kss Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αυτο το κινητο πχ https://www.skroutz.gr/s/4244364/Lenovo-A390-4GB.html ειναι lte και εχει τον MTK 6577 και ολα στα κινεζομαγαζα με Snapdragon δεν εχει σχεδον κανενα lte ενω τα αντιστοιχα <<ευρωπαικα>> η πλειοψηφια με τον ιδιο επεξεργαστη εχει lte ,μηπως ειναι θεμα κοστους η κατι αλλο? Το lte που ακριβως βρισκεται σε αυτο το κινητο; Σε αυτοκολλητο;γιατι μονο εκει θα μπορουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Το lte που ακριβως βρισκεται σε αυτο το κινητο; Σε αυτοκολλητο;γιατι μονο εκει θα μπορουσε. Καλά λά τα λες..... Το LTE λακισε..... Πες στο φίλο με το τελωνείο άμα είναι να πληρώσω εγώ να το πάρω..... Και δίνω και άλλα 100€ αέρα... Είμαι πολύ Large... Ρε τι πάθαμε και το ρίξαμε στο χαβαλέ... Σε λίγο θα είναι πιο σπάνιο και από το one+!!! Edited May 29, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Το lte που ακριβως βρισκεται σε αυτο το κινητο; Σε αυτοκολλητο;γιατι μονο εκει θα μπορουσε.διπλα στα χαρακτηριστικα εγραφε lte αλλα τελικα δεν ειναι που το ξαναειδα εχεις δικιο,τακτικη του μαγαζιου κατι σαν τα κινεζομαγαζα που αλλα γραφουν αλλα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ετσι για να σας κανω λιγη καζουρα..... The seller has shipped your order Singapore Post - RQ.............SG Kingzone K1 5.5 inch 3G Android 4.3.9 Smart Phone MTK6592 1.7GHz Octa Core RAM 2GB+ROM 16GB WCDMA & GSM, Dual SIM Properties: Bundle: Standard ; Color: Black (Candy Chen) Awaiting Receipt Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Άντε με το καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τελικα μετα απο δυο εβδομαδες σχεδον χθες αργα το βραδυ μου στειλανε και εμενα τρακιν ναμπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ΔΛΔ εγω που εδωσα παραγγελια την δευτερα να περιμενω αρχες ιουλιου να μου ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ΔΛΔ εγω που εδωσα παραγγελια την δευτερα να περιμενω αρχες ιουλιου να μου ερθει? Μη το λες...αν χθες-προχθες τους ηρθε καποια ποσοτητα ισως να στο στειλουν και εσενα...αναλογα με τις προ-παραγγελιες τους..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδια, με ολη την καλη διαθεση, προσπαθηστε να κρατατε τα νηματα καθαρα Υπαρχει σχετικος οδηγος ο οποιος ειναι και παρα μα παρα πολυ κατατοπιστικος για οτι απορειες υπαρχουν οσον αφορα αποστολες-παραλαβες απο Κινα αν κανετε μια αναζητηση στο φορουμ, θα γλυτωσετε και χρονο και αγχος και θα λαβετε σιγουρα την απαντηση που θελετε Επισης με αυτον τον τροπο θα μπορει η πληροφορια να ειναι διαθεσιμη και συγκεντρωμενη με τροπο που να μπορει να την βρει και οποιοσδηποτε αλλος συνφορουμιτης και να βοηθηθει αναλογα :) Οδηγος Αποστολης αγορων απο Κινα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Έκανα την παραγγελία απο το Aliexpress πριν 3 μερες και ζητησα μεταφορικα με EMS. Η αλήθεια ειναι πως εχω μια μικρη ανησυχία μηπως και κολλήσει στο τελώνιο. Τι λετε? Τζάμπα ανησυχώ? Με EMS μην ανησυχείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ΔΛΔ εγω που εδωσα παραγγελια την δευτερα να περιμενω αρχες ιουλιου να μου ερθει?αν το παρηγγειλες απο to2c και δεν στο στειλουν μεχρι την δευτερα θα περιμενεις και εσυ περιπου 12 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 αν το παρηγγειλες απο to2c και δεν στο στειλουν μεχρι την δευτερα θα περιμενεις και εσυ περιπου 12 ημερες από το coolicool.com την έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 το ιδιο ειναι ολοι αυτοι ,περιμενουν να μαζεψουν παραγγελιες και μετα τα παραγγελνουν και αυτοι και τα στελνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 το ιδιο ειναι ολοι αυτοι ,περιμενουν να μαζεψουν παραγγελιες και μετα τα παραγγελνουν και αυτοι και τα στελνουν Ψυχοβγάλτες κινέζοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 εγω εχω αλλο θεμα τωρα ,ενω εχω tracking number μου το στειλανε χθες παταω στην on line αναζητηση να δω που βρισκεται το δεμα και μου βγαζει Not Found??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγω παντος παραγγειλα απο ελλαδα τωρα το huawei Y300 να εχω να ασχολουμαι μεχρι να ερθει το κ1,γιατι βλεπω να αργει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 εγω εχω αλλο θεμα τωρα ,ενω εχω tracking number μου το στειλανε χθες παταω στην on line αναζητηση να δω που βρίσκεται το δεμα και μου βγαζει Not Found??? Σε όλες τις αποστολές από εκεί αριθμός δίνετε στον πελάτη από ένα πάκο αριθμών που έχουν ήδη στο γραφείο τους. Το ότι πήρε κάποιος αριθμό δεν σημαίνει ότι έφυγε κιόλας από εκεί. Συνήθως εάν πραγματικά έφυγε ο αριθμός εμφανίζεται για τσεκ μετά από 2-10 ημέρες ανάλογα την εταιρία. Μόνο ένα site δίνει ότι να ναι το FCT το οποίο για να σε βγάλει από την μέση σου δίνει ένα αριθμό εάν δεν έχει στοκ και μετά από 10 μέρες σου δίνει άλλο με την δικαιολογία ότι άλλαξε αριθμό από την μεταφορική στο δρόμο... ότι να ναι δηλαδή. Υπομονή θα έρθουν τα κινητά μας κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σε όλες τις αποστολές από εκεί αριθμός δίνετε στον πελάτη από ένα πάκο αριθμών που έχουν ήδη στο γραφείο τους. Το ότι πήρε κάποιος αριθμό δεν σημαίνει ότι έφυγε κιόλας από εκεί. Συνήθως εάν πραγματικά έφυγε ο αριθμός εμφανίζεται για τσεκ μετά από 2-10 ημέρες ανάλογα την εταιρία. Μόνο ένα site δίνει ότι να ναι το FCT το οποίο για να σε βγάλει από την μέση σου δίνει ένα αριθμό εάν δεν έχει στοκ και μετά από 10 μέρες σου δίνει άλλο με την δικαιολογία ότι άλλαξε αριθμό από την μεταφορική στο δρόμο... ότι να ναι δηλαδή. Υπομονή θα έρθουν τα κινητά μας κάποια στιγμή...ωραια πραγματα παει η ψυχολογια περιπατο τωρα,οποτε ισως περιμενω αλλες 10 μερες να μου στειλουν το πραγματικο tracking number εφοσον δεν ειναι αυτο που μου εστειλαν το πραγματικο,που σαι ρε τζεγκινς χαν κατι ηξερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαχααχα Υπομονή όλοι το ίδιο περιμένουμε....με ανυπομονησία. Πάντως οι Ρώσοι το πήραν Δεκέμβριο μήνα. Εμείς παλεύαμε με 6582 χαχαχαχα. Δεν πειράζει άντε και με 64bita τέλος του χρόνου, αρχίζουμε οικονομίες από τώρα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 εγω εχω αλλο θεμα τωρα ,ενω εχω tracking number μου το στειλανε χθες παταω στην on line αναζητηση να δω που βρισκεται το δεμα και μου βγαζει Not Found??? παλί θα γεμισει και αυτο το θεμα με τετοιες ερωτησεις,μπειτε στο αναλογο νημα να διαβασετε επιτελους,κανει 2-4 μερες να φανει στο τρακινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαχααχα Υπομονή όλοι το ίδιο περιμένουμε....με ανυπομονησία. Πάντως οι Ρώσοι το πήραν Δεκέμβριο μήνα. Εμείς παλεύαμε με 6582 χαχαχαχα. Δεν πειράζει άντε και με 64bita τέλος του χρόνου, αρχίζουμε οικονομίες από τώρα! :rolleyes:εγω κατι οικονομιες που ειχα τις εριξα για το κ1 σιγα μην παρω αλλο κινητο επειδη ειναι 64μπιτο,θα περιμενω πρωτα να λιωσει το κ1 και μετα βλεπουμε και εχει και μεταλικο σκελετο οποτε το βλεπω να αργει ;) ,εδω καινουργιο βιντεο για την καμερα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 φοβερή κάμερα φαίνεται να έχει για λήψεις την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 φοβερή κάμερα φαίνεται να έχει για λήψεις την μέρα.και ωραια χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Με κάθε επιφύλαξη για τον εν λόγο ο ZAP ανήκει στο team του FCT site στα review και τα περισσότερα είναι μούφα, άλλο σου δείχνουν και άλλο τεστάρουν. Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Έφυγε από to2c και μου έδωσαν και tracking number!!!! Άκυρο μπέρδεψε την παραγγελία μου και έχει διαθέσιμο μόνο το λευκό χρώμα. Σε αναμονή... Edited May 31, 2014 by chris_dd Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts