giannhsnikou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Θα μου το παρει ένας φίλος που είναι Αθήνα απο το Kaizer.... εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο htc desire 816 και δε μπορω να αποφασισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Γιατί είναι πιο ακριβό το ascend p7 από το honor 6; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο htc desire 816 και δε μπορω να αποφασισω... Δεν θα πρεπε.... Αν μου ελεγες κανα LG G3 θα σου έλεγα το G3 λόγω απόδοσης... Αν θέλεις το ποιο ομορφο κινητό με αξιοπρεπή specs P7... Και η οθονη του Desire ουτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με του P7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Δεν θα πρεπε.... Αν μου ελεγες κανα LG G3 θα σου έλεγα το G3 λόγω απόδοσης... Αν θέλεις το ποιο ομορφο κινητό με αξιοπρεπή specs P7... Και η οθονη του Desire ουτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με του P7. ναι,αλλα το sense 6 της htc δε συγκρινεται με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 το δουλεψα απο κοντα σημερα...εξαιρετικη κατασκευη,το μενου του καλο αλλα με ξενισε η μπαταρια...ο φιλος μου που το εχει μ ειπε οτι με το ζορι βγαζει μια μεραα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 το κινητο εχει nova launcher η οχιι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κανένα κινητό δεν τον έχει, τον κατεβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εχω ενα Samsung slll I9305 και λεω τωρα να αγοράσω ένα Huawei ascent P7 ,ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ο κόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ποια tampered glass απο ebay i aliexpress? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εχω ενα Samsung slll I9305 και λεω τωρα να αγοράσω ένα Huawei ascent P7 ,ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ο κόπος; θα έλεγα πως αξίζει ναι, ειδικά στον τομέα εμφάνιση/ποιότητα κατασκευής/αίσθηση στο χέρι ανεβαινεις πολλές κατηγορίες.. και σαν σύνολο γενικά το θεωρώ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ποια tampered glass απο ebay i aliexpress? Δεν έχει καμία διαφορά, προτίμησε κάποιο επώνυμο (πχ. Nillkin) αν βρεις γιατί πλέον και τα tempered glass έχουν χάσει την ποιότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 μπορει να βγαλει ενα χρονο αυτο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 μπορει να βγαλει ενα χρονο αυτο το κινητο; Γιατι οχι; Και 2 και 3 εκτος και αν θελεις να παιζεις βαρια παιχνιδια.. Τοτε παρε xbox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 κατι αλλο...θερμαινεται πολυ ευκολα η συσκευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ολα τα κινητά θερμαίνονται όταν εκτελούν απαιτητικές εργασίες (πχ βαριά παιχνίδια) απλά στις μεταλλικές το νιώθεις περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Tο παρέλαβα σήμερα.... Για τα λεφτά του δεν υπάρχει.... Δεν έχει την τεράστια διαφορά από το P6 αλλά είναι φανερά ποιο smooth... ΟΤΑ δεν μου έχει κάποια διαθέσιμη, ήρθε με την Β133.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Tο παρέλαβα σήμερα.... Για τα λεφτά του δεν υπάρχει.... Δεν έχει την τεράστια διαφορά από το P6 αλλά είναι φανερά ποιο smooth... ΟΤΑ δεν μου έχει κάποια διαθέσιμη, ήρθε με την Β133.... θελω να με ενημερωσεις για τη μπαταρια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Tο παρέλαβα σήμερα.... Για τα λεφτά του δεν υπάρχει.... Δεν έχει την τεράστια διαφορά από το P6 αλλά είναι φανερά ποιο smooth... ΟΤΑ δεν μου έχει κάποια διαθέσιμη, ήρθε με την Β133.... καλομίλητο! τι χρώμα το πήρες; κι εμένα με Β133 ήρθε, αυτή είναι η τελευταία επίσημη διαθέσιμη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστω. Σε λευκο. Το P6 το ειχα σε μαυρο οποτε ειπα να αλλαξω... Στο XDA διαβασα οτι εχει βγει επισημη B606 η 609 για αρκετες Ευρωπαικες χωρες. Λογικα καποια στιγμη θα ερθει σε ολους. Το δικο μου ειναι Ολλανδικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστω. Σε λευκο. Το P6 το ειχα σε μαυρο οποτε ειπα να αλλαξω... Στο XDA διαβασα οτι εχει βγει επισημη B606 η 609 για αρκετες Ευρωπαικες χωρες. Λογικα καποια στιγμη θα ερθει σε ολους. Το δικο μου ειναι Ολλανδικο... κι εγώ λευκό το έχω, σκέτο κουκλάκι (δεν φαίνονται εύκολα και οι δαχτυλιές στο γυαλί πίσω) απο που βλέπεις τη χώρα που προοριζόταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πανω στο κουτι την γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 πες με τυφλό αλλά δεν το βλέπω:O το μόνο που λέει ειναι ''this device may be operated in all member states of the EU'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εμενα εχει ενα αυτοκολλητο στο κουτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εμενα εχει ενα αυτοκολλητο στο κουτι μπα εμένα πέρα απο αυτό που σου ανέφερα και τα νούμερα με το imei και s/n και τα barcodes δεν αναγράφει κάτι άλλο. μακριά απο arvato βασικά κι ας είναι και απο Ουγκαντα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 bill εσενα σου θερμαινεται ευκολα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts