LordArthas Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γεια χαρα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με την οθονη του Νοκια. Σε ενα κιτρινο theme, αν το κοιταξω υπο γωνια, στο κατω μερος της οθονης κοκκινιζει. Για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω, παραθετω 2 εικονες. Τι μπορει να φταιει; Το theme; Η οθονη; Δοκιμασα αλλα themes (οχι κιτρινα ομως) και δεν εχει κανενα προβλημα. Δυστυχως δεν ξερω καποιον που να εχει ενα symbian κινητο για να δοκιμασει κι εκεινος το theme. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γεια χαρα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με την οθονη του Νοκια. Σε ενα κιτρινο theme, αν το κοιταξω υπο γωνια, στο κατω μερος της οθονης κοκκινιζει. Για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω, παραθετω 2 εικονες. Τι μπορει να φταιει; Το theme; Η οθονη; Δοκιμασα αλλα themes (οχι κιτρινα ομως) και δεν εχει κανενα προβλημα. Δυστυχως δεν ξερω καποιον που να εχει ενα symbian κινητο για να δοκιμασει κι εκεινος το theme. σαν να εχει ποτισει δε λες; ναι κατι φαινεται. πες ποιο θεμα ειναι να δουμε αν το κανει και σε μας. εναλλακτικα βαλε μια κιτρινη φωτο για wallpaper και δες. φτιαξε μια στα προχειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ναι ετσι φαινεται... Το theme ειναι αυτο: hxxp://www.symbianthemes.com/navigation.php?page=showitem&type=1&id=2677 Θα δοκιμασω και μια εικονα κιτρινη. Δεν το ειχα σκεφτει... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ναι ετσι φαινεται... Το theme ειναι αυτο: hxxp://www.symbianthemes.com/navigation.php?page=showitem&type=1&id=2677 Θα δοκιμασω και μια εικονα κιτρινη. Δεν το ειχα σκεφτει... και στο λινκ που μου εδωσες ετσι ειναι η εικονα :) οποτε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ναι το παρατηρησα κι εγω μετα. Μου φαινεται ομως πολυ περιεργο... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappy_7 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς αν το 6670 δέχεται στερεοφωνικό Handsfree?Και αν δέχεται ποιο είναι και που μπορώ να το βρω?Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Στο δικό μου 6670 μου κολάει το gprs .Δηλαδή εκεί που είναι οκ όταν ξαναμπώ θέλει ξανά ρύθμιση και δεν μπαίνω. Το έχει κάποιος άλλος αυτότο πρόβλημα; Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikowen Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 tha ithela na rwtisw an iparxei kapoio programa pou na epitrepei sto 6670 na exei radio.an mporeite apantiste m.tnx.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 tha ithela na rwtisw an iparxei kapoio programa pou na epitrepei sto 6670 na exei radio.an mporeite apantiste m.tnx.... :) Με τη χρηση gprs (με οτι συνεπαγεται αυτο χρεωση για παραδειγμα) ναι υπαρχουν 2-3 εφαρμογες. Διαφορετικα οχι δεν μπορεις να βαλεις ραδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Έχω πρόβλημα με το 6670. Πήγα να γράψω ένα μήνυμα κ συνειδητοποίησα ότι δν μπορώ να γράψω λέξεις ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε κ σε κάποια άλλη γλώσσα από αυτές που έχει το τηλέφωνο. Επίσης στο μενού Ρυθμίσεις, Γενικές δεν μπαίνει. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση?Κ αυτό λογικά διορθώνεται με αναβάθμιση ή υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Έχω πρόβλημα με το 6670. Πήγα να γράψω ένα μήνυμα κ συνειδητοποίησα ότι δν μπορώ να γράψω λέξεις ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε κ σε κάποια άλλη γλώσσα από αυτές που έχει το τηλέφωνο. Επίσης στο μενού Ρυθμίσεις, Γενικές δεν μπαίνει. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση?Κ αυτό λογικά διορθώνεται με αναβάθμιση ή υπάρχει άλλος τρόπος? Dokimase na vgaleis kapoies efarmoges pou evales prin sou parousiastei to provlima! An deis oti kai pali den ginetai tpt kane Format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ενα αλλος τροπος για να βαλεις ραδιο στο 6670 ειναι αυτος http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,73229,00.html αλλα στοιχιζει...! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αγορασα ΑΥΤΟ το ακουστικο bluetooth. Δουλευει μια χαρα, αλλα παροτι του εχω βαλει «εξουσιοδοτημενη συνδεση» δεν το βρισκει αυτοματα και πρεπει να πηγαινω στο μενου bluetooth και να παταω «συνδεση» εγω καθε φορα. Εχετε καμια ιδεα; Thnx. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Αγορασα ΑΥΤΟ το ακουστικο bluetooth. Δουλευει μια χαρα, αλλα παροτι του εχω βαλει «εξουσιοδοτημενη συνδεση» δεν το βρισκει αυτοματα και πρεπει να πηγαινω στο μενου bluetooth και να παταω «συνδεση» εγω καθε φορα. Εχετε καμια ιδεα; Thnx. Κανεις; :( Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 @STAVROS_6670 η τελευταια πρεπει να ειναι η RH-67 v6.0522.0 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAVROS_6670 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 OK file mou se efharisto nasai kala Παράθεση qtek-8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Φιλοι συνφορουμιτες θα ηθελα τα φωτα σας. Φιλος κολητος εχει ενα 6670 και ελαβε ενα mms Που περιειχε ιο. Εκανε την βλακεια και εγκατεστησε το .sis το οποιο λεγεται z1ek609k7s.sis και απο τοτε το τηλεφωνο στελνει μονο του mms σε κινητα και σταθερα νουμερα αλλα και μεσω bt σε αλλες συσκευες. Επειδη δεν θυμοταν που εκανε εγκατασταση, εκανα μορφοποιηση και στην καρτα αλλα και Hard format στο τηλεφωνο με *#7370#. Παρολα αυτα το προβλημα εξακολουθει. Τωρα???? Τι κανουμε??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 @nikkosnet: Κατα μεγαλη πιθανοτητα εχει κολλησει τον Commwarrior Ας κανει εγκατασταση αυτο το removal tool http://mobile.f-secure.com/tools/f-commwarrior.sis Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 thanx nervous. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Καλημέρα παιδιά! Μια βοήθεια θα ήθελα αν μπορείτε.Τη τελευταία 1,5 εβδομάδα είτε σε εισερχόμενες κλήσεις,είτε σε εξερχόμενες κλήσεις η φωνή ακούγεται με εμφανώς μειωμένη την ένταση του ήχου.Το πρόβλημα όμως αυτό υπάρχει μόνο στις συνομιλίες κ οχι στον media player ή κάτι άλλο... Καμμιά ιδέα? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 καλημερα φιλε μου. οταν λες media player, ελεγξες σιγουρα το ακουστικο; αν ναι, επειδη ακουγεται περιεργο, κανε ενα φορματ αν μπορεις(ξερεις, "3"+"*"+"πρασινο πληκτρο κλησης"+το ανοιγεις ταυτοχρονα). αν κανεις λαθος και δεν ακουγεται γενικα καλα το ακουστικο, μαλλον καποιο σερβις θα θελει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy_dim2006 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 εβαλα το system tools στο κινιτο μου 6670.με τη βοηθεια αυτου εβαλα μια μικρη εικονα διπλα απο το ρολοι πανο απο την ημερομινια και δεν μπορω να τη βγαλω.αμα γνωριζει κανενας και μπορει ας μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 εβαλα το system tools στο κινιτο μου 6670.με τη βοηθεια αυτου εβαλα μια μικρη εικονα διπλα απο το ρολοι πανο απο την ημερομινια και δεν μπορω να τη βγαλω.αμα γνωριζει κανενας και μπορει ας μου απαντησει εννοεις στη θεση του λογοτυπου; αν ναι, θα πας με εναν file manager(Fexplorer, profiexplorer...) και θα διαγραψεις το αρχειο *.bmp που θα βρεις στο φακελο C:\system\apps\phone\oplogo\ ;) αν θες διεγραψε και ολο το φακελο phone\ btw καλως ηρθες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy_dim2006 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 εαν στην οθόνη εχει περάσει υγρασία τι γίνεται?όταν βλέπω την οθόνη απο το πλάι εχει καποια στίγματα. με αλλαγή οθόνης λογικά λύνεται το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts