Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν το αφήσω χωρίς update πιστεύεις να έχω θέματα με την μπαταρία?δλδ πιο πολύ θέλω να καταλάβω αν την 1η μέρα με τις ίδιες ρυθμίσεις αντέχει 20 ώρες κ μετά απο 1 χρόνο 18 πχ.

Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως , ειμαι με την 317 και δεν εχω παρατηρησει διαφορά στην μπαταρια. Πεταει.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια, προσπαθω να παραγγειλω τα original ακουστικα απο Gearbest και δεν μπορω να πληρωσω, ειτε με paypal ειτε με debit card. Εχει κανεις , καμια ιδεα; Ισχυουν ακομα τα καπιταλ κοντρολ;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.εγώ που το παρεγγείλα με ποιά rom θα ερθεί?κ υπάρχει κάποιο site για τα update?και ποια είναι η καλύτερη rom κατα τη γνώμη σας?

Ρε παιδια, προσπαθω να παραγγειλω τα original ακουστικα απο Gearbest και δεν μπορω να πληρωσω, ειτε με paypal ειτε με debit card. Εχει κανεις , καμια ιδεα; Ισχυουν ακομα τα καπιταλ κοντρολ;

Στο (στα) θεματα για το PayPal [2] αναφέρονται αρκετοί τρόποι για να αγοράσεις.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Στο (στα) θεματα για το PayPal [2] αναφέρονται αρκετοί τρόποι για να αγοράσεις.

Ευχαριστω, για να δουμε τι θα γινει.

Τέτοιο τηλέφωνο έχω να το δω από την εποχή του HTC HD!

Θα το έβαζα με ευχαρίστηση στο μουσείο μου τεχνολογίας!

Υπαρχει καποιος τρόπος να αφαιρέσουμε γρατζουνιες από την οθονη του κινητού μας. εχω διαβασει κατι φορουμ από εξωτερικο που λενε πως γινεται, ξερει καποιος ??

καλησπέρα με αφόρμη την παραπάνω ερώτηση θέλω να ρωτήσω και γω αν βάλουμε tempered glass και βάλουμε κ διάφανεια θα χοντρύνει πολύ η οθόνη?και επίσης είναι λάθος να βάλουμε διάφανεια(sreen film) κάτω απο tempered glass?κ κάτι ακόμα αν κάποιος το έχει παραγγείλει απο vickmall έρχεται με σωστή rom?και αν ναι ποιά είναι η σωστή? Edited by thomaskin

καλησπέρα με αφόρμη την παραπάνω ερώτηση θέλω να ρωτήσω και γω αν βάλουμε tempered glass και βάλουμε κ διάφανεια θα χοντρύνει πολύ η οθόνη?και επίσης είναι λάθος να βάλουμε διάφανεια(sreen film) κάτω απο tempered glass?κ κάτι ακόμα αν κάποιος το έχει παραγγείλει απο vickmall έρχεται με σωστή rom?και αν ναι ποιά είναι η σωστή?

Βάζεις μόνο tempered glass και είσαι Ο.Κ.

Ή σωστή Rom είναι αυτή που θα σου ζητήσει τελευταία..:p

OnePlus 12R

Εγω ειμαι στην 5.9.1 και τις επαφες στο βιμπερ καπου καπου δεν τις βλεπει μολις το σταματησω και το ξεκινησω ολα καλα. Ετυχε σε κανεναν;

Έχει αναφερθεί πως στη lollipop εάν κάνεις swipe σε αναπάντητη η μήνυμα στην lock screen τότε χάνονται οι επαφές στο viber

Έχει αναφερθεί πως στη lollipop εάν κάνεις swipe σε αναπάντητη η μήνυμα στην lock screen τότε χάνονται οι επαφές στο viber

Ισχύει αυτό το παθαίνω συνέχεια και δεν βλέπω κάποια βελτίωση του bug

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Χαιρετω την παρεα.

Εχει περιπου καμια βδομαδα τωρα που μια φορα την ημερα χονδρικα τρωει καποιο κολλημα το κινητο. Συγκεκριμενα, δεν ανταποκρινεται η οθονη στα πατηματα με το δαχτυλο, αλλα μονο στην πανω αριστερη γωνια. Μολις το κανω restart δουλευει κανονικα για καποιες ωρες ωσπου να ξανακολλησει παλι. Βαζω και ενα screenshot να δειτε το μεγεθος που δεν πιανει επαφη. Πανω αριστερα ειναι.

http://i1346.photobucket.com/albums/p693/fotaras85/Screenshot_2015-11-09-21-31-14_zpsflx7h02d.jpeg

Εχω το H60-L12 με εκδοση Β317. Για ριχτε καμια ιδεα το τι μπορει να ειναι.

Πιθανόν να χαλάει το touchscreen σου ... Έσω έτοιμος γιατί κάποια στιγμή θα σταματήσει εντελώς!! Κάνε αποθήκευση των δεδομένων σου κ.λ.π.

Μην το δένεις και κόμπο ότι σου λέω...

Thanks για την απαντηση.

Και εγω ετσι πιστευα αν και μου φαινεται περιεργο ενα hardware προβλημα να διορθωνει προσωρινα με restart του κινητου. Το restart αφορα το λογισμικο, το hardware αν χαλασει χαλασε. Και απο οσο μπορω να φανταστω, ενκ hardware προβλημα δεν διορθωνεται με το software.

Anyway, εχω καποια νεοτερα. Το πρωι το εκανα ενα restart και δουλευε κομπλε. Πριν λιγο κολλησε παλι. Ενεργοποιω την περιστροφη οθονης και γυρναω το κινητο οριζοντια (με τα hardware πληκτρα να κοιταζουν προς τα πανω). Δοκιμαζω την "υποπτη" μερια, δουλευε κανονικα! Δοκιμαζω την πανω αριστερη γωνια ενω εχω το κινητο οριζοντιο, δεν αποκρινεται. Γυρναω ξανα το κινητο οριζοντια αλλα αυτη την φορα τα hardware πληκτρα κοιταζουν προς τα κατω. Παλι δεν αποκρινεται η πανω αριστερη γωνια.

Δηλαδη το κουλο ειναι οτι σε οποια θεση και να εχω το κινητο, δεν αποκρινεται παντα η πανω αριστερη γωνια. Η γωνια που δεν αποκρινεται οταν ειναι καθετο το κινητο, δουλευει μια χαρα αν το γυρισω οριζοντια! Τι κουλα ειναι αυτα ωρε????

Thanks για την απαντηση.

Και εγω ετσι πιστευα αν και μου φαινεται περιεργο ενα hardware προβλημα να διορθωνει προσωρινα με restart του κινητου. Το restart αφορα το λογισμικο, το hardware αν χαλασει χαλασε. Και απο οσο μπορω να φανταστω, ενκ hardware προβλημα δεν διορθωνεται με το software.

Anyway, εχω καποια νεοτερα. Το πρωι το εκανα ενα restart και δουλευε κομπλε. Πριν λιγο κολλησε παλι. Ενεργοποιω την περιστροφη οθονης και γυρναω το κινητο οριζοντια (με τα hardware πληκτρα να κοιταζουν προς τα πανω). Δοκιμαζω την "υποπτη" μερια, δουλευε κανονικα! Δοκιμαζω την πανω αριστερη γωνια ενω εχω το κινητο οριζοντιο, δεν αποκρινεται. Γυρναω ξανα το κινητο οριζοντια αλλα αυτη την φορα τα hardware πληκτρα κοιταζουν προς τα κατω. Παλι δεν αποκρινεται η πανω αριστερη γωνια.

Δηλαδη το κουλο ειναι οτι σε οποια θεση και να εχω το κινητο, δεν αποκρινεται παντα η πανω αριστερη γωνια. Η γωνια που δεν αποκρινεται οταν ειναι καθετο το κινητο, δουλευει μια χαρα αν το γυρισω οριζοντια! Τι κουλα ειναι αυτα ωρε????

Μήπως να περάσεις την τελευταία stable με 3Κ?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το σκεφτηκα αυτο για την rom αλλα εχω καιρο που την εχω περασει με ota και αυτο το κουλο που τραβαει τωρα ,εχει καμια βδομαδα το πολυ που το κανει.

Για την επομενη rom την αφηνα μηπως μου ερχοταν σε ota. Ειμαι στην B317 τωρα και η επομενη αφορα και το android 5.1.κατι. Με 3κ νομιζω θα χαθουν τα παντα, σωστα? Εχω να ριξω μελετη στο πρωτο post μου φαινεται.

Γνωρίζει κανείς σας πως πηγαίνω από 5.11.1 σε B532;

Ναι έχω ξεκλειδωτο το bootloader και σχεδόν καινούργιο κινητό μετά απο 2 μήνες από επισκευή στο to2c :D

OnePlus 12R

Το σκεφτηκα αυτο για την rom αλλα εχω καιρο που την εχω περασει με ota και αυτο το κουλο που τραβαει τωρα ,εχει καμια βδομαδα το πολυ που το κανει.

Για την επομενη rom την αφηνα μηπως μου ερχοταν σε ota. Ειμαι στην B317 τωρα και η επομενη αφορα και το android 5.1.κατι. Με 3κ νομιζω θα χαθουν τα παντα, σωστα? Εχω να ριξω μελετη στο πρωτο post μου φαινεται.

Το έπαθα και εγώ και όσο παράξενο και αν σου φαίνεται μάλλον έφταιγε το facebook messenger με τα chat heads!! Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Το έπαθα και εγώ και όσο παράξενο και αν σου φαίνεται μάλλον έφταιγε το facebook messenger με τα chat heads!! Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

^^ :eek::eek::eek:

Τι διαολο? Λες να φταιει το messenger? Δεν τα εχω ενεργοποιημενα ομως αυτα τα chat heads. Απο την αρχη που το ειχα βαλει. Και πρεπει να ειχε βγει και ενα update τωρα τελευταια και το ειχα κανει πριν λιγες μερες.

^^ :eek::eek::eek:

Τι διαολο? Λες να φταιει το messenger? Δεν τα εχω ενεργοποιημενα ομως αυτα τα chat heads. Απο την αρχη που το ειχα βαλει. Και πρεπει να ειχε βγει και ενα update τωρα τελευταια και το ειχα κανει πριν λιγες μερες.

Τι ειναι ρε παιδια αυτα τα chat heads ;

Παιδια μια ερωτηση. Lollipop εμεις με H60 L12 μπορουμε να βαλουμε και αν ναι πως;

Οι lollipop ROM είναι ίδιες για L02 και L12.

Την κατεβάζεις και την βάζεις με local update ή 3 κουμπιά αν δεν σου έχει έρθει ακόμα ΟΤΑ.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Παιδια μια ερωτηση. Lollipop εμεις με H60 L12 μπορουμε να βαλουμε και αν ναι πως;

Όπως κάθε αναβάθμιση, είτε με ota αν σου έχει έρθει είτε κατεβάζοντας την ρομ και περνώντας την με local. Απλά πριν την αναβάθμιση κάνε unroot και περνα stock recovery.

Οι lollipop ROM είναι ίδιες για L02 και L12.

Την κατεβάζεις και την βάζεις με local update ή 3 κουμπιά αν δεν σου έχει έρθει ακόμα ΟΤΑ.

Δεν το εχω root. Προτιμω απλα να μου ερθει μονη της, η αναβαθμιση .σε εσας ηρθε μονη της ; γιατι σε εμενα δεν εμφανιζεται καποια ειδοποιηση . στο ενημερωση λογισμικου το βλεπω αν εχω αναβαθμιση android?