melampous Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει περισσότερο με το ότι είναι κινητό ενός έτους (αν συμπεριλάβουμε και την "απλή" έκδοση είναι 2 ετών) και αν θα υποστηριχθεί για αρκετό καιρό ακόμα, μιας και δεν αλλάζω συχνά κινητά, άρα μπορεί να το έχω στην κατοχή μου για τα επόμενα, ας πούμε 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Motorola 4G/LTE will require Motorola Update Services in order to upgrade to Android L. In order to upgrade you'll have to download and install the update when it's available from Google Play Store. Από το forum της Motorola! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για την εφαρμογή. Στα Ελληνικά λέγεται "Ενημέρωση Motorola". Άντε να δούμε.. Θέλω να πιστεύω μέσα στον Απρίλιο θα το πάρουμε το γλιφιτζούρι! Edited March 17, 2015 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για την εφαρμογή. Στα Ελληνικά λέγεται "Ενημέρωση Motorola". Άντε να δούμε.. Θέλω να πιστεύω μέσα στον Απρίλιο θα το πάρουμε το γλιφιτζούρι! Καλημερα μια απ τα ιδια:) Edited March 19, 2015 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) καλησπερα σημερα μου ηρθε ενημερωση λογισμικου motorola test το κατεβαζω και ενημερωνω ολα τρεχουν καλα ,μπαταρια θα δω μαλλον λιγο πολυ τα ιδια ,λιγο πιο αργος dialer ,,,και βλεπουμε Edited March 21, 2015 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Χρόνια πολλά σύντροφοι. Εδω και κάτι μέρες όταν με παίρνουν τηλ , ή παίρνω εγώ , μου πετάει ένα μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει" . Βέβαια δουλεύει κανονικά , αναγνωρίζει επαφές αλλά κάπως ενοχλητικό καθώς για να απαντήσω κλήση πρέπει να πατήσω οκ πρώτα στο μήνυμα και μετά να αποδεχτώ την κλήση . Ακόμα δεν έκανα update σε 5.0 .... Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Πρίν δύο ώρες περίπου το αγόρασα κι΄εγώ (μαυρο), το έχω στη φόρτιση, μόλις τελειώσει θα σας πω εντυπώσεις!! Πόση ώρα περίπου θα χρειαστεί για πλήρη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πρίν δύο ώρες περίπου το αγόρασα κι΄εγώ (μαυρο), το έχω στη φόρτιση, μόλις τελειώσει θα σας πω εντυπώσεις!! Πόση ώρα περίπου θα χρειαστεί για πλήρη φόρτιση; Μεγεία . Για πλήρη φόρτιση από άδειο , αν και δεν το έχω μετρήσει ποτέ , δεν νομίζω να ξεπερνάει τις 2 ώρες . Εμένα με βγάζει 3 και 4 μέρες με κανονική χρήση (καμια ώρα wifi και 4g την ημέρα , καθόλου παιχνίδια , φωτισμός στο 25%) . Για πρώτη φόρτιση παλία προτείνανε μία ολοκληρη νύχτα , μην σου πω και μία μέρα για να "ανοίξει" και καλά η μπαταρία . Νομίζω αυτά δεν ισχύουν πλέον οπότε αστο κάνα 4ώρο και έισαι ΟΚ . Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μεγεία . Για πλήρη φόρτιση από άδειο , αν και δεν το έχω μετρήσει ποτέ , δεν νομίζω να ξεπερνάει τις 2 ώρες . Εμένα με βγάζει 3 και 4 μέρες με κανονική χρήση (καμια ώρα wifi και 4g την ημέρα , καθόλου παιχνίδια , φωτισμός στο 25%) . Για πρώτη φόρτιση παλία προτείνανε μία ολοκληρη νύχτα , μην σου πω και μία μέρα για να "ανοίξει" και καλά η μπαταρία . Νομίζω αυτά δεν ισχύουν πλέον οπότε αστο κάνα 4ώρο και έισαι ΟΚ . Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλημέρα. Πείτε μια εφαρμογή (δοκιμασμένη) για να ανοίγουμε τη συσκευή ώστε να γλυτώνουμε χρήση του μπουτόν. Για να κλείνει έβαλα, αλλά για το άνοιγμα δεν βρίσκω κάτι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά η Motorola θα αναβαθμίσει το Moto G 4G/LTE κατευθείαν στο Android 5.1. Το κακό είναι ότι δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες κλπ.. http://www.gsmarena.com/original_moto_x_moto_e_and_moto_g_4g_get_android_51_directly-news-11770.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αυτή τη στιγμή μου ήρθε update για 5.1, soak test πάντα! ;) Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αυτή τη στιγμή μου ήρθε update για 5.1, soak test πάντα! ;) καλησπερα και χρονια πολλα . Μια απ τα ιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση.....Ειμαι ακόμα με 4.4.4 Κάνω και ενημέρωση τηλεφώνου και μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση.....Ειμαι ακόμα με 4.4.4 Κάνω και ενημέρωση τηλεφώνου και μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο.... Εμάς είναι soak test, δεν είναι κανονικό update γιαυτό! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά πως κάνω wipe στο 4g και τι αρχεία θα χάσω αν το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Κανένας δεν ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά πως κάνω wipe στο 4g και τι αρχεία θα χάσω αν το κάνω? Εδώ έχει τις οδηγίες η Motorola, άμα κάνεις wipe θα χάσεις όλα τα αρχεία που υπάρχουν στο κινητό Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistn Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ευχαριστώ Μήτσο δεν με βλέπω να το κάνω αν και το link λέει ότι δεν τα χάνω τα αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν το λέει γιατί αναφέρεται στο πως κάνεις format την cache partition, όπου εκεί όντως δεν χάνεις τίποτα. Εδώ λέει πως κάνεις factory reset, και χάνεις τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistn Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 για να το καθαρίσω τι πρέπει να κάνω από τα δύο χωρίς να χάσω τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν γίνεται να κάνεις reset χωρίς να χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistn Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 ok σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλημέρα. Αυτή τη μπάρα αναζήτησης της google στην οθόνη πάνω, υπάρχει τρόπος να τη καταργήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλημέρα. Αυτή τη μπάρα αναζήτησης της google στην οθόνη πάνω, υπάρχει τρόπος να τη καταργήσω; Aν πατήσεις και κρατήσεις επάνω της δεν σου βγάζει διαγραφή πάνω πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts