TASOS_KAR Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Εχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο μου μια χάνεται το σήμα από το δίκτυο και μετα απο λίγο επανέρχεται έβαλα άλλη sim άλλα το πρόβλημα συνεχίζεται μπορεί κάποιος φίλος να μου δόση λύση γιατί γίνεται αυτό είμαι απογοητευμένος ? Edited August 31, 2014 by TASOS_KAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κατ'αρχάς να σ'ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σου και να αναφέρω και πάλι πως παρόλο που κάνω αυτά που προτείνεις το πρόβλημα μου συνεχίζει να υπάρχει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί?Καμμιά άλλη ιδέα ??????? Κάνε reflash την factory rom ή βάλε μια custom πάνω και θα είσαι οκ. Με την διαδικασία που ακολούθησες κάποια παράμετρος στο link έχει λάθος στοιχεία. Συμβαίνει αυτό διότι όταν είσαι root παραχωρείς τα δικαιώματα σε εφαρμογές ή σε αλλαγές που μπορεί επιφέρουν σφάλματα ακόμα και ότι η διαδικασία γίνεται με χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ok θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) [QU=poseidvn;5589287]Καλημέρα σε όλη την παρέα.Από χτες παιδιά αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια και γι'αυτό θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν ποιο κατανοητός γίνεται.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έχω το Kingzone K1 turbo με την 4.2.2 (μαμίσια), είναι ρουταρισμένο,έχει εγκατεστημένο το Recovery TWRP και του έχω και μια micro SD 1GB.Μέχρι εδώ όλα καλά.Την Παρασκευή που μας πέρασε,παρέλαβα μια καινούργια SD 16 GB και εν όψη Σαββατοκύριακου είπα να ασχοληθώ λιγάκι με αυτά που είχα να μεταφέρω.Και εδώ ξεκινούν όλα!! 1.Για να μην παιδεύομαι είπα να κάνω μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις έχοντας μέσα την καινούργια sd.Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να εμφανίζεται το μενού του TWRP Recovery και να πραγματοποιείται η επαναφορά μέσω αυτού χωρίς να έχω επιλέξει κάτι.Γιατί???? 2.Εγκαθιστώντας τις εφαρμογές που είχα στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου, ξεκινάω να τις κάνω μετακίνηση στην κάρτα μνήμης(όσες μπορούσαν).Προς μεγάλη έκπληξη και πάλι, είδα τα εικονίδια τους στην οθόνη αναμονής,να αλλάζουν με αυτό το ανθρωπάκι του Android και πατώντας επάνω τους να παίρνω μήνυμα είτε ότι κάποιο αρχείο σταμάτησε να λειτουργεί είτε ότι δεν έχει γίνει η εγκατάσταση.Γιατί πάλι έγινε αυτό μια που στην παλιά κάρτα δεν υπήρξε πρόβλημα ????? 3.Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να κάνω μια διαμόρφωση την κάρτα στον υπολογιστή (μια που δεν την είχα κάνει όταν την πήρα) μπας και λυθεί το πρόβλημα.Μάταια όμως γιατί ποτέ η διαμόρφωση δεν έγινε επειδή ξαφνικά η κάρτα ήταν "κλειδωμένη".Δεν ξέρω πως να την ξεκλειδώσω ώστε να την διαμορφώσω κιόλας. 4.Κάποια στιγμή βλέπω πως δεν έχω επαρκή μπαταρία και συνδέω την συσκευή μου στο PC.Εκεί διαπιστώνω πως το κινητό ΜΟΝΟ φορτίζει χωρίς να μου εμφανίζει τα μηνύματα για την ενεργοποίση του αποθηκευτικού χώρου ώστε να εμφανίζεται στο PC.Γιατί έγινε αυτό και τι μπορώ να κάνω για το λύσω το θέμα αυτό.Το μυαλό μου στην αρχή πήγε πως χάλασε η mni usb θύρα του κινητού αλλά από την άλλη πως φορτίζει!!!! Παιδιά δώστε μου τα φώτα σας γιατί αρχίζω να ανησυχώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) 1. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ όταν έχουμε περάσει κάποιο recovery στο τηλέφωνοεείναι νόμος να φορμαρουμε - επαναφέρουμε το τηλέφωνο μόνο μέσο του recovery και πότεμμέσοτου μενού του τηλεφώνου... Εγώ παλαιότερα με cwm recovery έκανα επαναφορά μέσο τηλεφώνου και μπρικαρε το τηλέφωνο.... Πάλι καλά που σε έβαλε στο twpr και φορμαρε από εκεί.... 2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Smartdigi τις κάρτες μνήμης τις φορμαρουμε πάντα μέσα από το τηλέφωνο....Στις περισσότερες το γράφει και στην συσκευασία.... Δοκίμασες ενώ λες ότι είναι κλειδωμένη να την φορμάρεις από το τηλέφωνο??? 3.Γιατι πριν εγκαταστησεις τις εφαρμογές σου δεν είχες επιλέξει από το μενού των εφαρμογών να αποθηκευονται στην εξωτερική μνήμη ώστε να μην χρειαστεί να τις μετακινήσεις??? 4. Όταν λες ότι δεν σου έβγαλε το μήνυμα για ενεργοποίηση αποθηκευτικου χώρου εννοείς ότι κατέβασες την μπάρα ειδοποιήσεων και εκεί δεν είχε επιλογές??? Η με το που κουμπωσες την USB δεν σου έβγαλετο μνμ ενεργοποιησης ααποθηκευτικου χώρου??? Αν είναι το πρώτο τότε κάνε ότι σου είπε ο Smartdig.... Edited August 31, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) 1. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ όταν έχουμε περάσει κάποιο recovery στο τηλέφωνοεείναι νόμος να φορμαρουμε - επαναφέρουμε το τηλέφωνο μόνο μέσο του recovery και πότεμμέσοτου μενού του τηλεφώνου... Εγώ παλαιότερα με cwm recovery έκανα επαναφορά μέσο τηλεφώνου και μπρικαρε το τηλέφωνο.... Πάλι καλά που σε έβαλε στο twpr και φορμαρε από εκεί.... 2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Smartdigi τις κάρτες μνήμης τις φορμαρουμε πάντα μέσα από το τηλέφωνο....Στις περισσότερες το γράφει και στην συσκευασία.... Δοκίμασες ενώ λες ότι είναι κλειδωμένη να την φορμάρεις από το τηλέφωνο??? 3.Γιατι πριν εγκαταστησεις τις εφαρμογές σου δεν είχες επιλέξει από το μενού των εφαρμογών να αποθηκευονται στην εξωτερική μνήμη ώστε να μην χρειαστεί να τις μετακινήσεις??? 4. Όταν λες ότι δεν σου έβγαλε το μήνυμα για ενεργοποίηση αποθηκευτικου χώρου εννοείς ότι κατέβασες την μπάρα ειδοποιήσεων και εκεί δεν είχε επιλογές??? Η με το που κουμπωσες την USB δεν σου έβγαλετο μνμ ενεργοποιησης ααποθηκευτικου χώρου??? Αν είναι το πρώτο τότε κάνε ότι σου είπε ο Smartdig.... 1.Αυτά που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω μιας και είμαι νέος στον κόσμο των Android συσκευών. 2.Το ξέρω πως την διαμόρφωση τέτοιου είδους καρτών πρέπει να γίνετε από την εκάστοτε συσκευή αλλά είπα να δοκιμάσω όταν διαπίστωσα πως εφαρμογές που μπορούσαν να μετακινηθούν και μετακινήθηκαν στο τέλος δεν λειτούργησαν. 3.Είχα τικαρισμένη την επιλογή της αποθήκευσης στην κάρτα SD αν εννοείς αυτό. 4.Τίποτα από τις περιπτώσεις που αναφέρεις δεν έγινε απλά μόνο φόρτιζε η συσκευή.Το πρόβλημα λύθηκε με το που δοκίμασα ένα άλλο usb καλώδιο. Όπως και να'χει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας. Edited September 1, 2014 by poseidvn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κανένας φίλος δεν έχει απάντηση στο πρόβλημα του δικτύου στο Kingzone K1 Turbo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κανένας φίλος δεν έχει απάντηση στο πρόβλημα του δικτύου στο Kingzone K1 Turbo. Δωσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω.... Αυτό συμβαίνει και στις 2 υποδοχές σιμ? Οι 2 διαφορετικές σιμ που δοκίμασες είναι ίδιου ή διαφορετικού δικτύου? Δοκίμασες να απενεργοποιησεις το 3g και στις 2 σιμ και να επιλέξεις "μόνο gsm"? (αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις των καρτών sim) ??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δωσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω.... Αυτό συμβαίνει και στις 2 υποδοχές σιμ? Οι 2 διαφορετικές σιμ που δοκίμασες είναι ίδιου ή διαφορετικού δικτύου? Δοκίμασες να απενεργοποιησεις το 3g και στις 2 σιμ και να επιλέξεις "μόνο gsm"? (αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις των καρτών sim) ??? Το πρόβλημα αυτό το εχω και με της δυο της καρτες που το βρίσκω το gsm εχω κανει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το πρόβλημα αυτό το εχω και με της δυο της καρτες που το βρίσκω το gsm εχω κανει τα παντα. Ρυθμίσεις - Ασύρματο & δίκτυο - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - Υπηρεσία 3g - Απενεργοποιηση Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Ρυθμίσεις - Ασύρματο & δίκτυο - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - Υπηρεσία 3g - Απενεργοποιηση Από το post 661 τα έχω πει κι εγώ όλα. Έχει θέμα το τηλέφωνο με το module των sim , θέλει επισκευή ή αλλαγή. Edited September 1, 2014 by Smartdigi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Από το post 661 τα έχω πει κι εγώ όλα. Έχει θέμα το τηλέφωνο με το module των sim , θέλει επισκευή ή αλλαγή. Ευχαριστώ φίλε δεν νομίζω ότι υπαρχή λύση δεύτερο τηλέφωνο επιστροφή θα το πληρώσω δυο φόρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ευχαριστώ φίλε δεν νομίζω ότι υπαρχή λύση δεύτερο τηλέφωνο επιστροφή θα το πληρώσω δυο φόρες. Αφού 10 ευρώ παίρνει το ταχυδρομείο συστημένο για Κίνα και την επιστροφή την πληρώνουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Η μόνη αναφορά που μπόρεσα να βρω στο Kingzone K2 (το είχε πρωτο-μνημονεύσει ο Smartdigi μερικές σελίδες πίσω και μου... άνοιξε την όρεξη!), από κάτι που φαίνεται να είναι το φόρουμ του... βιετναμέζικου παραρτήματος της Kingzone! http://diendan.kingzone.vn/threads/kingzone-k2-mt6595-2-2ghz.145/ Μάλλον είναι λίγο νωρίς ακόμα για να κάνουμε σχέδια! :p (αν το βγάλουν πάντως σχετικά σύντομα και καταφέρουν να ξεπεράσουν τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα που είχαν στις αρχές, θα είναι ενδιαφέρον... τερατάκι!) Ως τότε, δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον (τουλάχιστον ως προς specs/τιμή) χαμηλότερης κατηγορίας 5-ιντσο που φέρνουν οι Κινέζοι φίλοι μας... http://www.1949deal.com/kingzone-n3-mtk6582-6590-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-4g-lte-black.html (για την ώρα, μόνο το 1949deal το έχει στη σελίδα του και βεβαίως ακόμα δεν είναι διαθέσιμο...) Στο βιετναμέζικο φόρουμ αναφέρουν και την 4.4 για το Κ1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Η μόνη αναφορά που μπόρεσα να βρω στο Kingzone K2 (το είχε πρωτο-μνημονεύσει ο Smartdigi μερικές σελίδες πίσω και μου... άνοιξε την όρεξη!), από κάτι που φαίνεται να είναι το φόρουμ του... βιετναμέζικου παραρτήματος της Kingzone! http://diendan.kingzone.vn/threads/kingzone-k2-mt6595-2-2ghz.145/ Μάλλον είναι λίγο νωρίς ακόμα για να κάνουμε σχέδια! :p (αν το βγάλουν πάντως σχετικά σύντομα και καταφέρουν να ξεπεράσουν τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα που είχαν στις αρχές, θα είναι ενδιαφέρον... τερατάκι!) Ως τότε, δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον (τουλάχιστον ως προς specs/τιμή) χαμηλότερης κατηγορίας 5-ιντσο που φέρνουν οι Κινέζοι φίλοι μας... http://www.1949deal.com/kingzone-n3-mtk6582-6590-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-4g-lte-black.html (για την ώρα, μόνο το 1949deal το έχει στη σελίδα του και βεβαίως ακόμα δεν είναι διαθέσιμο...) Στο βιετναμέζικο φόρουμ αναφέρουν και την 4.4 για το Κ1! Καλησπέρα το Ν3 θα βγεί μαζί με τα brand phones στα μέσα του μήνα , όλοι μαζί ...... καθόλου ενδιαφέρον για την κατηγορία του βέβαια υπάρχουν καλύτερα σαφώς όπως το Elephone 10C κα ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Κ2 εάν θα βγεί θα είναι 12/2014 και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αφού 10 ευρώ παίρνει το ταχυδρομείο συστημένο για Κίνα και την επιστροφή την πληρώνουν αυτοί.Δε νομίζω είναι δεύτερο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Thanks, Smartdigi! Ας μην κρατάμε την... αναπνοή μας λοιπόν για τα καινούρια μοντέλα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εμένα κλειδώνει 9 δορυφόρους με την μία σε λιγότερο από 60 δεύτερα. Και το igo στην ιονία οδό και στην εγναντία πάει σφαίρα. Δοκίμασε τι να σου πώ. Παιδιά καλησπέρα Και σε εμένα αργεί το gps δεν δοκίμασα ακόμη αυτά που λέτε απλά θέλω να μου πείτε πως γίνετε εγκατάσταση το Navi igo+data το κατέβασα αλλα βγάζει προβλήματα όπως δεν υποστηρίζει 1920χ1080 ανάλυση. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και σε εμένα αργεί το gps δεν δοκίμασα ακόμη αυτά που λέτε απλά θέλω να μου πείτε πως γίνετε εγκατάσταση το Navi igo+data το κατέβασα αλλα βγάζει προβλήματα όπως δεν υποστηρίζει 1920χ1080 ανάλυση. Μπορείτε να βοηθήσετε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα Και σε εμένα αργεί το gps δεν δοκίμασα ακόμη αυτά που λέτε απλά θέλω να μου πείτε πως γίνετε εγκατάσταση το Navi igo+data το κατέβασα αλλα βγάζει προβλήματα όπως δεν υποστηρίζει 1920χ1080 ανάλυση. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ Ok ανέβηκε στο needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmax Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχω εδώ και 2 μήνες περίπου το Kingzone K1 Turbo με Android 4.3.9 και 16GB μνήμη. Η μπαταρία του κρα ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κρατάει περίπου 16 με 18 ώρες χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπορία από μέρους μου. Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχω εδώ και 2 μήνες περίπου το Kingzone K1 Turbo με Android 4.3.9 και 16GB μνήμη. Η μπαταρία του κρα ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κρατάει περίπου 16 με 18 ώρες χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπορία από μέρους μου. Είναι φυσιολογικό; Με την factory rom δεν βγάζει 24ώρες λόγω των πολλών άχρηστων διεργασιών που τρέχουν από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Με την factory rom δεν βγάζει 24ώρες λόγω των πολλών άχρηστων διεργασιών που τρέχουν από κάτω. Μετά από 3 μήνες λειτουργίας με σιγουριά μπορώ να πω ότι και οι 2 μπαταρίες που έχω με βγάζουν τουλάχιστον 30 με 2 ώρες κλήσεων - ομιλίας 3,4 sms, 40 λεπτά Internet browsing, κανενα δεκάλεπτο συνολικα Facebook... 3,4 mail.... Αλλά πάντα με κλειστό 3g & wifi το πρωί φωτεινότητα στο 60‰ και το βράδυ 20% Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μετά από 3 μήνες λειτουργίας με σιγουριά μπορώ να πω ότι και οι 2 μπαταρίες που έχω με βγάζουν τουλάχιστον 30 με 2 ώρες κλήσεων - ομιλίας 3,4 sms, 40 λεπτά Internet browsing, κανενα δεκάλεπτο συνολικα Facebook... 3,4 mail.... Αλλά πάντα με κλειστό 3g & wifi το πρωί φωτεινότητα στο 60‰ και το βράδυ 20% Το κυριότερο λόγο στην διάρκεια μπαταρίας παίζει το gsm , εάν έχεις 1 γραμμή σε οποιαδήποτε εταιρία όπως έχω εγώ εδώ το κινητό δουλεύει στο ψάξιμο όλη μέρα 100%. Εάν έχεις σήμα 3g full ναι πιθανόν και να βγάλει τόσες ώρες. Εδώ στην επαρχία με 1 κεραία κινητής και καλά που μιλάμε. Το 3g εδώ είναι πολυτέλεια δεν υπάρχει. Το 4g μας μάρανε και HD voice.... (Βλέπε διαφημίσεις) είναι γελοίο :lol: Επι τη ευκαιρία > Ψάχνω να αγοράσω ένα motorola V3688 μήπως έχει κανένας να το αγοράσω? Σε λίγο το smartphone εδώ θα ναι άχρηστο. το χειμώνα απλώνουμε σύρμα όταν έχει κακοκαιρία. Μπας και μιλήσουμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Το κυριότερο λόγο στην διάρκεια μπαταρίας παίζει το gsm , εάν έχεις 1 γραμμή σε οποιαδήποτε εταιρία όπως έχω εγώ εδώ το κινητό δουλεύει στο ψάξιμο όλη μέρα 100%. Εάν έχεις σήμα 3g full ναι πιθανόν και να βγάλει τόσες ώρες. Εδώ στην επαρχία με 1 κεραία κινητής και καλά που μιλάμε. Το 3g εδώ είναι πολυτέλεια δεν υπάρχει. Το 4g μας μάρανε και HD voice.... (Βλέπε διαφημίσεις) είναι γελοίο :lol: Επι τη ευκαιρία > Ψάχνω να αγοράσω ένα motorola V3688 μήπως έχει κανένας να το αγοράσω? Σε λίγο το smartphone εδώ θα ναι άχρηστο. το χειμώνα απλώνουμε σύρμα όταν έχει κακοκαιρία. Μπας και μιλήσουμε:lol: Ναι η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Αθήνα έχω full σήμα παντού Παντως η αληθεια είναι μη τυχον και σου βγαλει κανενα πρόβλημα το τηλεφωνο...την εβαψες.....από 9 ιουλιου (αγορασμενω από minideal) και ακομα δεν εχει επιστρεψει στο minideal από το service τις Kingzone (και κάθε Kingzone) Αν το οποιοδήποτε τηλεφωνο βγει προβληματικο να υπολογίζεται 3 μηνακια στο νερο....ασε που μπορει να επιστρεψει ξανα με προβλημμα......!!!!!! Edited September 5, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Αθήνα έχω full σήμα παντού Παντως η αληθεια είναι μη τυχον και σου βγαλει κανενα πρόβλημα το τηλεφωνο...την εβαψες.....από 9 ιουλιου (αγορασμενω από minideal) και ακομα δεν εχει επιστρεψει στο minideal από το service τις Kingzone (και κάθε Kingzone) Αν το οποιοδήποτε τηλεφωνο βγει προβληματικο να υπολογίζεται 3 μηνακια στο νερο....ασε που μπορει να επιστρεψει ξανα με προβλημμα......!!!!!! Δεν ισχύει έστειλα cubot x6 σε 7 μέρες ήταν κίνα σε 6 μέρες μου το έστειλαν και σε 15 ήρθε. περίπου 1 μήνα έκανε , είναι ανάλογα τον πωλητή. Εξαρτάται την περίπτωση. Το minideal δεν έχει και το καλύτερο service. Αργούν πάρα πολύ να επικοινωνήσουν , <πνίγονται> φαίνεται:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts