karx Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλα, δεν είναι και πολύ δύσκολο να γίνει με laser αυτό. Επίσης αν δεν το έχεις στο αυτί σου και καλεί όταν το σηκώνει ο άλλος σου κάνει μια δόνηση και σε ειδοποιεί έτσι για να μιλήσεις. Τρομερό το τηλέφωνο σε όλους τους τομείς. Αυτά τα δύο πραγματάκια μαζί με το να χτυπάει στη φουλ ένταση όταν το έχεις στην τσέπη είναι πολύ καλές και εύχρηστες προσθήκες της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Όπως επίσης όταν χτυπάει μόλις το ακουμπήσεις στο αυτί σου απαντάς αυτόματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Είστε σίγουροι πως όλα αυτά είναι προσθήκες της HTC? Γιατί τα περισσότερα εύκολα τα βρίσκεις σε πολλά κινητά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Είστε σίγουροι πως όλα αυτά είναι προσθήκες της HTC? Γιατί τα περισσότερα εύκολα τα βρίσκεις σε πολλά κινητά :) Το τελευταίο που αναφέρει ο φίλος όντως υπάρχει. Τα άλλα δεν τα έχω συναντήσει αλλού εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Η δόνηση που λες επίσης υπάρχει :) Τουλάχιστον στα LG OG + FIND5 που έχω :) Στο δεύτερο και αυτό με την τσέπη Το άλλο που χαμηλώνει η ένταση δεν ξέρω, αν το έχει βρει κανένας σε xposed ας πει γιατί με ενδιαφέρει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Ναι, τα άλλα υπάρχουν, μόνο αυτό που είπα δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει σε άλλη συσκευή. Αν χρησιμοποιείς ΒΤ χάνεις/ξεχνάς ωραία πραγματάκια που αναπληρώνονται βέβαια έχοντας ελεύθερα τα χέρια σου :p Edited August 15, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ναι, τα άλλα υπάρχουν, μόνο αυτό που είπα δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει σε άλλη συσκευή. Αν χρησιμοποιείς ΒΤ χάνεις/ξεχνάς ωραία πραγματάκια που αναπληρώνονται βέβαια έχοντας ελεύθερα τα χέρια σου :p Έτσι είναι. Μόνο bluetooth και εδώ και λίγο καιρό και smartwatch. Για αυτό δεν με πειράζει το μεγάλο μέγεθος στα κινητά άλλωστε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Είστε σίγουροι πως όλα αυτά είναι προσθήκες της HTC? Γιατί τα περισσότερα εύκολα τα βρίσκεις σε πολλά κινητά :) Ναι, αλλά όχι όλα μαζεμένα σε μια συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Χαμήλωμα έντασης όταν κουνηθεί η συσκευή > HTC desire Γύρισμα ανάποδα για απόρριψη > HTC desire Απάντηση μόλις πλησιάσει στο αυτί > Samsung galaxy s4 Δόνηση μόλις απαντήσει ο "απέναντι" > Εγώ το είδα στο desire αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έπαιζε και σε κάποια παλιότερα Nokia. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν έχουμε προβλήματα και λέμε αλλά. Ωραία είναι. Δεν μας νοιάζει που και τι. Το μόνο κακό του τηλεφώνου είναι ότι γλιστρά. Έχω θέμα. Όποιος το παίρνει στα χέρια του τρέμω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν έχουμε προβλήματα και λέμε αλλά. Ωραία είναι. Δεν μας νοιάζει που και τι. Το μόνο κακό του τηλεφώνου είναι ότι γλιστρά. Έχω θέμα. Όποιος το παίρνει στα χέρια του τρέμω. Χαχα true that! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Χαμήλωμα έντασης όταν κουνηθεί η συσκευή > HTC desire Γύρισμα ανάποδα για απόρριψη > HTC desire Απάντηση μόλις πλησιάσει στο αυτί > Samsung galaxy s4 Δόνηση μόλις απαντήσει ο "απέναντι" > Εγώ το είδα στο desire αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έπαιζε και σε κάποια παλιότερα Nokia. και στο LG G2 υπάρχουν ολα αυτά τα καλούδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Να σας κάνω μια ερώτηση πιο πολύ φιλολογικού ενδιαφέροντος!Διαβαζα τωρα το τοπικ για το αναμενόμενο note 4 και τη φημολογία οτι θα έχει 4 gb ram!Θεωρειτε οτι θα προσφέρει κάτι παραπάνω σε ταχύτητα και αποκρισιμότητα απο το m8 ή ειναι πιο πολύ για χάρη εντυπωσιασμού;Εχω δουλέψει για λίγο το note 3,το οποίο ειναι πραγματικά φοβερό κινητο απο όλες τις απόψεις αλλα σε θέμα smoothness δεν βλέπω να υπολείπεται το m8 μας!Ισα ίσα διέκρινα οτι το one ειναι και λίγο πιο ξυράφι πράγμα το οποίο διέκρινε και ο φίλος μου που έχει το note 3!Το ρωτάω αυτο γιατί ειλικρινά ΑΝ έκανα μια αλλαγή για τον άλφα,Χί,ψι λόγο το one θα ήταν για το note! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Uptime 14 μέρες και η συσκευή είναι όπως την πρώτη μέρα από άποψη smoothness. Ούτε στο Nexus αυτά, το ήθελε το Reboot πάνω στην εβδομάδα! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά από την HTC, μου κάνει μεγάλη εντύπωση! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν έχουμε προβλήματα και λέμε αλλά. Ωραία είναι. Δεν μας νοιάζει που και τι. Το μόνο κακό του τηλεφώνου είναι ότι γλιστρά. Έχω θέμα. Όποιος το παίρνει στα χέρια του τρέμω. Αλουμίνιο και τέτοιο μέγεθος είναι δυστυχώς θάνατος. Όσα και να έχω πιάσει στο χέρι μου το ίδιο θέμα είχα, ακόμα και στο Ν8 που ήταν μικροσκοπικό συγκριτικά :p Να σας κάνω μια ερώτηση πιο πολύ φιλολογικού ενδιαφέροντος!Διαβαζα τωρα το τοπικ για το αναμενόμενο note 4 και τη φημολογία οτι θα έχει 4 gb ram!Θεωρειτε οτι θα προσφέρει κάτι παραπάνω σε ταχύτητα και αποκρισιμότητα απο το m8 ή ειναι πιο πολύ για χάρη εντυπωσιασμού; Θα σου προσφέρει σίγουρα πολύ καλύτερο multitasking, διπλάσια ραμ είναι αυτή. Επίσης, δεν ξέρουμε πόσο βαριές θα είναι οι επόμενες εκδόσεις του android ;) Όταν βγει, απλά πήγαινε σε ένα κατάστημα και δοκίμασε το, περίμενε να δεις το θέματα θα έχει επίσης... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Να σας κάνω μια ερώτηση πιο πολύ φιλολογικού ενδιαφέροντος!Διαβαζα τωρα το τοπικ για το αναμενόμενο note 4 και τη φημολογία οτι θα έχει 4 gb ram!Θεωρειτε οτι θα προσφέρει κάτι παραπάνω σε ταχύτητα και αποκρισιμότητα απο το m8 ή ειναι πιο πολύ για χάρη εντυπωσιασμού;Εχω δουλέψει για λίγο το note 3,το οποίο ειναι πραγματικά φοβερό κινητο απο όλες τις απόψεις αλλα σε θέμα smoothness δεν βλέπω να υπολείπεται το m8 μας!Ισα ίσα διέκρινα οτι το one ειναι και λίγο πιο ξυράφι πράγμα το οποίο διέκρινε και ο φίλος μου που έχει το note 3!Το ρωτάω αυτο γιατί ειλικρινά ΑΝ έκανα μια αλλαγή για τον άλφα,Χί,ψι λόγο το one θα ήταν για το note! Είχα ταυτόχρονα το Νοτε 3, το Μ8 και το LG flex. Σου λέω με σιγουριά ότι το Μ8 είναι το πιο smooth και γρήγορο κινητό ever. Με διαφορά όμως. Περιμενω με αγωνία ένα εξαιντσο Μ8 και το χτυπάω στα σίγουρα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Είχα ταυτόχρονα το Νοτε 3, το Μ8 και το LG flex. Σου λέω με σιγουριά ότι το Μ8 είναι το πιο smooth και γρήγορο κινητό ever. Με διαφορά όμως. Περιμενω με αγωνία ένα εξαιντσο Μ8 και το χτυπάω στα σίγουρα. Εξαιντσο δεν θα είναι πολύ παντοφλε??Πάντως δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση να αλλάξω το m8 διότι με υπερκαλύπτει άσε που σε ομορφιά και ποιότητα υλικών αποκλείεται να είναι καλύτερο το note!Μάλλον για m9 με βλέπω όταν με το καλό βγει και ΑΝ δίνει κάτι ουσιαστικό παραπάνω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Είχα ταυτόχρονα το Νοτε 3, το Μ8 και το LG flex. Σου λέω με σιγουριά ότι το Μ8 είναι το πιο smooth και γρήγορο κινητό ever. Με διαφορά όμως. Περιμενω με αγωνία ένα εξαιντσο Μ8 και το χτυπάω στα σίγουρα. Θα συμφωνήσω απόλυτα έχοντας πριν το S5 και Note 3 Αν κυκλοφορήσει Μ8 6'' και έχουν φτιάξει λίγο τις διαστάσεις αυτό θα είναι το επόμενό μου και όχι το Ν4 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παντοφλε ξεπαντοφλε μετά από χρόνια δοκιμών, είναι η διάσταση που και σε τσέπη μου χωράει και ικανοποιεί τις ανάγκες μου για μεγάλη οθόνη. Μακάρι να βγάλει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι υπήρχε τέτοιο ανάλογο του Μ7 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Είχα ταυτόχρονα το Νοτε 3, το Μ8 και το LG flex. Σου λέω με σιγουριά ότι το Μ8 είναι το πιο smooth και γρήγορο κινητό ever. Με διαφορά όμως. Περιμενω με αγωνία ένα εξαιντσο Μ8 και το χτυπάω στα σίγουρα. Σε φέραμε με το μέρος μας. Χεχεχε. Ρε συ Αντώνη τα bezel να φτιάξουν. Μόνο αυτό. Παντοφλε ξεπαντοφλε μετά από χρόνια δοκιμών, είναι η διάσταση που και σε τσέπη μου χωράει και ικανοποιεί τις ανάγκες μου για μεγάλη οθόνη. Μακάρι να βγάλει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι υπήρχε τέτοιο ανάλογο του Μ7 HTC one max. Τεράστιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Σε φέραμε με το μέρος μας. Χεχεχε. Ρε συ Αντώνη τα bezel να φτιάξουν. Μόνο αυτό. HTC one max. Τεράστιο Η αλήθεια να λέγεται Θοδωρή. Το m8 δεν είναι τυχαία το καλύτερο κινητό φέτος, σύμφωνα με τα περισσότερα συγκριτικά τεστ. Και δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο πρόβλημα που αναφέρεται εδώ μέσα είναι ότι γλιστράει. :) Το HTC max έχει τα specs του m7 ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Η αλήθεια να λέγεται Θοδωρή. Το m8 δεν είναι τυχαία το καλύτερο κινητό φέτος, σύμφωνα με τα περισσότερα συγκριτικά τεστ. Και δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο πρόβλημα που αναφέρεται εδώ μέσα είναι ότι γλιστράει. :) Το HTC max έχει τα specs του m7 ; Δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι είναι τούμπανο πάντως. Εγώ το m8 θα το αλλαξω με το m9 μόνο. Περιμένω να δω και το one plus αν και μετά από σκέψη δεν θέλω να ανέβω σε ίντες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εριξα μια ματια στο GSMArena και ειδα οτι τα specs ηταν ιδια στο Μ7 και στο Μax με την διαφορα οτι το μεγαλο ειχε και θυρα για microSD To 7 ειχε κυκλοφορησει Φεβρουαριο και το Max οκτω μηνες μετα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι είναι τούμπανο πάντως. Εγώ το m8 θα το αλλαξω με το m9 μόνο. Περιμένω να δω και το one plus αν και μετά από σκέψη δεν θέλω να ανέβω σε ίντες Είσαι καλά ρε Θοδωρή;θα δώσεις Την καλύτερη συσκευή αποδεδειγμένα για να πάρεις τι;;; what?????μόνο με M9 με βλέπω να το αλλάζω και εσύ με ξέρεις καλά το πόσες συσκευές άλλαξα τον περασμένο χρόνο...λολ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εριξα μια ματια στο GSMArena και ειδα οτι τα specs ηταν ιδια στο Μ7 και στο Μax με την διαφορα οτι το μεγαλο ειχε και θυρα για microSD To 7 ειχε κυκλοφορησει Φεβρουαριο και το Max οκτω μηνες μετα. Άρα όπου ναναι το περιμένουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι είναι τούμπανο πάντως. Εγώ το m8 θα το αλλαξω με το m9 μόνο. Περιμένω να δω και το one plus αν και μετά από σκέψη δεν θέλω να ανέβω σε ίντες Έχει τα θεματακια του το opo Θοδωρή. Μην το σκέφτεσαι καν Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts