tsamers Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγώ αυτό το παρατήρησα όταν χρησιμοποιούσα το greenify. Το έκανε όταν έκλεινε κάποιες εφαρμογές. Όταν το απεγκατάστησα δεν ξαναέγινε αυτό. Ναι τελικά ανακάλυψα ότι είναι από αυτό αλλά δεν είμαι root οπότε δεν κάνει auto habernate πως κλείνει τις εφαρμογές μετά από λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εχω ρυθμίσει με την εργοστασιακή ρύθμιση να κανει αυτόματα back up, παρολαυτα εχω παρατηρήσει οτι κολλάει συνεχώς στο 47% Το εχει παθει κανεις ? καμια ιδέα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ναι τελικά ανακάλυψα ότι είναι από αυτό αλλά δεν είμαι root οπότε δεν κάνει auto habernate πως κλείνει τις εφαρμογές μετά από λίγο? Φαίνεται ότι λειτουργεί και χωρίς root αλλά είναι κάπως "πειραματικό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εχω ρυθμίσει με την εργοστασιακή ρύθμιση να κανει αυτόματα back up, παρολαυτα εχω παρατηρήσει οτι κολλάει συνεχώς στο 47% Το εχει παθει κανεις ? καμια ιδέα ? Αν κι έχω το Μ7, πες μου κάτι. Κάνεις στο Google Drive ή της HTC; Είχα κι εγώ πρόβλημα πριν λίγο καιρό. Το έβαλα να κάνει μόνο manually και μετά βγήκε και ένα Update από την HTC και έφτιαξε. Αυτό πάντα με το backup της HTC, για Google Drive δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μετά το τελευταίο update 4.4.4, σε κάθε κλήση η ένταση είναι συνέχεια στο 100%. Το ρυθμίζω τέρμα χαμηλά κατά την διάρκεια μιας κλήσης μα στην επόμενη (κλήση) είναι πάλι στο 100%.…! Το έχει άλλος αυτό το θεματάκι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μετά το τελευταίο update 4.4.4, σε κάθε κλήση η ένταση είναι συνέχεια στο 100%. Το ρυθμίζω τέρμα χαμηλά κατά την διάρκεια μιας κλήσης μα στην επόμενη (κλήση) είναι πάλι στο 100%.…! Το έχει άλλος αυτό το θεματάκι; Δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 We've received final Android Lollipop code from Google and that means the clock starts now! The HTC One (M8) and the HTC One (M7) will be updated within 90 days from today. More product updates to be announced soon! Από το FB account της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Στο λογαριασμό της htc, ξεκινάει κάθε φορα απο μονο του φτάνει στο 47% και μετα παθαίνει παράκρουση ποιος ξερει και σταματάει. Το ίδιο ισχύει και αμα το βάλω να το κανει χειροκίνητα Μετράμε μερες αντίστροφα δηλαδη ? δηλαδη περίπου Γενάρη θα εχουμε και lollipop ? θα την προλάβει άραγε την samsung ? Edited November 4, 2014 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Από το FB account της HTC. Πολυ ενδιαφέροντα νέα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το μοναδικό παραπονο που έχω με το τηλεφωνο μέχρι στιγμής ήταν με το πληκτρολόγιο της HTC, σε αυτό η Samsung είναι αξεπέραστη. Αλλαγή με το SwiftKey προς το παρόν και μένει να δούμε αν θα με βολέψει ειδάλλως θα δοκιμάσω και το Swype Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το μοναδικό παραπονο που έχω με το τηλεφωνο μέχρι στιγμής ήταν με το πληκτρολόγιο της HTC, σε αυτό η Samsung είναι αξεπέραστη. Αλλαγή με το SwiftKey προς το παρόν και μένει να δούμε αν θα με βολέψει ειδάλλως θα δοκιμάσω και το Swype Σοβαρά;Εγώ νομίζω ότι το πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο κομμάτι του sense.Δε το αλλάζω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 εγω παλι χρησιμοποιω το swype και δεν το αλλαζω με κανενα. Ειμαι περιεργος πως θα ενσωματωσουν το 5.0 στο sence και ειδικα στο lockscreen. Eκει θα φτασουμε την τελειοτητα. ΥΓ.ειμαι ετοιμος να αγορασω το χρυσο,δεν αντεχω αλλο εχει βγει ο καγκουρας μεσα μου,ζητω η πατατα και το ντατσουν :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το μοναδικό παραπονο που έχω με το τηλεφωνο μέχρι στιγμής ήταν με το πληκτρολόγιο της HTC, σε αυτό η Samsung είναι αξεπέραστη. Αλλαγή με το SwiftKey προς το παρόν και μένει να δούμε αν θα με βολέψει ειδάλλως θα δοκιμάσω και το Swype Δεν ξέρω για το πληκτρολόγιο της Samsung αλλά το SwiftKey είναι τουλάχιστον μέτριο σε σχέση με το στοκ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εγώ έχω και τα δύο και είναι καλά, αλλά χρησιμοποιώ παραπάνω το swiftkey και το θεωρώ καλύτερο ειδικά στην πρόβλεψη της επόμενης λέξης. Παρ' όλα αυτά το stock αξίζει. Το Swype δεν το μπόρεσα ποτέ να πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Στοκ. Ούτε να φορτώνω το κινητό ούτε τίποτα. Να είχα άλλο τηλέφωνο να το έβαζα. Αν και πλέον τα στοκ πληκτρολόγια είναι πολύ καλά σε όλα τα τηλέφωνα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ο τρόπος που δουλεύει το πληκτρολόγιο όσον αφορά την πρόβλεψη δεν με έχει βολέψει καθόλου, η πρόβλεψη λέξεων στο SwiftKey είναι πολύ περισσότερο στα γούστα μου όποτε χρησιμοποιώ αυτό https://www.dropbox.com/s/3lk9ujmaskkyth6/Screenshot_2014-11-04-21-11-36.png?dl=0 Μια γνώμη για την μπαταρία μου μέχρι στιγμής? Την ώρα που σας το στέλνω αυτό έχω ακόμα 38% μπαταρία Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το αγαπώ αυτό το κινητό! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Βγάλε ρε συ τις διαφημίσεις από το gsm. Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις. Τέζα πάει. Άνετα 6ωρο βλέπω και εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το αγαπώ αυτό το κινητό! ποσα ΜΒ data σε 3g? Για μονο wifi ειναι λογικο νουμερο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εχθες και για πρωτη φορα μου ρουφιξε την μπαταρια και ισα που προλαβα το βραδυ... Ειχε φαει (συμφωνα με το GSAM) χωρις να αλλαξω συνηθειες +76% μπαταρια απο app usage και 24% απο οθονη. Στα app usage τα Συστημα android και Kernel (android os) ειχαν φαει με διαφορα απο τα αλλα το 90% της χρησης... Μαλιστα εχω απενεργοποιησει πολλες απο τις "υπηρεσιες" ή λειτουργιες της google... Τι να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εχθες και για πρωτη φορα μου ρουφιξε την μπαταρια και ισα που προλαβα το βραδυ... Ειχε φαει (συμφωνα με το GSAM) χωρις να αλλαξω συνηθειες +76% μπαταρια απο app usage και 24% απο οθονη. Στα app usage τα Συστημα android και Kernel (android os) ειχαν φαει με διαφορα απο τα αλλα το 90% της χρησης... Μαλιστα εχω απενεργοποιησει πολλες απο τις "υπηρεσιες" ή λειτουργιες της google... Τι να παιζει? Μπορεί να σκαλωσε κάτι. Κάνε ένα reboot για αρχή. Πιστεύω θα στρώσει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 ποσα ΜΒ data σε 3g? Για μονο wifi ειναι λογικο νουμερο. 40 απ ότι είδα! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Βγάλε ρε συ τις διαφημίσεις από το gsm. Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις. Τέζα πάει. Άνετα 6ωρο βλέπω και εγώ. Στο Free δεν μπορείς. Υπάρχει μεν η επιλογή αλλά σου λέει να βάλεις το Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μπορεί να σκαλωσε κάτι. Κάνε ένα reboot για αρχή. Πιστεύω θα στρώσει Εκανα 2 εχθες... Κατσε να δουμε και σημερα το βραδυ τι θα παιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στο Free δεν μπορείς. Υπάρχει μεν η επιλογή αλλά σου λέει να βάλεις το Pro. Στο δικό μου η επιλογή αφαίρεσης διαφημίσεων δούλεψε. Και δεν είναι pro. Εκτός αν αργότερα ξανά εμφανίσει. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts