Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tα ιδια 3 κουμπια υπαρχουν. Play/pause και μπρος, πισω. Αν το υποστηριζει η συσκευη σου..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tα ιδια 3 κουμπια υπαρχουν. Play/pause και μπρος, πισω. Αν το υποστηριζει η συσκευη σου..

Τα έχει φίλος και τα χρησιμοποιεί με ένα lumia και μου είπε ότι έχει μόνο pause και vol up/down. Και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός για να αλλάζει τραγούδι. Οπότε λογικά θα είναι θέμα συσκευής η λειτουργία των κουμπιών. Thanks

Τα έχει φίλος και τα χρησιμοποιεί με ένα lumia και μου είπε ότι έχει μόνο pause και vol up/down. Και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός για να αλλάζει τραγούδι. Οπότε λογικά θα είναι θέμα συσκευής η λειτουργία των κουμπιών. Thanks

Πιθανότατα με διπλό πάτημα του pause να πηγαίνει στο επόμενο και τριπλό πάτημα στο προηγούμενο τραγούδι

Πηρα προχτες ενα Leagoo Elite 2 (τηλεφωναρα σε ολα τα επιπεδα) και τα pistons 2 που εχω δεν παιζουν σωστα. Πιθανοτατα παιζει ασυμβατοτητα τυπου omtp/stia. Αν παρω κατι τετοιο θα μου δουλευουν τα χειριστηρια??
Mi Note 10 .

Την Παρασκευή ήρθαν τα παρακάτω ακουστικά για την κόρη μου και διαπίστωσα ότι είναι διαφορετικά από τα V3 που έχω. Έχουν πλακέ καλώδιο, το οποίο μάλλον τελικά το θεωρώ καλύτερο από το κορδόνι των V3, λίγο διαφορετικά υλικά στα ακουστικά, πιο πολύ πλαστικό (σιγά τα ωά) και το κυριότερο πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ κουμπιά στο χειριστήριο, κάτι που το κάνει ασύλληπτα πιο πρακτικό από τα απαράδεκτα μικρά κουμπιά του V3, τα οποία ψάχνω να τα βρω!! Από ήχο πολύ καλό όπως και τα v3. Με λίγα λόγια ψηφίζω με διαφορά τα παρακάτω.

http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-III-Youth-Edition-3-5mm-In-ear-Stereo-Earbud-Headphone-For-Xiaomi-Android-iPhone---White-345069.html

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Η αληθεια ειναι οτι με τα youth v.3 σε τετοια τιμη, η Xiaomi καποιο λαθος εκανε.. :)

Η ποιότητα ειναι αναλογη των κανονικων και με το noodle καλωδιο ειναι πολυ πρακτικα. Τα συστήνω για καθε περιπτωση, πολυ φτηνα και παρα πολυ καλα

Μια πλήρης φόρτιση.

Σκεφτομαι να παρω απο το Gearbest η' τα κανονικα ν3.0 η' τα v3.0 youth.Eιναι αξιοπιστο απο θεμα αυθεντικοτητας?Τα youth,αν εχω καταλαβει σωστα,δεν εχουν στη συσκευασια ear buds διαφορετικου μεγεθους?Αξιζουν τα v3.0 τη διπλασια τιμη απο τα youth?

Σκεφτομαι να παρω απο το Gearbest η' τα κανονικα ν3.0 η' τα v3.0 youth.Eιναι αξιοπιστο απο θεμα αυθεντικοτητας?Τα youth,αν εχω καταλαβει σωστα,δεν εχουν στη συσκευασια ear buds διαφορετικου μεγεθους?Αξιζουν τα v3.0 τη διπλασια τιμη απο τα youth?

Έχουν μαξιλαράκια για τα αυτιά διαφορετικού μεγέθους. Απλά η συσκευασία είναι πιο απλή από τα V3. Σιγά στο πράμα!

Η αληθεια ειναι οτι με τα youth v.3 σε τετοια τιμη, η Xiaomi καποιο λαθος εκανε.. :)

Η ποιότητα ειναι αναλογη των κανονικων και με το noodle καλωδιο ειναι πολυ πρακτικα. Τα συστήνω για καθε περιπτωση, πολυ φτηνα και παρα πολυ καλα

Και εμένα με προβλημάτισαν θετικά, γιατί τα βρήκα καλύτερα από τα V3. Ο ήχος μάλιστα σε ένα και μόνο τραγούδι που άκουσα μου φάνηκε πολύ γλυκός. Ίσως να ήταν το συγκεκριμένο τραγούδι τέτοιο. Θα τα δω ξανά, αλλά όπως και να έχει είναι εφάμιλλα των V3, με πρακτικότερο καλώδιο για μένα, φθηνότερα και το κυριότερο με άκρως πρακτικά κουμπιά σε αντίθεση με τα v3.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παρηγγειλα τα youth τελικά απο το gearbest,είχε έξτρα χρέωση για επιλογή sing post και tracking οποτε μου πήγαν 10,17$.στην αναμονή για να τεσταρω με το cowon d2 που εχω για mp3 και με το lenovo που περιμένω να ερθει!έχω και τα sennheiser cx 400,οποτε θα έχω καλό μέτρο σύγκρισης πιστεύω!

Μετα απο 30 ημέρες αναμονής από το Gearbest για τα Pistons 3, μου λένε ότι δεν βρίσκουν την παραγγελία μου!!

Τρομεροί καραγκιόζηδες...

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο μαγαζί που να τα έχει σε Ευρωπαϊκή αποθήκη;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά το καλώδιο-κορδόνι των V3 αποδεικνύεται προβληματικό και λιγότερο πρακτικό (μπερδεύεται) από αυτό των youth v.3 . Ήδη από την 1η εβδομάδα βγήκε από μέσα από το κορδόνι το καλώδιο στο σημείο που είναι στο βύσμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία και πριν λίγο καιρό το ίδιο έγινε και σε άλλο σημείο. Επίσης το καλώδιο τσακίζει και μένει έτσι. Μάλιστα τώρα πρόσεξα ότι σκίστηκε και το καλώδιο και φαίνεται το σύρμα μέσα. Σε λίγο καιρό θα κοπεί εντελώς προφανώς... Το έχει παρατηρήσει άλλος ή μόνο σε εμένα;;

http://s27.postimg.org/wfsnnt6mn/xiaomi_v3.jpg

Edited by topet

Τα έχω κάνα 3μηνο σχεδόν και μάλιστα όταν δεν τα δουλεύω τα μαζεύω κουλούρα και τα βάζω στην τσέπη του παντελονιού και δεν έχουν πάθει τίποτα...

Μάλλον σου έκατσε το "λαχείο"...

Τελικά το καλώδιο-κορδόνι των V3 αποδεικνύεται προβληματικό και λιγότερο πρακτικό (μπερδεύεται) από αυτό των youth v.3 . Ήδη από την 1η εβδομάδα βγήκε από μέσα από το κορδόνι το καλώδιο στο σημείο που είναι στο βύσμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία και πριν λίγο καιρό το ίδιο έγινε και σε άλλο σημείο. Επίσης το καλώδιο τσακίζει και μένει έτσι. Μάλιστα τώρα πρόσεξα ότι σκίστηκε και το καλώδιο και φαίνεται το σύρμα μέσα. Σε λίγο καιρό θα κοπεί εντελώς προφανώς... Το έχει παρατηρήσει άλλος ή μόνο σε εμένα;;

http://s27.postimg.org/wfsnnt6mn/xiaomi_v3.jpg

Τα έχω 3 μήνες και κάτι, με πολύ ατσαλι χρήση, τπτ παρόμοιο δεν παρατήρησα, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μάζεψε λίγο βρωμιά το καλώδιο

Μακάρι να ήμουν εγώ ο άτυχος!!!:confused:

Μήπως fake σου έτυχαν?

Δεν νομίζω, γιατί φαινομενικά δείχνουν να έχουν καλή ποιότητα και ο ήχος επίσης είναι πολύ καλός. Η συσκευασία επίσης έδειχνε γνήσια...:rolleyes: Από το gearbest τα πήρα.

Δεν νομίζω, γιατί φαινομενικά δείχνουν να έχουν καλή ποιότητα και ο ήχος επίσης είναι πολύ καλός. Η συσκευασία επίσης έδειχνε γνήσια...:rolleyes: Από το gearbest τα πήρα.

Το να χαλάσουν έτσι είναι κάπος όμως...

Όλα γίνονται, υλικά είναι, κάτι μπορεί να χαλάσει...

Με το μέγεθος των σημερινών κινητών, δε βλέπω το βύσμα να κρατάει πολύ μες στην τσέπη, που βγαίνει όρθιο και όχι σε 90 μοίρες, απορώ γιατί τα βγάζουν έτσι...

Μια πλήρης φόρτιση.

Όλα γίνονται, υλικά είναι, κάτι μπορεί να χαλάσει...

Με το μέγεθος των σημερινών κινητών, δε βλέπω το βύσμα να κρατάει πολύ μες στην τσέπη, που βγαίνει όρθιο και όχι σε 90 μοίρες, απορώ γιατί τα βγάζουν έτσι...

Την ίδια απορία έχω και εγώ!!!!!

Χεστηριο προς το GearBest...

I ordered (and paid) a pair of Xiaomi Pistons 3 at June 21. From then no further notice. The day before yesterday (14/7) i asked for the shipment tracking Number, to check where my parcel is. I opened a ticket, and this is the answer i received today. "For flat rate shipping:By default there is no tracking number as this is the cheapest shipping method. Most of the time we offer it for free.

However we can upgrade your delivery if you purchase the Tracking Number option available in the check out for a small fee."

Yes!!! They ask for money to tell me where are my earphones!!! Totally unacceptable!!! :mad:

I bought over 20 items from varius shops out of the Greece with flat rate shipping but this is the first time they ask money for tracking Number !!

Νo doubt this is my first and last transaction with GB. :mad:

Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Εγώ ακύρωσα τα δικά μου από το GB γιατί κορόιδευαν και δεν τα είχαν σε απόθεμα.

Τώρα περιμένω να δω πότε θα μπορέσω να τα παραγγείλω από everbuying.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ παρέλαβα σήμερα τα ν3 youth απο Gearbest,απο τα ακουστικα ειμαι ικανοποιημενος απο εξωτερικη ποιοτητα κατασκευης,εχουν ωραιο ηχο.Θα τα αφησω να παιξουν καποιες ωρες για να εχω καλυτερη αποψη.Απο το Gearbest δεν θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος...πληρωσα επιπλεον ποσο για να εχω tracking number το οποιο δεν το αναγνωριζε μεχρι προσφατα...

.Απο το Gearbest δεν θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος...πληρωσα επιπλεον ποσο για να εχω tracking number το οποιο δεν το αναγνωριζε μεχρι προσφατα...

Δεν προκειτε να παρουν ουτε λεπτο του Ευρω απο μενα. Και ουτε να με ξαναδουνε φυσικα. Ποσο εκαναν να ερθουν?? Τα εχω παραγγειλει απο 21 Ιουνιου.

Mi Note 10 .