Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα καλά και σε μένα..εκεί που βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη 5 είναι στη ταχύτητα (άνοιγμα εφαρμογών, multitasking) . Μέρα με τη νύχτα.. Τώρα ή τόσο χαλι ήταν ή 5.0.1 ή είναι πολύ καλή ή 6.0. Μάλλον κάπου στη μέση βρίσκεται ή απάντηση..

Κάτι άλλο που παρατήρησα..κάποιες μεγάλες εφαργογες ,facebook, messenger κ.α. κάνουν πολύ χρόνο να εγκατασταθούν όταν τις ενημέρωνω από το play.. Και γενικά έχει αυξηθεί ο χρόνος εγκατάστασης καθε εφαρμογής..το έχει προσέξει και άλλος αυτό?

Σημειωτέον σε ένα nexus 9 tablet ο χρόνος εγκατάστασης είναι πολύ πιο γρήγορος..

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ημουν ρουτ.Εκανα επαναφορα απο μπακαπ της οριτζιναλ ρομ πριν φλασαρω καινουργια.Εβαλα και το στοκ ρικοβερι,παω να κανω την αναβαθμιση σε 6 και μου βγαζει αυτο.Πριν την αναβθμιση μ εβγαλε 3 πολυ μικρες αναβαθμισεις,τις εκανε κανονικα..Καμια ιδεα;

https://www.dropbox.com/s/eowd4ylu5acgfzy/12576128_1091580937540279_1595504810_n.png?dl=0

Μια βοηθεια ρε παιδια :D:D

Boot loader locked? Γιατί δε δοκιμάζεις με το ruu zip που έδωσα πιο πίσω;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι το ειχα ξανακλειδωσει γτ ειχα γραψει και πιο παλια,ειχα ενα θεμα με το gps και το ειχα στειλει για σερβις.κανει για 102 cid ετσι;

Είναι για region x.x.401.x

Εγω βρηκα καποια bug με την MM:

1. Με κλειδωμενο κινητο αμα πατησουμε το power button ή με double tap οταν ανοιγει η οθονη αλλα το κινητο παραμενει κλειδωμενο αμα κατεβασουμε το notification panel με scroll down υστερα αμα παμε να το ανεβασουμε δεν ανεβαινει και δεν υπαρει η επιλογη του back button.

2. Οταν κανουμε hard reset μετα την εγκατασταση και μπουμε για πρωτη φορα στα app permissions για πρωτη φορα με το που παμε να τα ανοιξουμε "σκαει" ο package installer. Το προβλημα λυνεται με reboot και μετα δεν ξαναεμφανιζεται.

3. Το gsam battery monitor μου εμφανιζει stay awake 5% ενω ποτε δεν ειχα πανω απο 1% με Lollipop με τις ιδιες παντα ρυθμισεις και σαν υπαιτιο εμφανιζει αλλες φορες τοGoogle Play Store αλλες φορες το Facebook κτλ... Για το τελευταιο κραταω μια επιφυλαξη για το αν ειναι bug της MM ή του Gsam.

Now on tap έχουμε ή το ξεχάσανε;

Για χάρη του γύρισα την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/c6b3290d6a7677ab4f584161a1c1e197.jpg

iPhone 16 Pro Max

Είναι για region x.x.401.x

ολα κομπλε..μ εβγαλε ενα σφαλμα (το εκανα μεσω fastboot) και οταν τελειωσε ειχε μεινει στην γραμμη την πρασινη γεματη.δεν εκανε τιποτα του εκανα μια επανεκινηση απο το command line και ξεκινησε με την 6..Και ο θεος βοηθος :p Ευχαριστω πολυ!

Εγω βρηκα καποια bug με την MM:

1. Με κλειδωμενο κινητο αμα πατησουμε το power button ή με double tap οταν ανοιγει η οθονη αλλα το κινητο παραμενει κλειδωμενο αμα κατεβασουμε το notification panel με scroll down υστερα αμα παμε να το ανεβασουμε δεν ανεβαινει και δεν υπαρει η επιλογη του back button.

2. Οταν κανουμε hard reset μετα την εγκατασταση και μπουμε για πρωτη φορα στα app permissions για πρωτη φορα με το που παμε να τα ανοιξουμε "σκαει" ο package installer. Το προβλημα λυνεται με reboot και μετα δεν ξαναεμφανιζεται.

3. Το gsam battery monitor μου εμφανιζει stay awake 5% ενω ποτε δεν ειχα πανω απο 1% με Lollipop με τις ιδιες παντα ρυθμισεις και σαν υπαιτιο εμφανιζει αλλες φορες τοGoogle Play Store αλλες φορες το Facebook κτλ... Για το τελευταιο κραταω μια επιφυλαξη για το αν ειναι bug της MM ή του Gsam.

Συμφωνώ μαζί σου έχοντας τσεκάρει τις περιπτώσεις 1 και 3. Ειδικά για το gsam εχει αλλάξει τελείως ο τρόπος που μετράει. Παράδειγμα ειχα πάντα περίπου 65% στα apps ενώ τώρα έχω 30-35% , ο kernel και android ήταν πάνω από 17% ενώ τώρα είναι σχεδόν 0. Το stay awake είναι όπως το δικό σου!

Στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό o_O Κρύβεται και εμφανίζεται κανονικά. Back button δεν υπάρχει αλλά ούτε στην Lollipop θυμάμαι να υπήρχε. Ποιος ο λόγος όμως, να κάνει back που;

Στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό o_O Κρύβεται και εμφανίζεται κανονικά. Back button δεν υπάρχει αλλά ούτε στην Lollipop θυμάμαι να υπήρχε. Ποιος ο λόγος όμως, να κάνει back που;

Ούτε στο δικό μου συμβαίνει αυτό,όλα κομπλέ!!

Μόνο θετικά έχω μέχρι στιγμής από την ΜΜ!!

1)Επιτέλους φακός στο notifications bar!!!:D

2)Πολύ smooth η όλη χρήση και εντελώς απροβληματιστη.

3)Μου αρέσει αρκετά το καινούργιο πληκτρολόγιο.

4)Επιτέλους ρε HTC έφυγε αυτό το lag όταν έμπαινα στο multitask!Πλέον ανοίγει πολύ ομαλά!

5)Η μπαταρία φαίνεται στα ίδια,άντε λίγο χειρότερα.

6)Μου άρεσε και εμένα το widget του καιρού με διάφανο φόντο!

7)Χρήσιμη η προσθήκη για 4 soft key αλλά γίνονται πολύ μικρά τα εικονίδια μετά....επίσης δεν με βόλεψε όταν εξαφάνιζα τα soft key.

Αυτά προς το παρόν....Μπράβο ρε HTC για άλλη μια φορά!!!:D

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

7)Χρήσιμη η προσθήκη για 4 soft key αλλά γίνονται πολύ μικρά τα εικονίδια μετά....επίσης δεν με βόλεψε όταν εξαφάνιζα τα soft key.

Πως ενεργοποιείς τέταρτο soft key; Πως τα κάνεις να εξαφανίζονται;

Πως ενεργοποιείς τέταρτο soft key; Πως τα κάνεις να εξαφανίζονται;

Ρυθμίσεις-προσαρμογή-αλλαγή κουμπιών πλοήγησης-επιλέγεις απόκρυψη γραμμής πλοήγησης.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παρατηρησα κατι παραξενο!

Ενω στο Α9 στο multitasking υπαρχει η επιλογη κατω-κατω να τις κλεισεις ολες, στο Μ8 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Υπάρχει η επιλογή να τις κλείσεις όλες και είναι πάνω. Χθες το βραδυ με τη λειτουργία του αθόρυβου και χωρίς να κλείσω τίποτα έχασα 4% μπαταρία σε 7 ώρες. Με την προηγούμενη έκδοση έχανα 12%. Άρα πρέπει να έχει γίνει δουλεία. Ήταν στην δεύτερη φόρτιση. Χωρίς factory reset μου φαίνεται ότι είναι η καλύτερη έκδοση που είχε η συσκευή μετά λογικά από την πρώτη

Παρατηρησα κατι παραξενο!

Ενω στο Α9 στο multitasking υπαρχει η επιλογη κατω-κατω να τις κλεισεις ολες, στο Μ8 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη!

Αυτό εννοούσα και εγώ στο πόστ #5547

Υπάρχει η επιλογή να τις κλείσεις όλες και είναι πάνω.

Μόνο όταν είναι επιλεγμένο να προβάλλονται σαν πλέγμα. Όχι όμως όταν προβάλλονται σαν κάρτες, κάτι που είναι νέο feature της Marshmallow και το οποίο φαίνεται πως η HTC δεν υλοποίησε.

Δεύτερη απόπειρα με Android 6.0 η πρώτη τελικά δεν αποδείχθηκε τόσο καλή (με custom rom). Φαίνεται να έχουν διορθώσει πολλά πάντως, από την πρώτη απόπειρα.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να χωνέψω: Αφαίρεσαν οι τραγικοί το HTC backup??? Πλέον με Google backup έχει δοκιμάσει κανείς επαναφορά;

Να φανταστω δεν επαναφέρει Αρχική οθόνη, κωδικούς από stock browser και κάποια άλλα που είχε το HTC backup

Δεύτερη απόπειρα με Android 6.0 η πρώτη τελικά δεν αποδείχθηκε τόσο καλή (με custom rom). Φαίνεται να έχουν διορθώσει πολλά πάντως, από την πρώτη απόπειρα.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να χωνέψω: Αφαίρεσαν οι τραγικοί το HTC backup??? Πλέον με Google backup έχει δοκιμάσει κανείς επαναφορά;

Να φανταστω δεν επαναφέρει Αρχική οθόνη, κωδικούς από stock browser και κάποια άλλα που είχε το HTC backup

Θα μπεις στο google drive και στις ρυθμισεις θα τικαρεις το αυτοματο backup, λεει οτι παιρνει backup μετα απο 24 ωρες

αλλα ποτε το κανει δεν εχω ιδεα

Εγω παντως φλασαρα την s rom με 6.0.1 εκδοση και ευτυχως υπαρχει το κλασικο backup.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ναι έχει χαθεί το HTC backup. Όλα αυτά υποτίθεται βάσει οδηγιών της google

Ναι έχει χαθεί το HTC backup. Όλα αυτά υποτίθεται βάσει οδηγιών της google

finn ουτε στο Α9 υπαρχει το htc backup?

Το HTC Backup δεν το χρησιμοποιώ, αλλά σαν εφαρμογή το βλεπώ... είμαι με εκδοση κανονικά 6.0.

Το βλεπεις αλλα μολις το ανοιξεις σε παει στο google drive.

Όχι δεν υπάρχει. Μόνο το HTC restore υπάρχει. Κρίμα και η λειτουργία backup της HTC ήταν εφάμιλλη του iOS backup and restore