math3 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει για ποιόν λόγο δεν χτυπάει η ενημέρωση απo το messenger?To notification sound είναι ενεργό..τι πάει λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το κόσμημα βρήκε ταίρι. http://i1308.photobucket.com/albums/s606/zpafidis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-28-17-55-20_zpscb5bqjjc.png Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Το κόσμημα βρήκε ταίρι. Γιατί δε βάζεις και το διαφανές ρολόι που ναι κι αυτό χρυσό; :p Edited October 28, 2015 by kollatos Αφαίρεση εικόνας από παράθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Γιατί δε βάζεις και το διαφανές ρολόι που ναι κι αυτό χρυσό; :p Για δώσε φώτα γιατί δεν το έχω και πολύ. :p Στην lock μια χαρά είναι. http://i1308.photobucket.com/albums/s606/zpafidis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-28-20-52-33_zpsqpt9bbux.png Edited October 28, 2015 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το κόσμημα βρήκε ταίρι. http://i1308.photobucket.com/albums/s606/zpafidis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-28-17-55-20_zpscb5bqjjc.png Ποιο είναι αυτό το θέμα αδέρφια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ο φορτιστής μας είναι 1.5Α. Αν φορτίσω το τηλέφωνο με τον παλιό μου φορτιστή του n9 που είναι 1Α θα έχω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Όχι κανένα, ίσα ίσα που θα κάνει και καλύτερη φόρτιση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 jonos αν δεν υπάρχει στα widgets σου τότε φαντάζομαι είσαι ακόμα με sense 6.Υπομονή μέχρι να πάρετε το 7. pillopoulos Black&Gold 2 λέγεται είναι στα top themes δε θα δυσκολευτείς να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ο φορτιστής μας είναι 1.5Α. Αν φορτίσω το τηλέφωνο με τον παλιό μου φορτιστή του n9 που είναι 1Α θα έχω θέμα? Όχι αλλά θα είναι πιο αργή η φόρτιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στο certification stage είναι το android 6 update! Σύντομα έρχεται! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ειδα τις φωτο απο το λογαριασμο του llabtoofer: Ιδιο με το Lollipop ειναι αισθητικα αλλα ανυπομονω να ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ευχάριστα τα νέα, φαντάζομαι πολλοί θα ανυπομονούμε για την Marshmallow, αλλά γνωρίζουμε τίποτα για το πότε θα βγει AOSP 6.1+ Μην μείνουμε πάλι με "beta" 6.0.x έκδοση όπως με την Lollipop. Ομολογώ ότι κάνω την ερώτηση χωρίς να γνωρίζω τι bug έχει η 6.0 αλλά όπως και να έχει σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες βελτιστοποιήσεις όταν βγει η 6.1 και πάνω. Και δυστυχώς από τη στιγμή που θα πάρουμε Marshmallow μέχρι την ημερομηνία που το Μ8 θα κλείσει δύο χρόνια κυκλοφορίας είναι λίγος ο καιρός. Μην την πατήσουμε όπως οι κάτοχοι του Μ7 sense. Κάτι άλλο που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω, έχει κανείς usb tester όπως αυτό στο link παρακάτω; Αν ναι, πόσα βόλτ (όχι αμπέρ) δείχνει ο 1,5Α φορτιστής του Μ8 κατά την φόρτιση; Επίσης, είτε με αυτήν την συσκευή, είτε με εφαρμογή τύπου "Ampere" πόσα είναι τα μέγιστα αμπέρ που έχετε μετρήσει κατά την φόρτιση με τον 1,5Α φορτιστή του κουτιού; http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=usb+doctor&_sop=15&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xusb+tester.TRS0&_nkw=usb+tester&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν έχω αλλά τώρα με ψήνεις να πάρω ένα! Σήμερα παρήγγειλα κι έναν φορτιστη quick charge 2.0 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλά ειδικά τώρα που μίλησες για quick charge φορτιστή μου κίνησες για τα καλά την περιέργεια. Αν όντως πάρεις usb tester θα περιμένω να μου πεις για τις μετρήσεις. Βασικά μήπως γνωρίζει κανείς, οι ταχυφορτιστές, (ο 1,5Α του κουτιού, ο quick charge), τι τάση έχουν ακριβώς στην έξοδό τους υπό φορτίο. Άσχετα από το ότι γράφουν όλοι 5v, το usb πρότυπο επιτρέπει και παραπάνω και κάποιοι όντως είναι παραπάνω. Αυτό που θέλω να μάθω είναι συγκεκριμένα οι HTC για το Μ8 πόσα βολτ έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Την τύχη μου μέσα, έχω σβήσει τουλάχιστον πέντε εφαρμογές τα βρωμομπανερ ακόμα πετάγονται την τύχη μου μέσα . ....ισως ειναι απλοϊκο, αλλα εαν πατησεις παρατεταμενα το banner, δε σου βγαζει πληροφοριες της εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα κατά την μετάβαση από M7 -> M8 (έχω βάλει android revolution rom) και ενώ έχω συνδέσει κανονικά fb & google account δεν μου εμφανίζει καθόλου τα facebook contacts στο Phonebook (γράφει 0 στον counter του dropdown menu) και όταν πατάω σε μια επαφή να κάνω link δεν εμφανίζει κανένα contact. Στο Μ7 όλα τα contacts μου εμφανίζονται σωστά και είναι linked με FB account (για όσα έχω τουλάχιστον) Στο Accounts & Sync -> Facebook έχω επιλέξει το Contacts να γίνεται sync. Έχω δοκιμάσει να ξαναπεράσω την Rom αλλά δεν έχω δει καμιά αλλαγή. Τι άλλο να κάνω? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ξέρει κανένας πως γίνεται να αποθηκεύονται τα emotions από το fb σε άλλο μέρος ?? Γιατί με τα εμφανίζει στο Γκαλερί μέσα μαζί με τα άλμπουμ και κάθε φορά πατάω απόκρυψη από τα άλμπουμ και συνέχεια ξανά φαίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Από την Γκαλερί πάτα λεπτομέρειες σε μία εικόνα και δες την διαδρομή στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Με έναν file manager πάνε σε εκείνο το φάκελο και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα .nomedia και όχι άλλη κατάληξη. Λογικά έτσι θα εξαφανιστεί. Επειδή όμως είναι περίεργη η εφαρμογή Γκαλερί, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Από την Γκαλερί πάτα λεπτομέρειες σε μία εικόνα και δες την διαδρομή στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Με έναν file manager πάνε σε εκείνο το φάκελο και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα .nomedia και όχι άλλη κατάληξη. Λογικά έτσι θα εξαφανιστεί. Επειδή όμως είναι περίεργη η εφαρμογή Γκαλερί, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση πρώτα. Μπορώ να το κάνω μέσω διαχείριση αρχείων του κινητού? Και τι είδος Αρχείο να δημιουργήσω ( φάκελο ή οτιδήποτε ?)? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας αρχείων με την εφαρμογή Διαχείριση Αρχείων. Θα χρειαστείς κάποιον file manager από το Play. Όχι φάκελο αλλά αρχείο. Ότι αρχείο και αν επιλέξεις να δημιουργήσεις, θα πρέπει να βγάλεις την κατάληξή του. Και το filename του μαζί με την κατάληξη να είναι .nomedia Δηλαδή σαν να ήταν ένα αρχείο με filename που να περιέχει μόνο κατάληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ενημερωτικά, η Marshmallow έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις GPE συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ενημερωτικά, η Marshmallow έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις GPE συσκευές. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα από το πρωί, το έχω μετατρέψει σε GPE και την περιμένω να μου έρθει OTA! Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδιά help. Άλλαξα γλώσσα στο τηλ του αδερφού μου και τώρα δεν την έχει ούτε καν σαν επιλογή την ελληνική. Τι να κάνω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Δοκίμασε αυτό: http://droider.eu/2013/11/03/how-to-get-morelocale2-to-work-on-4-2-and-above/ Αν ξανα αλλάξεις γλώσσα θα χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία. Edited November 8, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Οσοι εχετε GPe με marshmallow ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για συλλογη - Αλμπουμ? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts