Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω κάτι μήνες την 6.0 και γίνεται το εξής κουφό, το βράδυ που πάντα βάζω το κινητό σε flight mode και κλείνω το wifi, μου ρημάζει τη μπαταρία, ναι εννοώ όσο κοιμάμαι.. χτες για παράδειγμα το άφησα στο 38% και σήμερα το βρήκα κλειστό, άλλες μέρες απο 75% το βρίσκω στο 16% λες και σερφάρει μόνο του. Το έκανα restore σε factory settings πριν καιρό αλλά πάλι τα ίδια. Το κινητό δεν έχει γίνει root ποτέ και στο μενού της μπαταρίας δεν δειχνει καποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να δουλεύει το βράδυ (δεν έχω καν εφαρμογές μετά το restore) αλλα λέει ότι ειναι awake.

ΥΓ.: Να προσθέσω ότι 2η φορά την πατάω και κλείνει απο μπαταρία και χάνω έτσι τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης μαζί με ήχους, θέματα μπλα μπλα μπλα...

Κάτι μήνες; Εμένα γιατί δε μου έχει έρθει ακόμη; Δεν έχω κάνει ποτέ ρουτ και είμαι πάντα με στοκ ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, έχω κάτι μήνες την 6.0 και γίνεται το εξής κουφό, το βράδυ που πάντα βάζω το κινητό σε flight mode και κλείνω το wifi, μου ρημάζει τη μπαταρία,

ΥΓ.: Να προσθέσω ότι 2η φορά την πατάω και κλείνει απο μπαταρία και χάνω έτσι τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης μαζί με ήχους, θέματα μπλα μπλα μπλα...

Φόρτιζε λίγο το κινητό πριν το βάλεις σε flight mode ώστε το πρωί να το προλαβαίνεις ανοιχτό έστω με λίγη μπαταρία και κάνε εγκατάσταση το GSam battery monitor. Με αυτό μάλλον θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι σου καταναλώνει τόσο μπαταρία.

Κάτι μήνες; Εμένα γιατί δε μου έχει έρθει ακόμη; Δεν έχω κάνει ποτέ ρουτ και είμαι πάντα με στοκ ρομ.

Μήπως είναι branded σε κάποια μη ευρωπαϊκή εταιρία η συσκευή σου; Τι CID έχει;

Μήπως είναι branded σε κάποια μη ευρωπαϊκή εταιρία η συσκευή σου; Τι CID έχει;

Όχι, δεν είναι. Μάλιστα, έχω 2, ένα χρυσό και ένα γκρι (και τα 2 unbranded). Δεν τα έχω μαζί μου τώρα (είμαι εκτός Αθηνών) για να σου πω τα CIDs.

Software number πες μας

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα ξαφνικά χάλασε το touch digitizer Π.χ πατάω για κλήση 123 και αυτό πληκτρολογεί 456. Πήρα τηλ στο service με είπαν να το πάω από εκεί να με που και μίλησα και με την HTC με είπε αν δεν έχει γίνει κατάχρηση της συσκευής είναι μέσα στην εγγύηση αλλιώς που ρώτησα σε άλλο service είναι γύρω στο 100ρικο.. έχει κανένας καμιά παρόμοια εμπειρία ??

Υ.Γ. από την HTC με είπαν να το κάνω επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων.. αλλά νομίζω πως δεν παίζει ρόλο και τζάμπα θα το κάνω τελικά.

Το update για αυτό το software number έχει κυκλοφορήσει. Δεν τίθεται επομένως το θέμα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δηλαδή όταν πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Ενημερώσεις λογισμικού -> Έλεγχος τώρα, σου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις;

Υ.Γ. από την HTC με είπαν να το κάνω επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων.. αλλά νομίζω πως δεν παίζει ρόλο και τζάμπα θα το κάνω τελικά.

Αν σου είπαν έτσι, τότε κατά πάσα πιθανότητα και στο σέρβις αν το πας θα το κάνουν, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν το γλυτώνεις. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Edited by gms

Το update για αυτό το software number έχει κυκλοφορήσει. Δεν τίθεται επομένως το θέμα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Δηλαδή όταν πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Ενημερώσεις λογισμικού -> Έλεγχος τώρα, σου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις;

Ακριβώς! Μήπως να δοκιμάσω και μέσω HTC Sync;

Δεν έχω ιδέα αν και πως γίνεται μέσω HTC Sync. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα την απώλεια δεδομένων δεν βλέπω να την γλυτώνεις εκτός αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μαγικό κόλπο. Έχω διαβάσει και άλλες αναφορές να μην εμφανίζεται το notification για update ούτε αυτόματα ούτε με χειροκίνητο έλεγχο και η μόνη λύση που διάβασα ήταν το factory reset. Η άλλη λύση είναι να περάσεις το update χειροκίνητα, βάζοντας το αρχείο στην sd και κάνοντάς το εγκατάσταση μέσω bootloader. Σε κάθε περίπτωση θα χάσεις τα δεδομένα σου.

Καλημέρα στην παρέα. Με αφορμή το Μ10 που το θεωρώ ενδιαφέρον και πιστεύω ότι η HTC θα τα δώσει όλα, διαβάζω αρκετά και για το Μ9. Βλέπω ότι όλοι λατρεύετε το Sense Ui και θα ήθελα από εσάς που το ξέρετε την άποψή σας, τα θετικά και τα δυνατά του σημεία.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Έχει το smoothness των Nexus, δίνει πολύ βάση η HTC στο software, τα bug είναι λιγότερα και πιο ασήμαντα από ότι σε άλλες εταιρίες, κάνει κορυφαία διαχείριση της ram (το Μ8 με 2GB ακόμα δεν το έχω κολλήσει), έχει καλύτερα toggles στο notification bar από ότι στο vanilla android, έχει βολικά toggles σε μορφή widget, το λειτουργικό δεν είναι bloated με ανούσια feature και προχειρότητες, σου δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση της συσκευής με τα θέματα χωρίς να την επιβαρύνει, όλες οι εφαρμογές της HTC ενημερώνονται μέσω Play και οι συχνές αναβαθμίσεις δείχνουν πως υπάρχει κόσμος από πίσω που ασχολείται σοβαρά και εντατικά. Αυτά από εμένα.

Edit: Ξέχασα να πω ότι έχουμε πάρα πολύ καλή αυτονομία παρά την χωρητικότητα της μπαταρίας (2600mah) που συγκριτικά με τις σημερινές ναυαρχίδες θεωρείται μικρή. Μία ακόμα ένδειξη του καλού λογισμικού της HTC.

Edited by gms

Παιδιά έχει αλλάξει κανεις μπαταρια; Ποσο κοστίζει;

Κοντεύει 2 χρόνια και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μπαταρια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά έχει αλλάξει κανεις μπαταρια; Ποσο κοστίζει;

Κοντεύει 2 χρόνια και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μπαταρια.

Σε Γερμανό στη γειτονιά μου στην Ελλάδα για αλλαγή εκτός εγγύησης (φυσικά) ζητάει 15 ευρώ περαστικά για το Μ8 με δικιά σου μπαταρία, 50 με δικιά του.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Μολις βαζω το κινητο να φορτισει ανοιγει αυτοματα χωρις να το επιθυμω το WiFi . Υπαρχει καποια ρυθμιση με την οποια μπορω να σταματησω αυτο το φαινομενο?Ευχαριστω.

Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο. Δεν έχει τέτοια δυνατότητα το Μ8. Μήπως στο κάνει κάποια δική σου εφαρμογή όπως το Tasker; Είσαι με official rom; Ποια έχεις;

Σε Γερμανό στη γειτονιά μου στην Ελλάδα για αλλαγή εκτός εγγύησης (φυσικά) ζητάει 15 ευρώ περαστικά για το Μ8 με δικιά σου μπαταρία, 50 με δικιά του.

Ευχαριστώ πολύ.

Ειναι περίπου 20% κάτω σε σχέση με καινούργιο οποτε λέω να περιμένω λιγο ακόμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να αγοράσω ενα M8 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ μέσω IMEI και serial number να βρω αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Μόνο με το IMEI στο sndeep.info μου βγάζει σε παρένθεση 0PKV100. Είναι κωδικός της συσκευής αυτός; Ξέρετε;

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να αγοράσω ενα M8 και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ μέσω IMEI και serial number να βρω αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Μόνο με το IMEI στο sndeep.info μου βγάζει σε παρένθεση 0PKV100. Είναι κωδικός της συσκευής αυτός; Ξέρετε;

Καλησπερα δωσε το imei στο chat της htc και θα σε ενημερωσουν αμεσα

http://www.htc.com/gr/contact/chat/

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock.

Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;,

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock.

Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;,

Προφανώς έκανες το τελευταίο update το οποίο είναι χάλια. Μόνη λύση απεγκατάσταση και ψάξε στο internet να βρεις την παλαιότερη έκδοση ή περιμένεις το νέο update που διορθώνει τα προβλήματα.

Προφανώς έκανες το τελευταίο update το οποίο είναι χάλια. Μόνη λύση απεγκατάσταση και ψάξε στο internet να βρεις την παλαιότερη έκδοση ή περιμένεις το νέο update που διορθώνει τα προβλήματα.

Διορθώθηκε μόνο του τελικά ,ευχαριστώ.

Νόμιζα πως κάποιο θέμα είχε με το Μ8 και τους κωδικούς,αλλά τελικά ήταν θέμα της έκδοσης του tapatalk.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα,

έκανα μονο root το κινητο και άλλαξα το αρχειο \etc\hosts για να κοψω τις διαφημισεις. Ξαφνικα ξανάρχισαν, κοιταζω το αρχειο και ειναι γεματο "κινεζικα". Αντιγραφω το παλιο, σε μερικες μερες πάλι τα ιδια. Υπάρχει πιθανοτητα καποιο site να το "καταλαβαινει" και να αλλάζει το αρχείο hosts;

• Administrators
Καλησπέρα,

έκανα μονο root το κινητο και άλλαξα το αρχειο \etc\hosts για να κοψω τις διαφημισεις. Ξαφνικα ξανάρχισαν, κοιταζω το αρχειο και ειναι γεματο "κινεζικα". Αντιγραφω το παλιο, σε μερικες μερες πάλι τα ιδια. Υπάρχει πιθανοτητα καποιο site να το "καταλαβαινει" και να αλλάζει το αρχείο hosts;

Γιατί δεν βάζεις απλά το adfree να κάνει αυτό τη δουλειά;

Modpic.gif

Κάτι πείραξα και δεν ανοίγει με double tap., Που βρίσκεται η ρύθμιση γιατί δεν την βρίσκω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull