Modeling Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Αφού ενημερώσεις τη εφαρμογή "ενημέρωση υπηρεσιών motorola" (μέσω play store) θα πας να κάνεις αναζήτηση αναβάθμισης (ρυθμισεις->σχετικά με το τηλεφωνο->ενημερώσεις συστήματος) Από μπαταρία να περιμένεις με φυσιολογική, για τον μέσω χρήστη, χρήση (αρκετό σερφαρισμα, ομιλία, sms κλπ.) μια γεμάτη μερα.... καλα αυτο το εκανα μολις το πηρα...δεν βγαζει ενημερωση καμια. Εσεις ποια εκδοση φορατε ; Εδωσε την 5 η moto ; Edit : Ενταξει εκανα την ενημερωση συστηματος και κανει update ...για να δουμε ! Edited June 26, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Παιδια μια βοηθεια! Εχω βαλει το team win recovery και αφου κατεβασω 5.1 update , οταν κανει ρεσταρτ με παει στο recovery και δεν κανει τπτ. ΠΡεπει να βαλω τον οφισιαλ recovery? Δεν ξερω τι να πατησω! Τελικα κανει 4-5 ρεσταρτ και αφου καταλαβαινει οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση το παραταει. Προσπαθησα να βαλω και το νεο twrp αλλα δεν το παιρνει....δακρυζω.. Edited June 29, 2015 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Κάποιος με εγκατεστημένη (official) 5.1 και flip cover θήκη μπορεί να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημα με τη δόνηση...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλημέρα. Μήπως κάποιο καλό παιδί που να είναι Αθήνα-Πειραιά φυσικά, μπορεί να μου ρουτάρει τη συσκεύή; Με το αζημείωτο βέβαια!! Οποιος μπορεί ας στείλει p.m Ευχαριτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εχω ενα θεμα...μολις του κανω Restart χανει σχεδον ολεα τα εικονιδια. Τι παιζει ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Bug πρέπει να είναι που αφορά εφαρμογές που έχεις μεταφέρει στην κάρτα, αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Bug πρέπει να είναι που αφορά εφαρμογές που έχεις μεταφέρει στην κάρτα, αν θυμάμαι καλά. και πως λυνεται ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Λογικά με άλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Λογικά με άλλο launcher. δεν θα κανει το τηλεφωνο πιο αργο αν τρεχει αλλος launcher ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Για ποιο λόγο; Θυμάμαι από εποχής kit kat μόλις είχε πρωτοβγεί το 2ης γενιάς moto g που όλοι λέγανε ότι με τον nova launcher πήγαινε πιο γρήγορα και είχε λιγότερα redraws. Προσωπικά σταμάτησα να μεταφέρω εφαρμογές στην sd μόλις είδα ότι δεν μεταφέρονταν όλες ή ότι έστω κάποιες που θα ήθελα που έπιαναν αρκετό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Για ποιο λόγο; Θυμάμαι από εποχής kit kat μόλις είχε πρωτοβγεί το 2ης γενιάς moto g που όλοι λέγανε ότι με τον nova launcher πήγαινε πιο γρήγορα και είχε λιγότερα redraws. Προσωπικά σταμάτησα να μεταφέρω εφαρμογές στην sd μόλις είδα ότι δεν μεταφέρονταν όλες ή ότι έστω κάποιες που θα ήθελα που έπιαναν αρκετό χώρο. Ενταξει θα το δοκιμασω φιλε,σε ευχαριστω! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Σύντροφοί πως τα πάτε με το γλυφιτζούρι ? Πολύ κακό για το τίποτα θα έλεγα . Παρατήρησα κάποια σχετική αργοπορία στο κινητό (ισως να είναι και τυχαία) και νομίζω ξεζουμίζει την μπαταρία γρηγορότερα κατά ένα (στο περίπου) 15 -20% . Επίσης αυτή η μπάρα από πάνω πιο πολύ μπελάς είναι παρα χρήσιμη νομίζω Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Σύντροφοί πως τα πάτε με το γλυφιτζούρι ? Πολύ κακό για το τίποτα θα έλεγα . Παρατήρησα κάποια σχετική αργοπορία στο κινητό (ισως να είναι και τυχαία) και νομίζω ξεζουμίζει την μπαταρία γρηγορότερα κατά ένα (στο περίπου) 15 -20% . Επίσης αυτή η μπάρα από πάνω πιο πολύ μπελάς είναι παρα χρήσιμη νομίζω Προσωπικά, εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή. Δεν παρατήρησα κάποια αξιοσημείωτη καθυστέρηση στην καθημερινή λειτουργία (ίσως να υπάρχει ένα κλικ μεγαλύτερη καθυστέρηση, αλλά πρακτικά δεν είναι ζήτημα). Ειδικά για την μπαταρία που λες, εμένα μου κρατάει ξεκάθαρα περισσότερο (με την διαφορά να εντοπίζεται κυρίως στην μείωση κατανάλωσης σε αναμονή). Σαν μέσο όρο, στο τέλος της ημέρας έχω περίπου 10-15% περισσότερη μπαταρία από ότι πριν την αναβάθμιση, ενώ πλέον η αυτονομία (με ελαφριά χρήση) φτάνει τις δύο μέρες (από 1,5 μέρα περίπου πριν την αναβάθμιση με ανάλογη χρήση) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπερα παιδια Εχω το Μοτο G 4G και το κινητο δεν λεει να παρει custom recovery. Ποιο παλια ειχα την ΤWRP αλλα απο τοτε που προσπαθησα να βαλω νεα εκδοση το κινητο σαν να εβγαλε προβλημα. Εβαλα τωρα την 5.1 official κανονικα και οταν πηγαινα να τρεξω το recovery εβγαινε το ρομποτακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο. Περναω μετα μια custom μεσω fastboot, την κατεβαζει κανονικα αλλα οταν την παταω για να τρεξει λεει Boot up failed! Το κινητο εχει unlocked bootloader και παιρνει κανονικα οτι και να του βαλω μεσω fastboot...εαν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι εχω φαει ολο το XDA και δεν μπορω να παρω μια σωστη απαντηση :( Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifesys Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Έχω το Μοτο G 4G και όπως όλοι έκανα αναβάθμιση σε 5.1. Από τη στιγμή εκείνη το πλαινό πλήκτρο με παρατεταμένη πίεση μου βγάζει μόνο την απενεργοποίηση δηλαδή έχουν εξαφανισθεί οι επιλογές "πτήσης" και "δόνησης". Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Έτσι είναι στο 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έχει έρθει σε όλους τους κατόχους του 4G ή 5.1; Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δε θέλω να είναι σε 4.4.4... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχει επιλογή δυκτιου 2G; Γιατί καπου διάβασα ότι έχει μόνο 3G και 4G το οποίο θα τρώει τη μπαταρία σα τρελό...!! Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γιατί είναι να το αγοράσω και θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχει επιλογή δυκτιου 2G; Γιατί καπου διάβασα ότι έχει μόνο 3G και 4G το οποίο θα τρώει τη μπαταρία σα τρελό...!! Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γιατί είναι να το αγοράσω και θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....! Καλημέρα. Εχει 2G, Εγω εκεί το δουλεύω. Με μεγάλη καθυστέρηση η απάντηση αλλά τώρα μπήκα στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα. Εχει 2G, Εγω εκεί το δουλεύω. Με μεγάλη καθυστέρηση η απάντηση αλλά τώρα μπήκα στο site. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 142,90€ μέχρι τις 10/10, 23:59 στο eshop...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaki283 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 βοηθεια,μου ηρθε η αναβαθμιση για 5,1 και κατα λάθος πατησα το "οχι τωρα",παω ρυθμισεις και ενημερωση λογισμικου και μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο,προσπαθησα και με το Usb τα ιδια.καμια ιδεα τι μπορω να κανω?5,0,2 εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ποιο κινητό έχεις; Γιατί το συγκεκριμένο θέμα αφορά το Moto G 4G/LTE το οποίο από Android 4.4.4 πήγε κατευθείαν σε Android 5.1 (και όχι στην 5.0.2 που λες ότι έχεις τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaki283 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 το Moto g 4g εχω,αγορασμενο πριν 3 μηνες,και δεν ειχε ποτε 4,4 android http://i.imgur.com/ffvmXkG.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Το moto g4g 2nd gen έχεις. Το νήμα αυτό είναι για το moto g 4g 1ης γενιάς... Εδώ είσαι:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=409978 Edited October 14, 2015 by navi55 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts