Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας έχει τύχει να παίρνετε κάποιον τηλέφωνο και να μην τον ακούτε ενω αυτός σας ακούει κανονικά; μέσα σε δύο εβδομάδες μου το έκανε δύο τρείς φορές, είναι θέμα software η hardware ;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Multi-Tool αναβαθμίστηκε για EMUI 3.1 του L02 (Β505, Β506, Β507) και universal TWRP 2.8.7.0.

Τα μέχρι τώρα beta leaks είναι κοινά για L02 και L12, οπότε και τα παραπάνω stock recoveries κάνουν και για το L12, απλά βρίσκονται κάτω από το menu του L02 στο Multi-Tool.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Στο συγκεκριμένο στάδιο των EMUI3.1 beta η προσπάθεια αναβάθμισης με root οδηγεί σε brick.

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Το Multi-Tool αναβαθμίστηκε για EMUI 3.1 του L02 (Β505, Β506, Β507) και universal TWRP 2.8.7.0.

Τα μέχρι τώρα beta leaks είναι κοινά για L02 και L12, οπότε και τα παραπάνω stock recoveries κάνουν και για το L12, απλά βρίσκονται κάτω από το menu του L02 στο Multi-Tool.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Στο συγκεκριμένο στάδιο των EMUI3.1 beta η προσπάθεια αναβάθμισης με root οδηγεί σε brick.

Ευχαριστουμε για τον χρονο σου

Ποτε βγηκε η Β507?

Oneplus 6

Ποτε βγηκε η Β507?

Εχτές, αλλά για κάποιο λόγο είναι update για την Β316 και όχι για την Β506.

(Το σχετικό link από 4pda)

Είχε κάποια μικρο extras σε σχέση με την Β506 άλλα είχα θέμα συμβατότητας με κάποια apps όπως το app της cosmote, οπότε και γύρισα στην B506.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Ποια είναι η κατάσταση των beta 3.1 ; Συνεχίζεται η υπερθέρμανση και η αυξημένη κατανάλωση; διορθώθηκε κάτι με τις αναβαθμίσεις;

Ποια είναι η κατάσταση των beta 3.1 ; Συνεχίζεται η υπερθέρμανση και η αυξημένη κατανάλωση; διορθώθηκε κάτι με τις αναβαθμίσεις;

Μπαα... δεν θα το έλεγα...

καλημερα σε ολους.

μολις πριν 2 μερες εκανα αναβαθμιση σε emui 3 και συγκεκριμενα στην Β307. ενω τοσο καιρο στην προηγουμενη εκδοση μολισ με επαιρνε καποιος εβγαζε τοποθεσια Ελλαδα ή Αθηνα/Πειραιας κλπ κλπ τωρα μου βγαζει μονο κινεζικα. υπαρχει καποιος τροπος απο τις ρυθμισεις να το αλλαξω αυτο; αν κανω την επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει;

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Ποτε βγηκε η Β507?

Βγήκε και Β506-Β507 σήμερα.

Το play store γιατι λειτουργει μονο με wifi και οχι με χρηση δεδομενων? Γνωριζει κανεις τι φταιει?

edit: Eιχα παγωμενη την εφαρμογη διαχειριση τηλ. Μετα το ξεπαγωμα και επιλογη απο τις ρυθμισεις εφαρμογες δικτυου για χρηση του play store και με δεδομενα ολα ok.

Edited by juvesalonika

Μετα την τελευταια αναβαθμιση διπλα στο εικονιδιο του wifi βγαζει αλλο ενα συμβολο σαν δυο κυκλακια ενωμενα. Ξερουμε τι ειναι ;

Το Βελτιστοποιηση Wlan τι κανει ακριβως,ποια η διαφορα να το χουμε on off?

Κανείς? Δεν είναι λίγο οξύμωρο από τη μια να λέει βελτιστοποίηση κι από την άλλη ελαχιστοποίηση χρήσης μπαταρίας? Πρακτικά τι ισχύει?

Εχτές, αλλά για κάποιο λόγο είναι update για την Β316 και όχι για την Β506.

(Το σχετικό link από 4pda)

Είχε κάποια μικρο extras σε σχέση με την Β506 άλλα είχα θέμα συμβατότητας με κάποια apps όπως το app της cosmote, οπότε και γύρισα στην B506.

καλημερα εχω και εγω καποια θεματα με την 507 σε εφαρμογες πως μπορω να γυρισω στην 506?

Oneplus 6

καλημερα εχω και εγω καποια θεματα με την 507 σε εφαρμογες πως μπορω να γυρισω στην 506?

Με πια Β507 έχεις προβλήματα με αυτήν από τη Β316 (~900mb) ή με αυτήν από την Β506 (~130mb)?

Για να γυρίσεις στην B506 κάνεις rollback στην Β316, μετά Β505 και μετά Β506.

Με πια Β507 έχεις προβλήματα με αυτήν από τη Β316 (~900mb) ή με αυτήν από την Β506 (~130mb)?

Για να γυρίσεις στην B506 κάνεις rollback στην Β316, μετά Β505 και μετά Β506.

Εχω με αυτην που ειναι (~130mb) στο top eleven μου περναει μια παλια εκδοση και δεν με αφηνη να κανω ενημερωση με τιποτα

Oneplus 6

Εχω με αυτην που ειναι (~130mb) στο top eleven μου περναει μια παλια εκδοση και δεν με αφηνη να κανω ενημερωση με τιποτα

Εμένα με την άλλη (~900mb) τα apps "COSMOTE My Account" και "Το Επόμενο Λεωφορείο"

μου βγάζουν πως δεν είναι συμβατά.

Αν είσαι ακόμα στην Β507 για τσεκαρετα αν μπορείς.

Εμένα με την άλλη (~900mb) τα apps "COSMOTE My Account" και "Το Επόμενο Λεωφορείο"

μου βγάζουν πως δεν είναι συμβατά.

Αν είσαι ακόμα στην Β507 για τσεκαρετα αν μπορείς.

αυτο λεει και σε εμενα!!!!!!!

Oneplus 6

Καλημέρα..Σήμερα,παρατήρησα σ'ένα σημείο στην οθόνη(ανάμεσα στο στρογγυλό και τετράγωνο πλήκτρο) μία αχνή γαλάζια θαμπαδα όταν είναι μαύρη η οθόνη..Δεν είναι μόνιμο(ή ισως να μην είναι ευδιάκριτο)..Συμβαίνει συνήθως όταν ανοίγει από κατάσταση αναμονής ή όταν είμαι εν αναμονή να φωτογραφίσω σε σκοτάδι...καμμενα pixels?

Μάλλον το ίδιο πράγμα με την κιτρινιλα που έχει παρατηρηθεί σε κάποια συσκευές.

Λέγεται πως με το καιρό περνάει και έχει να κάνει με το κόλλημα του γυαλιού στο πάνελ.

Για την κιτρινιλα είχα διαβάσει..Η διαφορά είναι ότι το έχω 5 μήνες σχεδόν και δεν το είχε από την αρχή..Άρα,πιθανότατα να μην επανέλθει..Μίλησα με vickmall,αλλά μπλέξιμο..

Είναι διαφορετικό...

Έχει ασκηθεί πίεση στο συγκεκριμένο σημείο, το έχω και εγώ το έχουν και άλλοι χρήστες, έχει συζητηθεί...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

http://www.b2cbuying.com/huawei-honor-6-touchplus-film.html εχει κανεις αυτο εδω δουλευει καλα? επισης υπαρχει καπου σε καλυτερη τιμη?
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Σημερα το κινητο μου εκανε κατι κουλα. Επαιζε μονο του το spotify, ενω παταγα να κανω κληση, και ακουγα και τον συνομιλητη και το spotify... Λυθηκε μονο με restart. Επισης η μπαταρια πεφτει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ... οποτε ειμαι σε φαση αλλαγης ρομ. Κατεβαζω τωρα την 5.7.16, ελπιζω να ειναι η σωστη και αυριο μαλλον θα την περασω απο την αρχη. Ελπιζω να δω διαφορα. Οσο για τη μπαταρια εχω περασει και τον nova launcher prime και δε ξερω αν παιζει ρολο. Επισης εχουμε να προτεινουμε καποιο καλο gps based weather widget υμβατο με nova?

Ίσως...Γιατί, πριν λίγο παρατήρησα ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε σημάδι το tempered glass..Σχεδόν,σαν ραγισμα..Επομένως,φταίνε τα 0.25mm t.glass..Έπρεπε να πάρω παχυτερο.. Edited by rapsodos1979_