Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι τα bezels του είναι τόσο τραγικά. Στις φωτογραφίες φαίνονται πιο μεγάλα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αν δεν υπήρχαν τα ηχεία δεν θα λέγαμε κάτι γι'αυτά. Και τα ηχεία δεν θα τα άλλαζα με τίποτα.

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να φορέσω τα ακουστικά που μας δίνει η htc. Μπορεί να έχουν ωραίο ήχο, αλλά δεν με βολεύουν καθόλου στο αυτί! Επίσης δυσκολεύτηκα να ανοίξω τα πορτάκια για την nano-sim και την sd. Φοβόμουν μην το χαλάσω... :lol:

Οντως στις φωτογραφιες φαινονται πιο μεγαλα! Δεν αναφερομαι ομως στα ηχεια καθως ουτε εγω θα τα αλλαζα! Πολυ καλη ποιοτητα ηχου! Απλα το σημειο με το logo HTC μαζι με τα on screen button και περιμετρικα της οθονης το μαυρο πλαισιο, κοβουν λιγο απο το "real estate".

Σχετικα με τη θηκη, υπαρχει αλλη aftemarket σαν αυτη που εχει μεσα που να καλυπτει τις 2 κατω θυρες; Γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω, μετα απο λιγες μερες απλα δεν εφαρμοζει στις θυρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας! Μετά από διάλειμμα ενός + έτους στα Windows Phones (και που σίγουρα θα επιστρέψω κάποια στιγμή) αποφάσισα να επιστρέψω σε Android συσκευή. Και αφού είδα και το G3...A3 :) το Μ8 είναι για εμένα μονόδρομος.

Τα "θέλω" μου, μουσική, μουσική, μουσική παντού. Στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στο σπίτι, στο WC.... και με τσάμπα streaming στο spotify από Cosmote όλα μου έχουν έρθει κατ' ευχήν.

Στην δουλειά επειδή δεν θέλω να κουβαλάω ΒΤ ηχεία και διάφορα τέτοια, θέλω να ακούω από την συσκευή κατ' ευθείαν. Από ότι διαβάζω ο ήχος της συσκευής είναι πολύ καλός και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που επιλέγω την συγκεκριμένη συσκευή.

Η Κάμερα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, πρώτον επειδή είμαι κακός φωτογράφος και δεύτερον επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω μέρος σε κάποιο διαγωνισμό φωτογραφίας, αλλά ούτε και να εκθέσω τα έργα μου. :)

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι αυτή η πίσω κούρμπα και αυτό κυρίως επειδή η επιφάνεια εργασίας μου έχει κάποια κλήση και συνήθως γλιστράνε τα κινητά μου. Οθόνη από ότι διαβάζω καλή, για ποιότητα δεν το συζητάμε.

Αυτό που ήθελα σε πρώτη φάση από τους "παλιούς" στο topic είναι:

α)μια γνώμη για το τι θα πρέπει να προσέξω με το unboxing. Αν δηλαδή υπάρχει κάποια λεπτομέρεια - αστοχία υλικού οπού καλύπτει η εγγύηση και επιστρέφω άμεσα.

β)ένα Link για κάποια θήκη (αυτή με τις τρυπίτσες μου αρέσει αν και είμαι φίλος των pouch γενικά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γλυστράει)

ή αν υπάρχει άλλο Topic περί αξεσουάρ.

και γ) φυσικά αν υπάρχει κάποια ένσταση για την ποιότητα κυρίως και έπειτα την ένταση του ήχου. Δεν ζητάω φυσικά εξωπραγματικά πράγματα από ένα ένα τόσο δα κινητό αλλά τουλάχιστον αν έχει εμφανή διαφορά με αυτή του ανταγωνισμού.

3>4

Οντως στις φωτογραφιες φαινονται πιο μεγαλα! Δεν αναφερομαι ομως στα ηχεια καθως ουτε εγω θα τα αλλαζα! Πολυ καλη ποιοτητα ηχου! Απλα το σημειο με το logo HTC μαζι με τα on screen button και περιμετρικα της οθονης το μαυρο πλαισιο, κοβουν λιγο απο το "real estate".

Σχετικα με τη θηκη, υπαρχει αλλη aftemarket σαν αυτη που εχει μεσα που να καλυπτει τις 2 κατω θυρες; Γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω, μετα απο λιγες μερες απλα δεν εφαρμοζει στις θυρες.

εμενα απο τη αρχη δεν εφαρμοζει καθολου η γνησια θηκουλα,εννοω δεν μπαινει καθολου στη θυρα usb,ισα ισα που ακουμπαει την θυρα,μηπως θελει να την πιεσω λιγο την θηκουλα για να κουμπωσει μεσα?εχει 2 δοντακια η θηκουλα,μεχρι εκει φτανει κ σταματαει,εννοω δεν κουμπωνει.

εμενα απο τη αρχη δεν εφαρμοζει καθολου η γνησια θηκουλα,εννοω δεν μπαινει καθολου στη θυρα usb,ισα ισα που ακουμπαει την θυρα,μηπως θελει να την πιεσω λιγο την θηκουλα για να κουμπωσει μεσα?εχει 2 δοντακια η θηκουλα,μεχρι εκει φτανει κ σταματαει,εννοω δεν κουμπωνει.

Πίεσε την, σιλικόνη είναι.

Δεν ξέρω βέβαια το γίνεται μαύρα από καιρό αν σκληραίνει και δεν έχει ελαστικότητα για να μπει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πίεσε την, σιλικόνη είναι.

Δεν ξέρω βέβαια το γίνεται μαύρα από καιρό αν σκληραίνει και δεν έχει ελαστικότητα για να μπει.

Ναι με πιεση στην αρχη κουμπωνει πολυ καλα.

Απλα αυτο το κομματακι σιλικονης εχει την ταση να κρατατει τη θεση του. Αν πχ συνδεσεις usb ή ακουστικα και μεινει ανοιχτο αρκετη ωρα εχει την ταση να θελει να ανοιξει παλι..οποτε βγαινει μονο του μετα απο λιγο..Ασε που τρωγονται τα μικρα σιλικονουχα δοντακια που εχει σχεδον αμεσως, οποτε δε κρατιεται μεσα στη θυρα usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ναι με πιεση στην αρχη κουμπωνει πολυ καλα.

Απλα αυτο το κομματακι σιλικονης εχει την ταση να κρατατει τη θεση του. Αν πχ συνδεσεις usb ή ακουστικα και μεινει ανοιχτο αρκετη ωρα εχει την ταση να θελει να ανοιξει παλι..οποτε βγαινει μονο του μετα απο λιγο..Ασε που τρωγονται τα μικρα σιλικονουχα δοντακια που εχει σχεδον αμεσως, οποτε δε κρατιεται μεσα στη θυρα usb.

παραγγειλα την diztronic tpu σε χρωμα γκρι,εαν γνωριζεις την συγκεκριμενη εταιρια.

για επεξεργαστική ισχυ εννοείται πως δεν εχει νοημα, αλλα από την άποψη οτι πηγαίνεις σε μια αλλη εταιρία με άλλη σχεδιαστική φιλοσοφία σε hw και sw..Μπαταρία θα είσαι ενα κλικ κάτω απο το g2 αλλά αν κρίνω από τα σχόλια κατόχων είναι αρκετά καλή..o galanakop αν δεν κάνω λάθος ειπε πως ειναι πανω σε αυτό το τομεα και απο s5 και απο note 3 που τα έχει στην κατοχή του...απο κει και πέρα απροβληματιστο φαίνεται το τηλέφωνο απο τα σχόλια ολων οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει...αφού σκοπεύεις να πας σιγουρα σε G3 πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια ενδιαμεση αλλαγή γιατί στην ουσία σε μια από τα ίδια θα πας στο g3..τουλάχιστον θα σου φανει περισσότερο η αλλαγη απο το M8 στο g3 αργοτερα Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αξίζει μια μετάβαση απο g2 σε m8 με αλλαφη κοντά Φλεβάρη για G3?

Δες σε ενα κατάστημα live να κρίνεις.

Σαν συσκευη είναι μια πραγματικά εξαιρετική πρόταση.

Ανώτερη ποιότητα κατασκευής,μισό κλικ καλύτερη οθόνη συν πολυ καλύτερα ηχεία.

Δεν έχει και το παραμικρό θέμα από άποψη λειτουργίας λειτουργικου και όλα είναι supers mouth ούτε και παράπονα σε θέματα κλήσεως,GPS κλπ.

Χάνεις μόνο στην αυτονομία(1.5 ημέρα στο m8/2 ημέρες στο g2)και στην αναλογία οφέλιμης οθόνης σε σχέση με το συνολικό μέγεθος σε διαστάσεις.

Το Φλεβάρη μπορεί να βγει το g4 lol!

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

για επεξεργαστική ισχυ εννοείται πως δεν εχει νοημα, αλλα από την άποψη οτι πηγαίνεις σε μια αλλη εταιρία με άλλη σχεδιαστική φιλοσοφία σε hw και sw..Μπαταρία θα είσαι ενα κλικ κάτω απο το g2 αλλά αν κρίνω από τα σχόλια κατόχων αρκετά καλή..o galanakop αν δεν κάνω λάθος ειπε πως ειναι πανω σε αυτό το τομεα και απο s5 και απο note 3 που τα έχει στην κατοχή του...απο κει και πέρα απροβληματιστο φαίνεται το τηλέφωνο απο τα σχόλια ολων οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει...

Ναι για δοκιμή ρι σκέφτομαι. Βασικά μόλις τι είδα απο κοντά κάτι με έπιασε. Απο επεξεργαστή τα ίδια δεν είναι? Ας μας πει και ο φιλος Νίκος αν και διάβασα την άποψη του πιο πίσω

Θοδωρής

ο 800 με τον 801 έχουν πολύ μικρές αλλαγές..αυτό που θα σε ικανοποιήσει θα είναι το sw/hw της htc..δεν χάνεις τίποτα πιστευω..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλημέρα σας! Μετά από διάλειμμα ενός + έτους στα Windows Phones (και που σίγουρα θα επιστρέψω κάποια στιγμή) αποφάσισα να επιστρέψω σε Android συσκευή. Και αφού είδα και το G3...A3 :) το Μ8 είναι για εμένα μονόδρομος.

Τα "θέλω" μου, μουσική, μουσική, μουσική παντού. Στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στο σπίτι, στο WC.... και με τσάμπα streaming στο spotify από Cosmote όλα μου έχουν έρθει κατ' ευχήν.

Στην δουλειά επειδή δεν θέλω να κουβαλάω ΒΤ ηχεία και διάφορα τέτοια, θέλω να ακούω από την συσκευή κατ' ευθείαν. Από ότι διαβάζω ο ήχος της συσκευής είναι πολύ καλός και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που επιλέγω την συγκεκριμένη συσκευή.

Η Κάμερα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, πρώτον επειδή είμαι κακός φωτογράφος και δεύτερον επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω μέρος σε κάποιο διαγωνισμό φωτογραφίας, αλλά ούτε και να εκθέσω τα έργα μου. :)

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι αυτή η πίσω κούρμπα και αυτό κυρίως επειδή η επιφάνεια εργασίας μου έχει κάποια κλήση και συνήθως γλιστράνε τα κινητά μου. Οθόνη από ότι διαβάζω καλή, για ποιότητα δεν το συζητάμε.

Αυτό που ήθελα σε πρώτη φάση από τους "παλιούς" στο topic είναι:

α)μια γνώμη για το τι θα πρέπει να προσέξω με το unboxing. Αν δηλαδή υπάρχει κάποια λεπτομέρεια - αστοχία υλικού οπού καλύπτει η εγγύηση και επιστρέφω άμεσα.

β)ένα Link για κάποια θήκη (αυτή με τις τρυπίτσες μου αρέσει αν και είμαι φίλος των pouch γενικά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γλυστράει)

ή αν υπάρχει άλλο Topic περί αξεσουάρ.

και γ) φυσικά αν υπάρχει κάποια ένσταση για την ποιότητα κυρίως και έπειτα την ένταση του ήχου. Δεν ζητάω φυσικά εξωπραγματικά πράγματα από ένα ένα τόσο δα κινητό αλλά τουλάχιστον αν έχει εμφανή διαφορά με αυτή του ανταγωνισμού.

Προχωρά άφοβα θα σε καλύψει απόλυτα.

Για θήκες ιδέα δεν έχω μιας και γυμνό το έχω(πάντα προσεχτικά το συμπεριφέρομαι)

Από το unboxing πρέπει να είναι με σφραγισμένη ζελατινα όλο το κουτί,επίσης να έχει την μαμισια θήκη που βάζει η htc συν φορτιστή,ακουστικά,manual και καλώδιο USB.

Να γνωρίζεις οτι κυκλοφορούν περισσότερο branded παρά unbranded συσκευές και ανάλογα το κατάστημα να ρωτάς και αποφασίζεις τι θα πάρεις.

Εγγύηση και στα 2 έχεις απλά τις αναβαθμισεις σε branded από τον πάροχο θα τις παίρνεις και όχι την htc.

ο 800 με τον 801 έχουν πολύ μικρές αλλαγές..αυτό που θα σε ικανοποιήσει θα είναι το sw/hw της htc..δεν χάνεις τίποτα πιστευω..

Thank you φιλε.

Προχωρά άφοβα θα σε καλύψει απόλυτα.

Για θήκες ιδέα δεν έχω μιας και γυμνό το έχω(πάντα προσεχτικά το συμπεριφέρομαι)

Από το unboxing πρέπει να είναι με σφραγισμένη ζελατινα όλο το κουτί,επίσης να έχει την μαμισια θήκη που βάζει η htc συν φορτιστή,ακουστικά,manual και καλώδιο USB.

Να γνωρίζεις οτι κυκλοφορούν περισσότερο branded παρά unbranded συσκευές και ανάλογα το κατάστημα να ρωτάς και αποφασίζεις τι θα πάρεις.

Εγγύηση και στα 2 έχεις απλά τις αναβαθμισεις σε branded από τον πάροχο θα τις παίρνεις και όχι την htc.

Με αφορμή αυτό που λες να αποφασίσει ποιο να πάρει μπορείς να μου το εξηγήσεις. Δηλαδή τι branded κυκλοφορούν και ποιο κατα τη γνωμη σου επιλέγουμε μιας και δεν μπορούμε να πάρουμε σκέτο ή δεν βρίσκουμε?

Θοδωρής

Thank you φιλε.

Με αφορμή αυτό που λες να αποφασίσει ποιο να πάρει μπορείς να μου το εξηγήσεις. Δηλαδή τι branded κυκλοφορούν και ποιο κατα τη γνωμη σου επιλέγουμε μιας και δεν μπορούμε να πάρουμε σκέτο ή δεν βρίσκουμε?

Τα περισσότερα αν όχι όλα είναι ειτε T-Mobile ειτε Vodafone.

Τώρα αν κάπου υπερτερεί η μια η η άλλη δεν το γνωρίζω στη διαθεσιμότητα αναβαθμισεων.

Πάντως στα T-Mobile δεν έχει ούτε logo ούτε τίποτα bloatware από τον πάροχο,ούτε και αναφέρει κάτι στην συσκευασία παρά μόνο αν το γνωρίζει ο πωλητής η μόνο αν κοιτάξεις με το IMEI να το δώσεις στην HTC να σου πουν από που προέρχεται η συσκευη.

Τα περισσότερα αν όχι όλα είναι ειτε T-Mobile ειτε Vodafone.

Τώρα αν κάπου υπερτερεί η μια η η άλλη δεν το γνωρίζω στη διαθεσιμότητα αναβαθμισεων.

Πάντως στα T-Mobile δεν έχει ούτε logo ούτε τίποτα bloatware από τον πάροχο,ούτε και αναφέρει κάτι στην συσκευασία παρά μόνο αν το γνωρίζει ο πωλητής η μόνο αν κοιτάξεις με το IMEI να το δώσεις στην HTC να σου πουν από που προέρχεται η συσκευη.

Ευχαριστώ πολύ φιλε. Να είσαι καλα.

Θοδωρής

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706200

http://www.phonearena.com/news/Funky-metrics-HTC-One-M8-has-the-fastest-46ms-phone-display-touch-response-time-so-far_id54887

Εγω δεν το είχα συνειδητοποιησει καν, να γιατί βγαζει τέτοιο smoothness η συσκευή. Για όσους επιμένουν ακόμα να κοιτάζουν ξερά specs, ενώ λίγο optimize μπορεί να κάνει θαύματα.

Ρε παίδες εδώ Πολωνία τα δίνουν σπό 1800 PLN ήτοι ~ 440€ !! Τι παίζει πέρα από το να είναι το 16άρι;;; Σαν πολύ καλά δεν είναι;;
Shit Happens!!!

Ρε παίδες εδώ Πολωνία τα δίνουν σπό 1800 PLN ήτοι ~ 440€ !! Τι παίζει πέρα από το να είναι το 16άρι;;; Σαν πολύ καλά δεν είναι;;

Ενημέρωσε αν έχεις νεότερα. Το λιγουρευομαι μερα παρα μερα αλλα δεν εχω τα χρήματα. Εχω καιρό να παρω ενα τοσο ποιοτικο τηλέφωνο

Θοδωρής

Τίποτα δεν παίζει...απλά δεν είναι Ελλάδα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το απογευματάκι παραλαμβάνω! :yahoo:

Αν και ακούγονται διάφορα, τι κάνουμε τελικά με την πρώτη φόρτιση;

3>4

Το απογευματάκι παραλαμβάνω! :yahoo:

Αν και ακούγονται διάφορα, τι κάνουμε τελικά με την πρώτη φόρτιση;

Με το καλο!:happy:

Το χρησιμοποιεις με οσο εχει μεσα απο το κουτι του και στο ~15% το φορτιζεις μεχρι 100%. Δε χρειαζεται παραπανω. Οταν γεμισει απλα το βγαζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Καλημέρα παιδιά και από εμένα!!

Όντως με τούμπαρε το εν λόγω κινητό, όταν το είδα από κοντά και το "ψαχούλεψα" κάνα τέταρτο!!

Εκεί που ήμουν για Ζ2, θα ξανά προτιμήσω HTC. Αρνητικό δεν θεωρώ την κάμερα(όχι βέβαια πως δεν δέχεται βελτίωση), γιατί ok, φωτογραφίες για fbook,instagram κτλ. την χρησιμοποιούμε -πιστεύω- οι περισσότεροι. Πλέον όπως έχουν γίνει τα smartophone, η ουσία είναι να έχει καλή μνήμη -για να τρέχεις απροβλημάτιστα τα πάντα- και δυνατή μπαταρία......τώρα τα υπόλοιπα,είναι για να μας καλομάθουν!! Βασικό επίσης και το UI, που η HTC πιστεύω φοράει σε android από τα ποιο ωραία -και ελαφριά θα έλεγα- (εννοώ προερχόμενο από κατασκευαστή) και αρκετά παραμετροποιήσιμο για την διαφορετικότητα του κάθε χρήστη.

Επειδή σε πολύ λίγο καιρό, έχω την ανανεώση συμβολαίου στην cosmote, και θα υπάρχει η ανάλογη -καλή- επιδότηση, μήπως ξέρει κάποιος "εκλεκτός συνάδελφος" εδώ, αν οι συσκευές που φέρνει η cosmote είναι branded ή unbranded?

Καλημέρα σ' όλους και πάλι!!:cool:

Όντως με τούμπαρε το εν λόγω κινητό, όταν το είδα από κοντά και το "ψαχούλεψα" κάνα τέταρτο!!

Εκεί που ήμουν για Ζ2, θα ξανά προτιμήσω HTC. Αρνητικό δεν θεωρώ την κάμερα(όχι βέβαια πως δεν δέχεται βελτίωση), γιατί ok, φωτογραφίες για fbook,instagram κτλ. την χρησιμοποιούμε -πιστεύω- οι περισσότεροι. Πλέον όπως έχουν γίνει τα smartophone, η ουσία είναι να έχει καλή μνήμη -για να τρέχεις απροβλημάτιστα τα πάντα- και δυνατή μπαταρία......τώρα τα υπόλοιπα,είναι για να μας καλομάθουν!! Βασικό επίσης και το UI, που η HTC πιστεύω φοράει σε android από τα ποιο ωραία -και ελαφριά θα έλεγα- (εννοώ προερχόμενο από κατασκευαστή) και αρκετά παραμετροποιήσιμο για την διαφορετικότητα του κάθε χρήστη.

Επειδή σε πολύ λίγο καιρό, έχω την ανανεώση συμβολαίου στην cosmote, και θα υπάρχει η ανάλογη -καλή- επιδότηση, μήπως ξέρει κάποιος "εκλεκτός συνάδελφος" εδώ, αν οι συσκευές που φέρνει η cosmote είναι branded ή unbranded?

Αν με τιμή 719 έφερνε και branded τότε θα ήταν ντροπή. Είναι ξεκλείδωτες κανονικά.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Όπως και να έχει με οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και για μένα είναι η πρώτη επιλογή...

Σε καμία περίπτωση δεν θα το μετανιώσεις.

Τεράστια η αναβάθμιση από το m7 και όχι στα σημεία.

Εκτός βέβαια τις κάμερας που θα μπορούσε να είναι σε καλύτερα επίπεδα όσο αφορά τα μακρινά,γιατί στα κοντινά και ειδικά για τα social που αναφέρεις είναι παραπάνω από ικανοποιητική...

Εγώ για χάρη του δίνω το Νοτελι και μένω με m8 and s5...

xaxaxa

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6