gasdim Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Οι οδηγοι ειναι σωστοι στα windowsα δικιμασω και χωρις μπαταρια αν και την εβγαλα πριν μακαρι να γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πάλι στην κόκκινη μπάρα κολλάει.... Αν βάλω αντι για Download only κάποια άλλη επιλογή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Λοιπόν το έφτιαξα με πολύ κόπο και ψάξιμο. Λοιπόν αν τυχει σε κανέναν απο εσάς και το τηλέφωνο δεν μπορεί να το δουν τα windows η λύση είναι η εξής να μπούν οι drivers που κάνω upload και με ενημέρωση απο τα windows θα δει το τηλέφωνο και θα το κάνει flash αμέσως! :D http://www11.***************/v/46749344/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λοιπόν το έφτιαξα με πολύ κόπο και ψάξιμο. Λοιπόν αν τυχει σε κανέναν απο εσάς και το τηλέφωνο δεν μπορεί να το δουν τα windows η λύση είναι η εξής να μπούν οι drivers που κάνω upload και με ενημέρωση απο τα windows θα δει το τηλέφωνο και θα το κάνει flash αμέσως! :D http://www11.***************/v/46749344/file.html Είδες ? Στο 99% πάντα λείπει ο οδηγός του bootloader και δεν βλέπει το τηλέφωνο. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Να σας κάνω μια ερώτηση. Όπως έχω ήδη πει, η οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί. Ωστόσο έχει ένα χτύπημα μικρό στο πλάι. Αν είναι και μου πούνε πως φταίω εγώ, μην το στείλω καθόλου. Τι λέτε, γνωρίζετε πως συμπεριφέρονται; Δεν ξέρω αν έχεις βγάλει άκρη, επειδή δεν βλέπω κάποια απάντηση εδώ, οπότε, δεδομένης και την μικρής μου εμπειρίας, θα πω δύο σκέψεις αν βοηθήσουν σε κάτι : 1) Στο φόρουμ έχει μερικούς οδηγούς κι αρκετές συζητήσεις για επιστροφές. Έριξα μία γρήγορη ματιά χωρίς να βρω κάτι συγκεκριμένο για την περίπτωση σου. Εσύ μπορείς να το ψάξεις λίγο παραπάνω κι ίσως βρεις καμιά απάντηση ή και να ανοίξεις νέο θέμα. Υποθέτω ότι θα κατά πάσα πιθανότητα το έχεις κάνει ήδη. 2) Εφόσον δε δουλεύει που δε δουλεύει, κάνε την καρδιά σου πέτρα, στείλ' το κι ότι γίνει. Στη χειρότερη θα έχεις +15ευρώ χασούρα, ενώ αν στο αλλάξουν θα έχεις μια ολοκαίνουργια συσκευή. ... κι ο Βούδας βοηθός!!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν ξέρω αν έχεις βγάλει άκρη, επειδή δεν βλέπω κάποια απάντηση εδώ, οπότε, δεδομένης και την μικρής μου εμπειρίας, θα πω δύο σκέψεις αν βοηθήσουν σε κάτι : 1) Στο φόρουμ έχει μερικούς οδηγούς κι αρκετές συζητήσεις για επιστροφές. Έριξα μία γρήγορη ματιά χωρίς να βρω κάτι συγκεκριμένο για την περίπτωση σου. Εσύ μπορείς να το ψάξεις λίγο παραπάνω κι ίσως βρεις καμιά απάντηση ή και να ανοίξεις νέο θέμα. Υποθέτω ότι θα κατά πάσα πιθανότητα το έχεις κάνει ήδη. 2) Εφόσον δε δουλεύει που δε δουλεύει, κάνε την καρδιά σου πέτρα, στείλ' το κι ότι γίνει. Στη χειρότερη θα έχεις +15ευρώ χασούρα, ενώ αν στο αλλάξουν θα έχεις μια ολοκαίνουργια συσκευή. ... κι ο Βούδας βοηθός!!! Έτσι ακριβώς.... +1 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASCONAN Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για το forum, τις γνώσεις σας, τις πληροφορίες και τα πάντα όλα! Έψαχνα συσκευή με 5.5" οθόνη, 8πύρηνη, με 2 GB RAM, με ωραίο design, IPS οθόνη, 1080p και άλλα καλούδια, είχα καταλήξει αρχικά στο Zopo ZP998, έχοντας δει τα κινητά αυτά από φίλο μου και κάτοχο. Όμως, ψάχνοντας λίγο παραπάνω, μετά από αρκετές μέρες που διάβασα και απόψεις (ιδιαίτερα εδώ μέσα) σχετικά με διάφορα κινητά, και αφού είχα καταλήξει ανάμεσα στα Xiaomi Redmi note, Blackview Crown, Cubot X6, Doogee DG550, Huawei Honor 3X (ακριβό!), iOcean X8, iNew V3 και ανάθεμα αν θυμάμαι και ποιά άλλα, τελικά το Kingzone K1 Turbo με κέρδισε τόσο στα σχόλια που διαβάζω όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και γενικότερα... Βέβαια εδώ μέσα διάβασα κάπου τις 17 πρώτες σελίδες του thread και 5-6 από το τέλος. Ελπίζω να μην είμαι άτυχος και να έχασα τίποτα το σημαντικό στις ενδιάμεσες σελίδες, πιστεύω όμως πως επέλεξα σωστά. Αν και είχα καταλήξει στο Zopo ZP998, προτίμησα το Kingzone K1 Turbo για 2 λόγους: α) Για το Zopo έμαθα από τον φίλο και κάτοχο ότι χρησιμοποιούν την ίδια κεραία για Wifi και GPS. Δεν ξέρω αν στέκει αυτό, αλλά από ό,τι μου είπε και ο ίδιος, του έσπαγε τα νεύρα μέχρι να λοκάρει και γενικά δεν τον άφηνε ικανοποιημένο η λειτουργία του GPS (αν και κατά τα άλλα είναι ένα super κινητό, όπως μου έλεγε και με φοβερή μπαταρία). Το Kingzone εν αντιθέσει, διαβάζω ότι με το Glonass γενικά πάει σφαίρα και λοκάρει άμεσα και γρήγορα και ικανοποιητικά. β) Το Kingzone με κέρδισε και από απόψεως design! γ) άλλα χαρακτηριστικά επίσης όπως καλύτερη front camera το Kingzone... Το παρήγγειλα από to2c και μαζί με τα μεταφορικά (EMS) μου βγήκε κάπου στα 250 €. Το παρήγγειλα μαζί με το original packing καθότι διαβάζω με EMS και με κάτω του μισού μέτρου πακέτα κλπ δε θα έχω θέμα ;) Ελπίζω να μην είμαι τόσο δα γκαντέμης! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω να το έχω σύντομα στα χέρια μου να σας γράψω εντυπώσεις. Δεν παρήγγειλα ασύρματη φόρτιση, εξτρά μπαταρία κτλ, το σκοπεύω όμως. Τα προτείνετε (την ασύρματη φόρτιση πχ) ; Παράθεση d-petrakis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για το forum, τις γνώσεις σας, τις πληροφορίες και τα πάντα όλα! Έψαχνα συσκευή με 5.5" οθόνη, 8πύρηνη, με 2 GB RAM, με ωραίο design, IPS οθόνη, 1080p και άλλα καλούδια, είχα καταλήξει αρχικά στο Zopo ZP998, έχοντας δει τα κινητά αυτά από φίλο μου και κάτοχο. Όμως, ψάχνοντας λίγο παραπάνω, μετά από αρκετές μέρες που διάβασα και απόψεις (ιδιαίτερα εδώ μέσα) σχετικά με διάφορα κινητά, και αφού είχα καταλήξει ανάμεσα στα Xiaomi Redmi note, Blackview Crown, Cubot X6, Doogee DG550, Huawei Honor 3X (ακριβό!), iOcean X8, iNew V3 και ανάθεμα αν θυμάμαι και ποιά άλλα, τελικά το Kingzone K1 Turbo με κέρδισε τόσο στα σχόλια που διαβάζω όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και γενικότερα... Βέβαια εδώ μέσα διάβασα κάπου τις 17 πρώτες σελίδες του thread και 5-6 από το τέλος. Ελπίζω να μην είμαι άτυχος και να έχασα τίποτα το σημαντικό στις ενδιάμεσες σελίδες, πιστεύω όμως πως επέλεξα σωστά. Αν και είχα καταλήξει στο Zopo ZP998, προτίμησα το Kingzone K1 Turbo για 2 λόγους: α) Για το Zopo έμαθα από τον φίλο και κάτοχο ότι χρησιμοποιούν την ίδια κεραία για Wifi και GPS. Δεν ξέρω αν στέκει αυτό, αλλά από ό,τι μου είπε και ο ίδιος, του έσπαγε τα νεύρα μέχρι να λοκάρει και γενικά δεν τον άφηνε ικανοποιημένο η λειτουργία του GPS (αν και κατά τα άλλα είναι ένα super κινητό, όπως μου έλεγε και με φοβερή μπαταρία). Το Kingzone εν αντιθέσει, διαβάζω ότι με το Glonass γενικά πάει σφαίρα και λοκάρει άμεσα και γρήγορα και ικανοποιητικά. β) Το Kingzone με κέρδισε και από απόψεως design! γ) άλλα χαρακτηριστικά επίσης όπως καλύτερη front camera το Kingzone... Το παρήγγειλα από to2c και μαζί με τα μεταφορικά (EMS) μου βγήκε κάπου στα 250 €. Το παρήγγειλα μαζί με το original packing καθότι διαβάζω με EMS και με κάτω του μισού μέτρου πακέτα κλπ δε θα έχω θέμα ;) Ελπίζω να μην είμαι τόσο δα γκαντέμης! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω να το έχω σύντομα στα χέρια μου να σας γράψω εντυπώσεις. Δεν παρήγγειλα ασύρματη φόρτιση, εξτρά μπαταρία κτλ, το σκοπεύω όμως. Τα προτείνετε (την ασύρματη φόρτιση πχ) ; καλώς ήλθες Ο ασύρματος φορτιστής διευκολύνει στο ότι δεν χρησιμοποιείς καλώδιο εφόσον χρησιμοποιείς στην θήκη flip wireless charge. Ο συγκεκριμένος φορτιστής που έχω, που έχει και το βίντεο του promotion είναι και powerbank 5000mAh Βολεύει πχ σε περίπτωση ταξιδιού και διακοπής ρεύματος κάνει μια πλήρη φόρτιση. Ο φορτιστής κάνει μόνο μια μια πλήρη φόρτιση όχι παραπάνω. (Σημείωση πλήρης φόρτιση από το 14%+, από το 14% και κάτω τραβάει περισσότερο άρα δεν φτάνει 100% στο τέλος γύρω στο 92-97%) Άρα η ασύρματη φόρτιση είναι θέμα επιλογής. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους. Πήγα να κάνω flash την official rom με το sp flash tool. Μόλις σύνδεσα το κινητό έβγαλε την κόκκινη μπάρα στο 100% μετα ένα σφάλμα που δεν το θυμάμαι και τλωρα δεν ανάβει. Αυτό ήταν τελείωσε? Η μπορεί να επανέλθει? Αν και στα Windows λέει unknown device....... Πριν στείλεις οτιδήποτε στέλνεις μήνυμα με φωτογραφία στο πωλητή και βλέπεις τις διαθέσεις του. Έτσι θα ξέρεις εάν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Το κινητό μας έχει ένα αξιόλογο GPS δεκτη αλλά δεν έχει glonass..... Κανένα mtk 6592 δεν υποστηρίζει glonass.... Παρολαυτα δεν με έχει απογοήτευση ποτέ.... Θα πρέπει να πω εδώ ότι μου ήρθε και η επισκευασμενη συσκευή την έστησα από την αρχή και δείχνει να ππηγαίνει όσο καλά και η πρώτη που έχω.... Παρατήρησα όμως κάτι.... Την στιγμή που ενεργοποιώ το τηλέφωνο και βγαίνει το σήμα της kingzone ένα πιεσω ελαφρά το πίσω καπάκι ακόμα και πάνω από την θήκη σιλικόνης βλέπω στο μαύρο της οθόνης κάποιες χρωματιστες παρεμβολες.... Μου το κάνει και στις 2 συσκευές....αυτές δεν φαινοντε να υπαρχουν όταν η συσκευη είναι ενεργοποιημενη σε μαυρο φοντο Edited September 26, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASCONAN Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το κινητό μας έχει ένα αξιόλογο GPS δεκτη αλλά δεν έχει glonass..... Κανένα mtk 6592 δεν υποστηρίζει glonass.... Παρολαυτα δεν με έχει απογοήτευση ποτέ.... Θα πρέπει να πω εδώ ότι μου ήρθε και η επισκευασμενη συσκευή την έστησα από την αρχή και δείχνεινα ππηγαίνει όσο καλά και η πρώτη που έχω.... Παρατήρησα όμως κάτι.... Την στιγμή που ενεργοποιώ το τηλέφωνο και βγαίνει το σήμα της kingzone ένα πιεσω ελαφράττο πίσω καπάκι ακόμα και πάνω από την θήκη σιλικόνης βλέπω στο μαύρο της οθόνης κάποιεςχρωματιστες ππαρεμβολή.... Μου το κάνει κκαι στις 2 συσκευές.... Ωχ, σωστός, βλακεία μου! Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα επειδή διάβασα θετικά σχόλια για το GPS! Πάντως είναι ευχάριστο που διαβάζω ότι είναι ικανοποιητικό γιατί ναι, με ενδιαφέρει :) Παράθεση d-petrakis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Από χθες εχω βαλει και δοκιμαζω την http://www.needrom.com/download/kingzone-k1t-official/ η οποια είναι ακριβως η ρομ από την KIngzone (15/8/2014) αλλα ετοιμη με ρουτ και expose + gravity BOX (το 4ο λινκ K1T_0502L009_20140815_Root (365 dls) Μεχρι τωρα δεν εχω βρει καμια διαφορα από την Official της kingzone και λειτουργει αψογα όπως και το gravity BOX εκτος από την ''αφαιρεση unicode'' που σε αφηνει να στειλεις sms 160 χαρακτηρων(το ψαχνο ακομα) Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Δυστυχώς φαίνεται ότι το "strip unicode" feature του GravityBox δεν παίζει ακόμα σε KitKat (γενικά, όχι μόνο στο K1)... :( Edit: Oops, τι γράφω;; :X Αφού το Κ1 είναι ακόμα με 4.2/4.3! Sorry - Άκυρο... Edited September 26, 2014 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Καλημέρα...εδώ και δύο μέρες έχω και εγώ το kingzone k1 turbo....είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει θέμα με την θερμοκρασία..έβαλα το clash of clan και το subway surfer...και στο 10λεπτο έχει ζεσταθεί το κινητό 50 βαθμούς με βάση το clean master..και καταλαβαίνω την ζέστη πίσω κοντά στην κάμερα....(στα παιχνίδια μου ανεβάζει θερμοκρασία..σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχω παρατηρήσει κάτι)..επίσης το άλλο αρνητικό που έχει είναι η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας.....Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποια custom rom διορθώνεται έστω το θέμα της θερμοκρασίας.... Ευχαριστώ Edited September 26, 2014 by kostask1649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα...εδώ και δύο μέρες έχω και εγώ το kingzone k1 turbo....είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει θέμα με την θερμοκρασία..έβαλα το clash of clan και το subway surfer...και στο 10λεπτο έχει ζεσταθεί το κινητό 50 βαθμούς με βάση το clean master..και καταλαβαίνω την ζέστη πίσω κοντά στην κάμερα....(στα παιχνίδια μου ανεβάζει θερμοκρασία..σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχω παρατηρήσει κάτι)..επίσης το άλλο αρνητικό που έχει είναι η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας.....Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν με κάποια custom rom διορθώνεται έστω το θέμα της θερμοκρασίας.... Ευχαριστώ Ναι στα παιχνίδια ανεβαζει θερμοκρασια όπως και στο xbmc αλλα εγω δεν του δινω καμια σημασια...ιδιετερα αν εχω την δερματιμη θηκη...δεν παθαινει κατι απλα ανεβαζει θερμοκρασια....αλωστε τι καλυτερο χειμωνας ερχεται θα μας ζεστενει και τα χερια:D:D:D Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Επίσης παρατήρησα ότι οι ήχοι ειδοποίησης είναι λιγάκι αδύναμοι...το xbmc τι είναι? είμαι ολίγον άσχετος :P !!!!! Κάποια custom rom που να λύνει ορισμένα θεματάκια του κινητού? Δεν παθαίνει κάτι το τηλέφωνο αν ζεστένεται υπερβολικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Επίσης παρατήρησα ότι οι ήχοι ειδοποίησης είναι λιγάκι αδύναμοι...το xbmc τι είναι? είμαι ολίγον άσχετος :P !!!!! Κάποια custom rom που να λύνει ορισμένα θεματάκια του κινητού? Δεν παθαίνει κάτι το τηλέφωνο αν ζεσταίνεται υπερβολικά? Εάν διαβάσετε κάποιες σελίδες πίσω, οι εφαρμογές βελτίωσης μπαταρίες κτλπ είναι πιο ενεργοβόρες και μειώνουν την ζωή του κινητού και της μπαταρίας κατά το ήμισυ. Το σύστημα android έχει εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης και εξοικονόμησης ενέργειας στον πυρήνα του , το οποίο διαχειρίζεται την μνήμη και του πυρήνες ανάλογα με την ζήτηση της εκάστοτε διεργασίας. Το μόνο που πετυχαίνει όποιος βάζει clean master κτλπ είναι να μπερδεύει το κινητό αφού το android από μόνο του δεν αφήνει οποιαδήποτε εφαρμογή να παρέμβει στο σύστημα διαχείρισης. Η σύγκρουση αυτή δημιουργεί bugs, lags, υπερθερμάνσεις του κινητού και άλλα. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας φτάνει μέχρι ένα σημείο το οποίο δεν μπορεί να κατεβεί ως προς τις εφαρμογές που εκτελούνται, ο παραδοσιακός τρόπος αφαίρεσης των ανοιχτών προγραμμάτων είναι αρκετός, όπως και επίσης να έχουμε εγκατεστημένα μόνο τα προγράμματα που χρειαζόμαστε. Για να απεγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης ενέργειας είχατε εγκαταστήσει δεν αρκεί η απεγκατάσταση διότι αφήνει σκουπίδια στις εγγραφές. Μόνο με καθαρή εγκατάσταση της factory rom με spflashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και πριν το clean master και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανεβάζει θερμοκρασία με κάποιο παιχνίδι..ή αν χρησιμοποιήσεις την κάμερα για λίγη ώρα ανεβάζει θερμοκρασία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και πριν το clean master και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανεβάζει θερμοκρασία με κάποιο παιχνίδι..ή αν χρησιμοποιήσεις την κάμερα για λίγη ώρα ανεβάζει θερμοκρασία..... Τράβηξα βίντεο 30 λεπτά δεν δεν ανέβασε θερμοκρασία. Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Κάνω κάθε βράδυ ανάγνωση στο google plus 45 λεπτά περίπου και δεν ζεσταίνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τότε απλά και το δικό μου και σε μια κοπέλα που πήραμε το ίδιο κινητό είναι προβληματικά?? επίσης έχει την 4.3.9 αν αυτό λέει κάτι...(είμαι λιγάκι άσχετος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τότε απλά και το δικό μου και σε μια κοπέλα που πήραμε το ίδιο κινητό είναι προβληματικά?? επίσης έχει την 4.3.9 αν αυτό λέει κάτι...(είμαι λιγάκι άσχετος)... 4.3.9 οκ είναι δές τις backroud διεργασίες που εκτελούνται και πόσα mb τρώνε ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1ο και 2ο πάνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 στις εφαρμογές που λέει εκτελείται? εκεί λέει 701mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 στις εφαρμογές που λέει εκτελείται? εκεί λέει 701mb Απλά παρακολούθησέ το...εάν ανοίξεις παιχνίδι και η μνήμη πάει 1300-1600 εκεί έχεις θέμα θα ψήνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 με κάποια custom rom δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί η θερμοκρασία?εν τω μεταξύ με το βαιμπερ ιντερνετ δεν ζεστένεται.... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 με κάποια custom rom δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί η θερμοκρασία?εν τω μεταξύ με το βαιμπερ ιντερνετ δεν ζεστένεται.... :/ Εάν το κατέχεις το πως κάνεις root και βάζεις custom μπορείς να το δοκιμάσεις. Εάν όχι, και δεν θες να ταλαιπωρηθείς μην το κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask1649 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 πιθανότητα βελτίωσης η να μην ανεβάζει θερμοκρασία υπάρχει με άλλη custom rom???? Απ όταν έσβησα κινέζικες εφαρμογές η μπαταρία πάει πολύ καλύτερα...και έχω λιγότερη ζέστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts