Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε από την καμερα, αλλά εμένα μου λείπει η ultrapixel τώρα με το G3. Τοσο γρήγορη κάμερα με καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω φωτογραφιζοντας ανθρώπους (που είναι και η πλειοψηφία των φωτογραφιών μας κακα τα ψέμματα) δε νομίζω να υπάρχει.

Επίσης τα χρώματα είναι πολύ όμορφα.

Κι εγώ στα τεστ διαφόρων sites έβλεπα να υστερεί η κάμερα των M7/M8, αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Στο G3 έχω βαρεθεί να σβηνω/χανω φωτογραφίες επειδή είναι κουνημενες ή έχει ανεβάσει τα ISO στο Θεό με χάλια αποτέλεσμα και η φωτογραφία δε βλέπεται.

Στο note 2 τα ίδια παθαινα. Μια χαρά άλμπουμ και όμορφες στιγμές έχω με το Μ7. Τοσες πολλές φωτογραφίες δεν έχω βγάλει με κανένα κινητό.

Εχω βέβαια και 2 Nikon για πιο σοβαρές φωτογραφίες.

Εχεις δίκιο σ αυτό που λές.

Δείτε δύο φωτογραφιές χαμηλού φωτισμού με Μ8 και Note4.

Φαίνεται καθαρά η υπεροχή του Μ8 παρόλο που πήρε και λίγο δάχτυλο πάνω αριστερά :). Στο Ν4 αν και υπάρχει πολύ περισσότερο φως και το πλάνο είναι κοντινό, ο θόρυβος κυριαρχεί.

Δείτε τες στο οριτζιναλ μεγεθος γιατι εδώ τις έχω ανεβάσει σε μικρότερη ανάλυση.

HTC M8

15212519084_c6a5e26d34_b.jpgIMAG0042_HTC by kostaskazeros, on Flickr

NOTE 4

15646716189_375db5d174_b.jpg20141023_194409-iF_NOTE4 by kostaskazeros, on Flickr

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η ultrapixel ειναι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου η καλυτερη καμερα δεν υπαρχει συγκριση με καμμια αλλη.

ελαχιστα την φτανει και το iPhone 6 αλλα ως εκει.

Αντε και κανενα Νοκια.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Φοβερη φωτογραφια για βράδυ!πάντως εάν η HTC έκανε το εξής διαφημιστικό κόλπο και στο επόμενο m9 άλλαζε το όνομα της κάμερας και από 4 ultrapixel την ονόμαζε 8-12 megapixels να δεις τι πωλήσεις θα είχε!Ο κόσμος έχει τρομερή προκατάληψη για την κάμερα του κινητού ακόμα και αν του δείξεις δείγματα φώτογραφιων !Το ξέρω από δικά μου άτομα!Μιλάμε για τρομερή προκατάληψη σε σημείο εκνευρισμου εκ μέρους μου! Edited by Alfie_86

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

https://m.facebook.com/HtcOneM9 οι τελευταίες φώτο πάνω πάνω θα Μ άρεσε πολύ να ήταν το m9!πολύ κυριλε

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, αλλα μην προσπαθειτε να κανετε το ιδιο και εσεις, απο iPhone 5s σε ONE m8 η διαφορα ειναι αισθητη στις φωτος μεσα και εξω απο το σπιτι σε auto ρυθμισεις.

Σε ορισμενες συνθηκες υπερεχει, αλλα ειναι τοσες λιγες που η πλειοψηφια των φωτογραφιων δεν βγαινει το ιδιο καλες με πριν...

Σεβομαι την διαφορετικη αποψη, αλλα καθε φορα που γραφεται κατι αρνητικο για την καμερα, πεταγονται ολοι και λενε "αποκλειετε, και κοιτα, και οριστε, και δεν ξερετε". Θεωρω δε οτι κανετε την ευκολη συγκριση με τις φωτογραφιες απο samsung... πηγαινετε σε sony, apple, nokia και δειτε τι πραγματικα βγαζει ο ανταγωνισμος του 201...

Ο καθενας εχει τις γνωσεις του, τις απαιτησεις του και μπορει ή οχι και κανει τις υποχωρισεις του... Το να επιβαλεται η γνωμη ή να θεωρειτε οτι "δεν ξερουν τι τους γινεται" σε καποιον/καποιους που μπορει να εχει/εχουν ανωτερες ειναι το λιγοτερο αστειο! :rolleyes:

ΥΓ. Και οι δυο παραπανω φωτογραφιες ειναι το ιδιο αθλιες με την samsung να εχει παραπανω θορυβο που με τοσα mpixel μπορει ευκολα να διορθωθει...

Edited by eNeRGy

Δε νομίζω ότι προσπαθεί κάνεις να επιβάλει τη γνώμη του στον άλλο, απλά ο καθένας εκφράζει την άποψή του και κατά πόσο τον καλύπτει η κάμερα της HTC.

Άλλοι είναι ευχαριστημένοι, άλλοι όχι.

Όπως και να έχει, έχει τα θετικά της, που είναι υπαρκτά, κι εμένα με καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό για τις καθημερινές μου φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τι να το κάνω αν πρέπει να βάλω τρίποδο για να βγάλω μια φώτο μόλις σκοτεινιασει ή σε ένα μπαρ να πρέπει όλοι να μείνουν άγαλμα;

Τέλεια κάμερα σε κινητό δεν υπάρχει. Στον υπολογιστή όλες χάλια μου φαίνονται και σε μεγάλες οθόνες. Ουσιαστικά είναι σαν να κάνουμε σύγκριση ποια είναι πιο καλή από τις χάλια. Ακόμη και με καμεροκινητα, εδώ που έχουν φτάσει οι μικρές κάμερες τύπου Sony rx 100, δεν τίθεται σύγκριση, ούτε σε ποιότητα ούτε σε ταχύτητα. Γι' αυτό βρίσκω υπερβολή να μιλάμε για iPhone και Nokia, ιδίως για την τελευταία που για να βγάλεις μια γρήγορη φωτογραφία έχεις χάσει τη στιγμή 30 φορές.

Σήμερα το παρέλαβα από Γερμανία. Μαγεία... Είμαι 3 ώρες τώρα πάνω του. ΟΛΑ ΚΟΡΥΦΗ...

Αλλα δεν υπάρχει επιλογή για ελληνικά. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω το firmware? Τo έκανα αναβάθμιση σε Sense 6 αμεσως. Ξέρει κανείς κανένα Link και τίποτα οδηγίες? Είναι τόσο εύκολο σαν τα Samsung η να μη μπλέξω καλύτερα? Τέλος πως θα δω ότι είναι πράγματι unbranded όπως έγραφε αυτός που μου το πούλησε?

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, αλλα μην προσπαθειτε να κανετε το ιδιο και εσεις, απο iPhone 5s σε ONE m8 η διαφορα ειναι αισθητη στις φωτος μεσα και εξω απο το σπιτι σε auto ρυθμισεις.

Σε ορισμενες συνθηκες υπερεχει, αλλα ειναι τοσες λιγες που η πλειοψηφια των φωτογραφιων δεν βγαινει το ιδιο καλες με πριν...

Σεβομαι την διαφορετικη αποψη, αλλα καθε φορα που γραφεται κατι αρνητικο για την καμερα, πεταγονται ολοι και λενε "αποκλειετε, και κοιτα, και οριστε, και δεν ξερετε". Θεωρω δε οτι κανετε την ευκολη συγκριση με τις φωτογραφιες απο samsung... πηγαινετε σε sony, apple, nokia και δειτε τι πραγματικα βγαζει ο ανταγωνισμος του 201...

Ο καθενας εχει τις γνωσεις του, τις απαιτησεις του και μπορει ή οχι και κανει τις υποχωρισεις του... Το να επιβαλεται η γνωμη ή να θεωρειτε οτι "δεν ξερουν τι τους γινεται" σε καποιον/καποιους που μπορει να εχει/εχουν ανωτερες ειναι το λιγοτερο αστειο! :rolleyes:

ΥΓ. Και οι δυο παραπανω φωτογραφιες ειναι το ιδιο αθλιες με την samsung να εχει παραπανω θορυβο που με τοσα mpixel μπορει ευκολα να διορθωθει...

Το iPhone 5s το είχα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου και το ξέρω καλά.

Στις συνθήκες παρόμοιες με αυτές που ανέβασα πριν, απλά δεν βγάζει φωτογραφία αλλά ψηφιδωτό.

Με φως ημέρας σε εξωτερικά ναι υπερέχει μόνο και μόνο λόγο διπλής ανάλυσης.

Ή κάμερα του Μ8 θέλει μόνο να παίζεις λίγο με το iso ενώ είσαι στο αυτόματο.

Επαναλαμβάνω με απόλυτη σιγουριά ότι το iPhone ακόμα και με περισσότερο φως απλά δεν μπορεί.

Σε android και los δεν υπάρχει κινητό που να βγάζει καλύτερες φωτο το βράδυ. Μόνο lumia και manual ρυθμίσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

:lol: :lol:

μου αρεσε αυτη η σποντα που λεμε και τσου Κορφους :D

Κωστα με ξερεις,εχω το μικροβιο να αλλαζω με εχει πιασει εδω και 5 μηνες και δεν σταματαει.

Θα ησυχασω καποτε.Μπορει να με πιασει η τρελλα μου και να το ξαναγορασω 3η φορα χρυσο...ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ. :)

δεν ειπα ποτε ομως οτι δεν ειναι το καλυτερο πιο ποιοτικο και πιο πληρες κινητο.

Σαν κινητο,σημα,ακουστικο,switch 2g/3g/4g,ταχυτητα,μπαταρια,ποιοτητα,σταθεροτητα,εργονομια,πολυτελεια design ειναι το καλυτερο αλλα θες το χρωμα,θες το οτι ειχα το Μ8 τον Μαιο και το One Mini 2 αν θυμασαι ,το βαρεθηκα.

Δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω την απολυτη ανωτεροτητα του το 2014.

Τωρα αν καποιος πχ θελει να παιζει με roms σαν εμενα και να κλεινει το ματι και στα ψευτοκινεζικα μοπο ζοππο οππο τσοπο meizu and the zoo,ε τι να κανουμε μας αρεσει να εξερευνουμε νεους κοσμους. :p

Επιμενω και υπογραφω ομως οτι το Μ8 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η συσκευη αναφορας του 2014

Και η καμερα σε low light ειναι η καλυτερη αυτην την στιγμη._

Καλησπέρα σας

Με αφορμή τα ανωτέρω σχόλια απο τον φίλο συνforoumμίτη , και με βάση και το δικό μου μικρόβιο να αλλάζω και εγώ κάθε χρόνο συσκευή ( και νωρίτερα μερικες φορές) , θα ήθελα την βοηθειά σας / γνώμη σας αναφορικά με την επόμενη συσκευή μου.

Χρόνια χρήστης Blackberry ( αρκετών μοντέλων bold κυρίως ) των παλαιότερων λειτουργικών όμως με την υπηρεσία BIS ( δεν γνωρίζω το 10 καθόλου..) ύστερα προχώρησα σε iphone , samsung κτλ

Σκεφτομαι λοιπον την αφορά του HTC M8 ή του Blackberry Z30

Η χρήση που κάνω είναι επαγγελματική κυρίως με αρκετά εταιρικά emails και λίγα προσωπικά καθώς και αρκετές ώρες ομιλίας καθημερινά λόγω επαγγέλματος , χρειάζομαι επίσης 5άρα οθόνη ( λόγω emails αλλα και συνήθειας πλέον ..)

Δεν παίζω παιχνίδια και χρησιμοποιώ ελάχιστες εφαρμογές κυρίως για productivity. Επίσης δεν θα έλεγα ότι είμαι heavy user της φωτγραφικής μηχανής.

Δεδομένου ότι έχω ακούσει τα καλύτερα και για τις δυο αυτές συσκευές , θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας δεδομένου ότι γνωρίζετε το M8 ( αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει ή είχε και τις δυο συσκευες ακόμη καλύτερα)

Δεν θα ήθελα πρόταση άλλης συσκευής , μόνο την βοήθεια επιλογής μεταξύ των δυο .

Ζητώ συγγνώμη από τους moderators και από όλους σας , αν γράφω σε λάθος topic

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θανάσης

Ξεχνάμε ότι αντιθέτως με ό,τι πιστεύουμε εδώ μέσα η ευκολία και η αμεσότητα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα και τη λεπτομέρεια σε ζουμ. Το άπειρο μάτι των περισσότερων από εμάς δεν είναι σε θέση να κρίνει τις περισσότερες φορές κάτι παραπάνω από το "ωραία χρώματα" και "ζωντανή φωτογραφία".
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δεν ξερω για σας,εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απολυτα απο τα 4mp...

Ά ρε Φλαμπ ρομαντικό αγόρι ;)

Το iPhone 5s το είχα μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου και το ξέρω καλά.

Στις συνθήκες παρόμοιες με αυτές που ανέβασα πριν, απλά δεν βγάζει φωτογραφία αλλά ψηφιδωτό.

Με φως ημέρας σε εξωτερικά ναι υπερέχει μόνο και μόνο λόγο διπλής ανάλυσης.

Ή κάμερα του Μ8 θέλει μόνο να παίζεις λίγο με το iso ενώ είσαι στο αυτόματο.

Επαναλαμβάνω με απόλυτη σιγουριά ότι το iPhone ακόμα και με περισσότερο φως απλά δεν μπορεί.

Σε android και los δεν υπάρχει κινητό που να βγάζει καλύτερες φωτο το βράδυ. Μόνο lumia και manual ρυθμίσεις.

Το θεμα μερικες φορες δεν ειναι τι μας αρεσει αλλα τι συμβαινει με καποια τεχνικα στοιχεια.

Γενικα το Μ8 κανει πολλα λαθη φωτισμου και χρωματων σε σχεση με ενα 5s ακομη και στην κατασταση που λετε οτι υπερεχει. Εχει συχνους υπερκορεσμους, καψιματα, μωβακια καθως και λαθη στη θερμοκρασια λευκου (που τσακιζει μετα ολα τα χρωματα). Φυσικα ολα αυτα δεν φαινονται με την πρωτη ματια γιατι βγαζει φωτογραφιες που εντυπωσιαζουν, αλλα αν τις δεις τελικα με προσοχη, μονο καλες δεν ειναι.

Ολα αυτα επαναλαμβανω σε σχεση με ενα 5s και οχι με καποιο samsung που απλα εχει φωτογραφικη για να λεει οτι εχει...

Δες αυτο το τεστ, και θα δεις οτι μετα την πρωτη καλη εντυπωση του Μ8, αν ψαξεις τα λαθη που λεω θα τα βρεις ΣΕ ΚΑΘΕ φωτογραφια... http://www.imore.com/htc-one-m8-vs-iphone-5s-camera-comparison

Καθως και εδω:

Με εξαιρεση θα βρεις 2-3 φωτογραφιες να υπερεχει το Μ8 και αυτες ειναι στο απολυτο σκοταδι.

Εκει δηλαδη που ολα τα κινητα (και το Μ8) ειναι απο χαλια ως μετρια.

Αν θες σχολιαζουμε μια μια τις φωτογραφιες ωστε να σου εξηγησω τι εννοω...

Το θεμα μερικες φορες δεν ειναι τι μας αρεσει αλλα τι συμβαινει με καποια τεχνικα στοιχεια.

Γενικα το Μ8 κανει πολλα λαθη φωτισμου και χρωματων σε σχεση με ενα 5s ακομη και στην κατασταση που λετε οτι υπερεχει. Εχει συχνους υπερκορεσμους, καψιματα, μωβακια καθως και λαθη στη θερμοκρασια λευκου (που τσακιζει μετα ολα τα χρωματα). Φυσικα ολα αυτα δεν φαινονται με την πρωτη ματια γιατι βγαζει φωτογραφιες που εντυπωσιαζουν, αλλα αν τις δεις τελικα με προσοχη, μονο καλες δεν ειναι.

Ολα αυτα επαναλαμβανω σε σχεση με ενα 5s και οχι με καποιο samsung που απλα εχει φωτογραφικη για να λεει οτι εχει...

Δες αυτο το τεστ, και θα δεις οτι μετα την πρωτη καλη εντυπωση του Μ8, αν ψαξεις τα λαθη που λεω θα τα βρεις ΣΕ ΚΑΘΕ φωτογραφια... http://www.imore.com/htc-one-m8-vs-iphone-5s-camera-comparison

Καθως και εδω:

Με εξαιρεση θα βρεις 2-3 φωτογραφιες να υπερεχει το Μ8 και αυτες ειναι στο απολυτο σκοταδι.

Εκει δηλαδη που ολα τα κινητα (και το Μ8) ειναι απο χαλια ως μετρια.

Αν θες σχολιαζουμε μια μια τις φωτογραφιες ωστε να σου εξηγησω τι εννοω...

Η κάμερα του Μ8 θέλει μια εξοικείωση και να ξέρεις τι μπορείς να πάρεις απο αυτή και τι όχι. Κατεβάστε το ISO χωρίς να φοβάστε, παίξτε με τη γωνία της συσκευής σε σχέση με το αντικείμενο, κάντε focus με ταπ σε συγκεκριμένο σημείο.

Θεωρώ οτι για ενα κινητό που δεν φημίζεται για την κάμερα του, τα παει αρκετά καλα σ ενα βασικό τομέα που ειναι οι φωτογραφίες προσώπων σε χώρους με κακό η χαμηλό φωτισμό.

Λάθη υπάρχουν αλλά όχι σημαντικά. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι οι φωτογραφίες που τραβάω μ αυτο, "ακούνε" πολύ στο edit που τους κάνω στο iPhoto, σε σχέση με άλλες συσκευές.

Για μένα οπως έχω πει επανειλημμένα, η κάμερα του Μ8 ειναι για φωτογραφίες απροόπτων γεγονότων που θα θελήσεις να τα κρατήσεις για πάντα.

Δεν μ ενθουσιάζει αλλά δεν με απογοητεύει κιόλας.

Δες τις δυο παρακάτω απο M8 και iPhone 5s, την ίδια στιγμή (σε αυτόματο).

Ο φωτισμός προέρχεται απο μια κολόνα της ΔΕΗ.

Φαίνεται εύκολα η υπέροχη του Μ8

Μπορεί να μην ειναι τέλεια φωτο, αλλά βλέπεται πολύ πιο ευχάριστα απο του iPhone. (Κατεβάστε τες μην τις δείτε στην προεσκοπιση του Dropbox γιατι ειναι σε πολύ μικρότερη ανάλυση).

https://www.dropbox.com/s/n0n9p3vrhyxcwvu/Photo%2020-11-14%20-%206%2039%2026%20%CE%BC.%CE%BC..jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/k4ivg8szf5k444e/Photo%2020-11-14%20-%206%2038%2021%20%CE%BC.%CE%BC..jpg?dl=0

Την ημέρα σε εξωτερικά θα δώσει καλυτερα αποτελέσματα το iPhone.

Επίσης στα χρώματα το iPhone ανεβάζει το contrast και τα τονίζει περισσότερο.

Edited by Te_salat

Δεν αντιλεγω οτι στις νυχτερινες ειναι αρκετα δυνατο, αλλα επισης κανει λαθη.

Αν παιξω με τις ρυθμισεις ειναι αλλο θεμα.

Οι δυο φωτογραφιες δεν ειναι ακριβως ιδιες για να τις κρινω.

Οταν ο ανθρωπος ειναι (κατα μεσο ορο) 18 ωρες ξυπνιος και τις 12 εχει καλο φως και τις αλλες 6 ειναι σε χωρους με φως (εκτος αν ζουσαμε στους δρομους ή σε σπιλιες) το Μ8 χανει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.

ΑΡΑ

Καθε αλλο παρα καλυτερη καμερα απο ενα 5s εχει στο +90% των περιπτωσεων.

Τεσπα, δεν ειναι οτι ειμαι απογοητευμενος, ή οτι ειναι χαλια. Απλα καθε φορα που μπαινω σε ενα τοπικ αναλογου κινητου που κατεχω διαβαζω του κοσμου τις υπερβολες. Και το οτι η καμερα του Μ8 ειναι καλυτερη του ανταγωνισμου ειναι ΤΡΕΛΗ υπερβολη οταν μιλαμε για (στην καλυτερη) το 10% των περιπτωσεων, και αυτο αν παιξεις με τις ρυθμισεις...

Μακαρι λοιπον να ανεβουν τα MPIXEL, να πανε τουλαχιστο σε 6 ή 8 και να διορθωσουν λιγο το software επεξεργασιας μπας και δουμε καλυτερες φωτογραφιες και στο υπολοιπο 90% των περιπτωσεων με το Μ9...

Οταν ο ανθρωπος ειναι (κατα μεσο ορο) 18 ωρες ξυπνιος και τις 12 εχει καλο φως και τις αλλες 6 ειναι σε χωρους με φως (εκτος αν ζουσαμε στους δρομους ή σε σπιλιες) το Μ8 χανει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.

ΑΡΑ

Τεσπα, δεν ειναι οτι ειμαι απογοητευμενος, ή οτι ειναι χαλια. Απλα καθε φορα που μπαινω σε ενα τοπικ αναλογου κινητου που κατεχω διαβαζω του κοσμου τις υπερβολες. Και το οτι η καμερα του Μ8 ειναι καλυτερη του ανταγωνισμου ειναι ΤΡΕΛΗ υπερβολη οταν μιλαμε για (στην καλυτερη) το 10% των περιπτωσεων, και αυτο αν παιξεις με τις ρυθμισεις...

Μακαρι λοιπον να ανεβουν τα MPIXEL, να πανε τουλαχιστο σε 6 ή 8 και να διορθωσουν λιγο το software επεξεργασιας μπας και δουμε καλυτερες φωτογραφιες και στο υπολοιπο 90% των περιπτωσεων με το Μ9...

Χωρίς να είμαι ειδικός ,διαφωνώ πλήρως.

Αυτό που θέλω από ένα κινητό είναι να τραβά γρήγορα και αξιόπιστα μια φωτογραφία ,αν θέλω καλιτεχνία παίρνω DSLR.

Και αυτό το Μ8 το κάνει άριστα .Είχα δοκιμάσει πριν Νοτε 3,Lg g flex ,S5 LG G3 και το δοκιμάσαμε μέσα σε καφέ με το Ζ3 με τα παιδιά απο την Πάτρα.Το Μ8είναι καλύτερο από όλα.Μπορεί όπως το λες αν το δεις στο εργαστήριο κάποια να είναι καλύτερα αλλά στη φωτογραφία της στιγμής είναι εξαιρετικό.

Και το κινητό το έχεις κυρίως για τη φωτογραφία της στιγμής.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αυτό που θέλω από ένα κινητό είναι να τραβά γρήγορα και αξιόπιστα μια φωτογραφία ,αν θέλω καλιτεχνία παίρνω DSLR.

Και αυτό το Μ8 το κάνει άριστα .Είχα δοκιμάσει πριν Νοτε 3,Lg g flex ,S5 LG G3 και το δοκιμάσαμε μέσα σε καφέ με το Ζ3 με τα παιδιά απο την Πάτρα.Το Μ8είναι καλύτερο από όλα.Μπορεί όπως το λες αν το δεις στο εργαστήριο κάποια να είναι καλύτερα αλλά στη φωτογραφία της στιγμής είναι εξαιρετικό.

Κ Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου!Το κινητό το θέλεις για κάτι γρηγορο που θα δεις στο δρόμο,μια γρήγορη φώτο των παιδιών-κοπέλα σου κτλ σε ένα ωραίο τοπίο!Δεν νομίζω ότι κάποιος θα πάει διακοπές σε μια ξένη χώρα ή έναν καινούργιο τόπο και θα βασιστεί στο κινητό του για φωτογραφίες!

ΑΡΑ

Σε καμία περίπτωση δεν ειναι το καλύτερο. Το έχω γράψει απο τα τέλη Μαρτίου όταν είχα ανεβάσει συγκριτικό με το iPhone 5s.

Αυτο που υποστηρίζω ειναι οτι στις βραδινές εντός και εκτός του σπιτιού ειναι εξαιρετικό. Παρόλα αυτά αν θέλω σωστές φωτογραφίες θα χρησιμοποιήσω το S4 Zoom με xenon.

Όμως όταν είμαι με φίλους η την οικογένεια κάπου και χρειαστεί να τραβήξω μια φωτογραφία, το αποτέλεσμα με ικανοποιεί.

Ειδικά το βράδυ, σε κοντινές φωτο με ικανοποιεί περισσότερο απο κάθε άλλη συσκευή που πέρασε απο τα χέρια μου.

Δεν τραβάω manual. To M8 εχει φοβερό μενού στην κάμερα που σου επιτρέπει ενώ είσαι σε αυτόματο να αλλάξεις εύκολα και γρήγορα το ISO. Κάτι πολύ σημαντικό στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό.

Ειναι το μοναδικό που σε auto το βράδυ δίνει ρυθμίσεις 1/10 με ISO 400 χωρίς κουνημένες φωτο.

Σε ημερήσιες εξωτερικές, ειναι καλό για μικρές αποστάσεις η κάποιο όμορφο τοπίο που γεμίζει το πλάνο και δεν σ ενδιαφέρει η λεπτομέρεια.

Την ημέρα για μένα είτε σας αρέσει είτε όχι, η samsung ειναι κορυφαία.

Με λίγα λόγια, δεν θα άφηνα αυτή την υπέροχη συσκευή έξ αιτίας της κάμερας.

Δουλεύω παράλληλα το iPad Air έχοντας τις ίδιες εφαρμογές και κάνοντας τα ίδια πράγματα. Στο Μ8 όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα

Δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά σε iPhone μόνο και μόνο γιατι εχει καλύτερη κάμερα.

Τώρα εγώ τι να πω?

Χρήση WiFi με 3G. Όχι data και τα πάντα ενεργοποιημένα.

Τι άλλο να πω για την μπαταρία?

Θοδωρής

Τώρα εγώ τι να πω?

Χρήση WiFi με 3G. Όχι data και τα πάντα ενεργοποιημένα.

Τι άλλο να πω για την μπαταρία?

Στο μενού του κινητού πόσες ώρες οθόνη γράφει; Εμένα σε όλα τα κινητά που είχα είχε μεγάλη διαφορά απο το μενού του κινητού..

Στο μενού του κινητού πόσες ώρες οθόνη γράφει; Εμένα σε όλα τα κινητά που είχα είχε μεγάλη διαφορά απο το μενού του κινητού..

Δεν λέει της HTC. Το παρακολουθώ πάντα μιας και έχω ακούσει αυτό το πρόβλημα και όλα βγαίνουν κανονικά με χρήση.

Θοδωρής

Ναι για αυτες τις στιγμες μιλαω οτι κανει λαθη. Αν βλεπατε το βιντεο που εβαλα θα το καταλαβαινατε (ισως) μιας και μονο φωτογραφιες εργαστηριου δεν εχει...

Τεσπα, μη σας χαλαω τη μερα.

Η καμερα ειναι τελεια και η καλυτερη!

Ναι για αυτες τις στιγμες μιλαω οτι κανει λαθη. Αν βλεπατε το βιντεο που εβαλα θα το καταλαβαινατε (ισως) μιας και μονο φωτογραφιες εργαστηριου δεν εχει...

Το Μ8 μπορεί να κάνει λάθη.

Τα άλλα δεν μπορούν καν να εστιάσουν ή βγάζουν τρελό θόρυβο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ποιος θέλει να επιβάλει τη γνώμη του στους άλλους τελικά...

Μερικοί είναι ευχαριστημένοι με την κάμερα κι άλλοι όχι, τα είπαμε αυτά.

Επειδή τα λόγια είναι περιτά μερικές φορές, ανεβάζω λίγες φωτογραφίες ακόμα.

Μ8 αυτόματο.

15845285342_a0253851ef_b.jpgHTC M8 by kostaskazeros, on Flickr

S4 zoom, αυτόματο. Με xenon θα έβγαζε αριστουρημα. Χωρίς ούτε σωστό focus δεν μπορεί να κάνει. Η συσκευή ηταν ακουμπισμένη. Δεν είναι κουνημένη η φώτο.

15659965549_82f3b34d4b_b.jpgS4 ZOOM by kostaskazeros, on Flickr

M8 και πάλι αυτοματο

15845328612_91f256ae2b_b.jpgIMAG0899_HTC M8 by kostaskazeros, on Flickr

S4 zoom auto

15843970211_2557d14678_b.jpgS4 ZOOM by kostaskazeros, on Flickr

Και δυο ακόμα βραδινες από το Μ8

15223529084_58da6bc9ba_b.jpgHTC M8 by kostaskazeros, on Flickr

15845173642_f83c317a42_b.jpgHTC M8 by kostaskazeros, on FlickrΓια πλήρη αναλυση πατείστε στην φωτογραφια και στο flickr επιλέξτε πλήρες μέγεθος.

Edited by Te_salat