tpal Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όντως τεράστια διαφορά με το προηγούμενο κινητό μου (HTC ONE X)! Στα περισσότερα μέρη πλέον από gsm ή αδύνατο 3g τώρα πια αν όχι 4g καμπάνα 3g! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω με εικονίδιο στο notification bar το είδος του δικτύου που εκπέμπει? Υ. Γ. : Γειά σου πατρίδα! Απέναντι ακριβώς από την λίμνη είναι το δικό μου χωριό! Δαφνιάς Μακρυνείας! Καλησπέρα και καλορίζικο. Εννοείς τέτοια εφαρμογή που σου δείχνει ταχύτητα? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite Εγώ είμαι σε ένα βουνό πάνω από τη λίμνη. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Χρήσιμη κι αυτή! Πιο πολύ θέλω όμως να βλέπω σε τι δίκτυο είμαι συνδεδεμένος. Αν είναι 2g 3g ή 4g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Χρήσιμη κι αυτή! Πιο πολύ θέλω όμως να βλέπω σε τι δίκτυο είμαι συνδεδεμένος. Αν είναι 2g 3g ή 4g! Για δες και εδω. Έχουν και καλές κριτικές. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog Δεν μπορείς να δεις σε τι δίκτυο είσαι συνδεδεμένος?δεν στα δείχνει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 ... θέλω όμως να βλέπω σε τι δίκτυο είμαι συνδεδεμένος. Αν είναι 2g 3g ή 4g! H καλύτερη :rolleyes: https://play.google.com/store/apps/details?id=cyp.android.StatusBar2G3G_Pro η ίδια σε lite https://play.google.com/store/apps/details?id=cyp.android.StatusBar2G3G Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Aν εχεις συνεχεια data ανοιχτα σου δειχνει, αν οχι, τοτε δειχνει μονο το σημα. Αλλα δεν βρισκω το λογο να σε νοιαζει αν εχεις 3G ή 4G οταν δεν χρεισημοποιεις τα δεδομενα του κινητου σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά εγώ μόλις το έκανα S-Off με sunshine και πέρασα την insert coin 4.4.3 ,μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ω τι μου θύμισες. Είχα την insertcoin την εποχή του HTC desire. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά όντως δείχνει να έχει κερδίσει ένα κλικ η μπαταρία, με την δικιά μου χρήση βλέπω γύρω στο 10% έξτρα συνολικά σε on screen time, δλδ περίπου μισή ώρα παραπάνω συνολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Για δες και εδω. Έχουν και καλές κριτικές. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog Δεν μπορείς να δεις σε τι δίκτυο είσαι συνδεδεμένος?δεν στα δείχνει? Φαίνεται μόνο όταν έχω data ανοιχτά και απλά θα ήθελα να ξέρω σε τι δίκτυο είμαι... Ευχαριστώ για τις υποδείξεις! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H καλύτερη :rolleyes: https://play.google.com/store/apps/details?id=cyp.android.StatusBar2G3G_Pro η ίδια σε lite https://play.google.com/store/apps/details?id=cyp.android.StatusBar2G3G Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά εγώ μόλις το έκανα S-Off με sunshine και πέρασα την insert coin 4.4.3 ,μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα Αψογη η insertcoin!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τόση χρήση δεν έχω κάνει νομίζω στην πραγματικότητα. Μάλλον δεν είναι και τόσο αξιόπιστο το πρόγραμμα... [ATTACH]48022[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Και held awake 0?Πράγματι δείχνει καπως Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Συνήθως με τη συσκευή βγάζω 2 εργάσιμες με airplane mode όταν πέφτω για ύπνο...χθες το βράδυ το έβαλα στο 3% μπαταρία και με power save mode μου έβγαλε 3 εργάσιμες και έχω συνέχεια τα πάντα ανοιχτά(GPS WiFi 3g sync σε πολλούς και διάφορους λογαριασμούς) (σε δύο σημεία φαίνεται μια μικρή φόρτιση επειδή το συνέδεσα με υπολογιστή να μεταφέρω κάτι αρχεία..) (ανεβηκαν και τα screenshot) Edited August 1, 2014 by johnsour Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Χοντρικά έχω δει ταινία δύο ώρες, μουσική και παιχνίδι κανένα μισάωρο, browsing 1-1.5 ώρα. Ήμουν αεροπλάνο, οπότε flight mode για 4 ώρες και δύο φορές απενεργοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τρώει σκαλωματα το πρόγραμμα για την μπαταρία. Μια φορά μου έβγαλε 11 ώρες οθόνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τρώει σκαλωματα το πρόγραμμα για την μπαταρία. Μια φορά μου έβγαλε 11 ώρες οθόνη Τα έγραφα πιο παλιά σε ποστς που έδειχναν τέτοια νούμερα και με θεωρούσαν hater Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Η βλακεία είναι ότι σι συγκεκριμένο κινητό δεν δείχνει από μόνο του πάση ώρα οθόνη έχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Υπάρχει και το betterbattery stats .Βρες το στο xda Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexba13 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά το δικό μου είναι πολωνικό και δεν έχει έρθει ακόμα για το update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Και στο δικο μου ολλανδικο νομιζω(cid E11) τιποτα ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Υπομονή θα έρθει, δεν το χάνετε... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexba13 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Υπομονή θα έρθει, δεν το χάνετε... Άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πέρα από τον file explorer δεν μου λείπει κάτι που να καίγομαι να πάρω το update... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πέρα από τον file explorer δεν μου λείπει κάτι που να καίγομαι να πάρω το update... Έχει και το extreme battery saver καλύτερο gsm καλύτερο σήμα WiFi και νομίζω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έχει και το extreme battery saver καλύτερο gsm καλύτερο σήμα WiFi και νομίζω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Τι κάνει ακριβώς το extreme battery saver? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts