Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το να ρωτας για μια συσκευή που σε ενδιαφέρει κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και να υπογραμμιζεις αυτά που δεν σου αρέσουν δεν θεωρείται ενόχληση.

Η ενόχληση βγαίνει από αυτούς που δεν αντέχουν να τα διαβάζουν.

Δηλαδή αν σε ενάμιση χρόνο η μπαταρία αντέχει μισή μέρα μπορώ να ζητήσω αλλαγή της;.

Πως ερμηνεύουν το θέμα εγγύησης μπαταρίας;

Διαβάζοντας το σκεπτικό σου και τις ανησυχίες/προβληματισμούς σου θα έλεγα ότι θα σου ταίριαζε καλύτερα είτε το g3 είτε το s5.

Εγώ αν ήθελα η σαν βασικα κριτήρια την αποσπώμενη μπαταρία η και την μεγαλύτερη εκμετάλλευση οθόνης σε ιδίως διαστάσεων καλούπι μόνο τους Κορεάτες θα κοίταζα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζοντας το σκεπτικό σου και τις ανησυχίες/προβληματισμούς σου θα έλεγα ότι θα σου ταίριαζε καλύτερα είτε το g3 είτε το s5.

Εγώ αν ήθελα η σαν βασικα κριτήρια την αποσπώμενη μπαταρία η και την μεγαλύτερη εκμετάλλευση οθόνης σε ιδίως διαστάσεων καλούπι μόνο τους Κορεάτες θα κοίταζα.

Σωστός.

Είναι αυτό που είπα πριν. Δεν μπορείς να κατηγορησεις σαν προβληματική μια συσκευή επειδή δεν ταιριάζει στην χρήση σου.

Πχ την sony δεν την κατηγορώ για τα μεγάλα bezel αφου οπως είδαμε είναι αναγκαία στην αδιαβροχοποιηση.

Την κατηγορουσα ομως δίκαια για τις κακές οθόνες και άλλα προβλήματα που αναγκαζε το κοινό να ψάχνεται στο xda η να περιμένει διορθωτικά updates μάταια τις περισσότερες φορές.

Το M8 δεν θέλει ουτε θήκη να αγοράσεις :)

Είναι σαν ενα Nexus 5, με πολύ καλύτερα υλικά και πολυ πιο ποιοτική κατασκευή.

Ίσως η πιο ποιοτική συσκευή που έχει κατασκευαστεί ως τώρα.

Μακάρι να έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής και το πλαστικό Ε8 για να μπορέσουν να το αποκτήσουν και όσοι δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα, η τους αρέσει το πλαστικό.

Κατι μου λέει οτι το Ε8 θα αντέχει πολύ περισσότερο στις πτώσεις απο ολα τα άλλα κορυφαία smartphone λόγο των μεγάλων bezels που δεν έχουν γυαλί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα στην παρέα. .. Εγώ απο μεριά μου θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς πραγματοποιώ βιντεοκλήση με την συσκευή μου; Όχι με κάποιο πρόγραμμα πχ Skype αλλά με το τηλέφωνο. . Δεν βρίσκω κάτι, ουτε στις ρυθμίσεις. Εννοείται γνωρίζω οτι χρειάζεται ύπαρξη 3g δικτύου και απο τους δύο

Με επιφύλαξη νομίζω ότι δεν μπορείς. Αυτό γίνεται μόνο με Samsung κινητά

Δεν ξερω γιατί επιμένεις. Σημασία έχει πως το γράφεις αυτό που θες να πεις. Από την αρχή είχες επιθετικό ύφος και μετά ζητάς και τα ρέστα.

Στο μόνο που επέμεινα είναι ότι το Μ8 δεν έχει συγκεκριμένα προβλήματα παροιμία με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε σε άλλες συσκευές της ίδιας κατηγορίας. Τίποτα άλλο.

Δεν μπορεί κανείς να πείσει τον αλλο ότι το unibody πρέπει να αρέσει σε όλους, τα ηχεία πρέπει να είναι πάνω - κατω, το μεταλλικό design είναι το καλύτερο κλπ

Μπορεί όμως να επιμείνει σε πραγματα που αποδεικνυονται οπως το οτι ειναι φοβερά ομαλό σε κάθε λειτουργία, ειναι άμεσο χωρίς δισταγμούς, πολύ γρήγορο, ίσως το πιο γρήγορο με εξαίρεση το Nexus5 στο UI και τις google εφαρμογές.

Σ αυτά επέμεινα επειδή το ξεψαχνισα το τηλέφωνο και το συγκρινα με άλλες συσκευές. Άλλωστε σε όλα τα reviews τα ιδια λένε.

Ενταξει τωρα καταντά αστειο …

Παντως δεν νομίζω να εχω γραψει κατι δυσνόητο..

Επισης σε κανενα σημειο δεν ανέφερα πως η συσκευή είναι προβληματική αλλα αναφέρθηκα σε καποια αρνητικά χαρακτηριστικά της συσκευής

Μειονεκτήματα δεν είναι μονο οι δυσλειτουργίες και οι προβληματικές οθονες.

Περσι αναφερόμασταν στα αρνητικά χαρακτηριστικά του m7 και μεταξυ αλλων στην έλλειψη sd και το εντελως άβολο power button στην κορυφή της συσκευής .

Φέτος αυτά διορθώθηκαν

Εσυ αν δεν κανω λαθος θεωρούσες επισης αρνητικό και την οθόνη των 4,7 αφου ο ανταγωνισμός ειχε παει στις 5 και δεν έλεγε ( και αυτό επιλογή της εταιρείας ηταν αλλα φετος δεν σε ενοχλεί , με γεια σου και χαρα σου).

Εν πάση περιπτώσει όπως έγραψε και ο Αlex εγω κατέθεσα τιςς ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου, αν κατάλαβες κατι άλλο δεν φταίω εγω…

Διαβάζοντας το σκεπτικό σου και τις ανησυχίες/προβληματισμούς σου θα έλεγα ότι θα σου ταίριαζε καλύτερα είτε το g3 είτε το s5..

Αλεξ το s4 εχει ιδανικο μεγεθος αλλα το ραδιόφωνο μου είναι χρήσιμο και δεν υπαρχει περίπτωση να παρω συσκευη χωρις αυτό.

Τα ιδια και για το s5 που είναι ακομα πιο μακρυα από τα γουστα μου λογο των άχρηστων προσθηκων για μενα όπως είναι η αδιαβροχοποίηση ( με οτι συνεπάγεται αυτό) και το περιττό bloat.

Για να μην αναφερω ποσο πισω είναι σε smoothness σε σύγκριση με το M8 ( και με ελάχιστο φόρτωμα )

Για το g3 όταν ρθει με το καλο θα δουμε αν βολευει στο κράτημα και αν δεν δημιουργεί προβλημα η επιπλέον ανάλυση ….

Αν τελικα υπαρχει θεμα λογο του 4Κ ισως τελικα καταληξω στην οικονομικη version του M8 ( θα κανω που θα κανω την υποχώρηση σε καποια πράγματα τουλαχιστον να μην δωσω περισσότερα χρηματα).

Παντως αν το M8 ειχε τον ιδιο χειρισμό όπως στο m7 ( δηλαδή εκτός οθόνης ) δεν θα συζητούσαμε τωρα.

Εγω σκοτωσα το 5ς κ πηρα ενα απο αμερικη sprint m8 (ψαχνωντας για m7...) κ μπορω να πω χωρις υπερβολη πως ειναι απο τα καλυτερα που εχω πιασει τα τελευταια χρονια.

Παρα πολυ καλη αυτονομια, smoothness αντιστοιχο του iphone, κ νομιζω πως διαβασα οτι το responsiveness της αφης ειναι ακομα καλυτερο.

Να πω την αληθεια, νομιζω πως θα δουμε πολλα απο την htc στο μελλον αν την βγαλει καθαρη, μετα απο 3 γενιες με το συγκεκριμενο μοντελο δειχνει οτι παιρνει σοβαρα την τεχνογνωσια που αποκτα κ προσεχει κ το feedback.

Ειναι πραγματικο αστερι το τηλεφωνο, μενει να δουμε αν θα καταφερει να το πουλησει εξισου καλα.

Καλησπέρα...είπες οτι αγορασες htc m8 απο την sprint..θα μπορούσες να με βοηθήσεις με το ξεκλειδωμα;τι έκανες για να σου δουλευει σε gsm LTE?

αυτη η γνησια θηκη flip cover εχει κυκλοφορεισ εδω ελλαδα πουθενα?

Αυτή δε λες http://www.extreme-mobile.gr/p.Htc-one-M8-Original-THiki-Dot-View-Cover-hc-m100.1008651.html

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

γεια σας, ενεργοποιω τα δεδομενα αλλα δυστηχως δεν κανει συνδεση κ μου γραφει οτι ειναι απενεργοποιημενα,τι να παιζει?μονο με wifi μπορω να κανω συνδεση.

γεια σας, ενεργοποιω τα δεδομενα αλλα δυστηχως δεν κανει συνδεση κ μου γραφει οτι ειναι απενεργοποιημενα,τι να παιζει?μονο με wifi μπορω να κανω συνδεση.

Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο να σου στείλουν τις ρυθμίσεις για το Μ8.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά τα embedded βίντεο του YouTube στον browser σας παίζουν; Εμένα ούτε αυτά ούτε η σελίδα του YouTube mobile φορτώνει. Μπορεί κάποιος να ελέγξει; Όχι στην εφαρμογή ε, στον browser...

η θηκουλα που δινει στην συσκευσια,στο κατω μερος στο usb Port δεν κουμπωνει τελειος μεσα,μηπως θελει πιεση για να εφαρμοση τελειος? Edited by geo35

η θηκουλα που δινει στην συσκευσια,στο κατω μερος στο usb Port δεν κουμπωνει τελειος μεσα,μηπως θελει πιεση για να εφαρμοση τελειος?

Δεν κουμπωνει τελειως

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παίδες υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησουμε την ευαισθησία της οθόνης να μην ξυπνάει όταν πάμε να καθαρίσουμε την οθόνη με κανα πανάκι διότι σπάσιμο νεύρων είναι.

Παίδες υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησουμε την ευαισθησία της οθόνης να μην ξυπνάει όταν πάμε να καθαρίσουμε την οθόνη με κανα πανάκι διότι σπάσιμο νεύρων είναι.

Ρυθμίσεις-Οθόνη-Κινήσεις Motion Launch.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Ρυθμίσεις-Οθόνη-Κινήσεις Motion Launch.

Το δοκίμασα αλλά απενεργοποιεται εντελώς το double two για ξύπνημα από αναμονή.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει;

Διότι σε LG/Sony/Nokia δεν συμβαίνει αυτό το θέμα,όταν πάω να καθάρισω την οθόνη και ειδικά τώρα καλοκαίρι με τις ζεστές/ιδρώτα είναι θέμα.

Το δοκίμασα αλλά απενεργοποιεται εντελώς το double two για ξύπνημα από αναμονή.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει;

Διότι σε LG/Sony/Nokia δεν συμβαίνει αυτό το θέμα,όταν πάω να καθάρισω την οθόνη και ειδικά τώρα καλοκαίρι με τις ζεστές/ιδρώτα είναι θέμα.

Δεν νομίζω να απενεργοποιείται μερικώς.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Δεν νομίζω να απενεργοποιείται μερικώς.

Τουλάχιστον να το διορθώσει η htc με κανα update να ελπίζουμε.

Τουλάχιστον να το διορθώσει η htc με κανα update να ελπίζουμε.

Όντως είναι πολύ σπαστικό...άντε να δούμε

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν πατάω κατά λάθος κάπως παρατεταμένα την οθόνη και λειτουργώ κάποιο πρόγραμμα ή οθόνη μεγαλώνει και βγάζει ένα μπλε πλαίσιο. Ξέρει κανείς πώς μπορεί πλέον να μην γίνεται αυτό;

Ελπίζω να με καταλάβατε

Το βρήκα πως αλλάζει. Αν θέλει ο moderator ας σβήσει το post

Edited by apitsakis

καλημερα κ καλο σ/κ.εχθες το φορτησα 100% κ το εβγαλα απο την πριζα στις 9 το βραδυ,σημερα στο ποσοστο μπαταριας δειχνει 1η κ 17 ωρες με μπαταρια αντι να λεει 12 ωρες.εντελως κουλο,τι να παιζει? Edited by geo35