Pharmex Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημέρα, έχω κάτι μήνες την 6.0 και γίνεται το εξής κουφό, το βράδυ που πάντα βάζω το κινητό σε flight mode και κλείνω το wifi, μου ρημάζει τη μπαταρία, ναι εννοώ όσο κοιμάμαι.. χτες για παράδειγμα το άφησα στο 38% και σήμερα το βρήκα κλειστό, άλλες μέρες απο 75% το βρίσκω στο 16% λες και σερφάρει μόνο του. Το έκανα restore σε factory settings πριν καιρό αλλά πάλι τα ίδια. Το κινητό δεν έχει γίνει root ποτέ και στο μενού της μπαταρίας δεν δειχνει καποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να δουλεύει το βράδυ (δεν έχω καν εφαρμογές μετά το restore) αλλα λέει ότι ειναι awake. ΥΓ.: Να προσθέσω ότι 2η φορά την πατάω και κλείνει απο μπαταρία και χάνω έτσι τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης μαζί με ήχους, θέματα μπλα μπλα μπλα... Κάτι μήνες; Εμένα γιατί δε μου έχει έρθει ακόμη; Δεν έχω κάνει ποτέ ρουτ και είμαι πάντα με στοκ ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημέρα, έχω κάτι μήνες την 6.0 και γίνεται το εξής κουφό, το βράδυ που πάντα βάζω το κινητό σε flight mode και κλείνω το wifi, μου ρημάζει τη μπαταρία, ΥΓ.: Να προσθέσω ότι 2η φορά την πατάω και κλείνει απο μπαταρία και χάνω έτσι τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης μαζί με ήχους, θέματα μπλα μπλα μπλα... Φόρτιζε λίγο το κινητό πριν το βάλεις σε flight mode ώστε το πρωί να το προλαβαίνεις ανοιχτό έστω με λίγη μπαταρία και κάνε εγκατάσταση το GSam battery monitor. Με αυτό μάλλον θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι σου καταναλώνει τόσο μπαταρία. Κάτι μήνες; Εμένα γιατί δε μου έχει έρθει ακόμη; Δεν έχω κάνει ποτέ ρουτ και είμαι πάντα με στοκ ρομ. Μήπως είναι branded σε κάποια μη ευρωπαϊκή εταιρία η συσκευή σου; Τι CID έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μήπως είναι branded σε κάποια μη ευρωπαϊκή εταιρία η συσκευή σου; Τι CID έχει; Όχι, δεν είναι. Μάλιστα, έχω 2, ένα χρυσό και ένα γκρι (και τα 2 unbranded). Δεν τα έχω μαζί μου τώρα (είμαι εκτός Αθηνών) για να σου πω τα CIDs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Software number πες μας Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ξαφνικά χάλασε το touch digitizer Π.χ πατάω για κλήση 123 και αυτό πληκτρολογεί 456. Πήρα τηλ στο service με είπαν να το πάω από εκεί να με που και μίλησα και με την HTC με είπε αν δεν έχει γίνει κατάχρηση της συσκευής είναι μέσα στην εγγύηση αλλιώς που ρώτησα σε άλλο service είναι γύρω στο 100ρικο.. έχει κανένας καμιά παρόμοια εμπειρία ?? Υ.Γ. από την HTC με είπαν να το κάνω επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων.. αλλά νομίζω πως δεν παίζει ρόλο και τζάμπα θα το κάνω τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Software number πες μας Και τα 2 είναι 4.16.401.13. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Το update για αυτό το software number έχει κυκλοφορήσει. Δεν τίθεται επομένως το θέμα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δηλαδή όταν πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Ενημερώσεις λογισμικού -> Έλεγχος τώρα, σου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις; Υ.Γ. από την HTC με είπαν να το κάνω επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων.. αλλά νομίζω πως δεν παίζει ρόλο και τζάμπα θα το κάνω τελικά. Αν σου είπαν έτσι, τότε κατά πάσα πιθανότητα και στο σέρβις αν το πας θα το κάνουν, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν το γλυτώνεις. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να βοηθήσω. Edited March 15, 2016 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το update για αυτό το software number έχει κυκλοφορήσει. Δεν τίθεται επομένως το θέμα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δηλαδή όταν πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Ενημερώσεις λογισμικού -> Έλεγχος τώρα, σου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις; Ακριβώς! Μήπως να δοκιμάσω και μέσω HTC Sync; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δεν έχω ιδέα αν και πως γίνεται μέσω HTC Sync. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα την απώλεια δεδομένων δεν βλέπω να την γλυτώνεις εκτός αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μαγικό κόλπο. Έχω διαβάσει και άλλες αναφορές να μην εμφανίζεται το notification για update ούτε αυτόματα ούτε με χειροκίνητο έλεγχο και η μόνη λύση που διάβασα ήταν το factory reset. Η άλλη λύση είναι να περάσεις το update χειροκίνητα, βάζοντας το αρχείο στην sd και κάνοντάς το εγκατάσταση μέσω bootloader. Σε κάθε περίπτωση θα χάσεις τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Με αφορμή το Μ10 που το θεωρώ ενδιαφέρον και πιστεύω ότι η HTC θα τα δώσει όλα, διαβάζω αρκετά και για το Μ9. Βλέπω ότι όλοι λατρεύετε το Sense Ui και θα ήθελα από εσάς που το ξέρετε την άποψή σας, τα θετικά και τα δυνατά του σημεία.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Έχει το smoothness των Nexus, δίνει πολύ βάση η HTC στο software, τα bug είναι λιγότερα και πιο ασήμαντα από ότι σε άλλες εταιρίες, κάνει κορυφαία διαχείριση της ram (το Μ8 με 2GB ακόμα δεν το έχω κολλήσει), έχει καλύτερα toggles στο notification bar από ότι στο vanilla android, έχει βολικά toggles σε μορφή widget, το λειτουργικό δεν είναι bloated με ανούσια feature και προχειρότητες, σου δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση της συσκευής με τα θέματα χωρίς να την επιβαρύνει, όλες οι εφαρμογές της HTC ενημερώνονται μέσω Play και οι συχνές αναβαθμίσεις δείχνουν πως υπάρχει κόσμος από πίσω που ασχολείται σοβαρά και εντατικά. Αυτά από εμένα. Edit: Ξέχασα να πω ότι έχουμε πάρα πολύ καλή αυτονομία παρά την χωρητικότητα της μπαταρίας (2600mah) που συγκριτικά με τις σημερινές ναυαρχίδες θεωρείται μικρή. Μία ακόμα ένδειξη του καλού λογισμικού της HTC. Edited March 18, 2016 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά έχει αλλάξει κανεις μπαταρια; Ποσο κοστίζει; Κοντεύει 2 χρόνια και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μπαταρια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά έχει αλλάξει κανεις μπαταρια; Ποσο κοστίζει; Κοντεύει 2 χρόνια και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μπαταρια. Σε Γερμανό στη γειτονιά μου στην Ελλάδα για αλλαγή εκτός εγγύησης (φυσικά) ζητάει 15 ευρώ περαστικά για το Μ8 με δικιά σου μπαταρία, 50 με δικιά του. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoispag Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Μολις βαζω το κινητο να φορτισει ανοιγει αυτοματα χωρις να το επιθυμω το WiFi . Υπαρχει καποια ρυθμιση με την οποια μπορω να σταματησω αυτο το φαινομενο?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο. Δεν έχει τέτοια δυνατότητα το Μ8. Μήπως στο κάνει κάποια δική σου εφαρμογή όπως το Tasker; Είσαι με official rom; Ποια έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ξέρουμε πώς να απενεργοποιουμε τον κωδικό σιμ στη συσκευή μας με marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε Γερμανό στη γειτονιά μου στην Ελλάδα για αλλαγή εκτός εγγύησης (φυσικά) ζητάει 15 ευρώ περαστικά για το Μ8 με δικιά σου μπαταρία, 50 με δικιά του. Ευχαριστώ πολύ. Ειναι περίπου 20% κάτω σε σχέση με καινούργιο οποτε λέω να περιμένω λιγο ακόμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω ενα M8 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ μέσω IMEI και serial number να βρω αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Μόνο με το IMEI στο sndeep.info μου βγάζει σε παρένθεση 0PKV100. Είναι κωδικός της συσκευής αυτός; Ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αγοράσω ενα M8 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ μέσω IMEI και serial number να βρω αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Μόνο με το IMEI στο sndeep.info μου βγάζει σε παρένθεση 0PKV100. Είναι κωδικός της συσκευής αυτός; Ξέρετε; Καλησπερα δωσε το imei στο chat της htc και θα σε ενημερωσουν αμεσα http://www.htc.com/gr/contact/chat/ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;, Προφανώς έκανες το τελευταίο update το οποίο είναι χάλια. Μόνη λύση απεγκατάσταση και ψάξε στο internet να βρεις την παλαιότερη έκδοση ή περιμένεις το νέο update που διορθώνει τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Προφανώς έκανες το τελευταίο update το οποίο είναι χάλια. Μόνη λύση απεγκατάσταση και ψάξε στο internet να βρεις την παλαιότερη έκδοση ή περιμένεις το νέο update που διορθώνει τα προβλήματα. Διορθώθηκε μόνο του τελικά ,ευχαριστώ. Νόμιζα πως κάποιο θέμα είχε με το Μ8 και τους κωδικούς,αλλά τελικά ήταν θέμα της έκδοσης του tapatalk. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karnarolis Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλησπέρα, έκανα μονο root το κινητο και άλλαξα το αρχειο \etc\hosts για να κοψω τις διαφημισεις. Ξαφνικα ξανάρχισαν, κοιταζω το αρχειο και ειναι γεματο "κινεζικα". Αντιγραφω το παλιο, σε μερικες μερες πάλι τα ιδια. Υπάρχει πιθανοτητα καποιο site να το "καταλαβαινει" και να αλλάζει το αρχείο hosts; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα, έκανα μονο root το κινητο και άλλαξα το αρχειο \etc\hosts για να κοψω τις διαφημισεις. Ξαφνικα ξανάρχισαν, κοιταζω το αρχειο και ειναι γεματο "κινεζικα". Αντιγραφω το παλιο, σε μερικες μερες πάλι τα ιδια. Υπάρχει πιθανοτητα καποιο site να το "καταλαβαινει" και να αλλάζει το αρχείο hosts; Γιατί δεν βάζεις απλά το adfree να κάνει αυτό τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Κάτι πείραξα και δεν ανοίγει με double tap., Που βρίσκεται η ρύθμιση γιατί δεν την βρίσκω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts