mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 5,4 R με επίκεντρο πάνω από τις βόρειες σποράδες (7:03 και πριν από λίγο) μαλιστα... αρκετα δυνατος δηλαδη... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ενας καλος σεισμος καιρο ειχε να δωσει να κουνηθουμε λιγο Σεισμός και δυνατός?? Ούτε εγώ το κατάλαβα. Στο Σύνταγμα πρέπει να ήμουν εκείνη την ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πάλι δεν τον κατάλαβα :( :( Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εδώ στον Βόλο κουνηθήκαμε αρκετά...! Πάνω που έκανα μια κόλληση βλέπω ξαφνικά να κουνιούνται καρέκλες, χριστουγεννιάτικα δέντρα...:p Πήρα την grandmother και κτ φιλαράκια στην Σκόπελο γτ απο ότι ξέρω το επίκεντρο ήταν στις Βόρειες Σποράδες ένας θα σας πώ... Τις φύγανε κτ κατσαρόλες!! Το γέλιο...!:lol: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πάλι δεν τον κατάλαβα :( :( Same here. Μπας και είμαστε αναίσθητοι? :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Same here. Μπας και είμαστε αναίσθητοι? :lol: Έγώ πάντως είμαι!! Μάλλον θα ήταν την ώρα που εβαζα πλυντήριο :p Κρίμα πάντως γιατί μου αρέσουν οι σεισμοί!! :D Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ηταν αρκετα δυνατος!! Εδω στον Βολο τον καταλαβαμε!! Αυτον που εγινε στις 8 το βραδυ! ;) Κουνηθηκαμε αρκετα :D:D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ημουν στο Μετρο.Χαμπαρι δεν πηρα. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Έγώ πάντως είμαι!! Μάλλον θα ήταν την ώρα που εβαζα πλυντήριο :p Κρίμα πάντως γιατί μου αρέσουν οι σεισμοί!! :D An eixes xasei diko sou an8rwpo kai to spiti sou se seismo de 8a sou arese ka8olou.... paidia prosexete ti lete Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ημουν στο Μετρο.Χαμπαρι δεν πηρα. μεσα στο μετρο και μαλιστα εν κινησει τι μπορεις να καταλαβεις?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 πολλα ειδικα εαν ηταν στην παρνηθα...... δεν εχεις νιωσει σεισμο σε τρενο γενικα να δεις πλακα λες και εισαι σε rave party Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μεσα στο μετρο και μαλιστα εν κινησει τι μπορεις να καταλαβεις?;) I know...Απλα δεν ακουσα και τιποτα απο τους δικους μου μετα,γι'αυτο το λεω!;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 An eixes xasei diko sou an8rwpo kai to spiti sou se seismo de 8a sou arese ka8olou.... paidia prosexete ti lete Ειλικρινά λυπάμαι αν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο...και έχω βιώσει για τα καλά σιεσμούς, αλλά η άποψή μου δεν αλλάζει :) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 molis έγινε ....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 και που ειπαμε οτι ζεις?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 και που ειπαμε οτι ζεις?....e εκεί κοντά που είσαι κ εσύ :ρ :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 ελαφρα ελαφρος τον ενιωσα και εγω και κοπηκε και η ADSL για 1 λεπτο... Μαρουσι εδω Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 :blink: :confused: Έγινε σεισμός στην Αθήνα; Εγώ που είμαι στο κέντρο δεν κατάλαβα τίποτα...μάλλον θα ήταν πολύ μικρός ή είμαι πολύ απορροφημένη στο νετ και δε με πτοούν τέτοιες λεπτομέρειες :lol: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ούτε γω κατάλαβα τπτ.:confused: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 αμα δεν κανει πανω απο 5.5 δεν λεγεται σεισμος γαργαλημα λεγεται :p next plz :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι είχε μέγεθος 5,8 Ρίχτερ (:worry: ) και έγινε ΝΔ των Κυθήρων, σε απόσταση 265 km από την Αθήνα. Έγινε αισθητός από τη Στερεά μέχρι και την Κρήτη. ( Άρα είμαι μάλλον τελείως αναίσθητη :p ) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=39086 Αρκετα μακρια απο την Αθηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ισχυρή σεισμική δόνηση εντάσεως 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:43 το μεσημέρι του Σαββάτου (03/02). Το επίκεντρο εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο νότια των Κυθήρων. Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγω παντως δεν πηρα χαμπαρι:( , ημουν στα μαγαζια. Ηταν και μακρυα παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Α, δηλαδή καλά τον κατάλαβα! Δεν ήμουν σίγουρη. Κράτησε λίγο, νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts