Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε βρει τρόπο να αλλάξουμε το εικονίδιο της μπαταρίας; Με τρελαίνει λίγο που το ποσοστό πιάνει τόσο πολύ χώρο και δεν είναι μέσα στη μπαταρία. Επίσης το ρολόι να πάει στο κέντρο; το ξέρω πως αυτά εχουν να κάνουν πιθανότατα με xposed αλλά είπα μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι τίποτε.

H Huawei το ετοιμάζει και λογικά θα κάνει την εμφάνιση του λίγο πριν το γλειφιτζούρι, επί της ευκαιρίας έχουνε ξεκινήσει ήδη το development πάνω στο γλειφιτζούρι, πιστεύω Απρίλιο θα δούμε κάποιο leak :rolleyes:

http://i.imgur.com/Ojj8WKu.png

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στο χρονο κατ'επεκταση, τι λεει παιδια, οσοι το εχετε καιρο?

σε καποιο βιντεο ελεγε οτι γρατζουνιεται ευκολα, τουλαχιστον πισω, ισχυει? το ειχε κανεις χωρις προστασιες μπρος-πισω να μας πει εντυπωσεις?

παλικάρια σήμερα παρέλαβα έβαλα την Β313 και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές με gmail. Τι να κάνω? Δοκίμασα και αυτό αλλά εμφανίσει μόνο to google play

Ακολούθησες τις οδηγίες στο πρωτο post περί συγχρονισμού και δεν;

Oneplus 12R

απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στο χρονο κατ'επεκταση, τι λεει παιδια, οσοι το εχετε καιρο?

σε καποιο βιντεο ελεγε οτι γρατζουνιεται ευκολα, τουλαχιστον πισω, ισχυει? το ειχε κανεις χωρις προστασιες μπρος-πισω να μας πει εντυπωσεις?

Ήμουν από τους πρώτους που παρέλαβε τον Αύγουστο. Δεν μου έχει πάθει τίποτα αλλά πίσω το είχα προστατευμένο με θήκη σιλικόνης. Μπροστά μέχρι τον Δεκέμβριο δεν είχα τίποτα και είχε φάει 2-3 τούμπες και δεν είχε πάθει τίποτα, πλέον έβαλα ένα tempered glass να υπάρχει.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ακολούθησες τις οδηγίες στο πρωτο post περί συγχρονισμού και δεν;

οκ κομπλέ κάτι έκανα λάθος. ευχαριστώ

PaOk RE!!!!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με την 16.2.15 κρατάει 3 ώρες οθόνη με 720 και και 4+ στη 1080

Το παρατήρησε κι άλλος αυτό;;Να πορευτούμε ανάλογα..

οκ κομπλέ κάτι έκανα λάθος. ευχαριστώ

Τίποτα να ναι καλά τα παιδιά που έφτιαξαν το post.

Oneplus 12R

Νομίζω δεν έχει

κατεβασε και βαλε το Greek Keyboard

μετα το επιλεγεις απλα και γραφεις με κεφαλαια!!!

δουλευει μια χαρα

Αλλιως gosms απο market

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κατεβασα το Greek Keyboard , δουλεψαν οι 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα αλλα δυστηχως ειμαι φαν του παλιου κλασικου πληκτρολογιου με τα 9 πληκτρα το οποιο μου το προσφερει μονο το Smart Keyboard. Οποτε παραμενω σ'αυτο.

Τωρα για τα μνμτα , λογικα θα κατεβασω το Go sms και θα δουλευω αυτην.

Κανούρια Touchplus η οποία λέει ότι είναι Tempered glass

http://www.b2cbuying.com/huawei-honor-6-touchplus-film.html

Αν την παραγγείλει κανείς και την δοκιμάσει ας μας πει γνώμη.

ΥΓ: έχω βάλει την παλιά την απλά και δεν παίζουν χρήματα για την παραγγελία της καινούριας

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Κανούρια Touchplus η οποία λέει ότι είναι Tempered glass

http://www.b2cbuying.com/huawei-honor-6-touchplus-film.html

Αν την παραγγείλει κανείς και την δοκιμάσει ας μας πει γνώμη.

ΥΓ: έχω βάλει την παλιά την απλά και δεν παίζουν χρήματα για την παραγγελία της καινούριας

Και εδώ το βρήκα..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Huawei-Honor-6-Original-TouchPlus-Smart-Screen-Protection-Film/32216890505.html

Είμαι από αυτούς που με βόλεψε η λειτουργία της touchplus απίστευτα, η οποία βέβαια έχει μερικά σημάδια από μικροχτυπήματα και γρατζουνιές.. Θα την άλλαζα με tempered και για μεγαλύτερη προστασία της οθόνης αλλά βλέπω ότι η τιμή ξεφεύγει..

Νομίζω θα περιμένω κανά μήνα ακόμα..

Λειτουργία xposed + gravitybox:

Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά απλά το αναφέρω να υπάρχει κι αν θέλει ο mod να το βάλει στην πρώτη σελίδα.

Σε stock 313 Emui 3.0

Xposed 2.5.1

Gravitybox 3.4.7

XiuiMod 2.3.1

Λειτουργούν κανονικά αν και όχι πολλές από τις δυνατότητες του gravitybox.

Παραθέτω screenshot

http://i62.tinypic.com/2hwofp4.jpg

Και εδώ το βρήκα..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Huawei-Honor-6-Original-TouchPlus-Smart-Screen-Protection-Film/32216890505.html

Είμαι από αυτούς που με βόλεψε η λειτουργία της touchplus απίστευτα, η οποία βέβαια έχει μερικά σημάδια από μικροχτυπήματα και γρατζουνιές.. Θα την άλλαζα με tempered και για μεγαλύτερη προστασία της οθόνης αλλά βλέπω ότι η τιμή ξεφεύγει..

Νομίζω θα περιμένω κανά μήνα ακόμα..

Τώρα που το ευρώ έχει πέσει είναι πολύ ακριβό το touchplus κάπου στα 27 ευρώ.

Using Tapatalk

Λειτουργία xposed + gravitybox:

Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά απλά το αναφέρω να υπάρχει κι αν θέλει ο mod να το βάλει στην πρώτη σελίδα.

Σε stock 313 Emui 3.0

Xposed 2.5.1

Gravitybox 3.4.7

XiuiMod 2.3.1

Λειτουργούν κανονικά αν και όχι πολλές από τις δυνατότητες του gravitybox.

Παραθέτω screenshot

http://i62.tinypic.com/2hwofp4.jpg

Να υποθέσω πως εκτός από xposed έχεις βάλει και άλλον launcher;

Edited by telmusic

Αν τώρα η συσκευή μας διαθέτει την εφαρμογή του κατασκευαστή όσον αφορά τα SMS και δεν υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις η επιλογή ενεργοποίησης 160 χαρακτήρων, μπορούμε να κάνουμε το εξής:

Ας πάρουμε για παράδειγμα την εφαρμογή της Sony (com.sonyericsson.conversations). Αν επισκεφτούμε τη διαδρομή "/data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs" με τον file explorer μας, θα βρούμε το αρχείο "com.sonyericsson.conversations_preferences.xml". Το ανοίγουμε και προσθέτουμε την παρακάτω γραμμή πριν από το "</map>":

<boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="true">

Αν η γραμμή αυτή υπάρχει ήδη στο αρχείο θα είναι ρυθμισμένη στο "false", εμείς λοιπόν την ορίζουμε ως "true". Αποθηκεύουμε το αρχείο, κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε εντάξει.

Χρησιμοποιήσαμε το παράδειγμα της Sony γιατί στην εφαρμογή της λειτουργεί αυτή η μέθοδος αν και όχι σε όλες τις συσκευές. Δοκιμάσαμε να κάνουμε το ίδιο και σε αυτή της Google που αναφέραμε παραπάνω αλλά δεν κατέστη εφικτό. Αν η συσκευή σας διαθέτει κάποια τρίτη εφαρμογή όπως της Sony, μπορείτε να δοκιμάσετε τον παραπάνω τρόπο και σε αυτή και να μας ενημερώσετε για το αποτέλεσμα.

Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω?

Από σήμερα μπορούμε και εμείς εύκολα και γρήγορα σε μισό λεπτό...μόνο με ένα κλικ!

http://www.kingoapp.com/

Έμενα πάντως δεν το κάνει. Δέκα λεπτά λέει συνέχεια waiting for device.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Να υποθέσω πως εκτός από xposed έχεις βάλει και άλλον launcher;

Λογικά είναι ο Nova..

Ο Nova είναι με πακέτο εικονιδίων moonshine.

Παιδιά καλησπέρα έπαθα το εξής σήμερα ήμουνα με 33% και έβαλα να κάνω antutu μετά από 1 λεπτό απ την ώρα που άρχισε το τεστ μου πήγε 0% και έκλεισε και μόλις το ξανανοιξα είχε 18%

Μου ρθε η b314 Ota την πέρασα.... Δεν παρατηρησα κάποια διάφορα.... Υπαρχει καπου το changelog? Πηγαίνοντας στη σελιδα της huawei δεν υπαρχει η b314 για local και μου φαίνεται περιεργο καθώς πρωτα παντα εκει την περνουσαν μεσα και μετα εστελναν ΟΤΑ......Δεν ξερω γιατι το κανανε αυτο....Εχει παρει αλλος ΟΤΑ???η μονο εγω την ελαβα???

2. Κατι αλλο To 4G δουλεύει σε Q? για να ξερω να παω να αλλαξω την καρτα....Δοκιμασε κανεις?

3. Εφαρμογές μεσω του Google play απο το PC δεν καταφερα ποτε να περασω στο τηλέφωνο μεσω wifi....ξερει κανεις τι φταιει.?..παντα το κανω απο το τηλεφωνο...Ενω την βρίσκει την συσκευή και κανω εγκατάσταση δεν περνα στο τελος.....

Edited by gtok34

Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω την 314 πάνω από την 313 χωρίς να κάνω επαναφορά και να περάσω τα πάντα από αρχή; Σαν νά 'ταν ΟΤΑ δλδ;