nickpsar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οσοι παραγειλατε απο merimobiles η λαστιχενια θηκη των ακουστικων μυριζει σαν "σοκολατα"; Απ οτι διαβασα αυτο ειναι το πρωτο χαρακτηριστικο για να ξεχωρισεις τα original απο τα fake. Και κατι αλλο, μπορω να βρω τωρα την IF Design Version 2014 (ασημι χρωμα) σε καποιο καταστημα; original βεβαια. xaxaxaxa και εγώ σήμερα παρέλαβα τα πιστόνια και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου το θέμα της σοκολάτας :lol: Αλλά μάλλον είμαι άτυχος και δεν είναι πλήρως λειτουργικά με το ASUS ZENFONE 5. Καμιά ιδέα παίδες υπάρχει; Κάποιος αντάπτορας ίσως; Απο ποιότητα ήχου πάντως ξεσκίζουν. Παράθεση Greece From Above http://myquadcopter.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_nay Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπερα σε ολους, μετα απο μικρη ερευνα τα παρηγγειλα και γω απο meri! Εχω για κανα 3 χρονια καποια philips παρα πολυ καλα σε ποιοτητα ηχου αλλα και ακριβα(30€) τα οποια τα χρησιμοποιω για μουσικη μονο. Τωρα μιας και παρηγγειλα καινουρια τηλ, το coolpad f1, ειπα να παρω και ενα ζευγαρι hands free.Πιστευω να μην εχω προβλημα ασυμβατοτητας.Περισσοτερα οταν τα παραλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Γεια χαρα. Ειμαι σε αναμονη της νεας συσκευης και ψηθηκα για αυτα τα ακουστικα. Ξερετε να μου πειτε αν το Lenovo A806(A8) υποστηριζει τα ακουστικα; επισης απ'οτι ειδα υπαρχουν και αυτα τα Piston, Ειναι ιδια σε αποδοση; http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-piston-headphone-paperback-edition-white-black.html ευχαριστω εκ των προτερων! Edited August 30, 2014 by tzotzotzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όχι Υπάρχει διαφορετικός τρόπος που χωρίζονται οι επαφές, νομίζω διαφορετική σειρά σε κάποια. Για αυτό από τα Nokia δεν μπορείς να ακούσεις σε κανένα σύγχρονο android, μιας και ακούγεται μόνο το ένα (Αυτά όταν υπάρχει controller πχ απάντηση κλήσης, έλεγχος μουσικής κτλ) Το θέμα με το νοκια το έχω μόνο στο ταμπλετ. Στο κινητό παίζουν τα νοκια... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 τα έχει δοκιμάσει κανένας με jiayu g2f είναι πλήρως συμβατά ? Ποιος είναι αυτός ο αντάπτορας ρε παιδιά αν δεν είναι συμβατά ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τα αγόρασα πριν 5 μέρες και πραγματικά μπορώ να πω μονο τα καλύτερα. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ήχος ακόμα και μπάσα από ακουστικά τόσο δα! Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και από εμφάνιση άλλο τίποτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για οποιον ενδιαφερεται, το pandawill με κουπονι PANDA2014, εχει εκπτωση 5$ στα ακουστικα και βγαινουν τελικη 17$ Οι αναφορες στην σελιδα του μαγαζιου, λενε πως ειναι γνησια, αλλα δεν το εχω ψαξει προσωπικα :D Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για οποιον ενδιαφερεται, το pandawill με κουπονι PANDA2014, εχει εκπτωση 5$ στα ακουστικα και βγαινουν τελικη 17$ Οι αναφορες στην σελιδα του μαγαζιου, λενε πως ειναι γνησια, αλλα δεν το εχω ψαξει προσωπικα :D Εγώ τα είχα πάρει από pandawill και είναι γνήσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για οποιον ενδιαφερεται, το pandawill με κουπονι PANDA2014, εχει εκπτωση 5$ στα ακουστικα και βγαινουν τελικη 17$ Οι αναφορες στην σελιδα του μαγαζιου, λενε πως ειναι γνησια, αλλα δεν το εχω ψαξει προσωπικα :D Πάνω που μου έκανε αποστολή το bangood τα απλά :cry: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Δηλώνω ως άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης της merimobiles. 22 έκανα τη παραγγελία, σήμερα μου ήρθαν, όντως πολύ καλός ήχος, μένει να δούμε πόσο θα αντέξουν.. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής/εξαιρετικός ήχος, ειδικά όταν μιλάμε για 14-15€. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Edited September 4, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τα παρέλαβα και γω χτες επίσης από meri....Πραγματικά πολύ "γεμάτος" ήχος και ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή.Η Xiaomi έχει καταφέρει να κάνει ένα σετ ακουστικών να φαίνεται σαν μικρό κόσμημα σε τιμή χώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δηλώνω ως άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης της merimobiles. 22 έκανα τη παραγγελία, σήμερα μου ήρθαν, όντως πολύ καλός ήχος, μένει να δούμε πόσο θα αντέξουν.. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής/εξαιρετικός ήχος, ειδικά όταν μιλάμε για 14-15€. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. 22/8; Απο τις 13/8 εχω παραγγειλει και δεν εχουν ερθει ακομα με hongkong post. Αν δεν εχουν ερθει μεχρι την τριτη το αργοτερο κατι δεν θα πηγαινει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Χαιρετω την παρεα:) λοιπον μπηκα και εγω στον πειρασμο και τα πηρα σημερα απο το καταστημα που αναφερετε στον sktroutz κυριως λογω οτι βρισκεται θεσ/νικη, στα 19ευρω ασημενια και αυτο με την μυρωδια σοκολατας που αναφερεται στα πισω ποστ να επιβεβαιωνεται:) το δοκιμασα σε νοκια και zte καθως ειμαι σε αναμονη νεας συσκευης και μπορω να πω οτι πραγματικα μου εκαναν μεγαλη αισθηση, πλουσιο μπασο και κρυσταλινος ηχος, μια καλη επιλογη με μικρο κοστος, ευχαριστω παιδια. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χαιρετω την παρεα:) λοιπον μπηκα και εγω στον πειρασμο και τα πηρα σημερα απο το καταστημα που αναφερετε στον sktroutz κυριως λογω οτι βρισκεται θεσ/νικη, στα 19ευρω ασημενια και αυτο με την μυρωδια σοκολατας που αναφερεται στα πισω ποστ να επιβεβαιωνεται:) το δοκιμασα σε νοκια και zte καθως ειμαι σε αναμονη νεας συσκευης και μπορω να πω οτι πραγματικα μου εκαναν μεγαλη αισθηση, πλουσιο μπασο και κρυσταλινος ηχος, μια καλη επιλογη με μικρο κοστος, ευχαριστω παιδια. Ασημενιο χρωμα? Ειναι τα v1.0 δηλαδη? Σου ειναι ευκολο να ανεβασεις μερικες φωτογραφιες απο την συσκευασια (οπωσδηποτε απο το πισω μερος του κουτιου) και απο τα ακουστικα? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημερα σε ολους, φιλε CrazyAnt προσπαθησα να ανεβασω φωτο απο το παλαιο ΖΤΕ διχως ομως επιτυχια, αλλο μεσο προς το παρον δεν εχω, εαν γινετε μεσω μαιλ να το δουμε, για το v1.0 που γραφεις δεν το βρηκα καπου, ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημερα σε ολους, φιλε CrazyAnt προσπαθησα να ανεβασω φωτο απο το παλαιο ΖΤΕ διχως ομως επιτυχια, αλλο μεσο προς το παρον δεν εχω, εαν γινετε μεσω μαιλ να το δουμε, για το v1.0 που γραφεις δεν το βρηκα καπου, ευχαριστω. Την εκδοση θα την βρουμε απο τα χαρακτηριστικα που αναγραφονται πισω στη συσκευασια, αλλα λογικα θα ειναι η πρωτη εκδοση Η πρωτη εκδοση ειναι στα 12 ωμ, ενω η δευτερη στα 16, αν θυμαμαι καλα Γιατι αν ηταν τα if θα το καταλαβαινες απο το διαφορετικο κουτι, που υπαρχει και στην παρουσιαση Θα σου στειλω με πμ ενα μειλ μου και στειλε μου μια αοαντηση εδω στο φορουμ οταν στειλεις τις φωτο Θα τις ανεβασω εγω μην ανησυχεις ;) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπερα φιλε CrazyAnt σε ευχαριστω για το μηνυμα σου, σου εστειλα πμ Στην διαθεση σου, ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά που αναφέρονται ως simple version, υπάρχουν σε πολλά χρώματα και κοστίζουν 10$? http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6InBpc3RvbiI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MDk5OTc1MzQ7fQ== Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 3 μόνο λόγοι για να προτιμήσει κάποιος τα mh1 σε σχέση με τα piston 1. Γουστάρει το καλώδιο τους και το πως είναι μονταρισμένο μαζί με τα controls 2. Έχει omtp τηλέφωνο και δεν χρειάζεται να αγοράσει/χρησιμοποιησει adaptor. 3. δεν θέλει να αγοράσει από Κίνα! Επίσης τα mh1 της προσφοράς έρχονται σε σακουλάκι... Μιλάς για την προσφορά απο e-shop? σακουλάκι εννοείς αυτό το πλαστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μιλάς για την προσφορά απο e-shop? σακουλάκι εννοείς αυτό το πλαστικό? Οτι ερχονται bulk, χωρις συσκευασια δλδ Στην προαφορα του e-chop, οταν τα βγαζει και λογικα το ιδιο και απο ebay, εκτος αν αναφςρει ο πωλητης οτι στελνει και συσκευασια Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Οτι ερχονται bulk, χωρις συσκευασια δλδ Στην προαφορα του e-chop, οταν τα βγαζει και λογικα το ιδιο και απο ebay, εκτος αν αναφςρει ο πωλητης οτι στελνει και συσκευασια Οκ, καλά κατάλαβα. Τα έχω και γω απο e-shop, και για να μην γίνονται χάλια πήρα μια τέτοια θήκη με 0,72 http://www.ebay.com/itm/200988710334?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Οκ, καλά κατάλαβα. Τα έχω και γω απο e-shop, και για να μην γίνονται χάλια πήρα μια τέτοια θήκη με 0,72 http://www.ebay.com/itm/200988710334?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ξοδευτηκες :p εχει κανενα ελαττωμα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 ξοδευτηκες :p εχει κανενα ελαττωμα? όχι είναι άψογο και ιδιαίτερα μικρό. Πήρα 3 για 3 ζευγάρια ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά που αναφέρονται ως simple version, υπάρχουν σε πολλά χρώματα και κοστίζουν 10$? http://www.coolicool.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjY6InBpc3RvbiI7czoxODoic2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjE0MDk5OTc1MzQ7fQ== Κανείς ιδέα για αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 όχι είναι άψογο και ιδιαίτερα μικρό. Πήρα 3 για 3 ζευγάρια ακουστικών. ωραια! εξαιρετικη προσφορα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts