Psylos_ Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κι εγω νομίζω ότι είναι ανάμεσα σε Z2 και G3. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι τέτοιο... Καλύτερα θα ήταν να βγει η ψηφοφορία σε κανά 2μηνο για να τα έχουμε δει απο κοντά όλα τα κινητά και να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη άποψη. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis_kailas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κατά την ταπεινή μου γνώμη,πιστεύω ότι τα μαστόρια της LG,κάνανε πάλι τα "μαγικά τους".Το κινητό είναι απλά απολαυστικό.Μπαταρία μάλλον θα είναι λίγο χειρότερη από του g2,αλλά για αυτό αλλάζει.Οθόνη QHD, αν δεν την δω από κοντά δεν μπορώ να πω τίποτα.Είναι υπερβολή,αλλά και όταν βγήκαν και οι πρώτες FULL HD οθόνες, αυτό λέγαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 LG G3 το καλύτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 μία από τα ίδια.. με μόνη επιφύλαξη ότι δεν το έχουμε δει ακόμα αναλυτικά το G3 και το find 7 εγώ ανέφερα όσα ήταν στην λίστα αλλιώς θα ήταν g3->find 7->m8->z2->s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploumouris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η ψήφος πήγε στο άλλο, δηλαδή το Note 4. Πέρασα και από Φωκίωνος να μου πει ο Χορταρέας τα specs στο φλυτζάνι κι έτσι βεβαιώθηκα. Μην ψηφίσω και σαν αμνοερίφιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ζ2 από μένα για πολλούς λόγους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 G3 γιατι οσο ανεβαινουν οι ιντσες στην οθονη τοσο χρησιμοτερη γινεται η πληρης εκμεταλλευση των διαστασεων και ειδικα της προσοψης... ασχετο με το θεμα: παρατηρησα πως στα θεματα που περιεχουν ψηφοφορια, πατωντας το 'μη αναγνωσμενα' σε παει κατευθειαν στο τελος ολων των σχολιων... αναγνωσμενων και μη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Απο τα 4 το μικροτερο σε διαστασεις ειναι το s5 και αυτο επιλεγω που ειναι καλο παντου και γιατι με τη φορα που εχουν παρει οι εταιρειες σε λιγα χρονια θα πουλανε 8ιντσα με δωρο τη τσαντα μεταφορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 G3 από μένα. Είναι τέλειο.:rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σύμφωνα με τα γενικά χαρακτηριστικά, εμφάνισης και πληρώτητας παρόλο που ακόμη δεν το είδαμε στην αγορά την ψήφο μου την δίνω στην LG και στο G3 διότι άκουσε και σεβάστηκε τηνεπιθυμία του αγοραστικού κοινού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 S5 μια απο τα ιδια,αδιαφορο Μ8 πανεμορφο ποιοτητα που τριζει G3 πολυ καλο φαινεται αλλα εχω τις επιφυλαξεις για την αυτονομια του με 2κ οθονη Z2 η αποφαση μου για πολλους και διαφορους λογους Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 G3 γιατί το το θεωρώ υπέροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 G3 απλά κορυφή! Μ8 μα γιατί τέτοια εμμονή με τα ultra pixel; Z2 τεράστια bezels S5 πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου. Το θεωρώ ήδη ξεπερασμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimboou Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 g3 με διαφορα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 παιδες, επειδη ψηφιζουμε αποτι βλεπω ενα κινητο που δεν εχει καν κυκλοφορησει, ξερουμε καθολου ποσο θα το κοστολογει με τα 3GB ram?? Καθως με 16GB αποθηκη θα εχει 2GB ραμ και σε συνδυασμο με τις διαστασεις που ειναι ιδιες με Ζ2 και αναλυση οθονης στο θεο, δεν μπορω να καταλαβω τι πλεονεκτημα θα εχει (εκτος αν ειναι πλεονεκτημα οι 5.5") Κατα ταλλα, αν το τιμολογησει στα ιδια με τις αλλες ναυαρχιδες οκ, αλλα αν το παει πολυ πιο πανω, δινοντας ιδια τιμη στα 2GB ram.. τοτε θα το ψηφιζουμε ετσι? Επισης, ξερουμε αν θα εχει θεματα υπερθερμανσης που εχουν τα αλλα 3 αλλα μονο το Ζ2 κραζουμε? ή το ψηφιζουμε επειδη ακομα ειναι στα χαρτια μονο? και χωρις FM radio... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ψηφισα το Μ8 με μοναδικο μειονεκτημα για μενα την καμερα του. Ωραιο το G3 αλλα στα περισσοτερα review μπαινει ο κοφτης θερμοκρασιας, φαντασου να το βαλεις και σε θηκη, οποτε εδω στην Ελλαδα θα τα περναει δυσκολα.Ασε που δεν το εχω δει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna_G Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Από μένα G3.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Αγοράζω design πρωτίστως οπότε δαγκωτό Ζ2. Και το Μ8 μου αρέσει, όμως θεωρώ τον προκάτοχό του ακόμα πιο καλαίσθητο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 παιδες, επειδη ψηφιζουμε αποτι βλεπω ενα κινητο που δεν εχει καν κυκλοφορησει, ξερουμε καθολου ποσο θα το κοστολογει με τα 3GB ram?? Καθως με 16GB αποθηκη θα εχει 2GB ραμ και σε συνδυασμο με τις διαστασεις που ειναι ιδιες με Ζ2 και αναλυση οθονης στο θεο, δεν μπορω να καταλαβω τι πλεονεκτημα θα εχει (εκτος αν ειναι πλεονεκτημα οι 5.5") Κατα ταλλα, αν το τιμολογησει στα ιδια με τις αλλες ναυαρχιδες οκ, αλλα αν το παει πολυ πιο πανω, δινοντας ιδια τιμη στα 2GB ram.. τοτε θα το ψηφιζουμε ετσι? Επισης, ξερουμε αν θα εχει θεματα υπερθερμανσης που εχουν τα αλλα 3 αλλα μονο το Ζ2 κραζουμε? ή το ψηφιζουμε επειδη ακομα ειναι στα χαρτια μονο? και χωρις FM radio... Δεν ειναι επισημο αλλα οι πληροφοριες λενε για 599 η εκδοση 2gb και 649 η 3gb.Αν ισχυσουν οι τιμες ειναι αισθητα πιο φθηνες απο τις αλλες ναυαρχιδες.150 euro απο m8 και s5 που εχουν 2gb και 100 euro απο z2 που εχει 3gb.Και radio fm εχει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Έχοντας δει πολλά βίντεο για το g3 και έχοντας διαβάσει αρκετά πιστεύω ότι το g3 θα είναι ο βασιλιάς της χρόνιας. Το note 4 την περίοδο που θα κυκλοφορήσει θα έχει απέναντι του το g3 με τιμή χαμηλότερη απο την σημερινή. Πανέμορφο ντιζάιν και δεν του λείπει τίποτα. Τα έχει ολα και συμφέρει στα λεφτά του για το 2014. Περιμένω day one τον χρυσό βασιλιά. Επίσης η ψηφοφορία έχει ξεφύγει δείχνοντας πολλά για της προτιμήσεις του κόσμου. 200 ψήφοι μπροστά ! Edited May 30, 2014 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εμενα μου αρεσει και το htc m8, αλλα θεωρω οτι το g3 ειχε το μομεντουμ και δινω την ψηφο μου....αυτα τα bezel τα εχω ερωτευτει,αλλα και το μεγεθος δεν παει πισω, αν φανταστει κανεις οτι ενω εχει 5.5 οθονη εχει το ιδιο υψος με το m8 :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ελπίζω το g3 να μην βγει κατώτερο των περιστάσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Για μένα ψήφισα LG3 για την εκπληκτική του εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κλέβει την παράσταση. Βέβαια την τελευταία λέξη πιστεύω θα την πει το ΝΟΤΕ 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 αν μιλαμε για android LG g3 > xperia z2 > htc one m8 > note 3 > lg g2 > galaxy s5 βαζοντας μεσα και παραγοντα κοστος προς αποδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Επειδή για μένα αυτο το παραμυθάκι πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή , ψήφισα το Μ8 γιατί πρέπει η εμφάνιση να συμβαδίζει και με το software. Κάτι που για την ώρα το έχει μόνο η HTC. Φυσικά και καλοβλεπω το G3 , αλλά είναι το μόνο που δεν έχω δει από κοντά για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts