Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνωμη αλλα τι κινητο εχεις?

iPhone 5s και μεχρι χθες ειχα και g3 παράλληλα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άσχετο ας διαβάσει κάποιος στο gsmarena.com το συγκριτικό μεταξύ S5 & M8.....Και καλά μόνο στον ήχο ανώτερο το Μ8

Άσχετο ας διαβάσει κάποιος στο gsmarena.com το συγκριτικό μεταξύ S5 & M8.....Και καλά μόνο στον ήχο ανώτερο το Μ8

Καλημέρα όπως ακριβώς το έγραψες ΑΣΧΕΤΟ

Παναγιωτης

Μαζί με το Μ8 απόκτησα και ένα samsung tablet pro 8.4 και μπορω να συγκρινω και εγω φιλοσοφιες. Απο αποψη κατασκευής και υλοποίησης android ειναι πολυ μπροστα το Μ8. Αλλος ομως μπορει να του αρεσει να χανεται στα γεματα μενου και προγραμματα της samsung (εχει την χαρη του για λιγο καιρο δεν το χα ξανακανει). Αυτο που ενοχλει περα απο επεξεργαστες μνημες κλπ ειναι οτι ζηταει η samsung ενα καρο λεφτα για να εχεις κατι στο χερι το οποιο δειχνει ψευτικο και φθηνο (s5). Δηλαδη με 260 που εδωσα πηρα ενα tablet samsung με πολυ δυνατα χαρακτηριστικα που προσφερει εμπειρια android ισαξια και καλυτερη απο ενα s5 που στοιχιζει ας πουμε τα διπλασια. Οποτε ας βγαζουν οτι θελουν τα συγκριτικα το θεμα ειναι να εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που κρατας

Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανενας αλλος viper rom? την ειχα εγκαταστησει 2 φορες με full wipe και παλι ειχε μικροlags δεσμευε πολυ ram. Τωρα ειμαι με insertcoin και πραγματικα το κινητο πεταεi, ελαχιστη ram (630mb) λιγοτερες ρυθμισεις απο την viper αλλα το κινητο πραγματικα πεταει..ειναι σιγουρα πιο αναλαφρο απο stock... φερεται λες και εχει snap 810 :p ..συστηνεται ανεπιφυλακτα:):)

Εμενα αυρο που με χαλάει αφάνταστα στο μ8,ειναι η οθόνη.απο τις 5 και καλα ιντσες πόσες μένουν στον χρήστη;ειναι πολυ άσχημα τα bezel και γενικα θα μπορούσαν να τα είχαν ελαχιστοποίηση.απο εκει και πέρα η κάμερα ειναι τραγική εν έτη 2014 και για ναυαρχίδα.το τι εκανε ο Ιταλός και ο Ισπανός Φωτογραφος το ακουω και το διαβάζω βερεσέ.οταν δεν μπορω να βγάλω μια σωστή φωτογραφία την δίχρονη κόρη μου τι να το κανω.

Και για να προλαβω κάποιους τα γενέθλια και τις ποιο ιδιαίτερες στιγμές εχω την dslr μου.στον παιδότοπο λυπάμαι αλλα δεν θα κανω αυτα που κοροϊδεύω.

Τέλος δεν θα σχολιάσω τα της μπαταρίας.οταν ειχε βγει το g2 ολοι εκραζαν την μη αποςπενη μπαταρία.ξαφνικα στο μ8 δεν ειναι προβλημα.ειναι προτερημα.

Για το οτι ειναι γρήγορο και οτι η htc εχει κανει τρομερή δουλεια με τον stock launcher αλλα και την απόδοση της μπαταρίας ειναι γεγονός αλλα δεν μπορει να με κρατήσει σε μια συσκευή.

Τεσπα γούστα ειναι αυτα,ο καθένας κανει τις επιλογές του αλλα μην κάνουμε με το ζόρι μια συσκευή τέλεια,και θα θαβουμε τις υπόλοιπες.επαναλαμβάνω οτι το μ8 το ειχα παρει λιγο μετα την κυκλοφορία του και το δούλεψα 2 ενδομαδες σαν κυρια συσκευή.

Για να να καταλαβω, εχεις iPhone 5 και σε ενοχλουν τα bezels του M8 ή η μη αποσπωμενη μπαταρια;

Τουλαχιστον το m8 κραταει και 2 μερες με αρκετη χρηση, το iPhone 1 με το ζορι.

Τελεια συσκευη ουτε υπαρχει ουτε προκειται να υπαρξει.

Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι το 1 εκ. που τρωει στο μηκος το λογοτυπο της HTC.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εχω 5σ ,ειχα για 2 εβδομάδες και g3 παράλληλα οπως κανω πάντα.

Εννοείτε οτι και στο Iphone με ενοχλούν τα bezels,αλλα σύγκρινα το m8 με το g3 και οχι με το iPhone.

Αυτα τα λεμε συνεχεια οτι τέλεια συσκευή δνε θα υπάρξει ποτε.

Κατα τα αλλα σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

Εννοείτε οτι και στο Iphone με ενοχλούν τα bezels,αλλα σύγκρινα το m8 με το g3 και οχι με το iPhone.

Πολυ απλα οπως θα καταλαβες, δημιουργησες μια μικρη αναστατωση :lol:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το Μ8, αυτη την στιγμη τουλαχιστον, ειναι η κορυφαια συσκευη :p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εννοειται οτι κανουμε κουβεντα.

Οπως ειπε και το tesalat, αν θες αψογη καμερα και μεγαλη (αλλα οχι σε ολα καλη) οθονη σε περιτυλιγμα με μικρα περιθωρια πας στο G3.

Για ο,τι αλλο απλα επιλεγεις One m8.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Πολυ απλα οπως θα καταλαβες, δημιουργησες μια μικρη αναστατωση :lol:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το Μ8, αυτη την στιγμη τουλαχιστον, ειναι η κορυφαια συσκευη :p

Αναστάτωση γιατι;τι είπα;

Καμιά αναστάτωση, τέτοιες συζητήσεις όταν διαθέτουν επιχειρήματα, βοηθούν τον κόσμο να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καμιά αναστάτωση, τέτοιες συζητήσεις όταν διαθέτουν επιχειρήματα, βοηθούν τον κόσμο να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.

Άψογη τοποθέτηση... Συμφωνώ απόλυτα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ρε συ καμια σχέση.ημουν δουλεια και δεν πολυ καταλαβα και είπα μπας και πεταξα καμια κοτσανα!

Οχι ρε συ καμια σχέση.ημουν δουλεια και δεν πολυ καταλαβα και είπα μπας και πεταξα καμια κοτσανα!
Ναι, βασικα συμφωνω σε μερικα απο αυτα που ειπες αλλα ηθελα να σε πειραξω :D

Να ξαναπω οτι τελεια συσκευη φυσικα δεν υπαρχει και τα γουστα/θελω ολων μας ειναι λιγο πολυ διαφορετικα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εγώ προσωπικά έχω εκθέσει κόσμο με δείγματα φωτογραφιών. Δεν τους λέω με ποιο κινητό είναι τραβηγμένες και ελάχιστοι έως κάνεις δεν καταλαβαίνει ποιες είναι τραβηγμένες με την ultrapixel.

Μου έλεγε κάποιος περισυ ότι δεν πήρε το ΟΝΕ λόγω κάμερας και όταν τον ρώτησα τι φωτογραφίες τραβά που δεν τον καλύπτει, μου είπε ότι σπάνια χρησιμοποιεί την κάμερα. :O

Επίσης μετά την εμπειρία μου με το 1020, όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται αστεία και να τα πούμε. ^o^

Γενικά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι υπάρχει πολύ παραπληροφορηση στο θέμα κάμερα και ΟΝΕ. Ο καθένας αναπαράγει ότι άκουσε, ότι του είπεκκάποιος και πάει λέγοντας. Κάποιος εδώ χθες μας είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει μια κοντινή την διχρονη κόρη του με το Μ8. Που αν είχε καταλάβει τι εστι ΖΟΕ και παιδί =κινούμενη εικόνα, θα προσκυνουσε αυτή την κάμερα. Εγώ τις φωτογραφίες που έχω βγάλει την πενταχρονη κόρη μου με το ΟΝΕ, δύσκολα τις πέτυχα με άλλα κινητά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ προσωπικά έχω εκθέσει κόσμο με δείγματα φωτογραφιών. Δεν τους λέω με ποιο κινητό είναι τραβηγμένες και ελάχιστοι έως κάνεις δεν καταλαβαίνει ποιες είναι τραβηγμένες με την ultrapixel.

Μου έλεγε κάποιος περισυ ότι δεν πήρε το ΟΝΕ λόγω κάμερας και όταν τον ρώτησα τι φωτογραφίες τραβά που δεν τον καλύπτει, μου είπε ότι σπάνια χρησιμοποιεί την κάμερα. :O

Επίσης μετά την εμπειρία μου με το 1020, όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται αστεία και να τα πούμε. ^o^

Γενικά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι υπάρχει πολύ παραπληροφορηση στο θέμα κάμερα και ΟΝΕ. Ο καθένας αναπαράγει ότι άκουσε, ότι του είπεκκάποιος και πάει λέγοντας. Κάποιος εδώ χθες μας είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει μια κοντινή την διχρονη κόρη του με το Μ8. Που αν είχε καταλάβει τι εστι ΖΟΕ και παιδί =κινούμενη εικόνα, θα προσκυνουσε αυτή την κάμερα. Εγώ τις φωτογραφίες που έχω βγάλει την πενταχρονη κόρη μου με το ΟΝΕ, δύσκολα τις πέτυχα με άλλα κινητά.

Αυτός ο κάποιος είμαι εγώ φίλε Γιάννη,που πιθανότατα όταν εγώ παιδευομουν να βγάλω μια σωστή φωτό με το μ8,εννοείτε και με zoe,εσύ διάβαζες τα reviews για να το αγοράσεις.

Δεν είπα ότι προσπαθούσα να βγάλω μια κοντινή,μιας και μίλησες και για παραπληροφόρηση,είπα γενικά μια φωτογραφία όχι κουνημένη.επισης αφού έχεις όπως λες πεντάχρονη κόρη(να σου ζήσει)ξεχνας ότι όταν ήταν 2 ετών όπως κάθε διχρονο παιδάκι,δεν μπορείς να του πεις μείνε ακίνητο παιδάκι μου για να σε τραβήξω μια φωτογραφία.κοινουντε ασταμάτητα.με το s5 έβγαζα πολυ καλύτερες φωτογραφίες την μικρή πίστεψε με κάνει πολυ πιο γρηγορη εστίαση,όπως επίσης και το 5σ.

Θα ψάξω να βρω στο Dropbox μου απο κάθε κινητό ότι εχω τραβήξει,για να σου δείξω τι εννοώ.

Αυτός ο κάποιος είμαι εγώ φίλε Γιάννη,που πιθανότατα όταν εγώ παιδευομουν να βγάλω μια σωστή φωτό με το μ8,εννοείτε και με zoe,εσύ διάβαζες τα reviews για να το αγοράσεις.

Δεν είπα ότι προσπαθούσα να βγάλω μια κοντινή,μιας και μίλησες και για παραπληροφόρηση,είπα γενικά μια φωτογραφία όχι κουνημένη.επισης αφού έχεις όπως λες πεντάχρονη κόρη(να σου ζήσει)ξεχνας ότι όταν ήταν 2 ετών όπως κάθε διχρονο παιδάκι,δεν μπορείς να του πεις μείνε ακίνητο παιδάκι μου για να σε τραβήξω μια φωτογραφία.κοινουντε ασταμάτητα.με το s5 έβγαζα πολυ καλύτερες φωτογραφίες την μικρή πίστεψε με κάνει πολυ πιο γρηγορη εστίαση,όπως επίσης και το 5σ.

Θα ψάξω να βρω στο Dropbox μου απο κάθε κινητό ότι εχω τραβήξει,για να σου δείξω τι εννοώ.

Καλησπέρα,σωστά όλα αλλά εδώ μιλάμε πρώτα για το κινητό και μετά για την κάμερα,πες μου σε παρακαλώ τι να την κάνω εγώ την άριστη κάμερα όταν το κινητό πέφτει του θανατά,με ευχολόγια τύπου ας κάνει το θαύμα της η LG να δώσει αναβάθμιση δεν κρύβεται έτσι απλά το θέμα

Παναγιωτης

Δεν αντιλέγω,αλλά για ποιο κινητό αναφέρεσαι ότι πέφτει του θανατα η μπαταρία;για εμένα το ζητούμενο είναι να βγάζω την ημέρα που σε όλες της ναυαρχίδες αυτή την περίοδο γίνεται αυτό.

Δεν αντιλέγω,αλλά για ποιο κινητό αναφέρεσαι ότι πέφτει του θανατα η μπαταρία;για εμένα το ζητούμενο είναι να βγάζω την ημέρα που σε όλες της ναυαρχίδες αυτή την περίοδο γίνεται αυτό.

Δεν αναφέρομαι σε μπαταρία αλλά στον ξαφνικό θάνατο που πέφτει το G3

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανενας αλλος viper rom? την ειχα εγκαταστησει 2 φορες με full wipe και παλι ειχε μικροlags δεσμευε πολυ ram. Τωρα ειμαι με insertcoin και πραγματικα το κινητο πεταεi, ελαχιστη ram (630mb) λιγοτερες ρυθμισεις απο την viper αλλα το κινητο πραγματικα πεταει..ειναι σιγουρα πιο αναλαφρο απο stock... φερεται λες και εχει snap 810 :p ..συστηνεται ανεπιφυλακτα:):)

Viper Έχω βάλει εδώ και μια βδομάδα

Περισσότερα mods πολλά περισσότερα από την insert coin αλλά το έχω γράψει και πριν από 5 μέρες ότι η insert coin είναι τελείως μα τελείως αλαγκαριστη

Παναγιωτης

Δεν εμπιστεύομαι σχεδόν κανένα review γιατί είναι λογικό να μπαίνει και το προσωπικό γούστο του καθενός.

Επίσης πίστεψε με, αν δεν κατάφερες και με το Ζοε κάτι δεν κανείς καλά. Το Ονε έχει το ταχύτερο κλείστρο, κάτι που θεωρώ στα συν για τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Το Μ7 έχω ακόμη. :-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά σορυ για την αλλαγή της κουβέντας σας αλλα μήπως ξέρει τελικά κάποιος πως μπορώ να δω αν ειναι γνήσιο το m8 μου;Απο το imei γίνεται αλλα στο site της htc Δν βρίσκω κάπου να το γράψω οπως έχει πχ το site της apple!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Φίλε μου έχει πλάκα γιατί μιλάς για μια περίπτωση που το One (όποιο Οne και να βάλεις) έχει πλεονέκτημα λόγω του Zoe.

Στο να τραβήξεις γρήγορα μια φωτογραφία ή να τραβήξεις κάτι που κινείται δεν συγκρίνεται με τα περισσότερα. Δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα η συσκευή σου ή έκανες κάποιο λάθος εσύ, αλλά ειδικά με το Zoe τέτοιες σκηνές είναι παιχνιδάκι.

Δεν θα σου πω ότι η κάμερα είναι η καλύτερη του κόσμου, αλλά όταν μου λες ότι είναι τραγική έχεις άδικο.

Έχω βγάλει πάμπολλες φωτό με κίνηση χρησιμοποιώντας το Zoe στο Μ7 μου.

Κρατώ μια επιφύλαξη για το Μ8 λόγω της έλλειψης ΟΙS αλλά δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο τραγικά.

Παιδιά σορυ για την αλλαγή της κουβέντας σας αλλα μήπως ξέρει τελικά κάποιος πως μπορώ να δω αν ειναι γνήσιο το m8 μου;Απο το imei γίνεται αλλα στο site της htc Δν βρίσκω κάπου να το γράψω οπως έχει πχ το site της apple!

Εδω

http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και ήταν στα γιαπονοκορεατοκινεζικα θεωρώ οτι εινα γνήσιο απο τα συμφραζόμενα!Αν υπήρχε κ κάτι στα αγγλικά θα ήμουν πολύ ευγνώμων!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro