Smartdigi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το κινητο δεν ανοιγει για να μπω σε adb κανει bootloop ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!!! Το μονο που επρεπε να κανω ηταν ενα factory reset απο το stock recovery. Και παλι σε ευχαριστω που με βοηθησες! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε την εφαρμογή αυτή http://www.filedropper.com/mtkdroidtoolskingzonek1turbo Και εφόσον είσαι root ακολούθησε τις οδηγίες του βίντεο μετά το root. [/quote Εχεις να προτεινεις καμια καλη σταθερη Custom ROM? Εμείς χρησιμοποιούμε την δική μας. http://www.needrom.com/mobile/aroma-installer-k1-turbo-android-4-4-2-p8-android-l-developer/comment-page-8/#comment-87894 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παρουσιάστηκε από την Kingzone το πρώτο της κινητό που θα φοράει τον νέο MTK6595 στα 2.2GHZ Δεν γνωρίζουμε εάν μπήκε στην γραμμή παραγωγής αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα τέρας δυνατοτήτων. Περιμένουμε τα πλήρη χαρακτηριστικά του για να δούμε τι φοράει μέσα.:X [ATTACH]48123[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Τούμπανο ακούγεται..... Για να δούμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Σήμερα η kingzone.cc μας έδωσε την αυθεντική rom 4.3.9 χωρίς τα update μέσα. Όποιος θέλει τη κατεβάζει από την σελίδα μας στο needrom και ας την έχει καλού κακού. http://www.needrom.com/mobile/aroma-installer-k1-turbo-android-4-4-2-p8-android-l-developer/#comments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microweb Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλισπέρα, Θέλω να κάνω μία απλή ερωτησούλα για το θέμα gps navigator app. Κυκλοφορούν πολλές εφαρμογές άλλες δωρεάν και άλλες επί πληρωμή, θα ήθελα εάν γνωρίζει κανείς και έχει δοκιμάσει πια θα πρότεινε, πάντα σε σχέση με το KINGzone K1 Turbo.. Φιλικά Γκόραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλισπέρα, Θέλω να κάνω μία απλή ερωτησούλα για το θέμα gps navigator app. Κυκλοφορούν πολλές εφαρμογές άλλες δωρεάν και άλλες επί πληρωμή, θα ήθελα εάν γνωρίζει κανείς και έχει δοκιμάσει πια θα πρότεινε, πάντα σε σχέση με το KINGzone K1 Turbo.. Φιλικά Γκόραν Προσωπικά και για χρόνια έχω το igo nav n go ( primo) το οποίο δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Προσωπικά και για χρόνια έχω τo nav n go ( primo) το οποίο αλλά με έχει απογοητεύσει ποτέ +1...8 χρόνια με igo... Το καλύτερο παραμετροποιησημο πρόγραμμα πλοήγησης.... Για κάτι πιο απλό sygic..... Αλλά με sygic πρώτα θα στρίβεις εσύ και μετά αυτό.... Αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις μια χαρά.... Για εσάς που έχετε περασμένη την ρομ του φίλου Smartdigi η την αυθεντική 4.3.9 χωρίς τα UPDATE έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα με τον Light sensor που στο αυτόματο ανεβοκατεβαινει ο φωτισμόςτης οοθόνης? Edited August 4, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλισπέρα, Θέλω να κάνω μία απλή ερωτησούλα για το θέμα gps navigator app. Κυκλοφορούν πολλές εφαρμογές άλλες δωρεάν και άλλες επί πληρωμή, θα ήθελα εάν γνωρίζει κανείς και έχει δοκιμάσει πια θα πρότεινε, πάντα σε σχέση με το KINGzone K1 Turbo.. Φιλικά Γκόραν κατέβασε το NAVFREE απο googlestore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρε παιδιά καλημέρα και συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα Αλλά θέλω σας παρακαλώ να ρωτήσω κάτι για το NFC.Όταν π.χ. θέλω να κάνω μια αναζήτηση στο Google search μου ανοίγει το παράθυρο που σε ρωτάει με ποιον browser να κάνει την ενέργεια αυτήν ρωτώντας για "Μια φορά" ή "Για πάντα" γιατί δεν γίνεται το ίδιο με το πρόγραμμα NFC που χρησιμοποιώ???????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αυτήν την ερώτηση στην κάνει όταν πχ θες να ανοίξεις κάποιο αρχείο και υπάρχουν παραπάνω από μια εφαρμογές που το ανοίγουν ή όταν κάνεις μια ενέργεια που απαιτεί το άνοιγμα κάποιας εφαρμογής και έχεις παραπάνω από μια εφαρμογές για τον ίδιο σκοπό. Το NFC δεν απαιτεί το άνοιγμα κάποιας εφαρμογής, είναι σαν να ανοίγεις πχ το Bluetooth. Δεν σου ανοίγει κάποια εφαρμογή μετά. Θα πρέπει να ανοίξεις αυτό που θες manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδή φίλε μου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση αν θέλω π.χ. να κάνω μια κλήση σαν ενέργεια που έχω επιλέξει μέσω της NFC εφαρμογής,εφόσον φέρω την συσκευή κοντά στο τσιπάκι, την πάω κοντά και από το παράθυρο που ανοίγει επιλέγω την εφαρμογή και ξεκινάει η ενέργεια που έχω ορίσει και το κάνω αυτό κάθε φορά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά εκτός το meteor.gr υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να δείχνει τον άνεμο σεκκλίμακα μποφόρ??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά εκτός το meteor.gr υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να δείχνει τον άνεμο σεκκλίμακα μποφόρ??? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδή φίλε μου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση αν θέλω π.χ. να κάνω μια κλήση σαν ενέργεια που έχω επιλέξει μέσω της NFC εφαρμογής,εφόσον φέρω την συσκευή κοντά στο τσιπάκι, την πάω κοντά και από το παράθυρο που ανοίγει επιλέγω την εφαρμογή και ξεκινάει η ενέργεια που έχω ορίσει και το κάνω αυτό κάθε φορά!!!!! Aν έχεις ανοιχτό το NFC και πλησιάσεις το τηλ στο tag θα πρέπει να γίνει αυτό που έχεις ορίσει το tag να κάνει. Δεν θα πρέπει να ανοίξεις κάποια εφαρμογή πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και μένα ρε παιδιά γιατί μου βγάζει κάθε φορά ένα παράθυρο που από την μια μου γράφει "το όνομα της NFC εφαρμογής" και από την άλλη "επιλέχθηκε νέα ετικέτα"?????? Προσπάθησα να ανεβάσω και σχετική φώτο αλλά δεν μπόρεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια καλησπερα!! νεος στo φορουμ. σκεφτομαι μεχρι τελος του μηνα να αγορασω κ γω το κ1 turbo. θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το τηλ κ αν αξιζει να το παρω κ επισης κανα καλο σαιτ μα μου προτεινετε. ευχαριστω!!! Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) στην rom Aroma προσπαθω να χρησιμοποιησω το adfree.apk και δεν λειτουργει. Εσεις τι χρησιμοποιειται για να κοβει τις διαφημισεις εντος των προγραμματων? Επισης, σε αυτη τη rom, οταν παω απο settings->apps και παω να απεγκαταστησω μια οποιαδιποτε εφαρμογη που εχω βαλει εγω, ενω την κανει απεγκατασταση, πεταει στο τελος μηνυμα για force close του Apps ΑΛΛΑ δεν το κλεινει και συνεχιζει κανονικα. Δηλαδη δουλευει σωστα, απλα πεταει ενα μηνυμα στο τελος της διαδικασιας. Το εχει συναντησει αλλος αυτο? Λυνεται με καποιο τροπο? Edited August 6, 2014 by alexnir Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ok τελικά το θέμα που είχα λύθηκε.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή εφαρμογή για NFC κυρίως για κλήσεις?? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 στην rom Aroma προσπαθω να χρησιμοποιησω το adfree.apk και δεν λειτουργει. Εσεις τι χρησιμοποιειται για να κοβει τις διαφημισεις εντος των προγραμματων? Επισης, σε αυτη τη rom, οταν παω απο settings->apps και παω να απεγκαταστησω μια οποιαδιποτε εφαρμογη που εχω βαλει εγω, ενω την κανει απεγκατασταση, πεταει στο τελος μηνυμα για force close του Apps ΑΛΛΑ δεν το κλεινει και συνεχιζει κανονικα. Δηλαδη δουλευει σωστα, απλα πεταει ενα μηνυμα στο τελος της διαδικασιας. Το εχει συναντησει αλλος αυτο? Λυνεται με καποιο τροπο? Δεν χρησιμοποιούμε κάτι για να κόβει τις διαφημίσεις , διότι σε πολλές από αυτές τις εφαρμογές ή παιχνίδια με adfree λαγγάρει η εφαρμογή και δεν πάει παρακάτω. Κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις διότι είναι μέρος του συστήματος. Δλδ εγκαθίστανται στην διαδρομή> system και όχι data διότι έτσι δουλεύουν πχ launcher google, gmail, calendar κα, ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια καλησπερα!! νεος στo φορουμ. σκεφτομαι μεχρι τελος του μηνα να αγορασω κ γω το κ1 turbo. θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το τηλ κ αν αξιζει να το παρω κ επισης κανα καλο σαιτ μα μου προτεινετε. ευχαριστω!!! Καλημέρα ανέτρεξε στις προηγούμενες σελίδες στο θέμα εδώ θα βρείς τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=el Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.... Ευχαριστώ πολύ... Χθες το Kingzone με έβγαλε ασπροπρόσωπο.... Επειδή είμαι Σύρο και στο δωμάτιο η τηλεόραση πιάνει μόνο mega και αυτό χωρίς φωνή με το XBMC έκανα την δουλειά μου... 4 ώρες συνεχούς streaming στα Ελληνικά κανάλια χωρίς κολλήματα... Απλά είχα αφαίρεση το πίσω μεταλλικό καπάκι και έτσι δεν είχα υψηλές θερμοκρασίες.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν χρησιμοποιούμε κάτι για να κόβει τις διαφημίσεις , διότι σε πολλές από αυτές τις εφαρμογές ή παιχνίδια με adfree λαγγάρει η εφαρμογή και δεν πάει παρακάτω. Κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις διότι είναι μέρος του συστήματος. Δλδ εγκαθίστανται στην διαδρομή> system και όχι data διότι έτσι δουλεύουν πχ launcher google, gmail, calendar κα λοιπον, με το adblockplus δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, λειτουργει σωστα. Οσο αφορα αυτο που ειπα για την απεγκατασταση, εννοειται πως δεν μιλαω για τις εφαρμογες που εχει πανω της η rom :p Πχ, εβαλα το The wip (χαζοεφαρμογουλα) και το winbank easypay και οταν πηγα να τις απεγκαταστησω μου εβγαλε το προβλημα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 [/color] Καλημέρα ανέτρεξε στις προηγούμενες σελίδες στο θέμα εδώ θα βρείς τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.:) ευχαριστω για την απαντηση την διαβασα τη συζητηση κ τελοσ του μηνα το παραγγελνω... εχω φαι γερω κολλημα με το κιν:lol: πολλα τα σαιτ που κατα βαση με μπερδεψαν (ασχετος με το αντικειμενο) βρεικα αυτο http://www.aliexpress.com/item/KongZone-K1-Octa-Core-MTK6592-Android-4-3-NFC-OTG-Wireless-Charging-Air-Guestures-5-5/1760890890.html?s=p που δινει κ τη θηκη κ τον ασυρματο φορτιστη στα 226 Ε δεν ειναι free shipping ομως χρεωνει 3,20 για ελλαδα αν καταλαβα καλα Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 [/color] Καλημέρα ανέτρεξε στις προηγούμενες σελίδες στο θέμα εδώ θα βρείς τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.:) ευχαριστω για την απαντηση την διαβασα τη συζητηση κ τελοσ του μηνα το παραγγελνω... εχω φαι γερω κολλημα με το κιν:lol: πολλα τα σαιτ που κατα βαση με μπερδεψαν (ασχετος με το αντικειμενο) βρεικα αυτο http://www.aliexpress.com/item/KongZone-K1-Octa-Core-MTK6592-Android-4-3-NFC-OTG-Wireless-Charging-Air-Guestures-5-5/1760890890.html?s=p που δινει κ τη θηκη κ τον ασυρματο φορτιστη στα 226 Ε δεν ειναι free shipping ομως χρεωνει 3,20 για ελλαδα αν καταλαβα καλα Ρώτα διαθεσιμότητα μη στο στείλει 1 μήνα μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Φιλε θα σου πρότεινα να το παραγγειλεις απο αλλο σαιτ εχει πολλους απατεωνες στο aliexpress εχω προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Φιλε θα σου πρότεινα να το παραγγειλεις απο αλλο σαιτ εχει πολλους απατεωνες στο aliexpress εχω προσωπικη εμπειρια. εγω δεν εχω κανει ποτε αγορα μεσω internet εχεις κατι να μου προτεινεις? Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts