silverag Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Τι να πω.. Να ελπίσω να πάρουμε την ενημέρωση μέσα στον Φεβρουάριο ή μπα; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Πιστεύω μέσα Μάρτη θα ερθει σε εμας η lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 τι θα γίνει με εμάς στο 1ης γενιάς ήρθε το lolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Περιμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δεν έχει έρθει ακόμα σε όλα τα 1st gen! Μέχρι στιγμής έχουμε: Update 1/22/2015: Android 5.0.2 has started rolling out in phases to Moto Gs India and Brazil. Watch your phone for a notification to update. Update 2/13/2015: Select users on O2 Germany can now download and install Android 5.0.2. Update 2/20/2015: Select users on Retail Germany, Retail France and Retail EU can now download and install Android 5.0.2. Updated 2/23/2015: All users on Bell, TELUS, Wind, Videotron and Retail in Canada can now download and install Android 5.0.2. Updated 2/24/2015: Select users on Vivo in Brasil can now download and install Android 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δεν έχει έρθει ακόμα σε όλα τα 1st gen! Μέχρι στιγμής έχουμε: Update 1/22/2015: Android 5.0.2 has started rolling out in phases to Moto Gs India and Brazil. Watch your phone for a notification to update. Update 2/13/2015: Select users on O2 Germany can now download and install Android 5.0.2. Update 2/20/2015: Select users on Retail Germany, Retail France and Retail EU can now download and install Android 5.0.2. Updated 2/23/2015: All users on Bell, TELUS, Wind, Videotron and Retail in Canada can now download and install Android 5.0.2. Updated 2/24/2015: Select users on Vivo in Brasil can now download and install Android 5.0.2. Από πού βρίσκεις τις ειδήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Από εδώ: https://forums.motorola.com/posts/edc7501cc4?commentId=864180#864180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Από το link που έδωσε ο silverag, το είχα βάλει στο άλλο thread του Moto G 3G. Δυστυχώς μέχρι στιγμής τίποτα (No updates at this time) για το 4G/LTE μοντέλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 σημερινό chat με motorola ,τα σχόλια δικά σας Vishnu: We are working hard to create Lollipop builds for our eligible devices globally. You can visit http://www.motorola.com/updates to see if your phone will receive Lollipop. Motorola is excited to release the Android 5.0 (Lollipop) software for our mobile phones. It takes time to develop and test the software, but the team is working to deliver quality Lollipop builds as fast as possible. timos: ok thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλά στο chat σε όλους το ίδιο τυποποιημένο μήνυμα λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ενα πρόγραμμα θέλω που να αλλάζει το μέγεθος σε φωτογραφίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδια κανενας ευκολος τροπος για να κανουμε root?? Και αν κανουμε θα μπορεσω να παρω κανονικα την Lollipop??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιδια κανενας ευκολος τροπος για να κανουμε root?? Και αν κανουμε θα μπορεσω να παρω κανονικα την Lollipop??? Με το CF Auto Root είναι εύκολο να ροοτάρεις το κινητό! Αν κάνεις όμως ροοτ δεν θα μπορείς μετά να πάρεις το update. Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αγορινα εαν κανω root θα γινει reset? Κανενας οδηγος στο πως να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αγορινα εαν κανω root θα γινει reset? Κανενας οδηγος στο πως να το κανω?? Ναι θα γίνει reset! Οδηγός είναι εδώ (δουλεύει και σε κιτ κατ) Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα. Να ρωτήσω ήθελα πόσο κρατάει η μπαταρία με χρήση μόνο τηλέφωνο, ούτε ιντερνετ ουτε τίποτα άλλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Με (απλή) χρήση ίντερνετ (κυρίως email) και (αρκετή) χρήση τηλεφώνου μου κρατάει γύρω στην 1,5 μέρα. Υπολογίζω ότι με σκέτη χρήση τηλεφώνου θα κρατάει παραπάνω από δύο μέρες, ίσως και τρεις. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, για να σου απαντήσω με σιγουριά Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Με (απλή) χρήση ίντερνετ (κυρίως email) και (αρκετή) χρήση τηλεφώνου μου κρατάει γύρω στην 1,5 μέρα. Υπολογίζω ότι με σκέτη χρήση τηλεφώνου θα κρατάει παραπάνω από δύο μέρες, ίσως και τρεις. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, για να σου απαντήσω με σιγουριά Εντάξει φίλε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά να ρωτήσω το εξής: Θέλω κι εγώ να πάρω το moto G 4G. Αυτό το μοντέλο που έχετε είναι το XT-1039 που γράφουν όλα τα σκρουτζομάγαζα; Το ρωτώ διότι στο Gsmarena τέτοιο κωδικό δεν βρίσκω. http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_4g-6355.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά να ρωτήσω το εξής: Θέλω κι εγώ να πάρω το moto G 4G. Αυτό το μοντέλο που έχετε είναι το XT-1039 που γράφουν όλα τα σκρουτζομάγαζα; Το ρωτώ διότι στο Gsmarena τέτοιο κωδικό δεν βρίσκω. http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_4g-6355.php Ακυρο παιδιά. Το βρήκα, είναι η Ευρωπαική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξεκινήσανε τα soak tests του Lollipop για το κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ξεκινήσανε τα soak tests του Lollipop για το κινητό μας... Μου έστειλε η Motorola Soak Test! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μου έστειλε η Motorola Soak Test! καλημερα και εμενα μου στειλαν mail αλλα ειναι για Australia retail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά, έχω διαβάσει όλο το νήμα και βλέπω ότι είστε όλοι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Είμαι ένα βήμα πριν πατήσω το τελικό "κλικ" και κάνω την παραγγελία! Να προχωρήσω στην αγορά του ή μήπως έχετε να με προειδοποιήσετε για κάτι; Δεν είμαι κανένας power user, θέλω απλά να λειτουργεί ομαλά και να μην λαγκάρει (είναι το πρώτο android κινητό που θα έχω). Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά, έχω διαβάσει όλο το νήμα και βλέπω ότι είστε όλοι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Είμαι ένα βήμα πριν πατήσω το τελικό "κλικ" και κάνω την παραγγελία! Να προχωρήσω στην αγορά του ή μήπως έχετε να με προειδοποιήσετε για κάτι; Δεν είμαι κανένας power user, θέλω απλά να λειτουργεί ομαλά και να μην λαγκάρει (είναι το πρώτο android κινητό που θα έχω). Σας ευχαριστώ! Ναι είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του! Δεν λαγκαρει ποτέ,είναι γρήγορο,παίρνει updates κ.α Ειδικά αν δεν είσαι power user το κινητό μπορεί να κρατήσει και 3εις μέρες! (εμένα τουλάχιστον τόσο μου κράτησε μια φορά :D) Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts