Jump to content

Lenovo S850

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο ειναι μια χαρα.το παρελαβα σε ασπρο χρωμα περιπου 140ευρω.γρηγορο android 4.4.2 1gb ram 16gb εσωτερικο χωρο πολυ ομορφο το περιμενα πιο λεπτο μπορω να πω.οι καμερες και το προγραμμα της καμερας τελεια σαν το Κ910.τα τιμαει τα λεφτα του οπως κι ολα τα lenovo.

• Απαντήσεις 477
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελληνικά είχε; Απο που το προμηθεύτηκες;
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ελληνικά είχε; Απο που το προμηθεύτηκες;

Ελληνικα ναι το πηρα απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-5-inch-Lenovo-S850-3G-Smartphone-MTK6582-Quad-Core-Android-4-4-IPS-Screen-16GB/1897472717.html

Καλορίζικο!

Από αυτόν παρήγγειλα και εγώ .. Πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Του πέρασες άλλη ROM ή είσαι με αυτό που ήρθε;

Καλορίζικο!

Από αυτόν παρήγγειλα και εγώ .. Πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Του πέρασες άλλη ROM ή είσαι με αυτό που ήρθε;

25 μερες μεχρι Λαρισα...δεν πειραξα τιποτα εκτος απο nova launcher..ηρθε με android 4.4.2 ελληνικα

Καλημέρα! Είμαι εδώ και 3 μέρες κάτοχος του lenovo s850. Την παραγγελία την έκανα από το mini deal. Είναι ανέλπιστα γρήγορο, όμορφο, ελαφρύ ,λειτουργικό και όσο ελληνικό μπορεί να είναι (αν και προσωπικά δεν το θεωρώ μείον αυτο). Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Όταν έχω αποθηκευμένη μια επαφή με το +30 πριν τον αριθμό , μου εμφανιζει το όνομα της επαφής μόνο στα εισερχόμενα μηνύματα ενώ στην εισερχόμενη κλήση δεν το αναγνωρίζει σαν επαφή.. Και το αντίστροφο φυσικά.. Γενικώς οι επαφές μου εμφανίζονται σωστά μόνο σε ένα απ τα 2 (μήνυμα ή κλήση ). Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω? Ευχαριστώ..

Καλημέρα! Είμαι εδώ και 3 μέρες κάτοχος του lenovo s850. Την παραγγελία την έκανα από το mini deal. Είναι ανέλπιστα γρήγορο, όμορφο, ελαφρύ ,λειτουργικό και όσο ελληνικό μπορεί να είναι (αν και προσωπικά δεν το θεωρώ μείον αυτο). Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Όταν έχω αποθηκευμένη μια επαφή με το +30 πριν τον αριθμό , μου εμφανιζει το όνομα της επαφής μόνο στα εισερχόμενα μηνύματα ενώ στην εισερχόμενη κλήση δεν το αναγνωρίζει σαν επαφή.. Και το αντίστροφο φυσικά.. Γενικώς οι επαφές μου εμφανίζονται σωστά μόνο σε ένα απ τα 2 (μήνυμα ή κλήση ). Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω? Ευχαριστώ..

να βαλεις σε ολες τις επαφες σου και με +30 και χωρις...υπαρχει και εφαρμογη στο playstore για να το κανει αυτη για εσενα...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer

Καλημέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του S850 (χρώμα μπλέ) εδώ και ενάμισι μήνα. Το αγόρασα από το minideal 140 € και μου έστειλαν μετά από επικοινωνία μαζί τους μια θήκη σιλικόνης, μεμβράνη προστασίας και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Η μπαταρία με αρκετή χρήση και το 3g και wifi ανοικτά μου βγάζει 14 με 16 ώρες χρήσης. Η οθόνη είναι φωτεινή ακόμη και στην αυτόματη λειτουργία και το ηχείο δυνατό. Οι κάμερες βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες και το φλας είναι δυνατό. Στο κινητό πέρασα την ευρωπαϊκή ROM την S850_ROW_S207_140814 μέσω του flashtool έχοντας κάνει πρώτα backup με το MTKDroidTool την Rom του minideal καθώς και των IMEI ωστε αν συμβεί κάτι λάθος να μπορώ να το επαναφέρω.

Η παραπάνω ROM είναι αυτή που βάζει η Lenovo στα τηλέφωνα που πουλάει στην ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ με το φλασάρισμα την νέας rom διαγράφονται ολα τα δεδομένα απο την εσωτερικη μνήμη (φωτογραφίες, μουσική κλπ) οπότε πρέπει να κάνετε οποσδήποτε backup

Καλως ηρθες. Ενας δυο πρεπει να εχουν το κινητο και δεν πολυμπαινουν για να μας πουν εντυπωσεις. εγω το περιμενω και θα εχω νεα εφοσον μου ερθει. Οτι εχω δει μεχρι τωρα μονο απο Κωτσοβολο και ομολογώ ειναι πολυ αξιολογη και ομορφη συσκευη.

Το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να δεις αν υπαρχει σε stock (αν δεν θα γραφει απο κατω out of stock) να δημιουργήσεις ενα account (πολυ ευκολο ενα mail και ενα κωδικο) και μετα να προχωρησεις σε παραγγελιά. Μεσα σε 2 μερες θα σου εχουν δωσει το tracking number που θα ακολουθει την συσκευη σου μεχρι να ερθει. Περιμενεις 15 μερες και ειναι στην πορτα σου. Συναλλαγή μεσω Paypal μόνο. Μην ξεχασεις να επιλεξεις χρωμα...

Σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες. Τελικα πηρα το ρισκο και το παρηγγειλα απο minideal μονο που δεν ειχα διαβασει το μηνυμα σου. πειραζει που δεν εκανα account; Με το που εκανα την παραγγελια επεσε το σαιτ, οποτε περιμενω να τελειωσουν τις διακοπες. Τους εγραψα το γνωστο ποιηματακι στην σελιδα που εχουν εδω στο φόρουμ. Ελπιζω να πανε όλα καλα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε aelarav εχεις ξανα παρει απο aliexpress κανουν και αυτοι τις ρυθμησεις τις γνωστες root, εγκατασταση γλωσσας κ.λ.π.; Και γενικοτερα ειναι αξιοπιστο;

Καλημέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του S850 (χρώμα μπλέ) εδώ και ενάμισι μήνα. Το αγόρασα από το minideal 140 € και μου έστειλαν μετά από επικοινωνία μαζί τους μια θήκη σιλικόνης, μεμβράνη προστασίας και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Η μπαταρία με αρκετή χρήση και το 3g και wifi ανοικτά μου βγάζει 14 με 16 ώρες χρήσης. Η οθόνη είναι φωτεινή ακόμη και στην αυτόματη λειτουργία και το ηχείο δυνατό. Οι κάμερες βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες και το φλας είναι δυνατό. Στο κινητό πέρασα την ευρωπαϊκή ROM την S850_ROW_S207_140814 μέσω του flashtool έχοντας κάνει πρώτα backup με το MTKDroidTool την Rom του minideal καθώς και των IMEI ωστε αν συμβεί κάτι λάθος να μπορώ να το επαναφέρω.

Η παραπάνω ROM είναι αυτή που βάζει η Lenovo στα τηλέφωνα που πουλάει στην ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ με το φλασάρισμα την νέας rom διαγράφονται ολα τα δεδομένα απο την εσωτερικη μνήμη (φωτογραφίες, μουσική κλπ) οπότε πρέπει να κάνετε οποσδήποτε backup

Ισως καποια στιγμη να φτιαξεις και εναν οδηγο για τα παραπανω για να μας βοηθησεις να τα κανουμε? ;)

Ισως καποια στιγμη να φτιαξεις και εναν οδηγο για τα παραπανω για να μας βοηθησεις να τα κανουμε? ;)

Υποθέτω ότι αναφέρεται σε αυτή τη ROM που έχει και ελληνικά. Στο link αναφέρονται και οδηγίες εγκατάστασης.

για οσους ειναι κατοχοι,απο που μπορω να το παραγγειλω ωστε το τηλ να ερθει με playstore και ελληνικα .με το που βγει απο το κουτι του να παιξει απροβληματιστα(προκειται για δωρο σε κοπελα) Edited by koukloukou

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες. Τελικα πηρα το ρισκο και το παρηγγειλα απο minideal μονο που δεν ειχα διαβασει το μηνυμα σου. πειραζει που δεν εκανα account; Με το που εκανα την παραγγελια επεσε το σαιτ, οποτε περιμενω να τελειωσουν τις διακοπες. Τους εγραψα το γνωστο ποιηματακι στην σελιδα που εχουν εδω στο φόρουμ. Ελπιζω να πανε όλα καλα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε aelarav εχεις ξανα παρει απο aliexpress κανουν και αυτοι τις ρυθμησεις τις γνωστες root, εγκατασταση γλωσσας κ.λ.π.; Και γενικοτερα ειναι αξιοπιστο;

ναι εχω παρει αρκετα τηλεφωνα απο ali αλλα απο τον συγκεκριμενο πωλητη..θελει προσοχη το ali..τον συγκεκριμενο παντως τον συνιστω..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για οσους ειναι κατοχοι,απο που μπορω να το παραγγειλω ωστε το τηλ να ερθει με playstore και ελληνικα .με το που βγει απο το κουτι του να παιξει απροβληματιστα(προκειται για δωρο σε κοπελα)

εγω εχω παρει 2 απο εδω http://www.aliexpress.com/store/product/Original-5-inch-Lenovo-S850-3G-Smartphone-MTK6582-Quad-Core-Android-4-4-IPS-Screen-16GB/103919_1897472717.html

τωρα ομως δεν συμφερει το πηγε 232$..θα το ξαναβαλει ομως 180$

μπορείς να δώσεις κάποιο link για να κατεβάσουμε τη ROM;

μπορείς να δώσεις κάποιο link για να κατεβάσουμε τη ROM;

Backup

1. Προτού κάνουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση παίρνουμε ένα backup της υπάρχουσας ROM με το MTKDroidTools. Ένας πολύ καλός οδηγός είναι αυτός (το μέγεθος του backup είναι πάνω από 1,5GB )

2. Backup της NVRAM με το MTKDroidTools (καλά θα είναι να το κρατήσετε σε 2 αντίγραφα και αποθήκευση των IMEI)

2. Βackup των δεδομένων της εσωτερικής μνήμης ( Η διαδικασία αναβάθμισης διαγράφει όλα τα δεδομένα)

Αναβάθμιση

Τους Drivers για το spflashtool τους κατεβάζουμε από εδώ

Η ROM που έχω βάλει είναι s850-ROW-s207-140814 και που αναβαθμίζεται αυτόματα σε s211 (την κατέβασα από το Lenovo-forums.ru)

Εναλλακτικά μπορείτε να περασετε την ROM S850_ROW_S119_140627 απο το needrom

- Aποσυμπιέστε το rar σε ενα φακελο. Εκει θα δημιουργηθουν καποιοι φακελοι εκ των οποιων ενας ειναι και o SPFlashTools, και κάντε κλικ στο Flash_tool.exe

- Επιλέξτε το MT6582_Android_scatter.txt της ROM (Ο φακελος της ROM ειναι ο target_bin)

- Περιμένετε τα αρχεία να προστεθούν στο flashtool

- επιλέξτε Option->USB Model, κάντε κλικ στην επιλογή USB Model

-> Επιλέξτε Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, κάντε κλικ στο High Speed

- Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας (χωρίς γρηγορη εκκινηση).

- Τσεκάρετε το DA DL All with check sum

- "Πιέστε το Firmware->Upgrade"

- συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB.

- Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά χρώματος μοβ και κιτρινο .

- Μολις εμφανιστεί ο πράσινος κύκλους εχετε τελειώσει

- Μπορείτε τώρα να αποσυνδέσετε με ασφάλεια το τηλέφωνό σας.

Προεγκατεστημένες εφαρμογές (EasyImage) (Προαιρετικό)

α. Όταν ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά μετά το firmware update χρησιμοποιώντας FlashTool, ξεκινήστε τον dialer και καλέστε ####682#

β. Επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή (GR , HK ....), περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να επανεκκινήσετε το smartphone σας

γ. Πληκτρολογηστε ####8888#

ROOT

Το μόνο πρόγραμμα που λειτούργησε και μου έδωσε δικαιώματα ROOT είναι το vroot.apk

για να αντικαταστήσετε το vroot με το supersu υπάρχει μια μέθοδος αλλα εγώ δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη

Edited by Mic_T

Παιδια καλησπερα.

Μου ηρθε και μενα το κινητο χθες και εχω μια ερωτηση.

Μπορουμε να σβησουμε καποιες απο τις εφαρμογες που ειχε ηδη μεσα το κινητο; Οπως κατι 'DrivingAPP' κλπ;

Με απλο τροπο δεν καταφερα να τις καταργησω.

Παιδια καλησπερα.

Μου ηρθε και μενα το κινητο χθες και εχω μια ερωτηση.

Μπορουμε να σβησουμε καποιες απο τις εφαρμογες που ειχε ηδη μεσα το κινητο; Οπως κατι 'DrivingAPP' κλπ;

Με απλο τροπο δεν καταφερα να τις καταργησω.

Προσπάθησε να εγκαταστήσεις απο το play store το root uninstaller και να την αφαιρεσεις με αυτο γιατι ειναι εγκατεστημενο ως εφαρμογή συστήματος.

Προσπάθησε να εγκαταστήσεις απο το play store το root uninstaller και να την αφαιρεσεις με αυτο γιατι ειναι εγκατεστημενο ως εφαρμογή συστήματος.

Ευχαριστω πολυ.

Backup

1. Προτού κάνουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση παίρνουμε ένα backup της υπάρχουσας ROM με το MTKDroidTools. Ένας πολύ καλός οδηγός είναι αυτός (το μέγεθος του backup είναι πάνω από 1,5GB )

2. Backup της NVRAM με το MTKDroidTools (καλά θα είναι να το κρατήσετε σε 2 αντίγραφα και αποθήκευση των IMEI)

2. Βackup των δεδομένων της εσωτερικής μνήμης ( Η διαδικασία αναβάθμισης διαγράφει όλα τα δεδομένα)

Αναβάθμιση

Τους Drivers για το spflashtool τους κατεβάζουμε από εδώ

Η ROM που έχω βάλει είναι s850-ROW-s207-140814 και που αναβαθμίζεται αυτόματα σε s211 (την κατέβασα από το Lenovo-forums.ru)

Εναλλακτικά μπορείτε να περασετε την ROM S850_ROW_S119_140627 απο το needrom

- Aποσυμπιέστε το rar σε ενα φακελο. Εκει θα δημιουργηθουν καποιοι φακελοι εκ των οποιων ενας ειναι και o SPFlashTools, και κάντε κλικ στο Flash_tool.exe

- Επιλέξτε το MT6582_Android_scatter.txt της ROM (Ο φακελος της ROM ειναι ο target_bin)

- Περιμένετε το αρχείο που πρόκειται να προστεθεί σε Tool Flash

- επιλέξτε Option->USB Model, κάντε κλικ στην επιλογή USB Model

-> Επιλέξτε Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, κάντε κλικ στο High Speed

- Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας (χωρίς γρηγορη εκκινηση).

- "Πιέστε το upgrade ROM Firmware->Upgrade"

- συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB.

- Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά χρώματος μοβ και κιτρινο .

- Μολις εμφανιστεί ο πράσινος κύκλους εχετε τελειώσει

- Μπορείτε τώρα να αποσυνδέσετε με ασφάλεια το τηλέφωνό σας.

Προεγκατεστημένες εφαρμογές (EasyImage) (Προαιρετικό)

α. Όταν ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά μετά το firmware update χρησιμοποιώντας FlashTool ξεκινήσει το dialer και καλέστε ####682#

β. Επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή (GR , HK ....), περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να επανεκκινήσετε το smartphone σας

γ. ####8888# και περιμένετε για το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

ROOT

Το μόνο πρόγραμμα που λειτούργησε και μου έδωσε δικαιώματα ROOT είναι το vroot.apk

για να αντικαταστήσετε το vroot με το supersu υπάρχει μια μέθοδος αλλα εγώ δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη

Ευχαριστώ για τον οδηγό αλλα χρειάζομαι λίγη βοήθεια ακόμα...

τι εννοείς με το ''Περιμένετε το αρχείο που πρόκειται να προστεθεί σε Tool Flash'';

Ευχαριστώ για τον οδηγό αλλα χρειάζομαι λίγη βοήθεια ακόμα...

τι εννοείς με το ''Περιμένετε το αρχείο που πρόκειται να προστεθεί σε Tool Flash'';

Λάθος μετάφρασης... Εννοώ μετα την επιλογη του scatter περιμενετε τα αρχεια του firmware να προστεθούν στο flashtool

προσπάθησα να κάνω την εγκατάσταση της ευρωπαϊκής έκδοσης αλλά δεν μου την εγκαταστει με flashtool ίσως η διαδικασία γίνεται λάθος ....τωρα μου βγαζει συνεχει αυτο το σηματακι πανω αριστερα και κατω και δεν ξερω τι ειναι εκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα εξακολουθει να το βγαζει οποιος γνωριζει κ θελει να βοηθησει μπορει να γραψει??

IPhone 15 Pro 

προσπάθησα να κάνω την εγκατάσταση της ευρωπαϊκής έκδοσης αλλά δεν μου την εγκαταστει με flashtool ίσως η διαδικασία γίνεται λάθος ....τωρα μου βγαζει συνεχει αυτο το σηματακι πανω αριστερα και κατω και δεν ξερω τι ειναι εκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα εξακολουθει να το βγαζει οποιος γνωριζει κ θελει να βοηθησει μπορει να γραψει??

Κάνε πάλι μια προσπάθεια

απλά.........και ομορφα