Alex_tz Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 (edited) Γεια σας και συγγνώμη αν το θέμα βρίσκεται σε λάθος περιοχή. Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το ομορφότερο ui στο android ; Εμένα μου αρέσει το vanilla android και το ανανεωμένο optimus ui του lg g3. Επίσης πολύ ωραίο είναι και το nokia x ui. Εάν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, γράψτε το. Edit: Συγγνώμη αλλά ξέχασα να βάλω στη δημοσκόπηση το vanilla android και το sense ui της HTC. Πώς το προσθέτω; Όποιος ξέρει, ας πει. Edited May 31, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Άλλο: το Sense της htc, από την έκδοση 4 και μετά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Άλλο: το Sense της htc, από την έκδοση 4 και μετά. οντως το Htc sense που ειναι?:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Το ξέχασα, έχετε δίκιο. Ξέρετε πως μπορώ να το προσθέσω; Edited May 31, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Της Sony εδώ και κανα χρόνο νομίζω έχει αλλάξει το όνομα και λέγεται Xperia UI. Eγώ πάντως ψηφίζω Vanilla UI. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αλήθεια; Δεν τό'ξερα. Εκείνο το ui που είχε η sony ericsson με τις 4 οθόνες πώς λέγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 To UI της Sony Ericsson από το πρώτο της Android (X10) μέχρι και γύρω στο 2012 (από Eclair μέχρι ΙCS χονδρικά) λεγόταν Timescape. Από Jelly Bean και μετά λέγεται Xperia UI και είναι πολύ ομορφότερο. Έχει αλλάξει πλήρως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 To UI της Sony Ericsson από το πρώτο της Android (X10) μέχρι και γύρω στο 2012 (από Eclair μέχρι ΙCS χονδρικά) λεγόταν Timescape. Από Jelly Bean και μετά λέγεται Xperia UI και είναι πολύ ομορφότερο. Έχει αλλάξει πλήρως. Πράγματι, είναι πολύ ομορφότερο. Ξέρεις πώς μπορώ να επεξεργαστώ τη δημοσκόπηση για να βάλω το pure android και το htc sense ui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Να ευχαριστήσω τον superuser που επεξεργάστηκε τη δημοσκόπηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Προσθέθηκαν το sense ui htc, το pure android google και το timescape ui μετονομάστηκε xperia ui sony :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Θα ρίξω μια ψήφο στο Sense UI αν και έχω να το χρησιμοποιήσω από εποχές HTC Desire... θεωρώ πως η HTC κάνει συνολικά την καλύτερη δουλειά στο UI της, χωρίς να τα μπλέκει τόσο πολύ όπως η Samsung και η LG, που φαίνονται λίγο ωραία στην αρχή αλλά καταντάνε κουραστικά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τί πιστεύετε για το nokia x ui? Εγώ πιστεύω πως αν και όμορφο, η nokia θα έπρεπε να βγάλει κάτι πιο ελαφρύ και pure, θα ήταν πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Vanilla από μένα. Θα ήθελα πάντως να δω το νεο UI της LG για το G3. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Vanilla από μένα. Θα ήθελα πάντως να δω το νεο UI της LG για το G3. Ξέρουμε αν θα το πάρουν άλλες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Δεν νομίζω μόνο η htc το κάνει... Πάντως για optimus g και g2 έχουν βγει custom rom βασισμένες στο ui του g3. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν νομίζω μόνο η htc το κάνει... Πάντως για optimus g και g2 έχουν βγει custom rom βασισμένες στο ui του g3. Θα έπρεπε όμως να γινόταν και από άλλους, ώστε να υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης στη συσκευή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν νομίζω μόνο η htc το κάνει... Πάντως για optimus g και g2 έχουν βγει custom rom βασισμένες στο ui του g3. Για G2 όντως έχει γίνει port αλλά για Optimus G που είναι; Αν μπορείς, στείλε μου το link. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Sense 6.0 και Android L απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Vanilla και τα μυαλά στα κάγκελα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Vanilla και τα μυαλά στα κάγκελα... +1 Πετάς και ένα Nova Prime και το Symbianίζεις και γίνεται κουκλι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Vanilla κι από εμένα. Και το Sense είναι ωραίο αλλά έχω να το δω από εποχή HTC Sensation, έτσι δε γνωρίζω τι αλλαγές έχουν γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 :confused: 6 ψηφους ο tw? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 +1 Πετάς και ένα Nova Prime και το Symbianίζεις και γίνεται κουκλι. Ρε, έχεις πετάξει κανένα spyware στο κινητό μου και ξέρεις τι κάνω;;; :p:p:p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Όχι ρε! Απλα έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 :confused: 6 ψηφους ο tw? Ναι, δεν είναι πολύ περίεργο; Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. +1 Πετάς και ένα Nova Prime και το Symbianίζεις και γίνεται κουκλι. Το Symbianίζεις;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts