Jump to content

Ηuawei Ascend P7

GMF80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο να μην αφήνει να επιλέξει το 7bit. Δοκίμασε να κανει επανεκκίνηση της συσκευής;

• Απαντήσεις 659
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Όντως είναι περίεργο.Δεν θέλει να αλλάξει εφαρμογή μηνυμάτων.Βέβαια μου είπε ότι πείραξει κάτι από τις ρυθμίσεις.Αν το είχα μπροστά θα το έβρισκα αλλά τώρα από απόσταση δύσκολα τα πράγματα :P

Παιδες καλησπερα...

Ερωτηση,πηρα το τηλεφωνακι απο σκρουτζομαγαζο...το χρησιμοποιω δυο βδομαδες....κ δε μου ερχεται η ενημερωση για το emui 3.0.....

καπου ειδα οτι μπορω και χειροκινητα...απο ποιο σαιτ????

Ειδα λαποιος εστειλε στην αρχη των μηνυματων ενα κινεζικο...αλλα φοβαμαι μην μπουν τπτ κινεζικα...

Οποιος μπορει ας μου στειλει ενα λινκ....

Ευχαριστω...

Οποιος μπορει ας μου στειλει ενα λινκ....

http://www.huaweiblog.de/huawei_firmware_downloads/ascend-p7-downloads/

Παιδια μια φιλη μου εχει το κινητο και αντιμετωπιζει το εξης προβλημα:χρησιμοποιει την default εφαρμογη και ενω εστελνε κανονικα μηνυματα με 160 χαρακτηρες τωρα δεν στελνει.Πηγαινει στις ρυθμισεις της εφαρμογης που λεει για κωδικοποιηση 7bits αλλα δεν την αφηνει να το επιλεξει.Καμια βοηθεια??

Περίεργο να μην αφήνει να επιλέξει το 7bit. Δοκίμασε να κανει επανεκκίνηση της συσκευής;

Έτσι απο περιέργεια μπήκα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και ούτε εμένα με αφήνει να επιλέξω την κωδικοποίηση 7bit (φαίνεται αχνή η επιλογή) με αποτέλεσμα να δέχεται μονο 70 χαρακτήρες, ενω στις αρχές που είχα το κινητό θυμάμαι ξεκάθαρα οτι είχα αλλάξει την ρύθμιση και έστελνε 160! Τι να συμβαίνει άραγε; :O

Μήπως έχει σχέση με το αν χρησιμοποιείτε το Swype ή το δικό του πληκτρολόγιο;

Είσαι άρχοντας..πράγματι έφταιγε το SwiftKey που χρησιμοποιουσα. Το απενεργοποιησα και με το default app εμφανίστηκαν ξανά οι 160 χαρακτήρες :thanks:

edit: έκανα επανεκκίνηση, ενεργοποίησα παλι το swift απο περιέργεια και κράτησε ξανά την ρύθμιση των 160 χαρακτήρων, οπότε μάλλον κάποιο σκάλωμα είχε φάει..όλα καλά λοιπόν

Με το gaiming πως τα παει?απο lags εννοω..

και γενικα αν το φορτωσεις αρκετα με fb,viber,messanger κλπ κλπ νιωθει η τπτ ιχνος lag?

ειμαι με το ιδιαιτερο lg optimus 4x και τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρούμαι με τα lag και σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του p7 αλλα φοβαμαι καπως..οχι το P7,γενικα παλι τα android..ισως παω για πρωτη φορα σε ios,αλλα ειμαι σε ΜΕΓΑΛΟ δίλημμα.Αν ξανα πιασω android στα χερια μου και laggarei τοτε θα φαει μεγαλο "χ" πραγματικα!επισης θεωρω οτι τα android ειναι φτιαγμενα για καναν χρονο,μετα αρχιζουν τα κολληματα και το σπασιμο νευρων,οποτε καποιος που να το εχει αρκετο καιρο ας μας δωσει τα φωτα του στους πιθανον μελλοντικους αγοραστες!

(σορυ για το μεγαλο ποστ,το διλημμα ειναι μεγαλο)

Μήπως έχει σχέση με το αν χρησιμοποιείτε το Swype ή το δικό του πληκτρολόγιο;

Είσαι άρχοντας..πράγματι έφταιγε το SwiftKey που χρησιμοποιουσα. Το απενεργοποιησα και με το default app εμφανίστηκαν ξανά οι 160 χαρακτήρες :thanks:

edit: έκανα επανεκκίνηση, ενεργοποίησα παλι το swift απο περιέργεια και κράτησε ξανά την ρύθμιση των 160 χαρακτήρων, οπότε μάλλον κάποιο σκάλωμα είχε φάει..όλα καλά λοιπόν

Το είχα σκεφτεί αυτό αλλά υποθέτω ότι δεν έχει κατεβάσει δικό της πληκτρολόγιο.Όπως και να χει θα της πω να το τσεκάρει :) :)

Oh!!Δεν το γνώριζα αυτό!!Πλέον είμαι σίγουρος ότι έχει παιχτεί ******* με τα 2 πληκτρολόγια :lol::lol: Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.Ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Εγώ έχω βολευτει με το google keyboard (την εκδοση απο play για την lollipop), μια χαρά το βρίσκω...

Εγώ έχω βολευτει με το google keyboard (την εκδοση απο play για την lollipop), μια χαρά το βρίσκω...

Εγώ χρησιμοποιώ το touchpal X και πραγματικά είναι πολύ καλό!Άσχετο αλλά βλέπω ότι είσαι και εσύ από Χίο..Μια χαρά :p:p

Τελικά όλα καλά!!Απνενεργοποίησε το swype,έκανε restart ,το ξαναενεργοποιησε και ολα καλα.Περιεργο παντως... :P

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Με το gaiming πως τα παει?απο lags εννοω..

και γενικα αν το φορτωσεις αρκετα με fb,viber,messanger κλπ κλπ νιωθει η τπτ ιχνος lag?

ειμαι με το ιδιαιτερο lg optimus 4x και τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρούμαι με τα lag και σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του p7 αλλα φοβαμαι καπως..οχι το P7,γενικα παλι τα android..ισως παω για πρωτη φορα σε ios,αλλα ειμαι σε ΜΕΓΑΛΟ δίλημμα.Αν ξανα πιασω android στα χερια μου και laggarei τοτε θα φαει μεγαλο "χ" πραγματικα!επισης θεωρω οτι τα android ειναι φτιαγμενα για καναν χρονο,μετα αρχιζουν τα κολληματα και το σπασιμο νευρων,οποτε καποιος που να το εχει αρκετο καιρο ας μας δωσει τα φωτα του στους πιθανον μελλοντικους αγοραστες!

(σορυ για το μεγαλο ποστ,το διλημμα ειναι μεγαλο)

Απο οσο γνωριζω δεν ειναι και το καταλληλοτερο για gaming.Αν κρινω παντα απο το P6 που εχω.Παντως σε καθημερινη λειτουργια δεν θα εχεις προβλημα με lags κλπ.

Κανεις απαντηση για εμενα?

Τα απλά παιχνίδια και τις εφαρμογές που ανέφερες τα τρέχει απροβλημάτιστα, στα απαιτητικά παιχνίδια κομπιάζει κάπως θα έλεγα..

Παιχνίδια δεν παίζω ουτε messengers χρησιμοποιώ πέρα του hangouts αλλά όσο καιρο το έχω δεν έχω δει ίχνος lag.

Ειμαι στο τσακ να το παρω και βρισκω και την τιμη του αρκετα δελεαστικη για την ποιοτητα του(κοιτα που μιλαμε για κινεζικα και ποιοτητα,δεν το περιμενα).απλα ειμαι αρκετα απαιτητικος χρηστης οποτε μαλλον θα ειναι ρισκο το αν με καλυπτει..στα παιχνιδια δεν ζηταω κατι ιδιαιτερο,boom beach παιζω που δν ειναι τοσο απαιτητικο..αλλα με το multitask τα σκιζω!messanger,fb,browsing (πολλες καρτελες ανοιχτες),ebay,web banking ολα ανοιχτα..οι αποψεις σας εδω και αλλου οσο το εψαξα με ωθουν στο να πατησω "προσθηκη στο καλαθι"

Αν κάνω απενεργοποιηση τις εφαρμογές Google θα ελαφρυνει καθόλου το τηλέφωνο; όχι ότι κολλάει αλλά το έχω σχεδόν φουλ από εφαρμογές και μερικές φορές ζορίζεται. Επίσης χρειάζονται κάπου οι εφαρμογές μουσική play ταινίες play περίπτερο play παιχνίδια play ρυθμίσεις Google και η σκέτη Google; αν τις απενεργοποιησω θα έχω πρόβλημα;

• Administrators
Μπορείς να απενεργοποιήσεις όλα τα google gapps εκτός του play store και τα google services. Ωστόσο το καλύτερο είναι αν η συσκευή σου είναι rooted να τα πετάξεις τελείως.

Modpic.gif

Από ότι δίαβασα στο XDA έχει βγει ΟΤΑ η B615 η οποία προσθέτει βελτιώσεις στην απόδοση, λογικά τις επόμενες μέρες θα την πάρουμε (απο B609 έρχεται το update).

Απο οτι φαινεται ειναι μαλλον μονο για Ιταλια.

Edited by GMF80

Παιδιά ειμαι αναμεσα στο p7 και g7 το οποίο κατα την γνωμη μου ζει λίγο σκια μιας και δεν υπάρχει ουτε σχετικό θέμα στο forum αλλά ούτε και καποιο review. Εσεις τι προτείνετε?

P7 καλυτερο design, επεξεργαστης και οθονη… Ειδικα στο design και στην ποιοτητα κατασκευης ειναι σε αλλη κατηγορια το P7. Αν το πιασεις στο χερι θα καταλαβεις

...

Edited by GMF80

P7 καλυτερο design, επεξεργαστης και οθονη… Ειδικα στο design και στην ποιοτητα κατασκευης ειναι σε αλλη κατηγορια το P7. Αν το πιασεις στο χερι θα καταλαβεις

...

Μάλιστααααα, σε ευχαριστώ πολύ:)

Το update που ανεφερα παραπανω ειναι μαλλον μονο για Ιταλια.

Το update που ανεφερα παραπανω ειναι μαλλον μονο για Ιταλια.

εδώ http://www.needrom.com/download/ascend-p7/ ;

εγώ κατέβασα εχτές την 613......ίδια μάπα στην κατανάλωση.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

εδώ http://www.needrom.com/download/ascend-p7/ ;

εγώ κατέβασα εχτές την 613......ίδια μάπα στην κατανάλωση.

Eγώ δεν έχω κανένα παράπονο από την μπαταρία, 2 μέρες βγάζω...