Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό μην το φοβάσαι καθόλου. Τόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το Μ7 και η εμπειρία είναι πάντα καλύτερη ή ίδια :)

Ωραία σε Ευχαριστώ. Το πήρα με φόβο από το g2 που Στην αλλαγή έπεσε λίγο σε αυτονομία

Θοδωρής

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία σε Ευχαριστώ. Το πήρα με φόβο από το g2 που Στην αλλαγή έπεσε λίγο σε αυτονομία

Καλημέρα Θοδωρή ακόμα να ξεφύγεις από τις παιδικές ασθένειες;;;εδώ όταν λέμε αναβάθμιση εννοούμε αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση

Παναγιωτης

O λόγος που ''έφυγα'' από Note 3 ..... η αναβάθμιση σε 4.4.2

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλημέρα σε όλους, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία είναι λιγάκι καλύτερη με την 4.4.3.. Μπορώ και κρίνω γιατί χρησιμοποιώ στις ίδιες ακριβώς συνθήκες την συσκευή τις τελευταίες μέρες, θα το δω σήμερα συνολικά να βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα

Καλημέρα σε όλους, έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία είναι λιγάκι καλύτερη με την 4.4.3.. Μπορώ και κρίνω γιατί χρησιμοποιώ στις ίδιες ακριβώς συνθήκες την συσκευή τις τελευταίες μέρες, θα το δω σήμερα συνολικά να βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα

Good news!!:D

Υπάρχει τελικα ο stock file manager?

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

[[ATTACH]47985[/ATTACH]ποιος ξερει τη χρηση του;;το γυρισα σε art ηταν σα να εκανε εγκατασταση το λειτουργικο απο την αρχη.πιανει λιγο περισσοτερο χωρο στη μνημη του τηλεφωνου κατα τα αλλα διαφορα δε βλεπω σε ταχυτητα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Θοδωρή ακόμα να ξεφύγεις από τις παιδικές ασθένειες;;;εδώ όταν λέμε αναβάθμιση εννοούμε αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση

Παναγιώτη στο g2 η αλλαγή με χάλασε μόνο στην μπαταρία. Θα κάνω και εγώ την αναβάθμιση σιγά σιγά.

Ευθύμη να σαι καλά. Μόλις ήρθα χωριό και θα ειμαι ξανά όλη μέρα με data 3g(το έχω λιώσει το τηλέφωνο και το λυπάμαι) οπότε θα τεσταρω και εγώ να δω διάφορα με προχθές που ήμουν στο άλλο

Επίσης. Στο χωριό που είμαι τώρα είναι στη μέση του πουθενά κάτω από το θερμό.

Περιστέρι Τριχωνίδας. Λοιπόν με note 2 εδώ δεν είχα σήμα gsm καν. Τώρα είμαι με 4γραμες 3g και πιάνω H+ ααααααντε γεια.

Edited by tpal
Θοδωρής

[[ATTACH]47985[/ATTACH]ποιος ξερει τη χρηση του;;το γυρισα σε art ηταν σα να εκανε εγκατασταση το λειτουργικο απο την αρχη.πιανει λιγο περισσοτερο χωρο στη μνημη του τηλεφωνου κατα τα αλλα διαφορα δε βλεπω σε ταχυτητα.

Νομιζω με το ART θεωρητικα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. ΕΙναι νομιζω η καινουρια τεχνολογια, αλλα δεν υπαρχει 100% συμβατοτητα με εφαρμογες νομιζω.

Νομιζω με το ART θεωρητικα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. ΕΙναι νομιζω η καινουρια τεχνολογια, αλλα δεν υπαρχει 100% συμβατοτητα με εφαρμογες νομιζω.

Σωστά μερικές δεν δουλεύουν και για όποιον είναι ρουτ δεν δουλεύει το xposed

Παναγιωτης

Σχετικα με το ART και το dalvik.Όσοι δεν γνωρίζετε αγγλικά βαλτε το στο Google translate.Θα πάρετε μια ιδέα.

http://www.xda-developers.com/android/the-art-of-android/

Προσωπικά θα γυρίσω σε ART όταν θα το κανει default η Google.Τώρα απο μπαταρία, με την αναβάθμιση σε 4.4.3,τη βρίσκω μια χαρά.Μπορω να πω και καλυτερα απο 4.4.2.Αυτό όμως στη συσκευή μου,με τις εφαρμογές που τρέχω και τη χρηση που κάνω.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά, δεν πρόλαβα να χαρώ το κινητό και ανακάλυψα με το καλημέρα ότι με το που ανοίγω την καμερα μου λέει ότι "καλύπτω την duo camera". Φυσικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο, ούτε με δάχτυλα, ούτε με κάλυμμα, ούτε θήκη και με σούπερ φωτισμό.

Ξέρει κανείς αν διορθώνει κάπως αυτό το bug? Oχι τίποτα άλλο, είμαι διακοπές και δεν μπορώ να χαρώ τα ufocus kαι 3D

... Στο χωριό που είμαι τώρα είναι στη μέση του πουθενά κάτω από το θερμό.

Περιστέρι Τριχωνίδας. Λοιπόν με note 2 εδώ δεν είχα σήμα gsm καν. Τώρα είμαι με 4γραμες 3g και πιάνω H+ ααααααντε γεια.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Από σήμα είδα μεγάλη διαφορά συγκρινόμενα πάντα με άλλα στον ίδιο πάροχο.

Υ.Γ. Θερμό ή Θέρμο.

Φιλικά Παναγιώτης.

3>4

Σχετικα με το ART και το dalvik.Όσοι δεν γνωρίζετε αγγλικά βαλτε το στο Google translate.Θα πάρετε μια ιδέα.

http://www.xda-developers.com/android/the-art-of-android/

Προσωπικά θα γυρίσω σε ART όταν θα το κανει default η Google.Τώρα απο μπαταρία, με την αναβάθμιση σε 4.4.3,τη βρίσκω μια χαρά.Μπορω να πω και καλυτερα απο 4.4.2.Αυτό όμως στη συσκευή μου,με τις εφαρμογές που τρέχω και τη χρηση που κάνω.

Η επόμενη έκδοση θα τρέχει ART by default, άρα δεν θα χρειαστεί να γυρίσεις τίποτα εσύ.

Μόλις πέρασα και εγώ την 4.4.3 :)

Η επόμενη έκδοση θα τρέχει ART by default, άρα δεν θα χρειαστεί να γυρίσεις τίποτα εσύ.

Μόλις πέρασα και εγώ την 4.4.3 :)

Ακριβως αυτό εννοώ.Θα με γυρίσει το ίδιο το λειτουργικό.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στα ελληνικά να υποθέσω δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση έ;

Γιατί εμένα δεν έχει έρθει τίποτα...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Στα ελληνικά να υποθέσω δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση έ;

Γιατί εμένα δεν έχει έρθει τίποτα...

Σε πολλούς δεν έχει έρθει ακόμα, ούτε σε μένα με Γερμανικό (HTC_102).

Technically Android 4.4.3, but with security fixes from 4.4.4

System Improvements

Android 4.4.3

Security fixes

Performance optimization

Wifi

Bluetooth

Mobile network

Application updates

Camera

Gallery (Image Match)

Settings (Power History)

HTC Sync Manager

Sense experience optimization

Boomsound

Extreme Power Saving Mode

Motion Launch

Quick Setting

ΥΓ. Υπάρχει τρόπος να περάσετε μόνοι σας την ΟΤΑ 4.4.3... Διαβάστε εδώ. Εγώ έτσι την πέρασα.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Από σήμα είδα μεγάλη διαφορά συγκρινόμενα πάντα με άλλα στον ίδιο πάροχο.

Υ.Γ. Θερμό ή Θέρμο.

Φιλικά Παναγιώτης.

Θέρμο το λεξικό φταίει και εγώ που δεν ειδα

Θοδωρής

Technically Android 4.4.3, but with security fixes from 4.4.4

ΥΓ. Υπάρχει τρόπος να περάσετε μόνοι σας την ΟΤΑ 4.4.3... Διαβάστε εδώ. Εγώ έτσι την πέρασα.

Το λινκ σου είναι για το sunshine .Δεν λέει τίποτα για ΟΤΑ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αφού βάλεις το sunshine και γίνει η συσκευή S-Off κατεβάσεις το ΟΤΑ file (xda) το περνάς στην εσωτερική μνήμη - μπαίνεις recovery και το τρέχεις.

Επιβεβαιώνω ότι Μετά την αναβάθμιση η εμπειρία χρήσης παραμένει στα καλύτερα και έχουμε ένα τσικ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Ίδια χρήση με 3g data on όλη την ώρα και μου δίνει ένα τέταρτο παραπάνω.
Θοδωρής

Υ.Γ. Θερμό ή Θέρμο.

Φιλικά Παναγιώτης.

Όντως τεράστια διαφορά με το προηγούμενο κινητό μου (HTC ONE X)! Στα περισσότερα μέρη πλέον από gsm ή αδύνατο 3g τώρα πια αν όχι 4g καμπάνα 3g!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω με εικονίδιο στο notification bar το είδος του δικτύου που εκπέμπει?

Υ. Γ. : Γειά σου πατρίδα! Απέναντι ακριβώς από την λίμνη είναι το δικό μου χωριό! Δαφνιάς Μακρυνείας!