parafron4 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 κουνήθηκε η φραπεδια μου ρε καρντασια.... :) σεισμος ηταν αυτος η τριξανε τα θεμελια της ΤΟΥΜΠΑΣ?? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 2.1 εγω παντως δε τον καταλαβα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αμαν ρε παίδες με το παραμικρό:cool: Και εγώ τον κατάλαβα αλλά ήταν ελάχιστα αισθητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmamba Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 υπαρχει περιπτωση να εγινε σεισμος στην αθηνα πριν μια ωρα περιπου?:worry: η εγω κουνιεμαι μονη μου?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα σας , ξύπνησα από τον σεισμό που έγινε αισθητός στην Αθήνα στις 06:53. 3,8 R http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=169420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 3,8 ε? μικρουλης ητανε αλλα και εγω κουνηθηκα πολυ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ηταν πολύ επιφανειακός ,γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα σας , ξύπνησα από τον σεισμό που έγινε αισθητός στην Αθήνα στις 06:53. 3,8 R http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=169420 στην νετ ειπαν 4.3Ριχτερ. παντως εγω δεν τον καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 στην νετ ειπαν 4.3Ριχτερ. παντως εγω δεν τον καταλαβα. Εγώ πάλι ξύπνησα περίπου εκείνη την ώρα, αλλά από την ψύχρα που είχε πιάσει και όχι από τον σεισμό (τον οποίο δεν κατάλαβα καθόλου). :lol::p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ο σεισμός πάντως από ότι λένε,είναι στο άκρο του ρήγματος του Κορινθιακού (που έχει δώσει τους σεισμούς του Αιγίου το 1995 και Αλκυνίδων 1981) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 :!: Πριν λίγο αντιλήφθηκα σεισμό! :blink: Δεν ήταν δυνατός.. Κράτησε για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.. Εγώ μένω βόρεια Ελλάδα.. Τον κατάλαβε κανένας?? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 θεσσαλονικη δε καταλαβα τιποτα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 χμ...οχι και γω απο θεσσαλονικη δε καταλαβα τπτ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το συζητήσαμε με μια φίλη μου και μου είπε ότι έγινε μάλιστα 2 φορές.. :worry: Εγώ ευτυχώς κατάλαβα μόνο την 1η! :ninja: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 πριν 10 λεπτα κουνηθηκαμε στη Θεσσαλονικη. το επικεντρο μαλλον ειναι προς τον Λαγκαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ναι εγινε 21:25 36χιλμ βοριοανατολικα του Πανοραματος μεγεθος 3,6 ρ βαθος 5 κμ Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Κουνηθηκε λιγο η Πατρα ή ιδεα μου ηταν? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Ισχυρός σεισμός 8,9 βαθμών στην Ιαπωνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 κουνηθηκε πριν λιγο η θεσσαλονικη ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 κουνηθηκε πριν λιγο η θεσσαλονικη ή οχι? Mπα οχι ! Αν και πρεπει να βρουμε ενα μελος που να μενει στο 11 η 12 οροφο απο τις 12οροφες που θα το καταλαβαίνει αμεσα ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 http://lmgtfy.com/?q=earthquakes δεν χρειαζετε να ρωτατε μπαινετε κατευθειαν και βλεπετε αν ισχυει...εκει καταγραφουν οποιονδηποτε γινει μεσα σε δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μόλις έγινε ένας αξιοπρεπέστατος σεισμός στην Κρήτη. Στην τηλεόραση είπαν 6 ρίχτερ με επίκεντρο την ανατολική Κρήτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 6 ε?Στα Χανιά τον αισθανθήκαμε λίγο μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Στο Ηράκλειο κουνηθήκαμε για τα καλά. Μία δεξιά-αριστερά, μία μπρος-πίσω, ζαλίστηκα στην κυριολεξία. Και πρέπει να είχε και μεγάλη διάρκεια γιατί προλάβαμε να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση μέχρι να σταματήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ναι καλος ηταν,εγω στη δουλεια ειμαι βγηκα εξω και το τσιμεντο ενιωθες να κουναει κατω απο τα ποδια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts