Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει για ποιόν λόγο δεν χτυπάει η ενημέρωση απo το messenger?To notification sound είναι ενεργό..τι πάει λάθος?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κόσμημα βρήκε ταίρι.

Γιατί δε βάζεις και το διαφανές ρολόι που ναι κι αυτό χρυσό; :p

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση.

Γιατί δε βάζεις και το διαφανές ρολόι που ναι κι αυτό χρυσό; :p

Για δώσε φώτα γιατί δεν το έχω και πολύ. :p

Στην lock μια χαρά είναι.

http://i1308.photobucket.com/albums/s606/zpafidis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-28-20-52-33_zpsqpt9bbux.png

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Ποιο είναι αυτό το θέμα αδέρφια;

Ο φορτιστής μας είναι 1.5Α. Αν φορτίσω το τηλέφωνο με τον παλιό μου φορτιστή του n9 που είναι 1Α θα έχω θέμα?

Όχι κανένα, ίσα ίσα που θα κάνει και καλύτερη φόρτιση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

jonos αν δεν υπάρχει στα widgets σου τότε φαντάζομαι είσαι ακόμα με sense 6.Υπομονή μέχρι να πάρετε το 7.

pillopoulos Black&Gold 2 λέγεται είναι στα top themes δε θα δυσκολευτείς να το βρεις.

Ο φορτιστής μας είναι 1.5Α. Αν φορτίσω το τηλέφωνο με τον παλιό μου φορτιστή του n9 που είναι 1Α θα έχω θέμα?

Όχι αλλά θα είναι πιο αργή η φόρτιση

Nokia 8800 Scirocco

Στο certification stage είναι το android 6 update! Σύντομα έρχεται!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ειδα τις φωτο απο το λογαριασμο του llabtoofer:

Ιδιο με το Lollipop ειναι αισθητικα αλλα ανυπομονω να ερθει!

Ευχάριστα τα νέα, φαντάζομαι πολλοί θα ανυπομονούμε για την Marshmallow, αλλά γνωρίζουμε τίποτα για το πότε θα βγει AOSP 6.1+ Μην μείνουμε πάλι με "beta" 6.0.x έκδοση όπως με την Lollipop. Ομολογώ ότι κάνω την ερώτηση χωρίς να γνωρίζω τι bug έχει η 6.0 αλλά όπως και να έχει σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες βελτιστοποιήσεις όταν βγει η 6.1 και πάνω. Και δυστυχώς από τη στιγμή που θα πάρουμε Marshmallow μέχρι την ημερομηνία που το Μ8 θα κλείσει δύο χρόνια κυκλοφορίας είναι λίγος ο καιρός. Μην την πατήσουμε όπως οι κάτοχοι του Μ7 sense.

Κάτι άλλο που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω, έχει κανείς usb tester όπως αυτό στο link παρακάτω; Αν ναι, πόσα βόλτ (όχι αμπέρ) δείχνει ο 1,5Α φορτιστής του Μ8 κατά την φόρτιση; Επίσης, είτε με αυτήν την συσκευή, είτε με εφαρμογή τύπου "Ampere" πόσα είναι τα μέγιστα αμπέρ που έχετε μετρήσει κατά την φόρτιση με τον 1,5Α φορτιστή του κουτιού;

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=usb+doctor&_sop=15&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xusb+tester.TRS0&_nkw=usb+tester&_sacat=0

Δεν έχω αλλά τώρα με ψήνεις να πάρω ένα! Σήμερα παρήγγειλα κι έναν φορτιστη quick charge 2.0

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλά ειδικά τώρα που μίλησες για quick charge φορτιστή μου κίνησες για τα καλά την περιέργεια. Αν όντως πάρεις usb tester θα περιμένω να μου πεις για τις μετρήσεις.

Βασικά μήπως γνωρίζει κανείς, οι ταχυφορτιστές, (ο 1,5Α του κουτιού, ο quick charge), τι τάση έχουν ακριβώς στην έξοδό τους υπό φορτίο. Άσχετα από το ότι γράφουν όλοι 5v, το usb πρότυπο επιτρέπει και παραπάνω και κάποιοι όντως είναι παραπάνω. Αυτό που θέλω να μάθω είναι συγκεκριμένα οι HTC για το Μ8 πόσα βολτ έχουν.

Την τύχη μου μέσα, έχω σβήσει τουλάχιστον πέντε εφαρμογές τα βρωμομπανερ ακόμα πετάγονται την τύχη μου μέσα .

....ισως ειναι απλοϊκο, αλλα εαν πατησεις παρατεταμενα το banner, δε σου βγαζει πληροφοριες της εφαρμογης?

Καλησπέρα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα κατά την μετάβαση από M7 -> M8 (έχω βάλει android revolution rom) και ενώ έχω συνδέσει κανονικά fb & google account δεν μου εμφανίζει καθόλου τα facebook contacts στο Phonebook (γράφει 0 στον counter του dropdown menu) και όταν πατάω σε μια επαφή να κάνω link δεν εμφανίζει κανένα contact. Στο Μ7 όλα τα contacts μου εμφανίζονται σωστά και είναι linked με FB account (για όσα έχω τουλάχιστον)

Στο Accounts & Sync -> Facebook έχω επιλέξει το Contacts να γίνεται sync.

Έχω δοκιμάσει να ξαναπεράσω την Rom αλλά δεν έχω δει καμιά αλλαγή.

Τι άλλο να κάνω?

The more things change, the more they stay the same...

Ξέρει κανένας πως γίνεται να αποθηκεύονται τα emotions από το fb σε άλλο μέρος ?? Γιατί με τα εμφανίζει στο Γκαλερί μέσα μαζί με τα άλμπουμ και κάθε φορά πατάω απόκρυψη από τα άλμπουμ και συνέχεια ξανά φαίνονται...

Από την Γκαλερί πάτα λεπτομέρειες σε μία εικόνα και δες την διαδρομή στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Με έναν file manager πάνε σε εκείνο το φάκελο και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα .nomedia και όχι άλλη κατάληξη. Λογικά έτσι θα εξαφανιστεί. Επειδή όμως είναι περίεργη η εφαρμογή Γκαλερί, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση πρώτα.

Από την Γκαλερί πάτα λεπτομέρειες σε μία εικόνα και δες την διαδρομή στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος φάκελος. Με έναν file manager πάνε σε εκείνο το φάκελο και δημιούργησε ένα αρχείο με όνομα .nomedia και όχι άλλη κατάληξη. Λογικά έτσι θα εξαφανιστεί. Επειδή όμως είναι περίεργη η εφαρμογή Γκαλερί, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση πρώτα.

Μπορώ να το κάνω μέσω διαχείριση αρχείων του κινητού? Και τι είδος Αρχείο να δημιουργήσω ( φάκελο ή οτιδήποτε ?)?

Ευχαριστώ!

Δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας αρχείων με την εφαρμογή Διαχείριση Αρχείων. Θα χρειαστείς κάποιον file manager από το Play. Όχι φάκελο αλλά αρχείο. Ότι αρχείο και αν επιλέξεις να δημιουργήσεις, θα πρέπει να βγάλεις την κατάληξή του. Και το filename του μαζί με την κατάληξη να είναι .nomedia

Δηλαδή σαν να ήταν ένα αρχείο με filename που να περιέχει μόνο κατάληξη.

Ενημερωτικά, η Marshmallow έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις GPE συσκευές.

Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα από το πρωί, το έχω μετατρέψει σε GPE και την περιμένω να μου έρθει OTA!

992

Παιδιά help. Άλλαξα γλώσσα στο τηλ του αδερφού μου και τώρα δεν την έχει ούτε καν σαν επιλογή την ελληνική. Τι να κάνω ??

Δοκίμασε αυτό: http://droider.eu/2013/11/03/how-to-get-morelocale2-to-work-on-4-2-and-above/ Αν ξανα αλλάξεις γλώσσα θα χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία. Edited by gms

Οσοι εχετε GPe με marshmallow ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για συλλογη - Αλμπουμ?