Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα το dual sim από mediamarkt Γερμανίας και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δεν υπάρχει η γλώσσα των ελληνικών!

Έκανα το λάθος και έβαλα πρώτα την γερμανική sim αλλά μετά από εργοστασιακες ρύθμισης έβαλα πρώτη την ελληνική sim και πάλι δεν εμφάνισε τα ελληνικά!

Και απ'ότι βλέπω το morelocale ζητά να είσαι ρουτ πλέον αν κατάλαβα καλά!

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα;

To morelocalle εχει οδηγίες πως χωρίς ρουτ με μια adb Command να το κάνεις να δουλέψει. Το έκανα στο κινητό της κόρης μου και δούλεψε

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν έκανες επαναφορά είχες μέσα την ελληνική SIM η την έβαλες αφού το άνοιξες;

Σε μένα πάντως δούλεψε η επαναφορά.

Όταν πάτησα να γίνει η επαναφορά είχα μέσα και τις δύο sim, στην πρώτη θέση την γερμανική και στην δεύτερη την ελληνική, εφόσον έγινε η επαναφορά, απενεργοποιησα την συσκευη και έβαλα την ελληνική στην πρώτη θέση των sim αλλά δεν εμφανίστηκε η ελληνική γλώσσα.

Έπρεπε να κάνω την διαδικασία κάπως διαφορετικά;

To morelocalle εχει οδηγίες πως χωρίς ρουτ με μια adb Command να το κάνεις να δουλέψει. Το έκανα στο κινητό της κόρης μου και δούλεψε

Θα το ξανά κοιτάξω.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κάνε επαναφορά και άσε μόνο την ελληνική μέσα στην πρώτη θέση

Btw εγώ δεν έχω ποτέ τέτοια θέματα! Από τον πρώτο υπολογιστή, κινητό κλπ, πάντα έχω αγγλικά και μόνο! Τι θεωρώ πιο εύκολο!

Παιδιά το κουμπί των ακουστικών δεν αλληλεπιδρά με τον music player? Δηλ διπλό πάτημα επόμενο τραγούδι κλπ?
Θοδωρής

Παιδιά το κουμπί των ακουστικών δεν αλληλεπιδρά με τον music player? Δηλ διπλό πάτημα επόμενο τραγούδι κλπ?

Δυστυχώς όχι. Αν θέλεις υπάρχουν τα ίδια ακουστικά με τρία κουμπιά (τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι θα λειτουργούν όπως πρέπει). Είναι σχετικά φτηνά και στο eBay και σε σκρουτζ (13-15 ευρώ).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δυστυχώς όχι. Αν θέλεις υπάρχουν τα ίδια ακουστικά με τρία κουμπιά (τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι θα λειτουργούν όπως πρέπει). Είναι σχετικά φτηνά και στο eBay και σε σκρουτζ (13-15 ευρώ).

Οκ. Όντως χαζομαρα. Δεν μου είχε χρειαστεί ακόμα γιατί έβαζα και έπαιζε συνεχόμενα. Ευχαριστώ πολύ

Θοδωρής

Παιδια χαιρετω την ομαδα. Πολυ δυνατο το κινητο και απιστευτη ποιοτητα, ομως προερχομενος απο νοτε που χρησιμοποιουσα συνεχως 2 εφαρμογες ταυτοχρονα (μιση πανω μιση κατω οθονη), μου λειπει πολυ αυτη η δυνατοτητα. Υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη για να χρησιμοποιεις παραλληλα 2 εφαρμογες? (πχ youtube-browser) ευχαριστω. :D

Παιδιά ωραίο το m8 αλλά πιστεύω ότι το e8 είναι πολύ πιο όμορφο ειδικά το σκούρο και δεν γλιστράει. Γνωρίζει κανείς αν θα έρθει Ελλάδα?

Παιδιά ωραίο το m8 αλλά πιστεύω ότι το e8 είναι πολύ πιο όμορφο ειδικά το σκούρο και δεν γλιστράει. Γνωρίζει κανείς αν θα έρθει Ελλάδα?

Πουλιέται ένα με ζελατίνες στις αγγελίες. Μπες και δες αν σε ενδιαφέρει, το μπλε ανοιχτό είναι και πραγματικά είναι πανέμορφο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλημέρα σε όλους - μόλις έχω παραγγείλει το HTC M8 και το περιμένω από Γερμανία σε μερικές ημέρες. Προέρχομαι από iphone - 4s για την ακρίβεια. Εχω δύο ερωτήσεις παρακαλώ

1. Τί κάρτα SIM παίρνει το HTC? μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή του iphone 4s ή χρειάζεται να αλλάξω? και

2. Τι κάρτα μνήμης συνιστάτε? υπάρχει κάποια που προτιμάτε?

Ευχαριστώ πολύ

Σωτήρης

Nano SIM παίρνει, και κάρτα μνήμης πάρε καμία 64 άρα Samsung class 10.

Nano SIM παίρνει, και κάρτα μνήμης πάρε καμία 64 άρα Samsung class 10.

Ευχαριστώ πολύ

Προετοιμαζόμενος για την είσοδό μου πρώτη φορά σε περιβάλλον android, θα ήθελα την παρακάτω βοήθεια.

Ως κύριο λογαριασμό σε email χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το outlook.com της Microsoft. Εκεί έχει τα emails, calendar & contacts. Επιπλέον δεν σκοπεύω να μετακινηθώ στην google - gmail κλπ.

Η ερωτηση μου λοιπον είναι σχετικη με το αν και πως μπορω να συγχρονιζω το αναμενομενο M8 μου με το outlook.com (emails, calendar & contacts). Ευχαριστω

Σωτήρης

Καλησπέρα. Είμαι οπαδός της HTC και του sense που είναι καταπληκτικό. Τα τελευταία 4 κινητά μου αν θυμαμαι καλά είναι HTC. Δεκέμβριο θα πάρω νέο κινητό και ψάχνομαι. Δε σας κρίβω ότι κρυφοκοιτάω και το S5. Θέλω τη βοήθειά σας. Γιατί HTC πάλι;

Στα + βάζω

htc sense

ράδιο

μεταλλική κατασκευή.

Η διαρκεια της μπαταρίας όπως λένε μερικοί

Στα - βάζω

το μεγάλο μπέζελ

Η φωτογραφική μηχανή

Δεν βγαίνει η μπαταρία

το menu που πάει κάθετα.

Η άσχημη οικονομική πορεία της HTC

Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι η χαμηλή κάμερα.

Το ultrapixel στα 4ΜP με πόσα MP συμβατικής κάμερας συγκρίνεται? Μπορεί να βγάλει κανεις αξιοπρεπεις φωτογραφίες ή όχι;

Στο S5 δε μαρέσει που δεν έχει ραδιο, είναι πλαστικούρα, άχρηστο μετρητή παλμών και χάλια UI και εικονίδια αλλά πολυ καλή κάμερα και οικονομικά καλή εταιρεία.

Τι μου προτείνετε?

Ευχαριστώ πολύ.

υπαρχει πιθανοτητα να βγει η εκδοση με dual sim?

και αν ναι σε ποια τιμη θα ξεκιναει(skroutz)?

Έχει κυκλοφορήσει ήδη και εάν δεν κάνω λάθος το φέρνει η Wind στα 699 ευρώ.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μάνο σου προτείνω m8 γιατί το έχω. Οι πωλήσεις του ανέβηκαν σχετικά και η κάμερα είναι μια χαρά για κινητό. Εδώ έχω ένα σύνδεσμο από καλοκαίρι που δίνω σε όσους ρωτούν τσέκαρε και πες. https://drive.google.com/folder/d/0B2JBCwvXIaojaXJYZnNtVV9ubU0/edit

Εδώ παραθέτω και τη χθεσινή μου χρήση με WiFi μόνο και δουλεύοντας το κινητό στο φουλ. Πραγματικά κουράστηκα να το τελειώσω.

Γενικά με την μπαταρία μικτή χρήση βγάζει πολύ άνετα μια με μιάμιση ημέρα και 5μιση ώρες οθόνη.

Θοδωρής

Ευχαριστώ πολύ

Προετοιμαζόμενος για την είσοδό μου πρώτη φορά σε περιβάλλον android, θα ήθελα την παρακάτω βοήθεια.

Ως κύριο λογαριασμό σε email χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το outlook.com της Microsoft. Εκεί έχει τα emails, calendar & contacts. Επιπλέον δεν σκοπεύω να μετακινηθώ στην google - gmail κλπ.

Η ερωτηση μου λοιπον είναι σχετικη με το αν και πως μπορω να συγχρονιζω το αναμενομενο M8 μου με το outlook.com (emails, calendar & contacts). Ευχαριστω

Απο το μενου ρυθμισεων στο "Accounts & Sync" θα προσθεσεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και θα σου βγαλει επιλογη για το τι θες να συγχρονισεις (emails, calendar & contacts). Δε θα εχεις κανενα προβλημα, το εχω δοκιμασει!

Καλησπέρα. Είμαι οπαδός της HTC και του sense που είναι καταπληκτικό. Τα τελευταία 4 κινητά μου αν θυμαμαι καλά είναι HTC. Δεκέμβριο θα πάρω νέο κινητό και ψάχνομαι. Δε σας κρίβω ότι κρυφοκοιτάω και το S5. Θέλω τη βοήθειά σας. Γιατί HTC πάλι;

Στα + βάζω

htc sense

ράδιο

μεταλλική κατασκευή.

Η διαρκεια της μπαταρίας όπως λένε μερικοί

Στα - βάζω

το μεγάλο μπέζελ

Η φωτογραφική μηχανή

Δεν βγαίνει η μπαταρία

το menu που πάει κάθετα.

Η άσχημη οικονομική πορεία της HTC

Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι η χαμηλή κάμερα.

Το ultrapixel στα 4ΜP με πόσα MP συμβατικής κάμερας συγκρίνεται? Μπορεί να βγάλει κανεις αξιοπρεπεις φωτογραφίες ή όχι;

Στο S5 δε μαρέσει που δεν έχει ραδιο, είναι πλαστικούρα, άχρηστο μετρητή παλμών και χάλια UI και εικονίδια αλλά πολυ καλή κάμερα και οικονομικά καλή εταιρεία.

Τι μου προτείνετε?

Ευχαριστώ πολύ.

Στα γρηγορα, για να μη βγουμε εκτος (μιας και υπαρχουν οι διαξιφισμοι για αυτα), θα σου δικαιολογησω λιγο τα αρνητικα που αναφερεις μιας και τα θετικα ειναι λιγο πολυ γνωστα.

Για τα bezel, ναι αν βαλεις κατω το ποσοστο που καλυπτει η οθονη στο μπροστινο μερος της συσκευης, M8 εχει ~67% ενω το S5 ~75%..

ΔΕΝ ειναι κατι που θα σε ενοχλησει στο μεγεθος του. Το Μ8 εχει λιγο μικροτερη οθονη και μικροτερο μεγεθος, το S5 λιγο μεγαλυτερη οθονη με λιγο μεγαλυτερο μεγεθος.

Μπαταρια μη σε απασχολει καθως δε θα χρειαστεις ποτε να τη βγαλεις! Ουτε τελειωνει γρηγορα για να εχεις 2η ουτε κολλαει για να χρειαστει να τη βγαλεις!:D Το κινητο ειναι ΑΨΟΓΟ σε ολα οσα κανει.-

Για το μενου μπορεις να αλλαξεις το grid size απο 4*5 default στο 5*6 ωστε να κανεις λιγοτερο scroll..Μπορεις παντα να βαλεις καποιον αλλο launcher (δεν προτεινεται) ή με root και Sense 6 toolbox.

Τελος, για την καμερα, τα megapixel απο μονα του δε λενε τιποτα. Δειχνουν το μεγεθος σε πιξελ της φωτογραφιας. Για την ποιοτητα παιζει ρολο ο φακος. Το Μ8 βγαζει πολυ καλες και-για τα δικα μου δεδομενα-ικανοποιητικες φωτογραφιες κατα τη διαρκεια της ημερας και πολυ καλυτερες τη νυχτα! Η διαφορα σε σχεση με τις ναυαρχιδες του ανταγωνισμου ειναι οταν κανεις zoom για να δεις λεπτομεριες που βρισκονται σε αποσταση. Προσωπικα σε καθημερινες συνθηκες με εχει βολεψει πολυ καλυτερα απο iphone 5, S5 και N5 τοσο στην ποιοτητα οσο και στην ταχυτητα της καμερας για Point&Shoot φωτογραφιες.:)

(Μαλιστα τραβηξα προσφατα βιντεο σε μικρο μπαρακι νυχτα που επαιζαν ζωντανα καποιοι φιλοι και την επομενη μερα "γελαγαμε" με τα βιντεο απο iphone 5s και G2-εικονα και κυριως ηχο!)

Edited by johnsour

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. tpal το link ήταν ότι ποιο κατατοπιστικό. Τις σύγκρινά με τις δικές μου που είναι απο κάμερα 5ΜP. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι ελάχιστα μικρότερες σε μέγεθος αλλά είναι κατα πολύ πιο καθαρές. johnsour ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Για τη μπαταρία το έλεγα για το γεγονός ότι όταν η μπαταρία είναι στο κινητό ακόμα και κλειστό να είναι καταναλώνεται. Ενώ αμα τη βγάλεις μπορείς να κάνεις σωστή διαχείριση ενέργειας. Το besel να σου πω την αλήθεια δεν το πολυ αξιολογω να σου πω την αλήθεια.

Νομίζω είμαι κατα 95% να πάρω πάλι HTC. Αυτά τα άθλια εικονίδια της samsung δε τα μπορω με τίποτα και ειδικά στα λέφτά που κάνει η πλαστικούρα είναι χάλια.

Κάτι τελευταίο.

Ξέρετε η htc hellas απο που παίρνει τις συσκευές; Απο ποιά χώρα. Σκοπέυω να πάρω ελληνική συσκευή αλλά αναρωτιέμαι για τη χώρα προέλευσης.

Οι Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προμηθεύονται τις συσκευές απο την htc hellas ή απο κάπου αλλού και τις τροποποιούν αυτές?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. tpal το link ήταν ότι ποιο κατατοπιστικό. Τις σύγκρινά με τις δικές μου που είναι απο κάμερα 5ΜP. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι ελάχιστα μικρότερες σε μέγεθος αλλά είναι κατα πολύ πιο καθαρές. johnsour ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Για τη μπαταρία το έλεγα για το γεγονός ότι όταν η μπαταρία είναι στο κινητό ακόμα και κλειστό να είναι καταναλώνεται. Ενώ αμα τη βγάλεις μπορείς να κάνεις σωστή διαχείριση ενέργειας. Το besel να σου πω την αλήθεια δεν το πολυ αξιολογω να σου πω την αλήθεια.

Νομίζω είμαι κατα 95% να πάρω πάλι HTC. Αυτά τα άθλια εικονίδια της samsung δε τα μπορω με τίποτα και ειδικά στα λέφτά που κάνει η πλαστικούρα είναι χάλια.

Κάτι τελευταίο.

Ξέρετε η htc hellas απο που παίρνει τις συσκευές; Απο ποιά χώρα. Σκοπέυω να πάρω ελληνική συσκευή αλλά αναρωτιέμαι για τη χώρα προέλευσης.

Οι Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προμηθεύονται τις συσκευές απο την htc hellas ή απο κάπου αλλού και τις τροποποιούν αυτές?

H HTC Hellas έχει cid 304 η n34... Οπότε οι συσκευές τις είναι από Ανατολική Ευρώπη..η Ισπανία...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι' αυτούς που περιμένουν το Μ8 Max. Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι τούμπανο.

HTC One (M8) Max Said to Launch Soon with 5.5-Inch 2K Display http://goo.gl/sovPcu

Γι' αυτούς που περιμένουν το Μ8 Max. Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι τούμπανο.

HTC One (M8) Max Said to Launch Soon with 5.5-Inch 2K Display http://goo.gl/sovPcu

Δεν το κουνάω με τίποτα από το Μ8.

Το μέγεθος του μ έχει βολέψει. Η μπαταρία του μου είναι υπέρ αρκετή.

Περιμένουμε το Μ9 που πιθανότατα θα προλάβει κάποια νεότερη έκδοση snapdragon και ελπίζω να μην αυξηθεί το μέγεθος.

Στο θέμα smartphone είμαι καλυμμένος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι για να καλύψω τις gadgetιστικες ανησυχίες μου.

Για την δική μου χρήση και γενικά στα σημεία που μ ενδιαφέρουν είναι η καλύτερη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν το κουνάω με τίποτα από το Μ8.

Το μέγεθος του μ έχει βολέψει. Η μπαταρία του μου είναι υπέρ αρκετή.

Περιμένουμε το Μ9 που πιθανότατα θα προλάβει κάποια νεότερη έκδοση snapdragon και ελπίζω να μην αυξηθεί το μέγεθος.

Στο θέμα smartphone είμαι καλυμμένος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι για να καλύψω τις gadgetιστικες ανησυχίες μου.

Για την δική μου χρήση και γενικά στα σημεία που μ ενδιαφέρουν είναι η καλύτερη.

Συμφωνώ απόλυτα!!

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνα καλό και αξιόπιστο cleaner ξέρετε?Έχω το sd maid τώρα!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

να κανω μια ερωτηση στους κατοχους htc m8?εχω το νεξους 5 και σκεφτομαι για την αλλαγη ..περα απο τοpremium feeling αξιζει η μεταβαση?

να κανω μια ερωτηση στους κατοχους htc m8?εχω το νεξους 5 και σκεφτομαι για την αλλαγη ..περα απο τοpremium feeling αξιζει η μεταβαση?

Αν η μπαταρία, ο ήχος και το πιο δεμένο software είναι λόγοι για σένα ναι. Αλλιώς όχι. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα το επόμενο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εγώ αγόραζα μόνο nexus μέχρι το 4 και μετά πήγα στο Μ7. Όλα είναι καλύτερα σε hardware (σήμα, wifi, μπαταρία, ποιότητα ομιλίας και κατασκεύης, οθόνη, ήχος κλπ) και το sense είναι ότι πιο κοντινό στο pure android. Σκέψου ότι το Μ8 είναι ακόμη καλύτερο από το Μ7, άρα η μετάβαση αξίζει τρομερά κατά την άποψή μου και δεν θα το μετανιώσεις. Προσωπικά ένας λόγος που πήρα το Μ7 ήταν ότι σε περίπτωση που δε μου άρεσε να το έκανα GPE, αλλά δε χρειάστηκε τελικά. Προχώρα άφοβα.