ddr2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν ηξερα οτι ειναι η κορη σου Κωστα. Να τη χαιρεσαι!! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Στην πρωτη αριστερα φωτογραφια, βλεπω τον ουρανο ολιγον μωβ. Μάλλον θέλει καλιμπραρισμα η οθόνη σου. Από την οθόνη του m8 μια χαρά φαίνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Eγω αυτό που βλέπω είναι μια κούκλα κόρη Να την χαίρεσαι Κώστα!! Δεν του μοιαζει γι αυτο ειναι ομορφη :D Ωραιες φωτογραφιες οντως!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καλημερα στην παρεα,ποιo bluetooth ειναι συμβατο με την συσκευη μας?να εχει κ καλο ηχο γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καλημερα στην παρεα,ποιo bluetooth ειναι συμβατο με την συσκευη μας?να εχει κ καλο ηχο γενικα. Έχω ένα Sony mw600 και συνεργάζεται άψογα. Επίσης όλα τα Sony συνεργάζονται και τα τελευταία. Δεν θυμάμαι κωδικό (αυτό που μιλάς σαν κινητό κιόλας) έχω ακούσει τα καλύτερα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Έχω ένα Sony mw600 και συνεργάζεται άψογα. Επίσης όλα τα Sony συνεργάζονται και τα τελευταία. Δεν θυμάμαι κωδικό (αυτό που μιλάς σαν κινητό κιόλας) έχω ακούσει τα καλύτερα εχει καλη ποιοτητα ηχου στο αυτι κ σε ακουνε καθαρα?ειχα ενα plantronics m165 και δεν εμεινα ευχαριστημενος. Edited August 30, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 εχει καλη ποιοτητα ηχου στο αυτι κ σε ακουνε καθαρα?ειχε ενα plantronics m165 και δεν εμεινα ευχαριστημενος. Με ακούνε και τους ακούω πολύ καλά αλλά υπάρχουν και καλύτερα.Δεν είμαι ειδικός απλά ξέρω ότι τα sony δουλευουν άψογα :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σημερα μου δημιουργηθηκε το θεμα με την θολη καμερα που διαβαζα κατα καιρους στο xda..Στεναχωρηθηκα απιστευτα και οσο σκεφτομουν οτι ειναι root και τι θα γινει με εγγυηση, αναμονη servis, format κλπ κλπ με πηρε απο κατω! Τελικα ακολουθησα τον τροπο καθαρισμου με οδοντοπαστα και ασετον.. Ετριψα σιγα σιγα με μια μπατονετα λιγο οδοντοπαστα και μετα το ιδιο με ασετον.. Το αποτελεσμα..Απιστευτο! καθαρισε αμεσως και επιτελους τραβαει ξανα καθαρες φωτογραφιες!:D:D Εχει τυχει σε κανεναν εδω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σημερα μου δημιουργηθηκε το θεμα με την θολη καμερα που διαβαζα κατα καιρους στο xda..Στεναχωρηθηκα απιστευτα και οσο σκεφτομουν οτι ειναι root και τι θα γινει με εγγυηση, αναμονη servis, format κλπ κλπ με πηρε απο κατω! Τελικα ακολουθησα τον τροπο καθαρισμου με οδοντοπαστα και ασετον.. Ετριψα σιγα σιγα με μια μπατονετα λιγο οδοντοπαστα και μετα το ιδιο με ασετον.. Το αποτελεσμα..Απιστευτο! καθαρισε αμεσως και επιτελους τραβαει ξανα καθαρες φωτογραφιες!:D:D Εχει τυχει σε κανεναν εδω? Έχουμε καταλάβει γιατί συμβαίνει το συγκεκριμένο; Σε ποιες συνθήκες δημιουργειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μηπως ειναι αρκετα ευαισθητο το τζαμακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μηπως ειναι αρκετα ευαισθητο το τζαμακι; Και εγώ αυτό υποθέτω μιας και εμένα μου έχει κάνει γρατζουνιές από σκόνη λογικά. Το θέμα είναι ότι είναι πολλές. Ακόμα δεν έχει θολώσει το δικό μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Απλα πρεπει να προσεχουμε γενικα που ακουμπαμε την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Θα έπρεπε να έχουν βάλει πιο σκληρό κρύσταλλο όπως κάνει η Apple Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Απλα πρεπει να προσεχουμε γενικα που ακουμπαμε την συσκευη. Θα έπρεπε να έχουν βάλει πιο σκληρό κρύσταλλο όπως κάνει η Apple Λύση tempered glass και εκεί και όλα καλά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Εμενα παλι φαινεται υπο γωνια παντα σαν να εχει αυτοκολλητο απο μεσα η σαν να εχει λερωθει απο μεσα...Πως γινεται αυτο?Στην αρχη μαλιστα νομιζα πως εχει κολλημενο καποιο προστατευτικο αυτοκολλητο αλλα οσο κι αν το τριψα τιποτα...Πιο πολυ μοιαζει να ειναι απο μεσα.Μιλαμε για το ιδιο πραγμα???Κατι σαν υγρασια να το πω πως φαινεται? Λοιπον , update ! ! ! Εκανα αυτο με την μπατονετα και την οδοντοκρεμα και το ασετον και απλα εμεινα μ.....ς ! Παιδια με ενα λεπτακι τριψιμο η καμερα εγινε σαν καινουρια! Δεν εχει πλεον ιχνος σημαδιου , πεντακαθαρη! Οσοι εχουν παρομοιο προβλημα ας δοκιμασουν. Edited August 31, 2014 by kollatos Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Λύση tempered glass και εκεί και όλα καλά. Είναι αυτούσιο η απλά συνοδεύει κάποιο glass protector? Έχεις κάνα link? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Είναι αυτούσιο η απλά συνοδεύει κάποιο glass protector? Έχεις κάνα link? Τα tempered glass της nilkin έχουν κρύσταλλο για την κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τα tempered glass της nilkin έχουν κρύσταλλο για την κάμερα... ειναι ευκολη η εγκατασταση του φιλμ στην καμερα?απλα το κολλαμε οπως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Guys είναι ακριβώς όπως τα γυαλιά. Μπαίνουν πανεύκολα και έχει πολλά μαζί. Μου τα έδωσε φίλος. Δεν έχει έρθει ακόμα το δικό μου γυαλί για μπροστά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ειναι ευκολη η εγκατασταση του φιλμ στην καμερα?απλα το κολλαμε οπως ειναι? Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τοποθετήσω τα αυτοκόλλητα της nillkin στις κάμερες. Μου φάνηκε ακατόρθωτο ακόμα και να τα ξεχωρίσω από τη μεμβράνη. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά με τη spigen slim armor case νιώθω μια ασφάλεια... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Guys είναι ακριβώς όπως τα γυαλιά. Μπαίνουν πανεύκολα και έχει πολλά μαζί. Μου τα έδωσε φίλος. Δεν έχει έρθει ακόμα το δικό μου γυαλί για μπροστά. Της nillkin δεν είναι έτσι. Δεν είναι glass και είναι μόνο 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδια να κανω κι εγω μια ερωτηση... Θελω πολυ να βαλω την Venom Rom αλλα φοβαμαι το θεμα εγγυησης. Ξερει καποιος αν το ρουταρω κι αλλαξω ρομ η εγγυηση παυει να ισχυει η δεν το κοιτανε? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τοποθετήσω τα αυτοκόλλητα της nillkin στις κάμερες. Μου φάνηκε ακατόρθωτο ακόμα και να τα ξεχωρίσω από τη μεμβράνη. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά με τη spigen slim armor case νιώθω μια ασφάλεια... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Της nillkin δεν είναι έτσι. Δεν είναι glass και είναι μόνο 2. ειναι οπως η ζελατινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά μου τα έδωσε φίλος που έχει πάρει γυαλί για το one plus one λέει nillkin επάνω και έκανα τη δουλειά μου. Αυτά που έδειξα είναι σαν το γυαλί. Όχι μεμβράνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Guys είναι ακριβώς όπως τα γυαλιά. Μπαίνουν πανεύκολα και έχει πολλά μαζί. Μου τα έδωσε φίλος. Δεν έχει έρθει ακόμα το δικό μου γυαλί για μπροστά. θοδωρη αυτα ειναι της nillkin?μπαινουν ευκολα?η θελει κ υγρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 θοδωρη αυτα ειναι της nillkin?μπαινουν ευκολα?η θελει κ υγρο? Μου τα εδωσε φιλος που ειχε παρει γυαλι nilkin. Δεν ξερω αν ειναι nillkin αλλα ειναι οπως τα κανονικα tempered glass προφανως δεν εβαλα υγρο γιατι δεν ειχα αλλα και παλι ηταν πεντακαθαρα και τα κουμπωσα κατευθειαν πανω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts