Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6670

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με την οθονη του Νοκια.

Σε ενα κιτρινο theme, αν το κοιταξω υπο γωνια, στο κατω μερος της οθονης κοκκινιζει. Για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω, παραθετω 2 εικονες.

Τι μπορει να φταιει; Το theme; Η οθονη; Δοκιμασα αλλα themes (οχι κιτρινα ομως) και δεν εχει κανενα προβλημα.

Δυστυχως δεν ξερω καποιον που να εχει ενα symbian κινητο για να δοκιμασει κι εκεινος το theme.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με την οθονη του Νοκια.

Σε ενα κιτρινο theme, αν το κοιταξω υπο γωνια, στο κατω μερος της οθονης κοκκινιζει. Για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω, παραθετω 2 εικονες.

Τι μπορει να φταιει; Το theme; Η οθονη; Δοκιμασα αλλα themes (οχι κιτρινα ομως) και δεν εχει κανενα προβλημα.

Δυστυχως δεν ξερω καποιον που να εχει ενα symbian κινητο για να δοκιμασει κι εκεινος το theme.

σαν να εχει ποτισει δε λες; ναι κατι φαινεται. πες ποιο θεμα ειναι να δουμε αν το κανει και σε μας. εναλλακτικα βαλε μια κιτρινη φωτο για wallpaper και δες. φτιαξε μια στα προχειρα.

Ναι ετσι φαινεται... Το theme ειναι αυτο: hxxp://www.symbianthemes.com/navigation.php?page=showitem&type=1&id=2677

Θα δοκιμασω και μια εικονα κιτρινη. Δεν το ειχα σκεφτει...

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Ναι ετσι φαινεται... Το theme ειναι αυτο: hxxp://www.symbianthemes.com/navigation.php?page=showitem&type=1&id=2677

Θα δοκιμασω και μια εικονα κιτρινη. Δεν το ειχα σκεφτει...

και στο λινκ που μου εδωσες ετσι ειναι η εικονα :) οποτε κανενα προβλημα.

Ναι το παρατηρησα κι εγω μετα. Μου φαινεται ομως πολυ περιεργο...

My Travel Map

• 2 weeks later...
Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς αν το 6670 δέχεται στερεοφωνικό Handsfree?Και αν δέχεται ποιο είναι και που μπορώ να το βρω?Ευχαριστώ παιδιά!

Στο δικό μου 6670 μου κολάει το gprs .Δηλαδή εκεί που είναι οκ όταν ξαναμπώ θέλει ξανά ρύθμιση και δεν μπαίνω. Το έχει κάποιος άλλος αυτότο πρόβλημα; Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει.
London for ever

tha ithela na rwtisw an iparxei kapoio programa pou na epitrepei sto 6670 na exei radio.an mporeite apantiste m.tnx.... :)

Με τη χρηση gprs (με οτι συνεπαγεται αυτο χρεωση για παραδειγμα) ναι υπαρχουν 2-3 εφαρμογες.

Διαφορετικα οχι δεν μπορεις να βαλεις ραδιο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• 1 month later...
Έχω πρόβλημα με το 6670. Πήγα να γράψω ένα μήνυμα κ συνειδητοποίησα ότι δν μπορώ να γράψω λέξεις ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε κ σε κάποια άλλη γλώσσα από αυτές που έχει το τηλέφωνο. Επίσης στο μενού Ρυθμίσεις, Γενικές δεν μπαίνει. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση?Κ αυτό λογικά διορθώνεται με αναβάθμιση ή υπάρχει άλλος τρόπος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Έχω πρόβλημα με το 6670. Πήγα να γράψω ένα μήνυμα κ συνειδητοποίησα ότι δν μπορώ να γράψω λέξεις ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε κ σε κάποια άλλη γλώσσα από αυτές που έχει το τηλέφωνο. Επίσης στο μενού Ρυθμίσεις, Γενικές δεν μπαίνει. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση?Κ αυτό λογικά διορθώνεται με αναβάθμιση ή υπάρχει άλλος τρόπος?

Dokimase na vgaleis kapoies efarmoges pou evales prin sou parousiastei to provlima!

An deis oti kai pali den ginetai tpt kane Format.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα αλλος τροπος για να βαλεις ραδιο στο 6670 ειναι αυτος http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,73229,00.html αλλα στοιχιζει...!
Παναγιώτης

• 3 weeks later...

Αγορασα ΑΥΤΟ το ακουστικο bluetooth. Δουλευει μια χαρα, αλλα παροτι του εχω βαλει «εξουσιοδοτημενη συνδεση» δεν το βρισκει αυτοματα και πρεπει να πηγαινω στο μενου bluetooth και να παταω «συνδεση» εγω καθε φορα.

Εχετε καμια ιδεα;

Thnx.

My Travel Map

• 2 weeks later...
Αγορασα ΑΥΤΟ το ακουστικο bluetooth. Δουλευει μια χαρα, αλλα παροτι του εχω βαλει «εξουσιοδοτημενη συνδεση» δεν το βρισκει αυτοματα και πρεπει να πηγαινω στο μενου bluetooth και να παταω «συνδεση» εγω καθε φορα.

Εχετε καμια ιδεα;

Thnx.

Κανεις; :(

My Travel Map

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Φιλοι συνφορουμιτες θα ηθελα τα φωτα σας.

Φιλος κολητος εχει ενα 6670 και ελαβε ενα mms Που περιειχε ιο. Εκανε την βλακεια και εγκατεστησε το .sis το οποιο λεγεται z1ek609k7s.sis και απο τοτε το τηλεφωνο στελνει μονο του mms σε κινητα και σταθερα νουμερα αλλα και μεσω bt σε αλλες συσκευες.

Επειδη δεν θυμοταν που εκανε εγκατασταση, εκανα μορφοποιηση και στην καρτα αλλα και Hard format στο τηλεφωνο με *#7370#.

Παρολα αυτα το προβλημα εξακολουθει.

Τωρα???? Τι κανουμε???????

@nikkosnet: Κατα μεγαλη πιθανοτητα εχει κολλησει τον Commwarrior

Ας κανει εγκατασταση αυτο το removal tool

http://mobile.f-secure.com/tools/f-commwarrior.sis

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• 4 weeks later...

Καλημέρα παιδιά!

Μια βοήθεια θα ήθελα αν μπορείτε.Τη τελευταία 1,5 εβδομάδα είτε σε εισερχόμενες κλήσεις,είτε σε εξερχόμενες κλήσεις η φωνή ακούγεται με εμφανώς μειωμένη την ένταση του ήχου.Το πρόβλημα όμως αυτό υπάρχει μόνο στις συνομιλίες κ οχι στον media player ή κάτι άλλο...

Καμμιά ιδέα? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

''The only thing in this world that gives orders... is balls.''

καλημερα φιλε μου. οταν λες media player, ελεγξες σιγουρα το ακουστικο; αν ναι, επειδη ακουγεται περιεργο, κανε ενα φορματ αν μπορεις(ξερεις, "3"+"*"+"πρασινο πληκτρο κλησης"+το ανοιγεις ταυτοχρονα). αν κανεις λαθος και δεν ακουγεται γενικα καλα το ακουστικο, μαλλον καποιο σερβις θα θελει :)

εβαλα το system tools στο κινιτο μου 6670.με τη βοηθεια αυτου εβαλα μια μικρη εικονα διπλα απο το ρολοι πανο απο την ημερομινια και δεν μπορω να τη βγαλω.αμα γνωριζει κανενας και μπορει ας μου απαντησει

εβαλα το system tools στο κινιτο μου 6670.με τη βοηθεια αυτου εβαλα μια μικρη εικονα διπλα απο το ρολοι πανο απο την ημερομινια και δεν μπορω να τη βγαλω.αμα γνωριζει κανενας και μπορει ας μου απαντησει

εννοεις στη θεση του λογοτυπου; αν ναι, θα πας με εναν file manager(Fexplorer, profiexplorer...) και θα διαγραψεις το αρχειο *.bmp που θα βρεις στο φακελο C:\system\apps\phone\oplogo\ ;)

αν θες διεγραψε και ολο το φακελο phone\

btw καλως ηρθες :)

εαν στην οθόνη εχει περάσει υγρασία τι γίνεται?όταν βλέπω την οθόνη απο το πλάι εχει καποια στίγματα. με αλλαγή οθόνης λογικά λύνεται το πρόβλημα?