jonos Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα. Ναι φίλε μου στοκ το έχω. Περί εγγύησης νομίζω έχει να κάνει με την κάθε χώρα. Στο cid getter πάνω πάνω γράφει με κόκκινα htc_xxx Κάπου υπάρχει ένα λινκ όπου ανάλογα τον κωδικό βλέπεις την χώρα προέλευσης. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου πιστεύω ότι είσαι stock ;Πολύ καλό shot.Γράφει ότι το τηλέφωνο είναι Μαρτίου 2014 και έχει εγγύηση μέχρι Μάρτιο του 2015,δεν έχει δύο χρόνια εγγύηση ή συσκευή μόνο ένα δίνει η HTC;Επίσης στη εφαρμογή που μου έστειλες μπερδεύτηκα γράφει πολλά που βλέπουμε για ποιά χώρα είναι το τηλέφωνο;:o Καλημέρα όλα τα τηλέφωνα έχουν 2 χρόνια εγγύηση βάση νομοθεσίας με εξαίρεση κινητά εκτός Ευρώπης και βέβαια με τα προϊόντα Apple αλλά και αυτό κάπου έχει αλλάξει αν για παράδειγμα έχεις iPhone by Cosmote οπότε εκεί έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Όταν ο kernel είναι χαμηλά ή αυτονομία της συσκευής είναι απίστευτη. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μια γεύση κ από τα δικά μου στατιστικά. Όλη η χρήση έγινε με WiFi και οθόνη στο 1/4 ,αυτόματο σε εσωτερικό χώρο. Από σήμα είμαι χάλια υπόψιν...edge 2 γραμμές και καμία φορά 3g με μια έως καθόλου μπάρα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδιά να πω ότι η εφαρμογή που ανεβάζετε στο δικό m8 δεν τα λέει σωστά με τις ώρες shot,από την stock εφαρμογή δεν μπορούμε να δούμε τις ώρες οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 οταν κανει update στο playstore μονο στο facebook με βγαζει σφαλμα -504 συνεχεια και δεν μπορω να κανω update (μια φορα εκανα διαγραφη προσωρινης μνημης επιασε το κολπο, ενω αλλη δεν επιασε) αλλα μηπως υπαρχει τροπος να διορθωσω την αιτια που το κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδιά να πω ότι η εφαρμογή που ανεβάζετε στο δικό m8 δεν τα λέει σωστά με τις ώρες shot,από την stock εφαρμογή δεν μπορούμε να δούμε τις ώρες οθόνης; Ίσως με το Gsam Battery - Root companion (το οποίο όπως λέει και το όνομα του θέλει root) να έχεις πιο ακριβή στατιστικά. Με την stock εφαρμογή στις ρυθμίσεις δυστυχώς δεν μπορείς να δεις συνολικό χρόνο οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όταν σηκώνεσαι πρωί και βλέπεις used 0% in ... αναρωτιέσαι αν πρέπει να αφήνεις όλο το βράδυ τον φορτιστή πάνω στο κινητό. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όταν σηκώνεσαι πρωί και βλέπεις used 0% in ... αναρωτιέσαι αν πρέπει να αφήνεις όλο το βράδυ τον φορτιστή πάνω στο κινητό. Μην είσαι σίγουρος ότι είναι όντως 0%.. Κάνε ένα reboot πρώτα και μετά πες μας. Προσωπικά όποτε είδα 0% σε 4-5 ώρες ήταν πάντα εικονικό.. Συνήθως χωρίς χρήση ένα 1-1,5% το τρώνε όλες οι συσκευές, εκτός αν μιλάμε για όλα off και εξοικονόμηση ενεργή.. Τότε ίσως δεις 0.5-1%.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Το σήμα υπάρχει κανονικά όπως επίσης και τα γράμματα κατω. Ποιότητα ακριβώς ίδια, μέχρι και σε ζυγαριά τα έβαλα! 27 ευρώ νομίζω μου κόστισε Finn δεν βάζεις κι ένα link να υπάρχει.. Σκέφτομαι για το δικό μου αν αποκτήσει ποτέ καμιά γρατσουνιά να έχω πρόχειρο το ανταλλακτικό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Finn δεν βάζεις κι ένα link να υπάρχει.. Σκέφτομαι για το δικό μου αν αποκτήσει ποτέ καμιά γρατσουνιά να έχω πρόχειρο το ανταλλακτικό.. Αυτό ακριβώς πήρα http://m.aliexpress.com/item/32251860746.html?productSubject=100-Original-Housing-Battery-Back-Cover-Door-Frame-For-HTC-One-M8-Grey-Color-Replacement-Free&productSubject=100-Original-Housing-Battery-Back-Cover-Door-Frame-For-HTC-One-M8-Grey-Color-Replacement-Free&productId=32251860746&productId=32251860746&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα παιδια. Κάτοχος iPhone 5s και σκέφτομαι δευτέρα να πάω προς htc Οne M8 μερια. Το έχω βρει σε μπέ χρώμα και είναι πανέμορφο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει να προσέξω κατι κατα της αγορά του και αν υπάρχουν πλέον, ελαττώματα με την lollipop Και τα τόσα που ακούγονται για ram κλπ. Μια ερώτηση, η κάμερα, σε σχέση με το 5s για όποιον ξέρει, είναι κατώτετη? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Η lollilop οντως εχει θεμα με τη ραμ αλλα οχι στο m8.δηλαδη με viber και αλλα τετοια να τρεχουν εχω μονιμως 1.2 ελευθερο και αυτο ειναι καθαρα θεμα ανωτεροτητας της htc στο software.αλλα προβληματα σαν συσκευη δεν ειχε.εγω το εχω περιπου ενα χρονο Η καμερα του 5s ειναι ανωτερη νομιζω και γενικως η καμερα ισως να ειναι το μονο μειον του κινητου. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εγώ συνήθως έχω 870MB ελεύθερα, Viber Whatsapp κ.α. στο background, έχω την συνήθεια να αφήνω τον Chrome με 5-6 καρτέλες φορτωμένες, παίζω Real Racing 3 και δεν έχω καταφέρει ποτέ να φέρω τη συσκευή στα όριά της από Ram. Μόνο θέμα και χωρίς να είμαι σίγουρος αν σχετίζεται με έλλειψη ram, που όταν επιστρέφω στην αρχική οθόνη συχνά ξαναφορτώνει το φόντο. Ίσα που γίνεται αντιληπτό ενώ όλα τα υπόλοιπα εμφανίζονται άμεσα. Σε θέμα λογισμικού έχω πάθει την πλάκα μου με την HTC. Αρχικά απόρησα όταν διάβασα "τα τόσα που ακούγονται για ram". Ξέχασα κιόλας πως ήταν με άλλες συσκευές. Και δίνει πολύ συχνά αναβαθμίσεις για τις εργοστασιακές εφαρμογές μέσω του Play που σημαίνει ότι δίνουν συνεχώς βάση στην βελτιστοποίηση του λογισμικού. Για την κάμερα θα συμφωνήσω ότι είναι το τρωτό σημείο της συσκευής. Η μπροστινή είναι αξιόλογη για μπροστινή κάμερα αλλά ο φακός προκαλεί μεγάλη παραμόρφωση στις άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Για την κάμερα θα διαφωνήσω κάθετα στα κοντινά πλάνα και σε κλειστούς χώρους για φωτογραφία των παιδιών είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) παιδιά απο σήμερα ανήκω κ εγώ στην ομάδα:D, μολις παράγγειλα και εγώ ένα ολοκαινουργιο htc one m8 glacial silver, προερχόμενος απο iphone 5 αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως θα περάσω τις επαφές απο το παλιό στο νέο όταν με το καλό έρθει (μου ειπαν Δευτέρα) Edited June 5, 2015 by seveneleven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παιδιά απο σήμερα ανήκω κ εγώ στην ομάδα:D, μολις παράγγειλα και εγώ ένα ολοκαινουργιο htc one m8 glacial silver, προερχόμενος απο iphone 5 αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως θα περάσω τις επαφές απο το παλιό στο νέο όταν με το καλό έρθει (μου ειπαν Δευτέρα) οι επαφές σου είναι αποθηκευμένες σε κάποιο mail? Αν ναι συγχρονίζεις απλά το mail σου και περνάνε. Αν όχι 2 τρόποι: συνδέεσαι στο icloud απο τον υπολογιστή σου και αφού έχεις κάνει συγχρονισμό το iphone κάνεις export τις επαφές σε vcf και τις ανεβάζεις στο gmail. 2ος τρόπος: αντίγραφο ασφαλείας στο itunes, συνδέεις το m8 στο pc και κατεβάζεις το htc sync manager. Από εκεί πας στην επιλογή επαναφορά από iphone και σου περνάει επαφές και νομίζω και sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Ανήκω και γω στην παρέα από προχθές, αλλά με βαριά καρδιά, μιας και την πάτησα! Το πήρα μεταχειρισμένο και το ηχείο για να μιλάμε είναι χαλασμένο και αν δεν έχω τα handsfree, ο άλλος δε μ'ακούει. :( Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει εγκατεστημένο κάποιο κρυφό λογισμικό στο τηλέφωνο, και αν ναι, μπορεί να σβηστεί με format? Δε ξέρω κιόλας τί περνάει από το μυαλό (; ) του καθενός και θέλω να χω το κεφάλι μου ήσυχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αν υπάρχει απόδειξη αγοράς, ίσως σε καλύπτει η εγγύηση. Αν όχι, βρες φθηνό ανταλλακτικό στο ίντερνετ και δώστο σε κάποιο έμπειρο σέρβις να στο περάσουν. Προσωπική άποψη, όταν αγοράζεις μεταχειρισμένη συσκευή, η επαναφορά ρυθμίσεων επιβάλλεται. Από εκεί και πέρα νομίζω αρκεί να βεβαιωθείς ότι έχει στοκ ρομ περασμένη και λογικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Μην είσαι σίγουρος ότι είναι όντως 0%.. Κάνε ένα reboot πρώτα και μετά πες μας. Προσωπικά όποτε είδα 0% σε 4-5 ώρες ήταν πάντα εικονικό.. Συνήθως χωρίς χρήση ένα 1-1,5% το τρώνε όλες οι συσκευές, εκτός αν μιλάμε για όλα off και εξοικονόμηση ενεργή.. Τότε ίσως δεις 0.5-1%.. Ε όχι και να κάνω reboot. Htc εχω ... Δεν εχω Samsung ... :p Ένας φίλος μου πρότεινε αν μπορώ να φορτίζω το βράδυ πριν κοιμηθώ το κινητό και να μην βγάζω τον φορτιστή στο 100% παρά μόνον οταν κρυώσει. Αυτό κάνω εδώ και μια εβδομάδα περίπου και βλέπω αυτα τα νούμερα χωρίς καμμία εξοικονόμηση ενεργή. Edited June 6, 2015 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Φίλε αν είσαι με lollipop στην αναμονή όλα τα τηλέφωνα με lollipop τα πάνε καλά με την χρήση τα χαλάνε στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Φίλε αν είσαι με lollipop στην αναμονή όλα τα τηλέφωνα με lollipop τα πάνε καλά με την χρήση τα χαλάνε στη μπαταρία. Καλημερα. Ναι φίλε μου με lollipop είμαι. Περί lollipop χωρίς να είμαι guru στα κινητά πιστεύω οτι και στην χρήση ειναι καλύτερη απο kitkat απλά υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο play store που δεν ειναι γραμμένες για το νέο λειτουργικό της Google με αποτέλεσμα να χαλάνε όπως λες την μπαταρια. Οταν έβαλα lollipop εγκατέστησα Facebook και Messenger. Ένα δραμα και οι δυο εφαρμογές με απίστευτο lag στο αλαγκαριστο m8 μέχρι χθες. Έπρεπε να ενεργοποιήσω τις επιλογές για προγραμματιστές απο τις ρυθμίσεις και να ξετικαρω την χρήση NuPlayer για να βρω την υγεία μου εγώ και την ομαλή λειτουργία το κινητό. Και φαντάσου μιλάμε για δυο απο τις πιο πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 οι επαφές σου είναι αποθηκευμένες σε κάποιο mail? Αν ναι συγχρονίζεις απλά το mail σου και περνάνε. Αν όχι 2 τρόποι: συνδέεσαι στο icloud απο τον υπολογιστή σου και αφού έχεις κάνει συγχρονισμό το iphone κάνεις export τις επαφές σε vcf και τις ανεβάζεις στο gmail. 2ος τρόπος: αντίγραφο ασφαλείας στο itunes, συνδέεις το m8 στο pc και κατεβάζεις το htc sync manager. Από εκεί πας στην επιλογή επαναφορά από iphone και σου περνάει επαφές και νομίζω και sms Σε ευχαριστώ πολύ. Οχι οι επαφές δεν είναι αποθηκευμένες σε mail. Πως γίνεται αυτο; με icloud; Με το outlook γινεται; (έχω macbook) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 παιδιά απο σήμερα ανήκω κ εγώ στην ομάδα:D, μολις παράγγειλα και εγώ ένα ολοκαινουργιο htc one m8 glacial silver, προερχόμενος απο iphone 5 αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως θα περάσω τις επαφές απο το παλιό στο νέο όταν με το καλό έρθει (μου ειπαν Δευτέρα) Δεν το έχω δουλέψει αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αυτό κάνω εδώ και μια εβδομάδα περίπου και βλέπω αυτα τα νούμερα χωρίς καμμία εξοικονόμηση ενεργή. Αυτό το κάνουν σχεδόν όλα τα κινητά. Μην δίνεις αξία σε αυτά τα νούμερα γιατί είναι πλασματικά. Και αυτό οφείλεται στο ότι η στάθμη της μπαταρίας είναι απλά μια εκτίμηση, όχι μία ξεκάθαρη μέτρηση, και είναι πολύ εύκολο η εκτίμηση αυτή να είναι λάθος. Πιο συγκεκριμένα για να γίνω κατανοητός, όταν χάνεις 1% πέφτοντας από το 100% στο 99%, έχει πέσει πολύ περισσότερο η στάθμη της μπαταρίας σε σχέση με μία πτώση από το 10% στο 9%. Με το κόλπο που κάνεις μπορεί όντως να φορτίζεται καλύτερα η μπαταρία αλλά το used 0% in 7h 6m είναι λάθος. Θα δεις δηλαδή ότι δεν μπορεί να σου δείξει κάτι τέτοιο όταν πχ η μπαταρία πέσει στο 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts