Jump to content

Mic_T

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mic_T

  1. Mic_T

    Lenovo S850

    Αν ο πωλητής σου πρόσφερε μια συσκευή της οποίας η συσκευασία είχε ανοιχτεί απο καποιον άλλο πελάτη και την επέστρεψε, θα την αγόραζες? Εγω και τεμενάδες να μου έκανε δεν θα την έπερνα.
  2. Mic_T

    Lenovo S850

    Έχω αναρτήσει οδηγό για το περασμα της ευρωπαϊκής ρομ καθως και το πως περναμε custom recovery για να κανουμε backup την nvram (βασικο) αλλα και ολη την ρομ.
  3. Mic_T

    Lenovo S850

    Η rom που φορας ειναι ported απο το lenovo A850. Οπότε μην περιμενεις αναβάθμιση
  4. Mic_T

    Lenovo S850

    Το ποιο πιθανό είναι να το έχουν αφαιρέσει από το κατάστημα. Ποια εκδοση firmware εχεί το κινητό?
  5. Mic_T

    Lenovo S850

    βρισκεται στο Settings>About Phone>System update
  6. Mic_T

    Lenovo S850

    Στην κινεζική rom εντοπίζει το widget του καιρού μονο τοποθεσίές της Κινας. Στην ευρωπαική rom εντοπίζει τον τοπο που βρίσκεσαι.
  7. Mic_T

    Lenovo S850

    Μπορείς να βρείς μεγάλη ποικιλία από θήκες σε πολύ καλές τιμές καθώς και screeen protectors ή tempered glass απο το aliexpress. Εναλλακτικά απο το ebay λιγο πιο ακριβά. Στην Ελλάδα δεν βρηκα κάπου να πουλάνε. Οποτε μονοδρομος το εξωτερικό.
  8. Mic_T

    Lenovo S850

    Δοκίμασε να ξεκινήσεις στο Twrp recovery και απο εκεί να συνδεθεις με mtkdroidtools. Επίσης έλεγξε αν είναι σωστα εγκατεστημένοι οι google adb drivers.
  9. Mic_T

    Lenovo S850

    Η lolipop είναι ακόμη σε beta και έχει αρκετά bugs ακόμη για καθημερινή χρήση. Η φωτογραφία είναι απο το κινέζικο official lenovo forum το http:// bbs.lenovo.com/s850/ Οπως και να είναι , έχει δρομολογηθεί η επίσημη αναβάθμιση
  10. Mic_T

    Lenovo S850

    Μαλλον το παρακατω screen capture τα λεει ολα. http://bbs.lenovo.com/forum.php?mod=image&aid=412473&size=800x800&key=c73d53f0da2d0212&type=fixnone
  11. Mic_T

    Lenovo S850

    Ποια έκδοση έχεις? Γιατί αν ειναι διαφορετική απο αυτή που γράφω τότε μάλλον θα αποκτήσεις ενα φιγουρατο τουβλάκι :) Οπως και να έχει τα official updates γινονται μονο με το stock recovery και οχι με το twrp. Πρέπει το αρχείο που κατεβασες να το ονομάσεις update.zip και να το βαλεις στο χυμα.
  12. Mic_T

    Lenovo S850

    Αυτή η ρομ ειναι official update για την κινεζικη stock rom την VIBEUI_V1.5_1419_2_ST_S850, δεν ειναι multilanguage και γινετε εγκατασταση μεσω του stock recovery. Αν εχεις την παραπάνω ρομ τοτε μπορείς να κανεις update και απο την ενημέρωση συστήματος.
  13. Mic_T

    Lenovo S850

    Ναι για αυτή την εφαρμογή μιλουσαν
  14. Mic_T

    Lenovo S850

    πρέπει να κανεις πρώτα root το κινητό, μετά με το mtkdroidtools να περάσεις τα imei. Για οδηγίες δες αυτό το βίντεο εσύ πρέπει να κανεις replace imei με τα imei που βρίσκονται στην συσκευασια του τηλεφώνου Βέβαια ακόμη και να περάσεις τα imei δεν νομίζω να δουλέψει το κινητό επειδή έχουν σβηστεί και άλλες πληροφορίες όπως το wifi mac address και το bluetooth mac address, αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Αν συνεχισει να σου παρουσιαζει προβλημα τοτε πρέπει μαλλον πρεπειμ να ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφεται παρακατω στα link που σου δινω http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-How-To-Fix-Wifi-nvram-warning-err-0x10 http://www.freaktab.com/showthread.php?11781-How-to-fix-WiFi-NVRAM-WARNING-ERR-0%D710-PROBLEM
  15. Mic_T

    Lenovo S850

    δες το post #151
  16. Mic_T

    Lenovo S850

    Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι ούτε το vroot ούτε το root genius και αλλα κινεζικα one click root προγραμματα που ζητανε δικαιωματα administrator απο τα windows και που δεν ξερεις τι πληροφοριες στελνουν στους servers τους. Η καλύτερη διαδικασια είναι να κανεις root μεσα απο το recovery το supersu το οποιο υπάρχει και στο playstore .
  17. Mic_T

    Lenovo S850

    Μπορείς αν θέλεις να εγκαταστήσεις οποιον launcher θελεις απο το play store (πχ apex, Nova, google launcher κλπ) και να το ορίσεις αυτόν σαν προεπιλογή
  18. Mic_T

    Lenovo S850

    Ειναι θέμα software. Ο vasilk εχει δικίο σε αυτο που αναφέρει για το hdr και ετσι λειτουργεί το προγραμμα της lenovo. Υπαρχει βεβαια το pseudo hdr με το οποίο καποιο αλλο προγραμμα λαμβάνει μια φοτογραφια και μετα με φιλτρα αλλαζει την εκθεση της και συνδυάζοντας τις επεξεργασμενες φωτογραφιες βγαζει μια hdr. Αν δοκιμασεις με την google camera την οποία την κατεβαζείς απο το play store δεν θα εχεις κουνημένες φωτογραφιες επειδη χρησιμοποιεί την δευτερη μεθοδο
  19. Mic_T

    Lenovo S850

    Μαλλον δεν σου δείχνει τους κρυφους φακελους αυτοι που εχουν μια τελεια μπροστά.
  20. Mic_T

    Lenovo S850

    Για το Αντίγραφο ασφαλείας και την επαναφορά του NVRAM (εκεί βρίσκονται ολες οι πληροφορίες για τα IMEI, wifi , Bluetooth) χρησιμοποιούμε το παρακάτω tool MTK Nvram Tool (Backup & Restore) Εαν έχουμε πάρει ήδη ένα backup με το MTKDroidTools μπορούμε να το επαναφέρουμε με αυτό το tool
  21. Mic_T

    Lenovo S850

    Να σου κανω μια ερωτηση. Το φορτιζεις με τον μαμα φορτιστη ή με καποιον αλλο? Επειδη ο μαμά φορτιστης ενεργοποιεί το fast charge. Αν ο φορτιστης εχει ως χαρακτηριστικα 0,5mAh τοτε αυτος θελει διπλασια ωρα για να φορτισει (2150A/500Ah = 4,3 ωρες)
  22. Mic_T

    Lenovo S850

    Απο οτι λένε στα forums ειναι bug. Πιθανον σε επομενο firmware update να το διορθώσουν
  23. Mic_T

    Lenovo S850

    Το time left 24 h αναφέρεται στο τηλέφωνο όταν βρίσκεται σε αναμονή (κλειστά οθόνη, wifi, 3g). Μην έχεις αυταπάτες οτι ένα τηλέφωνο 4 πύρηνο με 5 ίντσες 720p οθόνη και μπαταρία 2000mAh θα σου βγάλει 24 ώρες βαρείας χρήσης. Με συντηρητική χρήση το πολύ 14~16 ώρες. Με βαριά χρήση πιο κοντά στις 10~12 ώρες. Αν ψάχνεις τέτοιο τηλέφωνο που να σου βγάζει 1,5 με 2 ημέρες βαριάς χρήσης τότε πρέπει μάλλον να κατευθυνθείς προς το Lenovo S860.
  24. Mic_T

    Lenovo S850

    Ρυθμίσεις συστήματος -> Αντίγραφα ασφάλειας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων
  25. Mic_T

    Lenovo S850

    Δεν κάνει τιποτα :up:
×
×
  • Create New...