οθόνη. Να περιμενω χειρότερα η θα φύγει με τον καιρο; Παιδιά το έχει πάθει κανείς; Να υποθέσω πως δεν γλιτωνω την αλλαγή οθόνης. Εχω την αίσθηση πως η κιτρινιλα γίνεται όλο πιο έντονη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamma Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!! σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το προβλημά μου ας με βοηθήσει... 'εχω ένα honor 6 H60 L12 από κίνα εδώ και 1 χρόνο περίπου πριν λίγες μέρες άρχισε να αργεί πάρα πολύ (10-20 λεπτά) για να μου εμφανίσει τις επαφές μου το τηλέφωνο είναι απείραχτο (εχουν γίνει μόνο οι επισημες ενημερώσεις)και επίσης αργεί να εμφανίσει και τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων... και δεν εμφανίζει τις φωτο προφίλ των επαφών μου στο viper κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά παρακαλώ HELP !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!! σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το προβλημά μου ας με βοηθήσει... 'εχω ένα honor 6 H60 L12 από κίνα εδώ και 1 χρόνο περίπου πριν λίγες μέρες άρχισε να αργεί πάρα πολύ (10-20 λεπτά) για να μου εμφανίσει τις επαφές μου το τηλέφωνο είναι απείραχτο (εχουν γίνει μόνο οι επισημες ενημερώσεις)και επίσης αργεί να εμφανίσει και τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων... και δεν εμφανίζει τις φωτο προφίλ των επαφών μου στο viper κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά παρακαλώ HELP !!! Θα χρειαστει πιθανότητα εγκατασταση με τα τρια κουμπιά .Ειχα παρόμοιο προβλημα για αρκετο καιρό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!! σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το προβλημά μου ας με βοηθήσει... 'εχω ένα honor 6 H60 L12 από κίνα εδώ και 1 χρόνο περίπου πριν λίγες μέρες άρχισε να αργεί πάρα πολύ (10-20 λεπτά) για να μου εμφανίσει τις επαφές μου το τηλέφωνο είναι απείραχτο (εχουν γίνει μόνο οι επισημες ενημερώσεις)και επίσης αργεί να εμφανίσει και τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων... και δεν εμφανίζει τις φωτο προφίλ των επαφών μου στο viper κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά παρακαλώ HELP !!! το επαθα και εγω..προκυπτει νομιζω λογω της πληθωρας των επαφων και των λογαριασμων..τι εκανα: κατεβασετην εφαρμογη my contacts back up.κανε ενα back up τις επαφεσ σου και στειλε τις στο mail σου..βεβαιωσου οτι ηρθε το μειλ..διεγραψε ολες τις επαφες απο το τηλεφωνο και μπες στο μειλ σου και κλικαρε πανω στο προηγουμενο μειλ για να τις ανακτησεις..1+ μηνα απο τοτε δεν ειχα προβλημα..το λεω με επιφυλαξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamma Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 http://s17.postimg.org/yere9f2mn/Honor6_Emui4.jpg OK, σχετικά καλά πάει. Στα γρήγορα: Η μπαταρία φαίνεται ελαφρώς βελτιωμένη αλλά θέλω να τη δοκιμάσω για ακόμη λίγες ημέρες (έχω την εντύπωση ότι φτιάχνει με την ημέρα). Ειδοποιήσεις στα ίδια επίπεδα αν και δεν έχω περάσει ακόμη όλες τις εφαρμογές μου. Οι επαφές μου στο Viber επανήλθαν! Το Facebook για κάποιο λόγο δουλεύει πολύ πιο ομαλά. Νέο mode στις φωτογραφίες (Time-lapse). Κάποιες νέες επιλογές στις ρυθμίσεις και γενικά κάποια νέα μπιχλιμπίδια (εφαρμογές, κτλ). Κάπως αρνητικά: Συντομεύσεις μόνο 9 αφήνει τώρα (μπορούν να γίνουν customised βέβαια). Κάποτε η τελευταία φωτογραφία που θα τραβήξω δεν εμφανίζεται σωστά στο Gallery - μου τη δείχνει γράφοντας "Loading" από πάνω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η διαδικασία αναβάθμισης κύλησε μια χαρά και συστήνω αν θα το δοκιμάσει κάποιος να κάνει ένα factory reset πριν το πρώτο αρχείο και ξανά factory reset μετά το τελευταίο. Αυτά τα λίγα για την ώρα (και στα γρήγορα όπως είπα προηγουμένως). Κάτι θα ξεχνώ να αναφέρω σίγουρα αλλά αν είναι θα επανέλθω. Χρόνια πολλά σε όλους! P. Παράθεση mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενδιαφέρον, απλά να σημειώσω πως το time-lapse υπάρχει και στην lollipop Dev. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενδιαφέρον, απλά να σημειώσω πως το time-lapse υπάρχει και στην lollipop Dev. Χμμμμ, ούτε που το θυμάμαι! :) Ήταν πάντα στις επιλογές κάτω δεξιά (Beauty-Photo-Video...); Παράθεση mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Χμμμμ, ούτε που το θυμάμαι! :) Ήταν πάντα στις επιλογές κάτω δεξιά (Beauty-Photo-Video...); Δεν ξέρω άμα ήταν πάντα, μπορεί να προστέθηκε στις τελευταίες dev, απλά το χρησιμοποίησα τις προάλλες για να βγάλω ένα video, άρα υπάρχει :p Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν ξέρω άμα ήταν πάντα, μπορεί να προστέθηκε στις τελευταίες dev, απλά το χρησιμοποίησα τις προάλλες για να βγάλω ένα video, άρα υπάρχει :p ΟΚ. Όπως είπα και πριν δεν το θυμάμαι εκεί οπόταν sorry guys! :) Παράθεση mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ΟΚ. Όπως είπα και πριν δεν το θυμάμαι εκεί οπόταν sorry guys! :) Σιγά βρε που ζητάς και συγγνώμη, εμείς ευχαριστούμε για το Review :D Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Σιγά βρε που ζητάς και συγγνώμη, εμείς ευχαριστούμε για το Review :D Θα σε ενημερώσω για την αλλαγή μπαταρίας που θα κάνω .Εαν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πάρει την ίδια περίοδο και πιστεύω ότι η μπαταρία έχει χαλάσει.Ίσως μπορέσουμε να τα αναστήσουμε :cool: Εντωμεταξύ παράγγειλα το 4c απο Μεντια Μαρκτ αλλά ίσως την ακυρώσω αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Θα σε ενημερώσω για την αλλαγή μπαταρίας που θα κάνω .Εαν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πάρει την ίδια περίοδο και πιστεύω ότι η μπαταρία έχει χαλάσει.Ίσως μπορέσουμε να τα αναστήσουμε :cool: Εντωμεταξύ παράγγειλα το 4c απο Μεντια Μαρκτ αλλά ίσως την ακυρώσω αυριο. Επειδή αρκετοί από μας το αγοράσαμε όχι πολύ μετά την δική σας αγορά, να περιμένουμε άραγε την ίδια πτώση στην μπαταρία; Ή είναι θέμα παρτίδας; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εμενα το προβλημα των επαφων λυθηκε με την ενημερωση του viber πριν λιγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Επειδή αρκετοί από μας το αγοράσαμε όχι πολύ μετά την δική σας αγορά, να περιμένουμε άραγε την ίδια πτώση στην μπαταρία; Ή είναι θέμα παρτίδας; Επειδή χρησιμοποιώ το κινητό επαγγελματικά για emails πιστεύω ότι εχω ταλαιπωρήσει την μπαταρία αρκετά απο την αγορά του (Αρχές Αυγούστου 2014). Θα κάνω την αλλαγή σύντομα και θα ενημερώσω σχετικά.Εντωμεταξύ απο Aliexpress μου πάγωσαν την παραγγελία και μου ζητά επιπλέον έγγραφα ,όπως ταυτότητα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την ρομ http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/rom-share-flyme-os-4-5-4-2r-l01-l02-l11-t3277810 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την ρομ http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/rom-share-flyme-os-4-5-4-2r-l01-l02-l11-t3277810 Την δοκιμασα εγώ για μια μέρα. Σε γενικές γραμμές καλή ήταν και με σβελταδα περίπου της b535 μιας και είναι σε αυτή βασισμενη.Τα μόνα bugs που προλαβα να δω είναι ότι δεν έχει ράδιο fm και δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις του dialer.Γενικά μου φάνηκε αργή μιας και είχα πριν τη σφαιράτη miui rom της xiaomi!!! Και ετσι ξανά γυρισα στον ""έρωτα μου"" Edited December 27, 2015 by studiosakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει port το stock music app της huawei σε άλλο κινητό? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts