Sofos_5 Δημοσιεύτηκε May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2014 (edited) http://i57.tinypic.com/30rogvn.jpg Τεχνικά Χαρακτηριστικά Edited July 7, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο στα καταστηματα ??? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο θα είναι αρχές Ιουνίου . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αντε επιτελους να ερθει αυτο το απολυτο κινητο!! κι ασε τους αλλους να το βγαζουν σκαρτο.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Χθες σε επικοινωνία με την Samsung μου είπαν ότι τροφοδοτούν τα καταστήματα και θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος τις εβδομάδας . Ελπίζω να το δούμε αυτό . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Διαθέσημο το ασπρο στο Γερμανό . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στο πλαίσιο μου είπαν μέσα στην εβδομάδα.... Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Διαθέσημο το ασπρο στο Γερμανό . Δεν υπαρχει πουθενα ακομα...ποιος σας το ειπε αυτο? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγώ πήρα τηλέφωνο στον γερμανό ελευσίνας και μου ειπε οτι θα εχει σάββατο μόνο σε ασπρο . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 απο τα πρωτα review? εχει και συγκριτικο με 1020 στη ληψη βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δεν θελω να σε προσβαλλω φιλε μου,αλλα εχει κουρασει αυτο το θεμα με το lumia. Αφου παντα μα παντα θα το βγαζουν καλυτερο,ακομα και στο ζουμ που το αλλο ειναι και οπτικο...Οποτε αναμενω ουρα απο lumia users που θα κραζουν το ζουμ για το ποσο χαλια κινητο ειναι (χωρις να εχει ερθει ποτε στα χερια τους,,αλλα δεν εχει σημασια..) ***Πηρα σημερα το καταστημα Ελευσινας, αλλα δεν ειχαν καμμια ενημερωση περι αφιξης του κινητου. Εσενα φιλε μου πως και σου ειπαν οτι το Σαββατο θα υπαρχει? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ας μην βάζουμε από μόνοι μας τους lumia users στην παρέα και βγαίνουμε εκτός θέματος. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου και φροντίστε να μείνει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το επιασα στα χερια μου, δεν υπαρχει αυτο το κινητο παιδια!! ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! δεν εχει κυκλοφορησει ακομα επισημως.. Κρατας κοσμημα απλα. Λειτουργικα γρηγορο,τελεια χρωματα,και φωτογραφια ολα τα λεφτα...!! Συγκρισεις με αλλα...απλα να γελας! :lol: Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα το τιμήσεις να φανταστώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Δεν ξερω,γιατι σιγουρα το 500αρι δεν το δινω για κανενα λογο. Το s4 zoom με εχει βγαλει ασπροπροσωπο,αν μπορεσω να το δωσω σε μια καλη τιμη και να βαλω την διαφορα ισως το τολμησω,αν οχι, δεν θα βιαστω. Ειναι πιο λεπτο ,και πιο ευκολο για τσεπη κτλ. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 To πυροβολο υπαρχει στον Γερμανο,σε ορισμενα καταστηματα προς πωληση.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Το αγορασα εχθες απο το πλαισιο.... υπαρχει μονο λευκο . Το κινητο ειναι τοπ . Αν προλαβω θα γραψω αυριο ενα review Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλοδουλευτο φιλαρακι!! Το εφερε και το Πλαισιο ε?? δεν το ηξερα. Κι εγω το ειχα δουλεψει λιγο δοκιμαστικα, και ειδα πως οντως ειναι πολυ καλο,και πολυ πιο πρακτικο απο τον προκατοχο. Το εχουν ολα τα καταστηματα του Πλαισιου? γιατι μεχρι χθες στον Γερμανο το ειχαν 2 καταστηματα. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλοδούλευτο εγώ το έχω παραγγήλη από γερμανό σε μαύρο χρώμα . Όταν βρεις γράψε κάτι για το τηλέφωνο . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τό Πλαίσιο Μαγούλας το εχει διαθέσιμο σε Ασπρο . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα . Έχουμε και λέμε το έχω 2 μέρες και έχω να πω μόνο τα καλύτερα . Είναι πολύ καλύτερο από s4 zoom και σαν κάμερα και σαν μεταφορά . Οθόνη είναι σαν του s3 . Το ηχείο είναι δυνατό και καθαρό και δεν έχω βρει κάποιο κόλλημα ακόμα (lag) . Ότι θέλετε να μάθετε ρωτήστε ..... Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 και στο media markt Πυλαίας το εχει διαθέσιμο σε μαύρο. ειναι πιο λεπτό, πιο συμμαζεμένο και πιο..ευκολοφορετο στην τσέπη απο το S4 zoom φιλε blue_ice επειδή δεν το πρόσεξα, υπάρχει led flash για φακός και για τη νυχτερινή βιντεοσκόπηση; στο S4 zoom έλειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα.Στα Specs στα Διάφορα site λεει οτι εχει και λεντακι. Εκεινο που μου τι δινει ομως ειναι η ελλειψη ραδιο, παγιωθηκε απο την σαμυ....τις βλακειες του μηλου ακολουθει....ας επιβεβαιωσει ο blue ice ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν ειναι ευκολο δειξε μας και καμια φωτογραφια τραβηγμενη με το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Εντυπωσεις απο την καθημερινη χρηση???? σε θεμα μεταφορας ειναι πιο ευκολο απο το 4αρι ή στα ιδια επιπεδα?? (ειναι κ αρκετα μεγαλυτερο) και ως προς το βαρος,εχεις δει διαφορα με το 4αρι ή σε γενικες γραμμες ειναι τα ιδια??? Edited June 15, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts