gavros10 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κανείς ιδέα για αυτά? Δεν τα εχω αλλα απο οτι εχω διαβασει για πολυ απλα ακουστικα ειναι ενταξει. Με 7.5 ευρω ακομα περνεις τα piston και βλεπεις τεραστια διαφορα στην ποιοτητα του ηχου. Ειναι ενας λογος που δεν ασχολουνται πολλοι με αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδια αυτά που λέτε για τα πρότυπα επηρεάζουν μόνο τα κουμπιά? Αν εγώ θέλω να ακούω μόνο μουσική θα έχω θέμα? Να σημειωθεί ότι τα παλιά νοκια που έχω δουλεύουν στο κινητό αλλά όχι στο ταμπλετ, ενώ τα ακουστικά κεφαλής μου Sony δουλεύουν και στα 2... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδια αυτά που λέτε για τα πρότυπα επηρεάζουν μόνο τα κουμπιά? Αν εγώ θέλω να ακούω μόνο μουσική θα έχω θέμα? Να σημειωθεί ότι τα παλιά νοκια που έχω δουλεύουν στο κινητό αλλά όχι στο ταμπλετ, ενώ τα ακουστικά κεφαλής μου Sony δουλεύουν και στα 2... Μονο τα κουμπια επηρεαζουν, στην μουσικη δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μονο τα κουμπια επηρεαζουν, στην μουσικη δεν θα εχεις προβλημα Ωραία, ευχαριστώ :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδια αυτά που λέτε για τα πρότυπα επηρεάζουν μόνο τα κουμπιά? Αν εγώ θέλω να ακούω μόνο μουσική θα έχω θέμα? Να σημειωθεί ότι τα παλιά νοκια που έχω δουλεύουν στο κινητό αλλά όχι στο ταμπλετ, ενώ τα ακουστικά κεφαλής μου Sony δουλεύουν και στα 2... Μονο τα κουμπια επηρεαζουν, στην μουσικη δεν θα εχεις προβλημα Και τα δυο επιρεαζονται Ακριβως λογο διαφορετικης συνδεσμολογιας... Θα ακους πιο υποκοφα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Δεν τα εχω αλλα απο οτι εχω διαβασει για πολυ απλα ακουστικα ειναι ενταξει. Με 7.5 ευρω ακομα περνεις τα piston και βλεπεις τεραστια διαφορα στην ποιοτητα του ηχου. Ειναι ενας λογος που δεν ασχολουνται πολλοι με αυτα Σ'ευχαριστώ. Τα έχω παραγγείλει εδώ και καιρό και τα περιμένω, απλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τα MH1 ειναι ΟΜΤΡ, ενω τα πιστονια ειναι CTIA Τι ειναι αυτα τα...κινεζικα; Και κατι αλλο.Απο ο,τι ειδα,εχουν και μικροφωνο,ετσι;Αμα μπουν λοιπον, σε υποδοχη που ειναι για απλα ακουστικα,χωρις μικροφωνο,θα μπορουν να παιξουν; Εχω το ΒΤ της Σονυ, SBH-50,και εχω βαλει τα ακουστικα της JVC,(μιας και βγαινουν τα ακουστικα),που εχω βαλει στο κατω μερος του ποστ μου,εχοντας δωσει τα μαμα στον ανηψιο. Θα μπορουν να παιξουν τα pistons; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι τα piston παίζουν κανονικά και σαν απλά ακουστικά. Κάτι που δεν ισχύει στα mh1 που θέλουν ανταπτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι τα piston παίζουν κανονικά και σαν απλά ακουστικά. Κάτι που δεν ισχύει στα mh1 που θέλουν ανταπτορα. Οχι παντου. Πχ στο λαπτοπ μου παιζουν χωρις ανταπτορα και ξαφνιαστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι τα piston παίζουν κανονικά και σαν απλά ακουστικά. Κάτι που δεν ισχύει στα mh1 που θέλουν ανταπτορα. Παρηγγειλα σημερα με 20€ απο τον Κινεζο.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παρηγγειλα σημερα με 20€ απο τον Κινεζο.:) Για δώσε λινκ. Είναι σίγουρα γνήσια ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για δώσε λινκ. Είναι σίγουρα γνήσια ; http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html Κοιτα και τα αστερακια ικανοποιησης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Επειδή εδώ και κάμποσο καιρό έχω δει που συζητάτε γι' αυτά τα ακουστικά και με ενδιαφέρουν κι εμένα, σαν handsfree τι συμβατότητα υπάρχει; Έχω Sοny Xperia. Επίσης μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου εκτός από κινητό, π.χ. mp3 player; Τέλος, υπάρχει έκδοση των pistons χωρίς μικρόφωνο, δηλαδή σκέτα ακουστικά; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 τα παρήγγειλα κ γω για το oneplus one , ελπίζω ότι είναι τα γνήσια http://www.coolicool.com/original-xiaomi-piston-earphone-with-remote-and-microphone-for-xiaomi-smartphone-tablet-g-33845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) στο vickmall μου εχει επιλογη, μιας κ θα παρω ενα Χiaomi Mi3 για φιλη, να παρω τα ''Golden Earphone Original'' για 20usd.. εννοει τα πιστονια η' θα τη πατησω??? ΑΚΥΡΟ!!! τελικα τα πηρα απο Pandawill 17 δολλαρια(απο 22), που ισχυριζονται οτι ειναι τα γνησια κ διατυμπανιζουν τις διαφορες με τα ψευτικα.. οι φωτο τους χρυσα τα δειχναν, αλλα η λεξη gold δε μου εμφανιστηκε πουθενα μεχρι την εξοφληση του Paypal, οπου κ τους τα τονισα με μηνυμα περι original,gold και 16ohm!! Edited September 15, 2014 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μόλις μου ήρθαν και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Οι φωτογραφίες από αυτά πήρα.... Θα ανεβάσω και μια από την πίσω όψη. Χρησιμοποιώ το 925 του αδερφού μου και δεν τα καταφέρνω καλα..... Edited September 15, 2014 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ωππ να και η δευτερη:):) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) [/color]Οι φωτογραφίες από αυτά πήρα.... Θα ανεβάσω και μια από την πίσω όψη. Χρησιμοποιώ το 925 του αδερφού μου και δεν τα καταφέρνω καλα..... Ωππ να και η δευτερη:):) Εκ πρωτης φαινονται να ειναι τα ν1.0 (ειναι στα 12 ομ αντι για 16 που ειναι η 2η εκδοση) Για την γνησιοτητα τους δεν μπορω να εκφρασω αποψη μονο απο αυτες τις φωτογραφιες δυστυχως :( Edited September 16, 2014 by zxr Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Οι φωτογραφίες από αυτά πήρα.... Θα ανεβάσω και μια από την πίσω όψη. Χρησιμοποιώ το 925 του αδερφού μου και δεν τα καταφέρνω καλα..... Ωππ να και η δευτερη:):) Αυτά ήρθαν με ένα διπλωμένο χαρτάκι σαν manual και όχι με το χάρτινο διπλωμένο κουτάκι; Δες αν τα tips μέσα στο κουτί είναι με εικονίδια και τοποθετημένα οπως στις εικόνες της παρουσίασης. Και βγάλε το tip από ένα ακουστικό και σύγκρινε πάλι με τις φωτογραφίες στην παρουσίαση. Piston v2 δεν είναι σίγουρα, να δούμε αν είναι γνήσια από την πρώτη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Καλησπερα στην παρεα,:) φιλε FrOsT_frt διαβασα το 13 ποστ που εγραψες στην πρωτη σελιδα και εκανα τις σχετικες συγκρισεις στα εικονιδια και στο λινκ για τα face η οριτζιναλ, το συμπερασμα μου ειναι οτι προκειται για τα v 1.0, το απογευμα που θα εχω το νοκια 925 στα χερια μου θα ανεβασω νεες φωτογραφιες :):) Και φωτο από το περιεχόμενο, ελπίζω να βοηθήσει:) Edited September 16, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τα παρήγγειλα και εγώ από Pandawill στα 16.99$ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια τα εχει παρει κανενας απο το themrgadget.gr, ειναι αυθεντικα? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά , Εχω το LG G2 και απο τα ακουστικά του δεν είμαι καθόλου ευχαριστήμενος απο την ένταση ήχου και απο την ποιότητα . Έχω τέρμα το volume αλλά δεν μου δίνουν αυτό που θέλω . Βλέπω εδώ μέσα για αυτά τα 2 ακουστικά . Έχετε κάποια πρόταση μέχρι 30ευρώ ? 1- CRYSTAL AUDIO MIC-30 2- XIAOMI PISTONS Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια μεταξυ xiaomi pistons και της apple http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-Genuine-Apple-iPhone-5-5s-Earphones-Earpods-Handsfree-With-Mic-/281440683742?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item41872c06de ποια ειναι καλυτερα? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts