Jump to content

CoolPad 7320

Κοινοποίηση

Recommended Posts

λεει οτι δεν εχει ρουτ,οποτε τι κανω,διαβασα πιο πισω οτι πολλοι το ρουταραν και μετα απο επανεκινηση ξαναγυριζε αρουταριστο,διορθωθηκε αυτο?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λεει οτι δεν εχει ρουτ,οποτε τι κανω,διαβασα πιο πισω οτι πολλοι το ρουταραν και μετα απο επανεκινηση ξαναγυριζε αρουταριστο,διορθωθηκε αυτο?

Αν διαβάσεις αναλυτικά το forum θα δεις πως έχουν κάνει μόνιμο root.

Εγώ το παρέλαβα ρουταρισμένο και είχε εγκατέστημενο το Super User (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.superuser).

υποθέτω λοιπόν ότι κάνει τη δουλειά.

δεν βλεπω στις ρυθμισεις το"επιλογες για προγραμματιστες,αποπου ενεργοποιουμε το usb debugging?Θα προσπαθησω να το ρουταρω με root genius,απ οτι διαβαζω οι περισσοτεροι αυτο δοκιμασαν,αλλα που ειναι το usb debugging,help....

Αν ψάξεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι ροοταρετε με vroot. Εγώ έτσι το κατάφερα.

Με τα νούμερα από web banking έχω και εγώ πρόβλημα, αλλά είμαι διακοπές και δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι που βρήκα στα ρώσικα φόρουμ. Ουσιαστικά βάζεις το νούμερο sms από τον πάροχο σου. Διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες και θα βρείτε αναφορές.

Αν ψάξεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι ροοταρετε με vroot. Εγώ έτσι το κατάφερα.

Με τα νούμερα από web banking έχω και εγώ πρόβλημα, αλλά είμαι διακοπές και δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι που βρήκα στα ρώσικα φόρουμ. Ουσιαστικά βάζεις το νούμερο sms από τον πάροχο σου. Διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες και θα βρείτε αναφορές.

νασαι καλα,το usb debugging που ειναι στις ρυθμισεις?επισης οταν παω να κατεβασω το vroot το avira με εμποδιζει,ειναι επικινδυνο λεει να το κατεβασω,αρχαριος βλεπεις

Ξερει καποιος τελικα να μου πει που ειναι το usb debugging στις ρυθμισεις?Δεν υπαρχει το επιλογες για προγραμματιστες που ειχαν τα προηγουμενα κινητα που ειχα.

Ξερει καποιος τελικα να μου πει που ειναι το usb debugging στις ρυθμισεις?Δεν υπαρχει το επιλογες για προγραμματιστες που ειχαν τα προηγουμενα κινητα που ειχα.

Πας στις ρυθμίσεις στο τελευταίο μενού που λέει "Σχετικά με το τηλέφωνο" μετά στο "αριθμός έκδοσης" και το πατάς 7 φορές για να ενεργοποιηθούν οι "επιλογές για προγραμματιστές"

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδή δεν βρήκα κάτι, αν έχεις υπόψη σου κάποια λύση, πες της και σε μας. Θα σώσεις πολύ κόσμο !!

χιλια ευχαριστω,το εκανα,ηταν τσεκαρισμενο το usb debugging το root genius αρχισε να ρουταρει υποτιθεται,στο 28% εκανε ριμπουτ,μετα στο 40% περιπου αλλο ενα,τελικα αρουταριστο ειναι ακομα,το εχω συνδεδεμενο στο usb σαν media device,κανω κατι λαθος

χιλια ευχαριστω,το εκανα,ηταν τσεκαρισμενο το usb debugging το root genius αρχισε να ρουταρει υποτιθεται,στο 28% εκανε ριμπουτ,μετα στο 40% περιπου αλλο ενα,τελικα αρουταριστο ειναι ακομα,το εχω συνδεδεμενο στο usb σαν media device,κανω κατι λαθος

Αφού τα παιδιά εδώ σου είπαν για το vroot κι εγώ για το super user, εσύ γιατί προσπαθείς με το root genius ?

Αφού τα παιδιά εδώ σου είπαν για το vroot κι εγώ για το super user, εσύ γιατί προσπαθείς με το root genius ?

φιλε το vroοτ δεν μ αφηνει να το κατεβασω το avira,ειμαι και αρχαριος αν και εχω κινεζικα κινητα αρκετο καιρο,με το αλλο ολο ριμουτ κι ολο αρουταριστο.Το super user το κατεβασα,τι να κανω με αυτο><?

φιλε το vroοτ δεν μ αφηνει να το κατεβασω το avira,ειμαι και αρχαριος αν και εχω κινεζικα κινητα αρκετο καιρο,με το αλλο ολο ριμουτ κι ολο αρουταριστο.Το super user το κατεβασα,τι να κανω με αυτο><?

Κι εγώ δεν το έχω το άθλημα, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. Αλλά νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να τα καταφέρεις με το vroot.

Απενεργοποιήσε το antivirus.

Κι εγώ δεν το έχω το άθλημα, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. Αλλά νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να τα καταφέρεις με το vroot.

Απενεργοποιήσε το antivirus.

το κατεβασα,κανει προσπαθεια αλλα τελικα βγαζει ενα Χ και γραφει retry,τι λαθος κανω?

Τελικα ρουταριστηκε με τοroot genius μετα απο 3 προσπαθειες,ελπιζω να κρατησει .

Edited by daydream59

σε ευχαριστω πολυ Τολη για την απαντηση ... βεβαια ειχα δοκιμασει το frama και δε γινοταν με καμια απτις 3 επιλογες που εχει ... βασικα μολις το καταφερα! να πως :

σύντομες οδηγίες για το πώς να το κάνουμε root το coolpad 7320

Θα χρειαστούν :

1 PdaNet adb οδηγοi - https://www.topnotchtablets.com/installADBdriver

2 Πρόγραμμα rootowania vroot - http://www.mgyun.com/vroot

Root :

1 χωρις να εχετε σενδεδεμενο το κινητο στον υπολογιστη εγκαταστηστε τους adb drivers του παραπανω link. Καποια στιγμη σας ζηταει να το συνδεσετε...

2 Επιλεξτε στο τηλέφωνό σας την επιλογη κατάσταση εντοπισμού σφαλμάτων USB (system settings -> επιλογες για προγραμματιστες -> εντοπισμος σφαλματων USB

3 τρεξτε το vroot, αφηστε το να κανει καποια dowloads ή ο,τι αλλο χρειαστει κ μετα κάντε κλικ στο ROOT-

θα εγκαταστησει εκτος απο το kinguser(που αυτο χρειαζομαστε μονο), αλλες 2 εφαρμογες. αφαιρεστε τις μετα το ρουτ. Μου δουλεψε με την πρωτη κ ειναι πανευκολο. Πειτε μου εαν ειχε το ιδιο αποτελεσμα κ με σας.

Δες τις παραπάνω οδηγίες για ροοτ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδή δεν βρήκα κάτι, αν έχεις υπόψη σου κάποια λύση, πες της και σε μας. Θα σώσεις πολύ κόσμο !!

Ανοίγουμε το mobileuncle tools και πάμε στο engineer mode/android/device info/smsc και βάζουμε το νούμερο του provider. Δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει, γιατί δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω......

Ανοίγουμε το mobileuncle tools και πάμε στο engineer mode/android/device info/smsc και βάζουμε το νούμερο του provider. Δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει, γιατί δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω......

Όταν λες το νούμερο του provider τι εννοείς;

το νούμερο του sms gate? (Πχ για την Q είναι το 6990000010)

Ναι, δοκίμασε να αυτό και πες μας να ξέρουμε.

Εδώ στο πόστ #14 έχει και φώτο πως γίνεται με το Mobile Uncle Tools.......αλλιώς περάστε AOSP 2.1 που δουλεύουν τα web banking sms

• Administrators
με ποια εφαρμογη μπορω να απεγκαταστησω τις ανεπιθυμητες εφαρμογες που εχει?

Titanium backup, link2sd και άλλες πολλές αρκεί να έχεις κάνει Root.

Modpic.gif

Titanium backup, link2sd και άλλες πολλές αρκεί να έχεις κάνει Root.

Ευχαριστω,το εκανα το ρουτ,να δουμε οταν το κλεισω και το ανοιξω θα υπαρχει?

Εδώ στο πόστ #14 έχει και φώτο πως γίνεται με το Mobile Uncle Tools.......αλλιώς περάστε AOSP 2.1 που δουλεύουν τα web banking sms

1) Εκεί που βάζει το SMSC (βήμα 5) εγώ το βάζω αλλά δεν κάνει ενημέρωση

2) Μετά δεν καταλαβαίνω στο βήμα 6 που πατάει και τι διαλέγει. Δεν υπάρχει σε εμένα το μενού.

Το έχεις κάνει εσύ;

Δε χρειάστηκε να το κάνω γιατί με την AOSP 2.1 μου δουλεύουν όλα

Και σου δουλεύει ΟΚ η κάμερα που λέγανε ότι έχει προβληματάκια;

Μιας και το έχεις κάνει, μπορείς να μου πεις με 2 λόγια τη διαδικασία;

Όταν βάζεις νέα ρομ χάνεις τις εφαρμογές που έχεις κάνει εγκατάσταση; Το root;

Χάνεις επαφές;

Ρουτάρεις το κινητό, κάνεις εγκατάσταση custom recovery, τραβάς backup την υπάρχων rom, ρίχνεις μέσα στην microsd την AOSP, κάνεις τα κατάλληλα wipes και μετά εγκατάσταση τη νέα rom

Ποιο πριν παίρνεις backup εφαρμογές μαζί με data και επαφές και ότι άλλο θες, με τις εφαρμογές που προανέφερε ο διαχειριστής