Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός των άλλων έχω εξοικειωθεί με την κάμερα και βγάζω πολύ καλές φωτο.

Ή συνύπαρξη του S4 zoom μου δίνει λύσεις και για τα μυακρινά.

Πρώτη φορά μετά το iPhone 4 το 2010, που μετά από 3 μήνες δεν έχω βαρεθεί και επιπλέον δεν ασχολούμαι με νέες συσκευές.

Μάλλον βοηθά ότι τόσα χρόνια με τα Samsung δεν είχα κάτι που να μου αρέσει και οπτικά.

Το bugatti pouch, έχει καθιερωθεί πλέον και το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο.

Για να δούμε μετά τα Χριστούγεννα πού θα έχουμε τις πρώτες διαρροές του Μ9 το οποίο μάλλον θα ξεχωρίζει σε οθόνη και κάμερα. Σε επιδόσεις θα πρέπει να φοράει τον 810 και πάλι δύσκολα θα έχει σημαντικές διαφορές σε ταχύτητα λίγο ανάλυσης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΡΕ παιδιά το greenify κάνει τπτ?Το έχω κατεβάσει αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι ιδιαίτερο!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει νομίζω χρειάζεται root για να δουλέψει

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Root θέλει για να κάνεις greenify τις εφαρμογές ενημερώσεων και επικοινωνίας, πχ Gmail, viber, fb messenger κλπ.

Για τις υπόλοιπες που επιμένουν να ξυπνάνε τη συσκευή για να σου πουν μια μπούρδα, πχ κάποια παιχνίδια, μια χαρά δουλεύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το viber Μ αφήνει και μένα που δεν είμαι root!Οπότε να το κρατήσω τότε!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Root θέλει για να κάνεις greenify τις εφαρμογές ενημερώσεων και επικοινωνίας, πχ Gmail, viber, fb messenger κλπ.

Για τις υπόλοιπες που επιμένουν να ξυπνάνε τη συσκευή για να σου πουν μια μπούρδα, πχ κάποια παιχνίδια, μια χαρά δουλεύει.

Έτσι. Απλά η διαφορά είναι ότι αν ανοίξεις κάποια απ αυτές τις εφαρμογές, θα πρέπει να πατήσεις ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη για να κλείσουν όλες μαζί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εγω παιδες το κινητο θα το δωσω αποκλειστικα γιατι το βαρεθηκα.

Δεν περιμενα να το πω.

Το κρατησα ενα μηνα.

Μου την εχει βαρεσει λιγο και η καμερα γιατι πηγα αυτες τις μερες σε ενα event kαι κατι με χαλασε.

αυτο + το γεγονος οτι οι φωτογραφιες αδυνατουν να γεμισουν mac retina/macbook pro retina ηταν αρκετα

Ειναι και το οτι οι 5 ιντσες ειναι μικρες για την χρηση μου.

Με διαφορα το καλυτερο κινητο του 2014,κορυφαια μπαταρια κατασκευη σημα κληση και σταθεροτητα ταχυτητα.

δεν πειραζει.

Τα ξαναλεμε με το Μ9 αν ειμαστε καλα.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Προσωπικα ουτε εγω ειμαι ευχαριστιμενος με την καμερα (στις φωτος γιατι βιντεο ειναι εκπληκτικη) αλλα για την χρηση που της κανω δεν με πειραζει!

εγω παιδες το κινητο θα το δωσω αποκλειστικα γιατι το βαρεθηκα.

Δεν περιμενα να το πω.

Το κρατησα ενα μηνα.

Μου την εχει βαρεσει λιγο και η καμερα γιατι πηγα αυτες τις μερες σε ενα event kαι κατι με χαλασε.

αυτο + το γεγονος οτι οι φωτογραφιες αδυνατουν να γεμισουν mac retina/macbook pro retina ηταν αρκετα

Ειναι και το οτι οι 5 ιντσες ειναι μικρες για την χρηση μου.

Με διαφορα το καλυτερο κινητο του 2014,κορυφαια μπαταρια κατασκευη σημα κληση και σταθεροτητα ταχυτητα.

δεν πειραζει.

Τα ξαναλεμε με το Μ9 αν ειμαστε καλα.

Μεγάλε δεν το δίνω ακόμα γιατί τα έξοδα τρέχουν αλλά είμαι Στον ίδιο δρόμο.

ΌΧΙ γιατί δεν είναι τέλειο αλλά η βαρεμάρα σε νικάει.

Θοδωρής

Το multitasking με τις κάρτες δεν μου φαίνεται και ό,τι πρακτικότερο...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το multitasking με τις κάρτες δεν μου φαίνεται και ό,τι πρακτικότερο...

Ούτε κι εμένα, με βολεύει όπως είναι στο Μ7, Μ8 και στο G3, αλλά απ ότι βλέπω όλοι ακολουθούν το στοκ του lollipop τώρα πια.

Εγώ πάντως και από τις φώτο είμαι πολύ ευχαριστημένος(μιας και δεν είναι το πρώτο μου μέλημα για την αγορά ενός smartphone)και από το τηλέφωνο που είναι άριστο σε όλα!Δεν σκέφτομαι καθόλου να το δώσω ειδικά που δεν βλέπω κάποια συσκευή να υπερτερεί δε αυτά που θεωρώ για μένα βασικά και ουσιαστικά!

Η κάμερα θέλει να προσέχετε 2-3 πραγματάκια.

Διαφωνώ οτι δεν γεμίζει την οθόνη ενός υπολογιστή. Το κάνει και με άνεση.

Απλά δεν αντέχει πάνω απο 20% zoom.

Μετά απο πολλές συσκευές που έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια, για μένα μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά κάποιο αλλο smartphone που να με καλύπτει σε τόσα πολλά απο αυτά που ζητώ.

Επίσης σιγά σιγά ξεθωριάζει μέσα μου η ανάγκη για συνεχείς αλλαγές, γιατι δεν βλέπω πια τις τεράστιες βελτιώσεις που υπήρχαν στο παρελθόν απο μια συσκευή στην νεότερη.

Το κινητό εκ των πραγμάτων λόγο μεγέθους περιορίζεται σε συγκεκριμένες χρήσεις. Το πρώτο που με ενδιαφέρει ειναι η άψογη λειτουργία και αμεσότητα γιατι σε αντίθεση μ ενα tablet, το χρησιμοποιείς ενώ κινείσαι και πρέπει να σου δίνει εύκολα και γρήγορα κάθε πληροφορία.

Βαρέθηκα να πετάω λεφτά χωρίς λόγο. Αν μπορω να κάνω την αλλαγή στο νεότερο μοντέλο με κόστος το πολύ 200 ευρώ θα το κάνω. Παραπάνω δεν δίνω.

Η κάμερες των κινητών είτε το θελουμε είτε όχι υστερούν. Μεταξύ τους κάποιες τα πανε καλυτερα σε ορισμένα είδη φωτο αλλά υστερούν σε αλλά. Διαλέγεις και παίρνεις.

Το Note 4 του οποίου είδα αρκετά δείγματα, ενώ τα παει πολύ καλα στις ημερήσιες, στις χαμηλού φωτισμού αν και εχει βελτιωθεί σε σχέση με προηγούμενα samsung, συνεχίζει να εχει πρόβλημα.

Γι αυτο αγόρασα το S4 zoom ώστε να έχω ισορροπημένες φωτο σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να μην δεσμεύομαι στην επιλογή κινητού με βάση την κάμερα.

Μέχρι στιγμής το Μ8 εκεί που το θέλω και γι αυτο που το θέλω με ικανοποιεί.

Τα γενέθλια της κόρης μου δεν θα τα τραβήξω μ αυτο πάντως. :)

Και κάτι τελευταίο: δεν μπορω να πάω πλέον σε συσκευή που δεν μ αρέσει σαν design και κατασκευή. Επίσης αποκλείω τα κινεζικά Μεϊζού, Φου μαν τσου, Oppo, Mopo κλπ για δικούς μου λόγους.

Edited by Te_salat

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε από την καμερα, αλλά εμένα μου λείπει η ultrapixel τώρα με το G3. Τοσο γρήγορη κάμερα με καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω φωτογραφιζοντας ανθρώπους (που είναι και η πλειοψηφία των φωτογραφιών μας κακα τα ψέμματα) δε νομίζω να υπάρχει.

Επίσης τα χρώματα είναι πολύ όμορφα.

Κι εγώ στα τεστ διαφόρων sites έβλεπα να υστερεί η κάμερα των M7/M8, αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Στο G3 έχω βαρεθεί να σβηνω/χανω φωτογραφίες επειδή είναι κουνημενες ή έχει ανεβάσει τα ISO στο Θεό με χάλια αποτέλεσμα και η φωτογραφία δε βλέπεται.

Στο note 2 τα ίδια παθαινα. Μια χαρά άλμπουμ και όμορφες στιγμές έχω με το Μ7. Τοσες πολλές φωτογραφίες δεν έχω βγάλει με κανένα κινητό.

Εχω βέβαια και 2 Nikon για πιο σοβαρές φωτογραφίες.

Μετά απο πολλές συσκευές που έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια, για μένα μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά κάποιο αλλο smartphone που να με καλύπτει σε τόσα πολλά απο αυτά που ζητώ.

Επίσης σιγά σιγά ξεθωριάζει μέσα μου η ανάγκη για συνεχείς αλλαγές, γιατι δεν βλέπω πια τις τεράστιες βελτιώσεις που υπήρχαν στο παρελθόν απο μια συσκευή στην νεότερη.

Το κινητό εκ των πραγμάτων λόγο μεγέθους περιορίζεται σε συγκεκριμένες χρήσεις. Το πρώτο που με ενδιαφέρει ειναι η άψογη λειτουργία και αμεσότητα γιατι σε αντίθεση μ ενα tablet, το χρησιμοποιείς ενώ κινείσαι και πρέπει να σου δίνει εύκολα και γρήγορα κάθε πληροφορία.

Βαρέθηκα να πετάω λεφτά χωρίς λόγο. Αν μπορω να κάνω την αλλαγή στο νεότερο μοντέλο με κόστος το πολύ 200 ευρώ θα το κάνω. Παραπάνω δεν δίνω.

Η κάμερες των κινητών είτε το θελουμε είτε όχι υστερούν. Μεταξύ τους κάποιες τα πανε καλυτερα σε ορισμένα είδη φωτο αλλά υστερούν σε αλλά. Διαλέγεις και παίρνεις.

Το Note 4 του οποίου είδα αρκετά δείγματα, ενώ τα παει πολύ καλα στις ημερήσιες, στις χαμηλού φωτισμού αν και εχει βελτιωθεί σε σχέση με προηγούμενα samsung, συνεχίζει να εχει πρόβλημα.

Γι αυτο αγόρασα το S4 zoom ώστε να έχω ισορροπημένες φωτο σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να μην δεσμεύομαι στην επιλογή κινητού με βάση την κάμερα.

Και κάτι τελευταίο: δεν μπορω να πάω πλέον σε συσκευή που δεν μ αρέσει σαν design και κατασκευή. Επίσης αποκλείω τα κινεζικά Μεϊζού, Φου μαν τσου, Oppo, Mopo κλπ για δικούς μου λόγους.

Κώστα πέρα από όσα λες για την κάμερα κτλ στα οποία συμφωνώ απόλυτα,δεν είναι και η ποιότητα κατασκευής που έχει ανεβάσει πολύ τα στάνταρ?Θα μπορούσες να πας πχ σε πλαστικό Samsung ?

Το Sony z3 το δοκίμασες?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Κώστα πέρα από όσα λες για την κάμερα κτλ στα οποία συμφωνώ απόλυτα,δεν είναι και η ποιότητα κατασκευής που έχει ανεβάσει πολύ τα στάνταρ?Θα μπορούσες να πας πχ σε πλαστικό Samsung ?

Σε καμία περίπτωση. Ακομα και τα νέα samsung που έχουν πραγματικό μέταλλο και μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα υλικών, δεν μου αρέσουν λόγο βαρετού design.

Στα Sony σιχαίνομαι τα πορτακια. Οπότε δεν υπάρχουν επιλογές

:lol: :lol:

μου αρεσε αυτη η σποντα που λεμε και τσου Κορφους :D

Κωστα με ξερεις,εχω το μικροβιο να αλλαζω με εχει πιασει εδω και 5 μηνες και δεν σταματαει.

Θα ησυχασω καποτε.Μπορει να με πιασει η τρελλα μου και να το ξαναγορασω 3η φορα χρυσο...ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ. :)

δεν ειπα ποτε ομως οτι δεν ειναι το καλυτερο πιο ποιοτικο και πιο πληρες κινητο.

Σαν κινητο,σημα,ακουστικο,switch 2g/3g/4g,ταχυτητα,μπαταρια,ποιοτητα,σταθεροτητα,εργονομια,πολυτελεια design ειναι το καλυτερο αλλα θες το χρωμα,θες το οτι ειχα το Μ8 τον Μαιο και το One Mini 2 αν θυμασαι ,το βαρεθηκα.

Δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω την απολυτη ανωτεροτητα του το 2014.

Τωρα αν καποιος πχ θελει να παιζει με roms σαν εμενα και να κλεινει το ματι και στα ψευτοκινεζικα μοπο ζοππο οππο τσοπο meizu and the zoo,ε τι να κανουμε μας αρεσει να εξερευνουμε νεους κοσμους. :p

Επιμενω και υπογραφω ομως οτι το Μ8 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η συσκευη αναφορας του 2014

Και η καμερα σε low light ειναι η καλυτερη αυτην την στιγμη._

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κωστα με ξερεις,εχω το μικροβιο να αλλαζω με εχει πιασει εδω και 5 μηνες και δεν σταματαει.

Θα ησυχασω καποτε.Μπορει να με πιασει η τρελλα μου και να το ξαναγορασω 3η φορα χρυσο...ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ. :)

δεν ειπα ποτε ομως οτι δεν ειναι το καλυτερο πιο ποιοτικο και πιο πληρες κινητο.

Σαν κινητο,σημα,ακουστικο,switch 2g/3g/4g,ταχυτητα,μπαταρια,ποιοτητα,σταθεροτητα,εργονομια,πολυτελεια design ειναι το καλυτερο αλλα θες το χρωμα,θες το οτι ειχα το Μ8 τον Μαιο και το One Mini 2 αν θυμασαι ,το βαρεθηκα.

Τωρα αν καποιος πχ θελει να παιζει με roms σαν εμενα και να κλεινει το ματι και στα ψευτοκινεζικα μοπο ζοππο οππο τσοπο meizu and the zoo,ε τι να κανουμε μας αρεσει να εξερευνουμε νεους κοσμους. :p

Επιμενω και υπογραφω ομως οτι το Μ8 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η συσκευη αναφορας του 2014

Λεφτά να υπάρχουν να τα αλλάζουμε ;)

To Asia version που βλέπω σε μαγαζιά του εξωτερικού τι διαφορά έχει και δεν μπορώ να καταλάβω? Παίζουν κιεδώ διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα την αγορά και τα LTE bands?

Βρε δεν μαλώνω κανένα. Ξέρω την αρρώστια :) απλά ειναι το ανικανοποίητο.

Εγώ βλέπω οτι η apple για παράδειγμα απο την Μονή εταιρεία που επηρεάζεται ειναι η HTC.

Μετά τον δανεισμό των πλαστικών γραμμών για το σήμα στο πίσω μέρος, διέρρευσε σήμερα οτι σκέπτεται στο επόμενο iPhone να ακολουθήσει και στην ύπαρξη διπλής κάμερας.

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε από την καμερα, αλλά εμένα μου λείπει η ultrapixel τώρα με το G3. Τοσο γρήγορη κάμερα με καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω φωτογραφιζοντας ανθρώπους (που είναι και η πλειοψηφία των φωτογραφιών μας κακα τα ψέμματα) δε νομίζω να υπάρχει.

Επίσης τα χρώματα είναι πολύ όμορφα.

Κι εγώ στα τεστ διαφόρων sites έβλεπα να υστερεί η κάμερα των M7/M8, αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Στο G3 έχω βαρεθεί να σβηνω/χανω φωτογραφίες επειδή είναι κουνημενες ή έχει ανεβάσει τα ISO στο Θεό με χάλια αποτέλεσμα και η φωτογραφία δε βλέπεται.

Στο note 2 τα ίδια παθαινα. Μια χαρά άλμπουμ και όμορφες στιγμές έχω με το Μ7. Τοσες πολλές φωτογραφίες δεν έχω βγάλει με κανένα κινητό.

Εχω βέβαια και 2 Nikon για πιο σοβαρές φωτογραφίες.

Πέστα...πέστα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

To Asia version που βλέπω σε μαγαζιά του εξωτερικού τι διαφορά έχει και δεν μπορώ να καταλάβω? Παίζουν κιεδώ διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα την αγορά και τα LTE bands?

Για τα LTE bands δεν γνωριζω αλλα εχει σιγουρα αλλη εκδοση επεξεργαστη...ειναι λιγο πιο ψηλα χρονισμενος στα ασιατικα μοντελα

Για τα LTE bands δεν γνωριζω αλλα εχει σιγουρα αλλη εκδοση επεξεργαστη...ειναι λιγο πιο ψηλα χρονισμενος στα ασιατικα μοντελα

Ενδιαφέρον, δεν το γνώριζα. Το κοιτάει ένας φίλος και το φθηνότερο που βρίσκουμε εδώ αυτή την στιγμή είναι το Asia version από το expansys au. Αν είναι ακριβή τα χαρακτηριστικά που δίνει, ούτε με τα bands θα έχει πρόβλημα. Αν έχει και πιο υψηλά χρονισμένο soc ακόμα καλύτερα.