telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 [ATTACH]58538[/ATTACH] Δεν το έκανε εξ αρχής. Από χτες το πρωΐ που το άνοιξα εμφανίστηκε Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 αυτο μου το βγαζει και εμενα,που το εχω 3 μερες περιεργο.... αυτο που δεν εχω βρει επισης ειναι πως ταξινομεις τις εφαρμογες αλφαβητικα.υπαρχει αυτη επιλογη και αν ναι που? ή πρεεπι να αλλαξω launcher(αν ναι ποιον θα προτεινατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το βγάζει και με το Bloom(magazine) lockscreen ή δεν έχει τέτοιο το L04? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Το βγάζει και με το Bloom(magazine) lockscreen ή δεν έχει τέτοιο το L04? Ναι... Τώρα σκέφτομαι σε αυτό το σκιν μήπως ήταν από την αρχή και δεν το είχα παρατηρήσει αυτο μου το βγαζει και εμενα,που το εχω 3 μερες περιεργο.... αυτο που δεν εχω βρει επισης ειναι πως ταξινομεις τις εφαρμογες αλφαβητικα.υπαρχει αυτη επιλογη και αν ναι που? ή πρεεπι να αλλαξω launcher(αν ναι ποιον θα προτεινατε? Και εσυ το L04 εχεις; Οσον αφορα τον Launcher μαλλον πας για nova Edited March 24, 2015 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) οχι το l02. το xposed απο οτι διαβασα δεν δουλευει σε εμας,ισχυει? Edited March 24, 2015 by BEBAKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Κι εμένα το κάνει το L04 στην οθόνη κλειδώματος από την αρχή. Φυσιολογικό το βρίσκω... Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με 720p ανάλυση μια συνηθισμένη ημέρα με B313. Με Β310 είχα σχεδόν 6 ώρες οθόνη. Αύριο θα προσπαθήσω ν ανεβάσω φωτό με κατανάλωση μπαταρίας σε ανάλυση 1080p Και για να μη ξεχνιόμαστε...με ίδια φωτεινότητα :p Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 παρελαβα σημερα το Η60 L 12 απο vickmall. ολα αψογα χωρις ιχνος κινεζικων και ολα στα ελληνικα, ηρθε με emui 2.3 σκεφτομαι να μην κανω καμια αναβαθμιση γιατι βλεπω οτι στις καινουργιες δεν κραταει η μπαταρια οσο σαυτην. καλα σκεφτομαι? επισης μου βγαζει update για εφαρμογες οπως vmall gamebox που δεν τις δουλευω ,πως καταργω τις ενημερωσεις τους? λοιπον θα ηθελα να προτεινεται εφαρμογη για sms με 160 ελληνικους χαρακτηρους και ενα gps καλο δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) [ATTACH]58538[/ATTACH] Δεν το έκανε εξ αρχής. Από χτες το πρωΐ που το άνοιξα εμφανίστηκε αυτο μου το βγαζει και εμενα,που το εχω 3 μερες περιεργο.... αυτο που δεν εχω βρει επισης ειναι πως ταξινομεις τις εφαρμογες αλφαβητικα.υπαρχει αυτη επιλογη και αν ναι που? ή πρεεπι να αλλαξω launcher(αν ναι ποιον θα προτεινατε? Κι εμένα το κάνει το L04 στην οθόνη κλειδώματος από την αρχή. Φυσιολογικό το βρίσκω... Τελικά αλλάζοντας το skin φεύγει. Έβαλα το young special http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2015-03-24-16-09-56_zpskdtyg1yu.jpeg Όσο αφορά την μπαταρία χτες το πάλεψα άλλα δεν κατάφερα να την αδειασω http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2015-03-24-00-06-37_zpsbxzap7fo.jpeg http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2015-03-24-00-06-46_zpsih1vsmit.jpeg Αν δεν νύσταζα θα το έφτανα το επτάωρο οθονης Edited March 24, 2015 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα παιδες, χθες φορτωσα την β318 απο 2.3 και παρατηρησα μια σημαντικη διαφορα στη καταναλωση μπαταριας συν και οτι το κινητο αρχιζει να ζεσταινεται ενω με την 2.3 απλα δεν ενιωθε... Το ιδιο ηταν και με την β317 αλλα πηγα στην 318 με την ελπιδα να σιαξουν λιγο τα πραγματα... Λετε να γυρισω πισω ; Τι χανω τι κερδιζω με το πισογυρισμα ; Επισης τι φαση με αυτο το ''Κληση εκτατης αναγκης'' στο lock screen; Παιζει τροπος να διορθωθει ; EDIT: L04 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Η μόνη αλλαγή στο build.prop που ενδιαφέρει τους χρήστες TouchPlus για να μην εμφανίζονται τα onscreen κουμπιά είναι η παρακάτω: qemu.hw.mainkeys=1 Θελω να μην εμφανιζονται τα on screen αλλα δεν ξερω που ειναι το build.prop .... Επισης τι φαση με αυτο το ''Κληση εκτατης αναγκης'' στο lock screen; Παιζει τροπος να διορθωθει ; EDIT: L04 εχω Σχετικα με το μυνημα στην lock δες το προηγούμενο μήνυμα. Εφόσον εχεις το L04 γιατι δεν το αναβαθμίζεις σε emui 3.0 με την B370? Edited March 24, 2015 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Θελω να μην εμφανιζονται τα on screen αλλα δεν ξερω που ειναι το build.prop .... Σχετικα με το μυνημα στην lock δες το προηγούμενο μήνυμα. Εφόσον εχεις το L04 γιατι δεν το αναβαθμίζεις σε emui 3.0 με την B370? 370 ειχα αλλα ηταν beta για αυτο πηγα στην 380 που ακουσα οτι ειναι stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 εχω την εντύπωση πως κατι δεν πάει καλά με το τσιπ των συσκευών. Δεν παιζουν τοσο μεγάλες διαφορές απο συσκευή σε συσκευή.. 5 ωρες και βαλε κρατάει το G3 με 2κ οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 βιντεοκληση μεσω παροχου ειναι δυνατον να μην κανει το κινητο? υαπαρχει καποιος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 βιντεοκληση μεσω παροχου ειναι δυνατον να μην κανει το κινητο? υαπαρχει καποιος τροπος? Δεν νομίζω :worry: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αν και δεν αντιμετωπίζω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα για καποιο λόγο στην lock screen μου βγάζει μύνημα Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Τι πρέπει να κάνω για να φύγει αυτό το μήνυμα; Την λειτουργία πτήσης παντως την έχω απενεργοποιημένη. Κάποιο screenshot? Το πιο εύκολο είναι factory reset ή να ξαναπεράσεις την ROM ίσως δεν πάτησε καλά. Υποθέτω εννοείς την κλήση στο 166 ή στο εκάστοτε νούμερο έκτακτης ανάγκης. Για να φύγει δες στο local.prop έχει μία γραμμή που λέει emergency call enabled και άλλαξε το απο true σε false. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Για την "κληση εκτακτης αναγκης" που ρωτατε στα τελευταια ποστς. Το δειχνει μονο οταν εχετε ορισει κλειδωμα οθονης με pin ,μοτιβο η καποιο αλλο "ασφαλες" τροπο. Οταν ως κλειδωμα οθονης εχει οριστει καποιος μη-ασφαλης τροπος οπως η επιλογη "ξεκλειδωμα huawei" τοτε δεν το βγαζει. Οταν εχετε ως κλειδωμα οθονης και το "ξεκλειδωμα huawei" και καποιον εξτρα "ασφαλη" τροπο (πχ pin) τοτε το βγαζει. Γενικα το "κληση εκτακτης αναγκης" εμφανιζεται στην οθονη κλειδωματος οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο με καποιο ασφαλες τροπο. Και εξαφανιζεται οταν το κινητο μπορει να ξεκλειδωθει απο τον οποιονδηποτε οπως στην επιλογη "ξεκλειδωμα huawei" . Και ειναι κ λογικο να γινεται αυτο. Οσα android κινητα ειχα μεχρι τωρα ετσι λειτουργουσαν ολα. Για την μπαταρια ας παραθεσω και εγω δυο screenshots. Σε 720p λειτουργια το εχω. [ATTACH]58562[/ATTACH][ATTACH]58563[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 [ATTACH]58565[/ATTACH] (Δεκα χαρακτηρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 παρελαβα σημερα το Η60 L 12 απο vickmall. ολα αψογα χωρις ιχνος κινεζικων και ολα στα ελληνικα, ηρθε με emui 2.3 σκεφτομαι να μην κανω καμια αναβαθμιση γιατι βλεπω οτι στις καινουργιες δεν κραταει η μπαταρια οσο σαυτην. καλα σκεφτομαι? επισης μου βγαζει update για εφαρμογες οπως vmall gamebox που δεν τις δουλευω ,πως καταργω τις ενημερωσεις τους? λοιπον θα ηθελα να προτεινεται εφαρμογη για sms με 160 ελληνικους χαρακτηρους και ενα gps καλο δωρεαν καμια βοηθεια? επισης απο που αλλαζουμε την αναλυση της οθονης απο 720 σε 1080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 καμια βοηθεια? επισης απο που αλλαζουμε την αναλυση της οθονης απο 720 σε 1080? Aν είναι όπως στο p7 απο την επιλογή προστασία οθόνης στις ρυθμίσεις στο κεντρικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Όσο για το xposed που ρωτησε ενας φίλος είχα πει τις εκδόσεις που δουλεύουν, ας γίνει pin στην πρώτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Για την "κληση εκτακτης αναγκης" που ρωτατε στα τελευταια ποστς. Το δειχνει μονο οταν εχετε ορισει κλειδωμα οθονης με pin ,μοτιβο η καποιο αλλο "ασφαλες" τροπο. Οταν ως κλειδωμα οθονης εχει οριστει καποιος μη-ασφαλης τροπος οπως η επιλογη "ξεκλειδωμα huawei" τοτε δεν το βγαζει. Και όμως το βγάζει. Ποτέ δεν βάζω κωδικό ασφαλείας και φυσικά ούτε και τώρα. Στην περίπτωση μου το μήνυμα έφυγε με αλλαγή του θέματος. Θα δοκιμάσω και τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω με το αρχείο local. Το αρχείο build.prob που βρίσκεται; Edited March 24, 2015 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HangOver Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μαγκες που βρισκεται το local.prop ; και πως το ανοιγω αφου το βρω ; χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο app(w/root or not ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μαγκες που βρισκεται το local.prop ; και πως το ανοιγω αφου το βρω ; χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο app(w/root or not ? ) Απο το ποστ 2551 Με έναν Root Explorer επεξεργαστείτε το "local.prop" που το βρίσκετε στο /data/cust/prop και αλλάξτε τα: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το αρχείο build.prob που βρίσκεται; system/build.prob και το build.prob και το local.prop είναι text ουσιαστικά. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts