Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρω πως δεν είναι εύκολη απάντηση, διάβασα τα reviews σας εδώ ενώ είδα και κάποια review εδώ http://techingreek.com/lg-g3-parousiasi-review-allazi-ta-dedomena/ κι εδώ http://techingreek.com/htc-one-m8-review/ (σορυ για τα λινξ) και θέλω να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου Nexus 5. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: LG G3 ή HTC One M8;

Είναι υποκειμενικo. Κοίταξα το g3 πριν πάρω το m8 και δεν με ενθουσίασε καθώς ερχόμουν από το g2 συν τα οποία προβλήματα διάβασα στο επίσημο τοπικ εδώ στο φόρουμ. Μετά είδα από κοντά το m8 και μόνο από αυτό αποφάσισα και δικαιώθηκα

Θοδωρής

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, εκτός όλων των άλλων δεν υπάρχει άλλη συσκευή που να κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης.

Τι να πω, έχω πάθει πλάκα με το Μ8, τα κάνει όλα τέλεια

Θα έδινα 10' αν δεν είχε on-screen buttons.

Ο Σεπτέμβριος/ Οκτώβριος είναι ένας μήνας δοκιμών και επειδή θα αγοράσω το καινούργιο Note όπως κάθε χρόνο και iPhone 6(εταιρικό), θα περιμένω να δω και τις διαστάσεις του M8 Max, το Μ8 ΔΕΝ πρόκειται να πουληθεί. Θα είναι εδώ και θα περιμένει το λάθος των άλλων :p

edit:

H Erica κάνει από τις καλύτερες παρουσιάσεις και δίνει σημασία στις λεπτομέρειες.

HTC ONE M8: "All You Need to Know" Part 1 + 2

14 Ιουλ

28 Αυγ

Edited by Jig
edit
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παιδια βγηκε και miui για τερας,οχι πως ενδιαφερει κανενα αλλα απλα το αναφερω

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/rom-miui-4-4-2-miui-patchrom-sense-6-t2860267

Παναγιωτης

Παιδια βγηκε και miui για τερας,οχι πως ενδιαφερει κανενα αλλα απλα το αναφερω

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/rom-miui-4-4-2-miui-patchrom-sense-6-t2860267

Γιατί να μην είχα βάλει ποτέ σε καμία συσκευή miui?? Ποτέ δεν με ενθουσίασε...Ή απλά δεν ξέρω τι χάνω..;)

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλησπερα μου σε ολους.. Διαβαζοντας ολα αυτα που λετε για το κινητο θα ηθελα να προσθεσω και εγω τη γνωμη μου κατοχος m8 εδω και 3 μηνες. Καταρχας να επιβεβαιώσω οτι ειναι αριστο το κινητο σε ολα οσα προσφερει. Στην αρχη η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα με τη μικρη οθονη του αλλα στη πορεια το συνήθισα. Ειναι απίστευτα γρηγορο και smooth σε σημειο που με τρελαινει. Εφάμιλλη με iphone η ταχυτητα κ η αποκριση για να μην πω ανωτερη κ βγω κακος.. μπαταρια πολυ καλη στα χερια ολη μερα και αργα το βραδυ μπαινει στη πριζα με 10%.. Το gps τι να πω γιαυτό ακομα και μεσα στο σπιτι εχει σχεδον full σημα ουτε διακοπες ουτε τιποτα απαιχτο πραγματικα το καλυτερο gps που ειδα σε κινητο. Εχω τους χαρτες dont panic απο πλαισιο. Αυτα ολα και ο ηχος του (που θα ηθελα να ειναι λιγο πιο δυνατός) φοβαμαι πως με εχουνε δεσμευση. Το εβαλα σε αγγελια να το δωσω ετσι απλα για την αλλαγη αλλα μου φαινεται θα την αποσυρω. Δεν προκειται να βρω σε αλλη συσκευη ολα αυτα που προσφερει το m8 μαζεμενα και θα το μετανοιωσω. Οσοι ρωτατε για το αν αξιζει η αγορα του ενα θα σας πω -->> απλα μη ρωτατε. Τρεχάτε στο full... Και να φανταστειτε το κινητο μου ειναι απο τα πρωτα ελληνικα και σκεφτομουν το ρισκο μηπως τυχει ελαττωματικό αλλα ουτε κιχ απο κανεναν και πουθενά. Μπραβο htc

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε συνδυασμο με spiegen slim armor απλα τελειο και ασφαλες. Οταν ομως χαλαρωνω χαλαρωνει και αυτο γυμνο στο χερι μου ετσι για να χαρα ποιοτητα

Ξέχασα να αναφέρω κατι επισης πολυ σημαντικο τον ηχο απο τα ακουστικα. Του βαζω τα guad beat 2 της lg απο το g2 που κράτησα. Παιδια ο ηχος δεν παίζεται απιστευτα δυνατος και καθαρος. Δεν το εχω σε μαξιμουμ ενταση γιατι θα κουφαθω. Τετοιο πραμα επισης δεν εχω ξανασυναντησει σε κινητο. Σαν μετρο συγκρισης σε ολα οσα ειπα ειναι η εμπειρια χρησης που ειχα απο πολλα τελευταια μοντελα smartphone που ειχα μιας και καθε δίμηνο τρίμηνο αλλαζα. Root δεν εχω κανει ποτε ουτε ξερω πως γινεται. Sorry αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου γιατι μαζευτηκαν πολλα περισσότερα απ'οσα πιστευα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Sorry αν ειμαι off topic , αλλα ξερεις κανεις ποιος κανει διανομη τα δεματα της γαλλικης chronopost στην Ελλαδα;;

πρεπει να το κινητο να ειναι στην Πατρα (αν κρινω απο το tracking system) και δεν μου εχει ερθει τιποτα..

τι acs εχω παρει , τι γενικη ταχυδρομικη , τι ΕΛΤΑ.....τιποτα....

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Παιδιά ξέρει κανείς πως βγαίνει από την οθόνη κλειδώματος ο καιρός σε μη rooted συσκευή?
Θοδωρής

Παιδιά ξέρει κανείς πως βγαίνει από την οθόνη κλειδώματος ο καιρός σε μη rooted συσκευή?

Δε νομίζω ότι βγαίνει, τόσο καιρό δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση.

Δεν γινεται Τεο,μονο με ρουτ

Παναγιωτης

Δεν γινεται Τεο,μονο με ρουτ

Δε νομίζω ότι βγαίνει, τόσο καιρό δεν έχω δει τέτοια ρύθμιση.

Ευχαριστώ παιδιά. Χαζό να μην μπορείς να το βγάλεις γιατί μου είναι άχρηστο μιας και δουλεύει ο καιρός μόνο με GPS

Θοδωρής

Ευχαριστώ παιδιά. Χαζό να μην μπορείς να το βγάλεις γιατί μου είναι άχρηστο μιας και δουλεύει ο καιρός μόνο με GPS

Δουλεύει και με WiFi.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Θέλει GPS και τώρα που το άνοιξα πάλι δεν δείχνει.

Όχι Θοδωρή, δουλεύει με wifi και 3G

Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το GPS

Όχι Θοδωρή, δουλεύει με wifi και 3G

Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το GPS

Τι να πω? ΘΑ δω μήπως κάνω βλακεία. Παίδες παρατήρησα ότι έχω πολλές γρατζουνιές στον φακό της κάμερας. Μέγεθος τρίχας που λέμε και δεν επηρεάζουν την φωτογραφία αλλά ξενερα. Έχετε παρατηρήσει τίποτα?

Θοδωρής

Τι να πω? ΘΑ δω μήπως κάνω βλακεία. Παίδες παρατήρησα ότι έχω πολλές γρατζουνιές στον φακό της κάμερας. Μέγεθος τρίχας που λέμε και δεν επηρεάζουν την φωτογραφία αλλά ξενερα. Έχετε παρατηρήσει τίποτα?

απο μονο του ρε συ θοδωρη δεν κανει γρατζουνιες..

Μήπως προσπάθησες και εσύ να τον καθαρίσεις με.... διάφορα τρελά που διάβασα εδώ μέσα και τον σακάτεψες;

Λοιπόν σήμερα εγώ είχα ένα θεματάκι.

Έβγαλα το κινητό να τραβήξω γρήγορα μια φωτογραφία και ενώ άνοιγε η εφαρμογή κανονικά, έβλεπα μαύρη οθόνη ενώ τα buttons της κάμερας τα έβλεπα και αυτά. Μόνο με soft reset κατάφερα να δω και να φωτογραφίσω το θέμα μου.

Edited by Stoupi
3>4

Όχι ρε παιδιά δε έκανα κάτι.Λογικά απο σκόνη έγινε.θα του βάλω tempered glass :) δεν με απασχολεί φαινονται κάτω απο φως λάμπας και υπο γωνία
Θοδωρής

Θέλει GPS και τώρα που το άνοιξα πάλι δεν δείχνει.

Θέλει GPS ή έστω στο location να βάλεις το battery saving Mode, αυτο που λέει ότι θα βρίσκει με το wifi που βρίσκεσαι. Κι εγώ κλειστό έχω το location και είναι όπως εσένα στην εικόνα.

Δυστυχώς δε μπορείς να επιλέξεις ποια πόλη να φαίνεται στη lockscreen

Edited by karx

Θοδωρη, πρωτον, ανοιξε το location που σου ειπε ο karx και μην φοβασαι για την μπαταρια. (screen shot)

Δευτερον, στις ποσες μοιρες και απο ποια γωνια βλεπεις αυτη την γρατζουνια στο μεγεθος τριχας? :lol: :lol:

:p

Edited by Jig
screen shot

Θοδωρη, πρωτον, ανοιξε το location που σου ειπε ο karx και μην φοβασαι για την μπαταρια. (screen shot)

Δευτερον, στις ποσες μοιρες και απο ποια γωνια βλεπεις αυτη την γρατζουνια στο μεγεθος τριχας? :lol: :lol:

:p

Οκ με τα locations παιδιά απλά δεν ήθελα να τα ανοίξω.

Είναι από 110- 150 μοίρες (δεν τρολαρω :p )

Θοδωρής

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο ας πούμε και τίποτα άλλο.

Σήμερα έκανα μερικά τεστακια στην κάμερα.

Υπάρχουν βελτιώσεις σε σχέση με τον Απρίλιο.

Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να καταγράψεις αξιοπρεπώς έκτακτα γεγονότα.

Η κάμερα δίνει όμορφα χρώματα και σε κλειστούς χώρους με φωτισμό δωματίου βάζει στην θέση τους πολλά smartphone με φήμη καλής κάμερας.

Σε εξωτερικές ημερήσιες λήψεις, αντέχει μέχρι 50% crop.

Δηλαδή να γεμίσεις την οθόνη σου με την μισή φωτογραφία για να το πω απλά.

Το OPO δίνει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα, αλλά όχι την αμεσότητα που έχει το Μ8, αφού το Clear Image που όντως κάνει θαύματα, θέλει 3" να κάνει το processing των 10 λήψεων.

Εδω σε σύγκριση με iphone 5s και S4, σε μεγάλο crop. Υστερεί αλλά όχι απελπιστικά. Το Μ8 είναι στα αριστερά και στην πρώτη είναι με το iphone.

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/537/f5bb8Q.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/674/SAkscD.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/538/k7DvBx.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στην πρωτη αριστερα φωτογραφια, βλεπω τον ουρανο ολιγον μωβ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στην πρωτη αριστερα φωτογραφια, βλεπω τον ουρανο ολιγον μωβ.

Εγώ στην δεξιά λίγο ξεθωριασμένο :) δεν είναι την ίδια μέρα τραβηγμένες. Το iPhone το έχω δώσει.

Στην οθόνη του MacBook μου, δεν είναι καθόλου μωβ πάντως.

Η άλλη όμως με το S4 είναι την ίδια στιγμή. Και ο ουρανός αν δεις όλη την φωτο έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή στο crop-άρισμα είναι λογικό να χάσει μπορείς να τις βάλεις όλες στο 100%;

Αν δεν σου είναι κόπος πάντα.

:)