stelioz78 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 καλησπέρα - πέρασε το lollipop και περίμενα την δυνατότητα μη κλειδώματος σε trusted places. Δεν μπορώ όμως να βρω την επιλογή... μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθήνει? Πας ασφαλεια-παραγοντες αξιοπιστιας-smart lock το ενεργοποιεις.μετα παλι πισω πιο ψηλα εχει εμφανιστει η επιλογη smartlock.μπαινεις και οριζεισ τοποθεσια.βλακεια το εχουν κανει δυστυχως ομως,δεν δουλευει με τοποθεσια σε εξοικονομηση ενεργειας,θελει gps μονιμα ανοιχτο.εκτος κι αν δεν κανω κατι σωστα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στο δικό μου παρατηρώ αποσυνδέσεις στο WiFi. Σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στο δικό μου παρατηρώ αποσυνδέσεις στο WiFi. Σε εσάς; Το έκανε και σε εμένα. Έκανα διαγραφή δικτύου, και επανασύνδεση. Προς το παρών είναι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Να την και σε μενα σε Γαλλικο Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το έκανε και σε εμένα. Έκανα διαγραφή δικτύου, και επανασύνδεση. Προς το παρών είναι ΟΚ Να σε καλά. Διορθώθηκε το πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στο δικό μου παρατηρώ αποσυνδέσεις στο WiFi. Σε εσάς; Γενικά ένα θεματάκι με το wifi το παρατήρησα κι εγώ.. Τόσο στο M8 όσο και στο M7 με την 5.0.2.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...δείχνει πιο smooth και σταθερό..Και χωρίς επαναφορά Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Περιμένουμε λεπτομέριες. Πάντως δεν διάβασα τίποτα για lollipop. Επιβεβαιωνω και εγω με γερμανικο cid unbranded! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Γενικά ένα θεματάκι με το wifi το παρατήρησα κι εγώ.. Τόσο στο M8 όσο και στο M7 με την 5.0.2.. Το έχει παράδοση η HTC :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εδώ σε ελληνικό cid 304 Όλα καλά. Μόλις την έβαλα, αλλαγές βλέπω στην μπάρα ειδοποιήσεων και στην οθόνη κλειδώματος. Αναμονή τώρα για το sense 7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Στο σπιτι που κοιμασαι δεν εχεις πριζα ή ρευμα δηλαδη? Συγγνώμη αλλα περιμένεις να σου απαντήσω σε αυτήν την εκτός και τόπου και χρόνου "ερώτηση" σου;;;;;;; Αμα το διευκρινίσεις κατι γίνεται αν θες να σου φύγει η περιέργεια. Edited January 28, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Την πήρα κι εγώ την αναβάθμιση με cid 032... Ακόμα το περιεργαζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Yummy!! Check out @evleaks's Tweet: https://twitter.com/evleaks/status/560425983476789248?s=09 παιζει το αριστερο να ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω δει σε χρυσο...με το πισω μερος αλουμινενιο... :love: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την αναβάθμιση το απόγευμα σε γερμανικό ξεκλείδωτο όλα καλά με μια παραφωνία. Μου βγάζει συνέχεια να κάνω update τα Google services με τριγωνακι αλλά δεν μου βγάζει ενημέρωση στο store. Τι λέτε να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έκανε κανείς καθαρή εγκατάσταση την lollipop? Εγώ την πέρασα από πάνω. Αν και είναι πολύ νωρίς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Η συσκευή δείχνει πιο γρήγορη αλλά πρέπει να περάσουν μια δύο μέρες χρήσης για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια μια μονο παρατηρηση. ..επειδη ειναι major update καλο θα ηταν να κανατε και ενα facrory reset και ενα wipe cacge partition....εγω σαν πρωην χρηστης iphone και νεξους συσκευων καπου το ειχα διαβασει στο xda .. εγω παντως δεν εχω το παραμικρο ουτε με wifi ουτε με τιποτα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανε κανείς καθαρή εγκατάσταση την lollipop? Εγώ την πέρασα από πάνω. Αν και είναι πολύ νωρίς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Η συσκευή δείχνει πιο γρήγορη αλλά πρέπει να περάσουν μια δύο μέρες χρήσης για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Εγώ είναι καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έκανε κανείς καθαρή εγκατάσταση την lollipop? Εγώ την πέρασα από πάνω. Αν και είναι πολύ νωρίς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Η συσκευή δείχνει πιο γρήγορη αλλά πρέπει να περάσουν μια δύο μέρες χρήσης για ασφαλέστερα συμπεράσματα. Επειδή βαριέμαι να το ξαναστηνω, θα το δουλέψω 2-3 ημέρες να δω πως συμπεριφέρεται και ειδικά η μπαταρία και αν δω παρατραγουδα ,τότε θα κάνω επαναφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Επειδή βαριέμαι να το ξαναστηνω, θα το δουλέψω 2-3 ημέρες να δω πως συμπεριφέρεται και ειδικά η μπαταρία και αν δω παρατραγουδα ,τότε θα κάνω επαναφορά. Με το lollipop το restore έχει γίνει πολύ καλό, αρκεί να έχεις ενεργοποιημενο το Google backup από τις ρυθμίσεις. Μερικές εφαρμογές κάνουν restore και τα δεδομένα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 μπαταρια να μας πειτε πως παει... λογικα πρεπει να πηγαινει ακομα καλυτερα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το έχει παράδοση η HTC :p Πες το ψέματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, τρεις ερωτησούλες: Είναι 5.0.2? μπορείτε να γράψετε στην sd? και να υποθέσω ότι υιοθέτησαν το άθλιο card stack στα recent applications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, τρεις ερωτησούλες: Είναι 5.0.2? μπορείτε να γράψετε στην sd? και να υποθέσω ότι υιοθέτησαν το άθλιο card stack στα recent applications? Υπάρχει επιλογή να είναι όπως του sense αν δε σου αρέσει το card stack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Υπάρχει επιλογή να είναι όπως του sense αν δε σου αρέσει το card stack. Εξαιρετικά νέα! Ξέρεις μήπως για τις άλλες δύο ερωτήσεις παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εξαιρετικά νέα! Ξέρεις μήπως για τις άλλες δύο ερωτήσεις παραπάνω? Είναι 5.0.1 με Sense 6. Τι εννοείς να γράψεις στην SD; Να μετακινήσεις εφαρμογές? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Είναι 5.0.1 με Sense 6. Τι εννοείς να γράψεις στην SD; Να μετακινήσεις εφαρμογές? Αν ανοίξεις ένα file explorer (πχ es file explorer) μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο πχ στην εξωτερική sd ή να σβήσεις ένα αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts