georgehh Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 σεισμός με ξύπνησε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 και μενα... :cry::cry::cry::X:X και δεν εχει αρχισει κανεις απο τα πρωινα... ολα τα καναλια στο κοσμο τους;;;;;;; :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzerv Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=107553# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εγώ πάνω που πήναινα να κοιμηθώ.. :eek: Καθίστε μην έχουμε κι άλλον! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judger Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 με ταρακουνησε και εμενα αρκετα στον βολο αν και μενω ισογειο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzerv Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 δευτερος τωρα η ειναι ιδεα μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 κι άλλος τι τραβάμε γμτ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά έχει ξεσκιστεί στους μετασεισμούς... Εν τω μεταξύ ο πρώτος ήταν απίστευτα δυνατός!Τόσο που έσβησε η θερμάστρα που είχα να καιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μάλλον ιδέα σου.:worry: Ο Βόλος πάντως αυτή τη φορά δεν κουνήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ο βόλος κουνήθηκε πάρα πολύ και γίνεται χαμός από μετασεισμούς :!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 σεισμός με ξύπνησε Κι μενα.... Και εγινε και δευτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 pws lene to site pou vgazei amesws tous seismous? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzerv Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 pws lene to site pou vgazei amesws tous seismous? το εδωσα πριν 2-3 ποστ εκανε και 2ο τελικα τον πρωτο τα ξενα σιτε το δινουν 4.9 και τον 2ο 3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Πότε ρε παιδιά? :worry: Μάλλον ο πρώτος ήταν τόσο δυνατός που ο 2ος δεν μου έκανε καμία αίσθηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εγινε και 2ος σίγουρα αλλά όχι το ιδιο δυνατός. Είχε λιγότερο κούνημα και καθόλου βουητό (Μαρούσι μένω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το χει μαμησει το θεμα αποψε.... Καθε 5 λεπτα κουνιομαστε... Παιδια το σαιτ αυτο ειναι αξιοπιστο??? Δν εχω ξανασχληθει και αναρωτιεμαι... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΟΜG 6,6 R σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ!!! :ninja: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzerv Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το χει μαμησει το θεμα αποψε.... Καθε 5 λεπτα κουνιομαστε... Παιδια το σαιτ αυτο ειναι αξιοπιστο??? Δν εχω ξανασχληθει και αναρωτιεμαι... συνηθως πεφτει εξω 1 μοναδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 6.6 μαντουδι Ευβοιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 οτι πει το αμερικανικο σιτε εμπιστευομαι...παντα μεσα πεφτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Χαλκίδα... Κουνηθήκαμε ΠΑαααααρα πολύ!:X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzerv Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ο σκαι παντως λεει 6.6 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 6.6 βόρεια της Έυβοιας. Στις Σποράδες/Σκύρο πρέπει να κουνήθηκαν πάααρα πολύ! Εδώ στο Βόλο ξύπνησα από το σεισμό... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Καλα κ εγω στην Αθηνα ξυπνησα και δε φημιζομαι για την ευαισθησια μου σε σεισμους εν ωρα υπνου..... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά δεν νομίζω να ήταν 4.9 . Το λέω γιατί πρόσφατα έγινε σεισμός αυτού του μεγέθους και μου είχε φανεί πολύ μικρότερος από αυτόν! Πρώτη φορά τρόμαξα τόσο από σεισμό. Έγιναν πολλοί μετασεισμοί απλά ο ένας ήταν δυνατός και για αυτό τον νοιώσατε όλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts