baspats Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλημέρα,έχω Β310 και μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε Β313. Έχω πειραγμένο το local.prop μόνο στη γραμμή που διορθώνει το πρόβλημα των επαφών (όνομα/επίθετο) και το πρόβλημα του dialer με τα κινέζικα. Επίσης δεν έχω αφαιρέσει το cwm μετά την διαδικασία του root. Άρα δεν θα μπορει να εγκατασταθεί η αναβάθμιση... Δύο ερωτήσεις... 1. Αν αλλάξω τη σχετική γραμμή στο local.prop από EL σε CN με root explorer ξαναγυρνάει θεωρητικά στην original κατάσταση; 2. Πως διώχνω το cwm; Και κάτι τελευταίο... Αξίζει η αναβάθμιση (???) γιατι δεν βλέπω κάτι που να με ενοχλεί με την 310... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες 1. Αν επαναφερεις τις αλλαγες στο local.prop κανεις επανεκκίνηση και εισαι οκ 2. με το multitool του VirusPlus Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 1. Αν επαναφερεις τις αλλαγες στο local.prop κανεις επανεκκίνηση και εισαι οκ 2. με το multitool του VirusPlus Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathess Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και πάλι....μετά απο περίπου 3 μήνες, το κινητό και πάλι στα χέρια μου (αν σε κάποιους επιμένει το battery drain άσχετα έκδοσης ΟΤΑ, σε σημείο που να πέφτει στην μέρα ή κάτω απο μέρα με πολύ απλή χρήση - όπως σε μένα - το πρόβλημα ήταν το motherboard όπου και μου το άλλαξαν - τουλάχιστον έτσι μου είπαν)..ελπίζω να ήμουν ο μοναδικός που την πάτησα τόσο άγρια... Θα ήθελα να ρωτήσω για το gosms pro...ήξερα ότι στις ρυθμίσεις πηγαίνουμε στις προχωρημένες και ανοίγουμε το "τοπικές ρυθμίσεις"...έλα όμως που δεν υπάρχει...τι κάνουμε για τους 160 χαρακτήρες;;; Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και πάλι....μετά απο περίπου 3 μήνες, το κινητό και πάλι στα χέρια μου (αν σε κάποιους επιμένει το battery drain άσχετα έκδοσης ΟΤΑ, σε σημείο που να πέφτει στην μέρα ή κάτω απο μέρα με πολύ απλή χρήση - όπως σε μένα - το πρόβλημα ήταν το motherboard όπου και μου το άλλαξαν - τουλάχιστον έτσι μου είπαν)..ελπίζω να ήμουν ο μοναδικός που την πάτησα τόσο άγρια... Θα ήθελα να ρωτήσω για το gosms pro...ήξερα ότι στις ρυθμίσεις πηγαίνουμε στις προχωρημένες και ανοίγουμε το "τοπικές ρυθμίσεις"...έλα όμως που δεν υπάρχει...τι κάνουμε για τους 160 χαρακτήρες;;; Στις προχωρημενες ρυθμίσεις ενεργοποιεις τα συμπαγη μηνύματα. [ATTACH]58034[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathess Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Στις προχωρημενες ρυθμίσεις ενεργοποιεις τα συμπαγη μηνύματα. [ATTACH]58034[/ATTACH] Σε ευχαριστώ πολύ φίλε gregog7!!! Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μια που φερατε στη συζητηση τα μνμτα ,υπαρχει τροπος να στελνω 160 χαρακτηρες/μηνυμα με ελληνικα και οχι greeklish στην μαμα εφαρμογη? Οσο και αν εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μια που φερατε στη συζητηση τα μνμτα ,υπαρχει τροπος να στελνω 160 χαρακτηρες/μηνυμα με ελληνικα και οχι greeklish στην μαμα εφαρμογη? Οσο και αν εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι. Νομίζω δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 καλημερα σε ολους. εχω την σκληρη θηκη της nillkin για την πλατη του κινητου και απο μια πτωση εσπασε λιγο στην ακρη (η θηκη). ελεγα να παρω την ιδια παλι. εχει κανεις να προτεινει κατι αντιστοιχο αλλα καλυτερο; επισης αν υπαρχει κανενα link για tempered glass ultimate shield θα το εκτιμουσα. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγω θα μείνω στην 310. Ας μας πει όμως κάποιος που ξέρει, πως φεύγει αυτό το 1 πανω στην μπάρα ειδοποίησεων. Εδω κανείς? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Οταν πατάτε τις ρυθμίσεις του fb σας πετάει έξω; ναι.αλλα μαλλον θα ειναι bug της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ένα πολύ καλό review από το gsmarena για το κινητό μας http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-review-1226.php Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά προσπαθω να εγκαταστήσω μια εφαρμογη (εκτος play store) και δεν την ανοιγει, μου γραφει έλλειψη πόρων απο google play. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Σε ενα ίδιο τηλέφωνο ενός φίλου την παίρνει κανόνικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παλικάρια από αξιοπιστία τι γίνεται? Αν έχουμε πρόβλημα παίζει κάτι με την αντιπροσωπία ή το στέλνουμε πίσω Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μια που φερατε στη συζητηση τα μνμτα ,υπαρχει τροπος να στελνω 160 χαρακτηρες/μηνυμα με ελληνικα και οχι greeklish στην μαμα εφαρμογη? Οσο και αν εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι. κατεβασε και βαλε το Greek Keyboard μετα το επιλεγεις απλα και γραφεις με κεφαλαια!!! δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 κατεβασε και βαλε το Greek Keyboard μετα το επιλεγεις απλα και γραφεις με κεφαλαια!!! δουλευει μια χαρα Αλλιως gosms απο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος πως bootaρο σε fastboot mod? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος πως bootaρο σε fastboot mod? Ρίξε μια ματιά στο πρώτο ποστ του thread φίλε scorpio3 και θα βρεις τιν απάντηση του Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εδω κανείς? Εγώ το έδιωξα κάνοντας αναβάθμιση:lol: Νομίζω πώς δε φεύγει αλλιώς.:cry: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παλικάρια από αξιοπιστία τι γίνεται? Αν έχουμε πρόβλημα παίζει κάτι με την αντιπροσωπία ή το στέλνουμε πίσω Κίνα? Δεν σε καλύπτει η Ευρώπη. Το στέλνεις πίσω απο κει που τ αγόρασες. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εχω κανει ολη την διαδικασια για να γυρισω σε στοκ(με cmd εδωσα τις εντολες) τελειωσε το install αποσυνδεω το κινητο απο fastboot mode το κλεινω με power off αλλα μετα δεν μπουταρει αναβοσβηνει η οθονη...τι φταιει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πήρε κανείς ΟΤΑ Β314 από Β313? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πήρε κανείς ΟΤΑ Β314 από Β313? Εγώ όχι... αλλά δώσε μας τα φώτα σου λίγο Αρχηγέ μας. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ όχι... αλλά δώσε μας τα φώτα σου λίγο Αρχηγέ μας. Κάποιος μόλις μου έδωσε το ΟΤΑ B313-B314 από XDA για L02. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πήρε κανείς ΟΤΑ Β314 από Β313? οχι ακομα @Virus ερχετε καινουργια λοιπον ? Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 παλικάρια σήμερα παρέλαβα έβαλα την Β313 και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές με gmail. Τι να κάνω? Δοκίμασα και αυτό αλλά εμφανίσει μόνο to google play Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 οχι ακομα @Virus ερχετε καινουργια λοιπον ? Μάλλον, δεν ξέρω είμαι σε dev. Το πέρασα πάντως στο Multi-Tool. 5.3.16 έρχεται σίγουρα με το ακόλουθο changelog [New features] First, the library Increased Rotation and mosaic editing functions Comes with image editing capabilities increasingly forced Grid, and not Made Made! Prior versions of the picture rotation function too limited? The new version to the Tiguan, the new cool wheel rotate pages, accurate to the degree, left, right, want to turn on the switch. Mosaic also play a farewell party software era borrow it. Wipe coating Applied to protect the Privacy of what, to use [Mosaic], flashy, cool, Easy to use! Screen_1 Second, the picture marked Increase Functionality By A Certain day of the month, if you have HAD A Memorable photo? Then, the moment you say something? Photo Added annotation capabilities, for your inspiration and wonder WAS marked Anywhere, Made of Memories and Stories depicting the picture! Screen_2 Third, the Split screen on the new BI-directional slide way to start (this feature is only supported by the glory of 6 ) Following the Split-screen multitasking feature-rich Application support, once again Force! 5.3.16 version, not only turned gorgeous split-screen interface, added more open way: Since the navigation bar area, two fingers gently slide upwards. Simply Slipped Dual nature Open, Click, Instantly enjoy multi-tasking (using A Finger after consonance Foil Hide the Navigation bar, this feature is not supported by Slightly). Screen_3 Fourth, Severe weather Warning notification bar In the Haze Often Attack, Occasional snow storm "patronizing" Today, the weather is just to remind us function Teenage rain and snow, has been far can not meet our needs. The new version of the flow, an increase of severe weather notification bar early warning function. Since then, When the weather is "face", Will display weather information in the notification bar, WHO Told on another: bad weather to Come, Please prepare it! Screen_4 Five automatic call recording file scanning to Ban the Media database Prior to version 4.11 .16 implemented in call recording function, is worth big happy event, but through other media players, always like planting a bomb, I do not know when it will explode. Pollen were upset after this feedback, the new version of the new ban media file database scanning function call recording it! What does that mean? That is when you listen to the local audio, no longer have to worry about hearing your conversation taped. --- Then Went to the Recorder Audio file to Look for, you are there Keep recordings. Screen_5 [Optimization] ● The Maximum Limit Mass information Updated to 1000 ● top messaging Application Displays the search interface ● Select A contact When Optimizing bulk SMS Function : Select the contact interface to send text messages, check the "Select All" ● Select All the contacts, if you have Multiple Numbers with A contact, not the Whole Election, to select the Default contact number ● strange number for incoming Calls, popups Alert and the User to the first Turn strange number Recognition feature ● optimize multi-tasking capabilities of the whitelist window interface, and to check the Relevant Application [Repair] ● The Status bar Displays Speed inaccuracies Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts