Te_salat Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Χθες πέρασα κι εγώ το τζαμακι της κάμερας με οδοντοκρεμα. Δεν είχα έντονο πρόβλημα με θολωμα στις φωτογραφίες, άλλα παρατήρησα στο γυαλί οτι σε κάποια σημεία είχε φύγει η επίστρωση. Με την κρέμα έγινε σαν καινούργιο. Το δοκίμασα με ήλιο και οι φωτό βγήκαν υπέροχες. Κακώς βάζουν αυτή την αντανακλαστική επίστρωση. Πιστεύω οτι στο Μ9 θα πανε σε 16αρα κάμερα. Ειναι πολύς ο κόσμος που νομίζει οτι η κάμερα του ειναι μια απλή 4αρα και δεν το αγοράζει γιατί θέλει κάτι καλύτερο. Ελπίζω μόνο να διατηρήσουν τις δυνατότητες της. @griniaris Στην τηλεόραση μου έχω ενα στικακι. Μ αυτό συνδέεται από ευθείας με την έξοδο πολυμέσων, χωρίς έξτρα εφαρμογή. Edited November 9, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Χθες πέρασα κι εγώ το τζαμακι της κάμερας με οδοντοκρεμα. Δεν είχα έντονο πρόβλημα με θολωμα στις φωτογραφίες, άλλα παρατήρησα στο γυαλί οτι σε κάποια σημεία είχε φύγει η επίστρωση. Με την κρέμα έγινε σαν καινούργιο. Το δοκίμασα με ήλιο και οι φωτό βγήκαν υπέροχες. Κακώς βάζουν αυτή την αντανακλαστική επίστρωση. Πιστεύω οτι στο Μ9 θα πανε σε 16αρα κάμερα. Ειναι πολύς ο κόσμος που νομίζει οτι η κάμερα του ειναι μια απλή 4αρα και δεν το αγοράζει γιατί θέλει κάτι καλύτερο. Ελπίζω μόνο να διατηρήσουν τις δυνατότητες της. @griniaris Στην τηλεόραση μου έχω ενα στικακι. Μ αυτό συνδέεται από ευθείας με την έξοδο πολυμέσων, χωρίς έξτρα εφαρμογή. Τι στικακι ειναι αυτο;η δικη μου τηλεοραση υποστηριζει miracast αλλα δε συνδεεται με τιποτα με m8.το g2 αντιθετως συνδεεται γρηγορα και η εικονα του κινητου εμφανιζεται αμεσα στην tv.ξενερωμα Edited November 9, 2014 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τι στικακι ειναι αυτο;η δικη μου τηλεοραση υποστηριζει miracast αλλα δε συνδεεται με τιποτα με m8.το g2 αντιθετως συνδεεται γρηγορα και η εικονα του κινητου εμφανιζεται αμεσα στην tv.ξενερωμα Ειναι για TV που δεν υποστηρίζουν σύνδεση με smartphones. Μπορω να βλέπω οτι κάνω στο κινητό και να προβάλω φωτό και βίντεο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εχει πολυ μικρη καταλανωση μπαταριας το wifi η ειναι ιδεα μου ? Το εχω ενεργο συμφωνα με το gsam 5 ωρες και 30 λεπτα και εχει καταναλωσει μονο 2,3% Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ειναι για TV που δεν υποστηρίζουν σύνδεση με smartphones. Μπορω να βλέπω οτι κάνω στο κινητό και να προβάλω φωτό και βίντεο. Έχεις πρόχειρο κάποιο λινκ Κώστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ειναι για TV που δεν υποστηρίζουν σύνδεση με smartphones. Μπορω να βλέπω οτι κάνω στο κινητό και να προβάλω φωτό και βίντεο. Παντως απ οτι εψαξα στο ιντερνετ ειδα οτι υπαρχουν ακομα πολλα προβληματα σε συνδεσιμοτητα χωρις να ξεκαθαριζει αν φταινε οι tv η τα κινητα.κριμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Χθες πέρασα κι εγώ το τζαμακι της κάμερας με οδοντοκρεμα. Δεν είχα έντονο πρόβλημα με θολωμα στις φωτογραφίες, άλλα παρατήρησα στο γυαλί οτι σε κάποια σημεία είχε φύγει η επίστρωση. Με την κρέμα έγινε σαν καινούργιο. Το δοκίμασα με ήλιο και οι φωτό βγήκαν υπέροχες. Κακώς βάζουν αυτή την αντανακλαστική επίστρωση. Πιστεύω οτι στο Μ9 θα πανε σε 16αρα κάμερα. Ειναι πολύς ο κόσμος που νομίζει οτι η κάμερα του ειναι μια απλή 4αρα και δεν το αγοράζει γιατί θέλει κάτι καλύτερο. Ελπίζω μόνο να διατηρήσουν τις δυνατότητες της. @griniaris Στην τηλεόραση μου έχω ενα στικακι. Μ αυτό συνδέεται από ευθείας με την έξοδο πολυμέσων, χωρίς έξτρα εφαρμογή. Για ακόμη μια φορά συγκριναμε την κάμερα του M8 με την κάμερα του Ζ3 , μάλιστα του Ζ3 παρακαλώ και η νικη του Μ8 ήταν προφανέστατη εναντίον μιας κάμερας πολλαπλάσιων μεγαπιξελς.. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχεις πρόχειρο κάποιο λινκ Κώστα; αυτό ειναι μάλλον. Το έχω κανά χρόνο. Για ακόμη μια φορά συγκριναμε την κάμερα του M8 με την κάμερα του Ζ3 , μάλιστα του Ζ3 παρακαλώ και η νικη του Μ8 ήταν προφανέστατη εναντίον μιας κάμερας πολλαπλάσιων μεγαπιξελς.. Έχεις δείγματα να μας ανεβάσεις; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αυτό ειναι μάλλον. Το έχω κανά χρόνο. Έχεις δείγματα να μας ανεβάσεις; Όχι Κώστα ,γιατί η σύγκριση έγινε στη συνάντηση με τα παιδιά της Πάτρας και ο καθένας κράτησε τις δικές του φωτογραφίες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Για ακόμη μια φορά συγκριναμε την κάμερα του M8 με την κάμερα του Ζ3 , μάλιστα του Ζ3 παρακαλώ και η νικη του Μ8 ήταν προφανέστατη εναντίον μιας κάμερας πολλαπλάσιων μεγαπιξελς.. Ηταν και το lg g2 στα δοκιμαστικα :) Έχεις δείγματα να μας ανεβάσεις; Θα ανεβασω τις δικες μου (μεσημερι - απογευμα) με το Z3 και θα δωσω λινκ για να τις δειτε, θα ποσταρω στο σωστο τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5742733#post5742733 :) Αντωνη ανεβασε τες και εσυ αν μπορεις και δωσε λινκ, θα στειλω μηνυμα και στον Βασιλη με το lg g2 για να της ανεβασει και να δωσει λινκ :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όχι Κώστα ,γιατί η σύγκριση έγινε στη συνάντηση με τα παιδιά της Πάτρας και ο καθένας κράτησε τις δικές του φωτογραφίες. Η δικιά μου https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/IMAG0024.jpg Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αυτό ειναι μάλλον. Το έχω κανά χρόνο. Έχεις δείγματα να μας ανεβάσεις; Δε φαίνεται το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εμένα με βγάλατε εκτός; Ντροπή σας ρεμάλια. Θα ανεβάσω από τον υπολογιστή τις δύο δικές μου, μια με HDR και χωρίς φλας και μια χωρίς HDR και φλας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Η δικιά μου https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/IMAG0024.jpg Χμμμμ εχουμε βγαλει φωτογραφιες απο διαφορετικη γωνια (?), λες να εχει ο Θοδωρης την ιδια γωνια με τη δικη μου ? Εμένα με βγάλατε εκτός; Ντροπή σας ρεμάλια. Θα ανεβάσω από τον υπολογιστή τις δύο δικές μου, μια με HDR και χωρίς φλας και μια χωρίς HDR και φλας. Βαλε και τη δικη σου στο καταλληλο θεμα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Χμμμμ εχουμε βγαλει φωτογραφιες απο διαφορετικη γωνια (?), λες να εχει ο Θοδωρης την ιδια γωνια με τη δικη μου ? :) Άσε τις δικαιολογίες Θανάση:):lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν έβγαλα εγώ Φωτογραφία. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οπως τις είδα εγώ κάτι δεν παει καλά με το Ζ3. Ο γιατρός των φωτο, ο ΠΑΟΚ θα μας πει. Εκείνος έχει καταφέρει τις φωτο του Ζ3 να φαίνονται καλύτερες από του 1020. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποια είναι η διαφορά της χρήσης dalvik(που είναι η εργοστασιακή) με την χρήση art?? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποια είναι η διαφορά της χρήσης dalvik(που είναι η εργοστασιακή) με την χρήση art?? http://bit.ly/1sAqKHv Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://bit.ly/1sAqKHv Αν και εμπεριείχε δόση ειρωνιας η απάντηση σου είχε χιούμορ δεν μπορώ να πω!Πέραν τούτου ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο για το m8 και αν έχει κάνει κάποιος την αλλαγή αυτή για να μου πει διαφορες!Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι το κινητό έγινε πιο γρήγορο(?) ή πιο απόλυτο,κάτι τέτοιο!Βέβαια βλέπω και αύξηση της κατανάλωσης της μπαταρίας! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σε γενικές γραμμές και εντελώς απλοποιημένα, ναι είναι αισθητά πιο γρήγορο. Τώρα τεχνική ανάλυση δεν θα κάτσω να κάνω γι' αυτό και σου πρότεινα το link αν θέλεις να διαβάσεις πιο αναλυτικά τις διαφορές τους.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σε γενικές γραμμές και εντελώς απλοποιημένα, ναι είναι αισθητά πιο γρήγορο. Τώρα τεχνική ανάλυση δεν θα κάτσω να κάνω γι' αυτό και σου πρότεινα το link αν θέλεις να διαβάσεις πιο αναλυτικά τις διαφορές τους.. ;) ΝΑΙ διάβασα αρκετά πράγματα και στο androidauthority σχόλια διαφόρων!Γενικά είναι διφορούμενη η κατάσταση!Όλοι παραδέχονται ότι Ναι είναι πιο γρήγορη η συσκευή και η εμπειρία που προσφέρει αλλά σε κάποιες εφαρμογές όπως το fb είναι ένα κλικ πιο αργές!Εγώ το έχω γυρίσει σε art εδώ και κάνα 2ωρο και το μόνο αρνητικό είναι ότι καταναλώνει αρκετή μπαταρία!Εσύ τι προτείνεις? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ΝΑΙ διάβασα αρκετά πράγματα και στο androidauthority σχόλια διαφόρων!Γενικά είναι διφορούμενη η κατάσταση!Όλοι παραδέχονται ότι Ναι είναι πιο γρήγορη η συσκευή και η εμπειρία που προσφέρει αλλά σε κάποιες εφαρμογές όπως το fb είναι ένα κλικ πιο αργές!Εγώ το έχω γυρίσει σε art εδώ και κάνα 2ωρο και το μόνο αρνητικό είναι ότι καταναλώνει αρκετή μπαταρία!Εσύ τι προτείνεις? Σε 90 μέρες το πολύ ούτως ή άλλως art θα τρέχει το Μ8, άρα δεν έχει και πολλή σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σε 90 μέρες το πολύ ούτως ή άλλως art θα τρέχει το Μ8, άρα δεν έχει και πολλή σημασία. Καλά Ναι απλά ήθελα να δω τι διαφορές υπάρχουν!Θα δούμε στην πορεία μπορεί να ξαναγυρίσω σε default!Απλά ρωτάω εδώ μέσα μήπως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εσύ τι προτείνεις? Δυστυχώς εγώ χρησιμοποιώ το xposed και δεν μπορώ να το αφήσω για την ώρα οπότε είμαι αναγκαστικά σε dalvik.. Για κάποιον όμως που δεν το χρησιμοποιεί θα πρότεινα art με κλειστά τα μάτια.. Απλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη στο M8 μιας και δεν το έχω δουλέψει με art καθόλου. Σήμερα πάντως πέρασα στο Nexus 7 που έχω, AOSP 5.0 οπότε αναγκαστικά θα δουλέψω art εκεί για να το δοκιμάσω κιόλας. Και πριν προτρέξουν μερικοί, ναι ξέρω ότι μιλάμε για διαφορετικές συσκευές οπότε δεν θα προβώ σε σύγκριση.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts