Jump to content

Ηuawei Ascend P7

GMF80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μου το παρει ένας φίλος που είναι Αθήνα απο το Kaizer....

εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο htc desire 816 και δε μπορω να αποφασισω...

• Απαντήσεις 659
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο htc desire 816 και δε μπορω να αποφασισω...

Δεν θα πρεπε.... Αν μου ελεγες κανα LG G3 θα σου έλεγα το G3 λόγω απόδοσης... Αν θέλεις το ποιο ομορφο κινητό με αξιοπρεπή specs P7... Και η οθονη του Desire ουτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με του P7.

Δεν θα πρεπε.... Αν μου ελεγες κανα LG G3 θα σου έλεγα το G3 λόγω απόδοσης... Αν θέλεις το ποιο ομορφο κινητό με αξιοπρεπή specs P7... Και η οθονη του Desire ουτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με του P7.

ναι,αλλα το sense 6 της htc δε συγκρινεται με τιποτα

το δουλεψα απο κοντα σημερα...εξαιρετικη κατασκευη,το μενου του καλο αλλα με ξενισε η μπαταρια...ο φιλος μου που το εχει μ ειπε οτι με το ζορι βγαζει μια μεραα!

Εχω ενα Samsung slll I9305 και λεω τωρα να αγοράσω ένα Huawei ascent P7 ,ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ο κόπος;

θα έλεγα πως αξίζει ναι, ειδικά στον τομέα εμφάνιση/ποιότητα κατασκευής/αίσθηση στο χέρι ανεβαινεις πολλές κατηγορίες..

και σαν σύνολο γενικά το θεωρώ καλύτερο.

• Administrators
ποια tampered glass απο ebay i aliexpress?

Δεν έχει καμία διαφορά, προτίμησε κάποιο επώνυμο (πχ. Nillkin) αν βρεις γιατί πλέον και τα tempered glass έχουν χάσει την ποιότητά τους.

Modpic.gif

μπορει να βγαλει ενα χρονο αυτο το κινητο;

Γιατι οχι; Και 2 και 3 εκτος και αν θελεις να παιζεις βαρια παιχνιδια.. Τοτε παρε xbox!

Ολα τα κινητά θερμαίνονται όταν εκτελούν απαιτητικές εργασίες (πχ βαριά παιχνίδια) απλά στις μεταλλικές το νιώθεις περισσότερο.

Tο παρέλαβα σήμερα.... Για τα λεφτά του δεν υπάρχει.... Δεν έχει την τεράστια διαφορά από το P6 αλλά είναι φανερά ποιο smooth... ΟΤΑ δεν μου έχει κάποια διαθέσιμη, ήρθε με την Β133....

Tο παρέλαβα σήμερα.... Για τα λεφτά του δεν υπάρχει.... Δεν έχει την τεράστια διαφορά από το P6 αλλά είναι φανερά ποιο smooth... ΟΤΑ δεν μου έχει κάποια διαθέσιμη, ήρθε με την Β133....

θελω να με ενημερωσεις για τη μπαταρια του

καλομίλητο! τι χρώμα το πήρες;

κι εμένα με Β133 ήρθε, αυτή είναι η τελευταία επίσημη διαθέσιμη ρομ

Ευχαριστω. Σε λευκο. Το P6 το ειχα σε μαυρο οποτε ειπα να αλλαξω... Στο XDA διαβασα οτι εχει βγει επισημη B606 η 609 για αρκετες Ευρωπαικες χωρες. Λογικα καποια στιγμη θα ερθει σε ολους. Το δικο μου ειναι Ολλανδικο...

Ευχαριστω. Σε λευκο. Το P6 το ειχα σε μαυρο οποτε ειπα να αλλαξω... Στο XDA διαβασα οτι εχει βγει επισημη B606 η 609 για αρκετες Ευρωπαικες χωρες. Λογικα καποια στιγμη θα ερθει σε ολους. Το δικο μου ειναι Ολλανδικο...

κι εγώ λευκό το έχω, σκέτο κουκλάκι (δεν φαίνονται εύκολα και οι δαχτυλιές στο γυαλί πίσω)

απο που βλέπεις τη χώρα που προοριζόταν;

πες με τυφλό αλλά δεν το βλέπω:O

το μόνο που λέει ειναι ''this device may be operated in all member states of the EU''

Εμενα εχει ενα αυτοκολλητο στο κουτι

μπα εμένα πέρα απο αυτό που σου ανέφερα και τα νούμερα με το imei και s/n και τα barcodes δεν αναγράφει κάτι άλλο.

μακριά απο arvato βασικά κι ας είναι και απο Ουγκαντα.. :rolleyes: